Коментари - Протестиращите в защита на "Мини Марица-изток" блокираха за кратко възлово кръстовище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже бебе!Колко простотия и глупост има в Милата ни държава! Колко предателство и алчност!Бооже пази този народ да оцелее! Щото той вече не пази себе си а природата!

Така като чета най големият проблем не е замърсяването а че хората там взимали повече пари от другите а това че дишат всеки ден серни изпарения и тонове въглищен прах е без значение. Нека аз съм зле ама и другия щом е зле съм по добре важи с пълна сила тук.

Ако са на печалба да взимат и двойно повече. Ама те са яко на загуба.

Народа трябва да се събуди преди години затвориха азотноторовия завод и химическите продукти не намаляха ценово. Продадоха Лукойл на руснаците и ревнах ме че горивата са скъпи сега ще затваряме мините и теца нали се сещате че някои ще ги купи за един лев и медиите ще спрат да пишат за цената на тока .а ние ще се бръкнем да си платим повишението .

Пак разбрали, не разбрали коментирате! Те искат да затворят рудниците, които са 1,2 и 3 и ТЕЦ 2, никой ама никой не иска да затваря ТЕЦ 1 и ТЕЦ 3! Въпреки, че и трита ТЕЦ-а разполагат със СОИ-та, но само ТЕЦ 2 "замърсявал", а другите не! А колкото до скъпия ток сега, ако си мислите, че като ги затворят и цената на тока ще намалее жестоко се лъжете. А и по-чист въздух няма да дишате! ТЕЦ 2 плаща въглеродните емисии на ТЕЦ 1и 3, а после кой ще ги плаща, сетете се Вие!

Хайде да коментираме малко и факта, че без тецове няма как да се балансира енергийния пръстен на държавата, факта че в момента плащате зелена енергия, която не се използва понеже има свръх производство,но няма батерии за нейното съхранение и не на последно място факта че след 10 години когато тези панели трябва да се заменят с нови отново ще трябва същата инвестиция и някой евентуално да измисли как ще се рециклират старите защото за момента се заравят някъде и не ми се коментира за бъдещото замърсяване в такъв случай

Всичко си има край,времето се мени,живота също. Не може да се тъпа на едно и също място,време е за промяна и спасение на природата ,а това означава ,че трябва да се жертват тези , който протестират сега,за да има един ден утре.Сивият и частен сектор имат нужда от евтина работна ръка и тези съкращения ще запълнят нуждата. Нека се запознаят с действителността и се научат да живеят без привилегии,без имитация ,че уж работим,без скатаваки,без 40 и нещо платени отпуски,без 13 надесета,без бонуси,без,без и без,само остават с едни средно 800-900 лв.,който ще ги научат,че света не се върти около само тях и се засрамят,че протестират не за нещо друго ами ,че без държавната издръжка ,ще бъдат обречени на глад и не са готови да оцелеят. Край,приемате и ако имате кураж ,оцелявайте.

Колкото по скоро спрем с примитивизма да горим въглища, толково по-скоро ще подобри здравето на хората в региона. Защо никой не гледа пикът на белодробните заболявания в региона.

ТЕЦовете тровят цели региони в Българи, хората умират мъчително. В същото време, те струват на икономиката милиарди в субсидии. Всичко това се прави само с една единствена цел - да се краде. Схемата е стара като света, предприятията се източват на входа и на изхода, винаги са на загуба. Но робите веднага излизат на протести, за да защитят правото си на мъчителна смърт и мизерен нещастен живот. В продължение на 50 години те са били добре дресирани на това и сега сами дресират децата си и те да са роби.

Който иска да останат, да им купува скъпия ток!

Тия тецове за американски и цените са им петорно по-високи над пазарната цена. Разбира се че тия наглеци ще протестирах. Харесва им ние да мизерстваме за да може те да са добре. А от протеста става ясно че профсъюзите в България работят за САЩ, а не за българите.

Мините са тия дето копаят въглищата и те са държавно предприятие, тецовете са отделно. Американските тецове едва ли ще ги затварят искат да затварят мините. Стопляш ли?

за вас убийци за дето ни замърсявате въздуха!

Учудвам се че не са пребили гнусара Живко - той ги бил подкрепял, та нали тоя боклук е в ръководстовто на ГЕРБ, а герб управляват в момента с ПП и ДБ.

Късно е либе за китка ..... виж ако кмета беше Тодор Живков .... тогава може да го почерпим с баница ....

И за четвърти път да питате, няма да получите яснота. Правителството работи за посолството, не за вас…

да се затворен тези пушилници това е убийствено поведение не искам въздех

"Мини - Марица" мини ли произвеждат и ако не - защо?

Късно е да протестирате. А тия… вие си ги избирате. С гаранция сте гласували за пп или за герб? Искахте демокрация? Искахте европейски съюз? Искахте капитализъм? Искахте приватизация? Ами, честито!!! Имате всичко, което искахте.

И кое е лошо от всичко изброено от теб бе, идиот?

Ти искаш русия. Ама не щеш в русия. Нали? И децата ти не щат.

Кмета на Стара Загора протестирал днес с останалите.Къде беше когато още ГЕРБ вещаеха краха на Марица-Изток.Спотайваше се в кабинета.А когато Мария Габриел поеме премиерството дали ще е толкова активен както сега.Дълбоко се съмнявам.

Дайте им пари! Високи заплати, ранно пенсиониране с висока пенсия. Нищо че народът не може да си плаща тока и взима в пъти по малка заплата. Ще дишаме пушеци и прах и ще плащаме скъпо. Ако е толкова печеливш бизнес да продължават да копат пръст и да я горят в централите. Не желая да ги субсидират с моите данъци. Щом произвеждат скъпо и никой не иска тяхната продукция да ги закриват. По евтино за България ще е да плаща помощи на на няколко хиляди човека от това да дават субсидии за милиарди.

Глупак

Глупакът си точно ти, а не той!