Протестиращите от Цалапица минават към гражданско неподчинение

Блокиран е пътят Пловдив - Пазарджик при Орта хан, колоните от чакащи автомобили са големи

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите от Цалапица минават към гражданско неподчинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО

Браво Цалапица ! Ако всички бяха ,като вас щяха нещата да са по -друг начин

Да го бяха възпитали този майка му и баща му, да му покажат кое може, кое- не. Ама като си неук селянин как да стане!

Не, вече не виня тези нещастни селяндури, те са в някакъв транс, за който определение трябва да дадат психиатрите. Виновни са всички медии, които не спряха да отразяват идиотските им искания, а всъщност никой отдавна не може да каже със сигурност какво точно искат. А искат само едно - "да ги дават по телевизора"! Докога цялата държава ще се занимава с маниите да шепа безработни селски примати с черни тениски! Явно ще се свърши когато на нормалните хора, на които пречат да се движат нормално по пътищата, им прекипи и пометат с тях, че да мирясат.

Ти си страхотен идиот

Спри да гледаш новини. Явно с твоят ограничен умствен капацитет не можеш да ги разбереш. Първото искане на хората е да видят европейската заповед за задържане на извършителя, защото може би няма такава Не питай кой е глупака.Винаги сам се издава.

Какво искат тези хора?Убиецът е установен,но избягал.Топката е в ръцете на полицията в чужбина.Какъв чадър да е разпънат за един ром от село.

Искат да знаят дали нарочно не е оставен да избяга. И да, ние "образованите и благовъзпитани гтраждани" трябва да вземаме пример от тези "тъпи, неграмотни селяндури" как се защитава честта и достойнството на една общност!

Нарочно може да е пуснат Божков да избяга в Дубай,а не някакъв ром убиец.

Неграмотни хорица.Дай им трибуна и им гледай сеира.

А ТИ "скъпи",какво правиш за тези доказани убийци и всякаква такава измет да бъдат пускани с " подписка"? Възпротиви ли се,или тук ти е лесно...

Някой може ли да обясни тези какво точно искат? Извършителят е ясен и е ясно че е в чужбина. А братята колкото и да са тъпи, по никой закон не могат да станат съучастници.

на протестиращите! Никакво спиране на протестите преди да псе представи адекватна информация по случая!

Каква информация ти липсва по случая?

а бе то цалапица не е известна с кой знае какъв капацитет на "гражданите си" ама да преминават във .... защото един селтак е утрепал друг с който заедно са ...бе не са работили заедно а са яли и пили на чужда сметка, си е маялко пресилено!

с кой знае колко мозъчни клетки в главата ти, ама това не ти пречи да бълваш простотии.

кога иначе селтаците от цалапица ще се докопат до известност? ма че тоя, утрепания е бил дружка с ония що са го утрепали няма значение! че е същия некадърен примат, не е нужно да се споменава! че няма професия, че е ненужен никому също като убийците си, дума да не става! едни примати клатят клона на който те се друсат!

Хващайте родителите му и бой докато не кажат къде е или не го накарат да се върне обратно.

Спри пиенето и лягай, че утре си на работа. Всъщност едва ли. Достатъчно си прост, за да си безработен.

Жалко за детето ти обаче. Недай Боже някой да му направи нещо, не може да разчита на собствения си баща.

Ти пък. Как така само ще го бият. Дай да го колят, направо с жена му и готово. пито-платено. Наистина в България се завъжда едно оскотяла и неграмотна злобна прослойка. Би следвало да се лекуваш.

Как така смеят да търсят отговорност за убийството на сина им. Как да смеят да търсят сметка на полиция и прокуратура, че не си вършат работата и прикриват убийци. Нечувано!

Значи да се пренапише НК и НПК. Искали ги за съучастници. Остана ли искането бащата на тоя да влиза у кауша без присъда и без да е участвал? Все повече печелят най-кресливите, а не най-начетените.

Блокирайте пътищата от София към Гърция и обратно. Спрете наглите програмисти, които ограбват труда ви и живеят на ваш гръб. Заради програмистите има убийства. Не може да печелиш много пари докато щракаш на клавиатурата докато един сервитьор се мъчи и превива и няма с какво да храни децата си. Не може така да се подиграват и гаврят с работещите хора. Не всички сме имали късмета да се родим програмисти.

Да беше учил за програмист, всеки глупак с претенции.

Абе не схващаш ли сарказъма?

Как човек работещ за чужда компания те ограбва? Ако мислиш, че е толкова лесно - стани програмист или IT, те собствениците на фирми сигурно са малоумни, че да плащат на някой, който не работи. Отделно познавам сервитьори изкарващи двойно повече от IT-та. Спри да обвиняваш други за собственото си положение. По-добре си седни на мързеливия гъз и почни да мислиш как да изкарваш повече пари.

Ами плочкаджиите - 40 лв. кв. м. труд - за ден ти прави 400 лв. - Кажи как едно семейство вади 5 бона за баня? Ами гипсокартонджиите - 100 лв. кв. м. труда - Как едно семейство вади 5 боа за една стая ? Ами санировчиците - 100 лв кв.м. труд + материали - За една тъпа тераса вадиш 1,600 лв. като стой та гледай - ами за 2 тераси ????

Плочките вече тръгват от 70 за квадрат, но масово искат 100-120. Заеби. Евал съм ти IT сферата, ставам майстор.

Ще плащате я!, Като ви мързи да забъркате малко теракол ...или пък да не ви видят с по-стари дрехи пред блока как носите плочки или купувате фуга в практикер... Това не е да си цъкаш д джирата по цял ден!

Не е до мързел или срам. Плащам, защото знам че нямам опит и ще го направя криво и неравно. Обаче идва моментът, в който плащаш на баш майстор и резултатът е същия все едно си го правил сам за първи път.

Браво, хора! Подкрепям ви от сърце!