Протестиращи в подкрепа на Милена Славова блокираха централен булевард в София (снимки)

Певицата получава заплахи за живота си в социалните мрежи след публикация срещу гей парада отпреди 2 години

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи в подкрепа на Милена Славова блокираха централен булевард в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докъде ни докараха дами и господа, педерасите да ни определят дневния ред. Това ли е демокрацията. По-добре Тошовата диктатура. Не очаквах че демокрация означава еврейска диктатура. Еврейска диктатура, защото ни се налагат еврейските закони и поведение. Сега някои чифути пак ще скочат. Скачали не скачали това е писано още в Библията - Израел означава този който се бори с бога. Сега да питам политиците, оттук нататък ние със Сатаната ли ще бъдем или с Бог. Защото когато Бог е видял разрастването на педерастията в Содом и Гомор без да се колебае е затрил и двата града с огън и жупел. Някои ще кажат "Ама ние сме се поправили , сега не е така". А как е питам. Една еврейка ни се похвали че там на един празник най-голямото забавление за нея и мъжа и да гледат секс между мъже на площада. Нямам думи. Вече твърдо вярвам във второто пришествие и че чак тогава всеки ще си получи заслуженото.

Само не разбирам, защо трябва да се блокират булеварди, магистрали и кръстовища при всяка нелегална демонстрация, протест и манифестация? Съберат се 5 човека и хоп блокираме булеварда? Защо бе т.паци? Защо шофьорите трябва да ви търпим простотиите? Това е хулиганска проява и трябва да има глоби от 500 лв. на калпак!

Имам съседи гей двойка. Изключително възпитани, дискретни, не се занимават с клюки, плащат си редовно сметките, дори помагат на етажната собственост, винаги са много добре облечени, имат собствен успешен счетоводен бизнес. От всичките ми съседи за тях имам най-добро мнение и не ги виждам как тези интелигентни хора, макар и с различна от нашата сексуална ориентация ще отидат на такъв прайд. Права е Милена! Според мен унижават гей обществото с тези циркове и му правят много лоша услуга

И аз познавам хомо-двойка! Много добре образовани хора, възпитани и чистоплътни, за разлика от много от съседите ми. Имам съседи, като минеш през лятото край тях можеш да се удошиш...направо ти парят очите и дъхът ти спира

Миленче и аз те ,,подкрепям,, и анално и вагинално

Герой!

Крайно време е всички НПО да бъдат одобрявани на изборите от народа. Това е демокрация. Тези за които хората не гласуват да се закрият и забраняват.

Въпрос към Софийски административен съд и адвокатката на ЛГБТ общността: Каква е разликата между един мъж (биологично) с официална диагноза за психично заболяване, който се мисли за Наполеон, и мъж (биологично), който официално се води нормален, но се мисли за жена?

безумията в тази територия. Докога ще се толерира наглостта и фашизма на тази малка прослойка, която ни проглуши ушите с идиотскити си оплаквания?

Купете новата ректална маз ДълБочко

Подкрепа за Милена !!!

Никога не е късно да станеш за резил, Милена. Кемтрейлса ли ти е в повече, плоскоземието ли зле ти се отразява, Сатаната и силите на злото ли те облъчват не знам, но си толкова смешна и жалка вече. Кофти остаряване, ранна деменция... Предполагам, че ако следващото ти гадже е от Свидетелите на Йехова, ще тръгнеш от врата на врата да проповядваш. Как са ти промили мозъка, не е истина! Не очаквах, че си толкова елементарна.

Много си е наред Милена даже, ненормалниците сте вие педерасите!

Елементарно, Уотсън! И Милена е елементарна. И аз съм елементарен! Елементарно! Много хора не обичат обратните! Елементарно!

Е ток ще внасяме ....хора ще внасяме ...само за педераси се грижим то не бехс украинци то не беше подкрепа за зеленски

Отказала им е назначение ...за това че са педали ? Отказала е да ги обслужи .... Не им е дала социална помощ? Не им е дала да се качат в автобуса .... Как точно са дискриминирани ?

.

Ако напиша: мразя straight хората и мразя LGBT хората в някоя социална медия кое от двете ще бъде изтрито?Би трябвало и двете защото са омраза но надали.

написал си ги и двете и нито едното не липсва, но технически, и двете са против законът защото са дискриминация срещу сексуалната ориентация. Ти на какви места ходиш че ти трият коментарите? Може да са частни места с конкретни правила.

Милена има страхотна песен "Истина" ..поздрави на всички в форума с тази песен тя каза доста направо това което си мислят 90% от българите..слава богу вке още сме такива

Права е Милена Славова! Дразнещо е така агресивно да се афишират ЛГБТ хората

Тя доказателства още не и дала за тези заплахи.

Имаше на времето при ГЕРБ едва ЛГБТ мъжкарана министърка Миглена Тачева ат многото тестостерон имаше обратна захапка кат булдаг ,късо подстригана е набита с дебел мъжке басов глас (намъргаше се около 1герб депутака Дукова) Ако тая Тачева е съдийка по делото Рок певицата я виждам към Сривенския а после Рокерски погроми и безредици в цялата страна

Както пее пророчески певицата Милена Нямал 2 лева в Народната банкя лъже мръсника преяжда с Луканка За Бойко :Нямал 2 милиарда $ в Ливанска Заливна Банка лъге толупа преяжда суджук с луканка За Радев:нямял 100 милиона мГръцката банкя лъже Чарапа преяжда с луканка За Иван Костов Драгалевския мангял:Нямал 500 милиона в Италианската УНИкредито банка лъже мангала преглъща теменужки с луканка

а колко милиона имаха вашите другари от политбюро и техните синчета и протежета Андрей Луканов, Лилов, Румен Овчаров, Огнян Дойнов, Топенерджита, Мултаци, Паши, Висаджии, Сикаджии, Черепи и кости и много други? Искаш ли да ги сумираме, като си тръгнал на правосъдие, ДРУГАРЮ???? Не че изброените от тебе без Иван Костов не са до един комунистически проекти и бойко и радев. Само Костов ви нарита съветските задници и ви спря да ограбвате България само за 2 години и от хипер инфлация, станахме супер икономика, но не се стърпяхте да го свалите и очерните чер ве ни , бок лу ци

Да се потретим, че тия курви ебани нисши трият. Подкрепа за лелчето. Педалите са като болшевиките. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИВАТ!

Вдишай, издишай... И пак...

Мри некъде животно!

За някой е много важно “парата да отива в свирката”! Не прави чест на Милена и подобни да инициират такива действия! Горката, уж беше безстрашна, пеейки “Немам нерви”? Сега се уплаши от едни хора, обявили се за различни. Явно и преди и сега е фалшива тревога, важното и е да е в центъра на събитията. И да плащат….

Варна...гейзер...изяж лайno...мишок

Нещо доста си се объркал кой е уплашения.

И възрастните пед-аси се разграничиха от младите гейове ! :)

Стотици хиляди години подтисничество, гонене и убийство на обратните, и въпреки това успяват да оцелеят и до днес. А пък някои умници смятат че коментар във фейсбук или в дира ще промени нещата по някакъв начин. А аз си мислех че съм пълен с илюзии.

"Стотици хиляди"?! Муахахахах!

Какви стотици хиляди години те гонят бе.? Каквото ти е гействането, такава ти е и мисълта!

Тази злобарка е българския вариянт на Лизо.

И аз Миленче вече неам нерви от тия извратеняци!

За добавя че съм ябсолютно против да зарибявят младите тези Крадци на дъгата

Или ще си първият случай в света заразил с гей вирусът коъто не съществува

Че,то вече има 10 годишни деца много по талантливи музиканти и певци от тази Милена Славова!

Тук не става въпрос за музика и таланти.

Става дума за свободата на словото бе тъпак!

Милена има право на мнение, както всеки от нас!!!

Във България децата са последна грижа на държава, голяма част от общество, па дори и семейства. И седнала сега тая застаряваща "звезда" - женила са 4-5 пъти - да ти дудне за семйство и деца !? Алоу, защитата и правата на децата запаочва с достъпни спортни площадки и адекватна храна в училищата, не с празни приказки на рокаджии и мотористи. За квалификациите да не коментираме, живяла няклко години в Лондон, била в шоу-бизнеса, но в душата си останала от най-голямато село на Балканите.

ти колко деца отгледа?

Достатъчно, за да знам, що за за калпава стока са разните плачковци по темата "семейство, деца и християнски ценности".

Абе темерут, да не би да има само един начин да разбереш какво е важно за децата. Твоите родители, макар и да са отгледали тебе, не са си свършили добре работата да ти обяснят това - очевадно.

А-а-а, ясно, щом намеси и съдиш родителите ми, които не познаваш, значи вероятно незнаеш или имаш съмнения кои са твоите. И си седнал сега, крипто-копеле, ниедно, взимайки страна на пишман-рокаджиЙка да ми говориш какво е важно за децата!?

Не е важно човекът кава сексуална ориентация има,нацоналност,религия,раса има!По важното е човещината,.креатвността,умението да се радваш на живота и природата!Не на злобата,простотията,примитивността и омразата,негатвността!Слънцето свети за всички !

Щом нямаме право да изявяваме мнение, то ето го моето, което няма да споделя, а ще загатна: Я си е..... п.......и....м.....е..... н......о...... Епимено, епимено!

Миленчето гушна парички от "патриотите ," за изборите, сега ни обяснява как да заклеймиш публично определена група като "извратеняци" било обикновенно изразяване на мнение. Като ти е объркано в главата , какво точно е мнение, не се показвай публично, ако то трябват парички, работи повече това, което можеш.

Иии какво е решел съда или не ви отърва решението им и затова мълчите?

Фашистите казват НЕ на фашизма. Навремето нацистите са изпращали ЛГБТ в концлагерите. Крайно време е тези нацита да ги изпратим в Русия.

Националсоциализъмът е най-великата човешка идеология и ще скачам върху главата на всеки нисш скот, който е против нея! Точно там трябва да бъдат пратени мръсните увредени! Фюрерът беше много прав!

Минуси ще ми пишат мама им нисша ПОДЧОВЕШКА! В лагера и зад оргадата! Ще излезете само през комина уроди нисши!

Да застанем твърдо зад Милена. И на протеста.. Пляс пляс педслите. Водно колело.

един Кърпеж обяви Милечето за рок икона инче пък за възрастното население татуираните и накичени с халки днешни "звезди" са си извра.еняци си мисля аз

За мен Милена Славова е права ... Ще цитирам Устата : Нищо християнско ... Пак Устата : Да му се невиди, искате повече права от инвалиди ...

Слуги на Сатаната - убиват обществото ни чрез пропаганда на разврат. Където такъв разврат е залял общесртвото, са загивали цивилизации - това показва цялата история на света. А нашата култура е изградена изцяло върху християнските ценности и благата в Европа ги дължим на хилядолетия култивация на добродетели, което е труден процес на изграждане. Днес това се порутва. Порутваме кутурната си база с помощта на ръководители от посолства и с помощта на отвратителни предатели, които им помагат с неофашистка преданост за сметка на интерсите на народа ни.

Обвинението е абсурдно. Но също така и очаквано, има един контингент от така да се каже хора, които няма с какво друго да демонстрират превъзходство и удовлетворение от себе си. Преди комсомолци, днес климатични, лгбт и нам кво още активисти. Иначе парада е също толкова безочливо и гнусно мероприятие, като похода на путиновите вълци с мотори. И в двата случая действащите лица са точно обратното на тези, за които се представят

Стискаме зъби и търпим педерасизацията на цял един народ от една жалка шепа педали,завзели власта с лъжи и измами!

Милена е изключително елементарна шунда. Другите и твърдения са , че земята е плоска, че пръскат със самолети "зарази" , че ваксините са оръжие за чипиране. Да не говорим колко е неграмотна, и не става въпрос за препинателни знаци. Колко да са изпростяли българите, че една такава клета персона да им е пример за подкрепа ??? Да не говорим, че е на хранилна при Възраждане и ВМРО, за да си кешира " бунта". Бси , с по-малко думи : ми че тя си продава гза на най-долната каста политици, за да има за поркане и бензин !

“Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си". Това написа рок иконата във Facebook И ?

Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

Писна ми извратеняци да определят какво да говоря и мисля, как да живея. Да натискаме педалите обратно там, откъдето изпълзяха!

Не съм съгласен с мнението й, обаче има пълното право да си го даде. Както сама казва не живеем в тоталитаризъм вече, има свовода на словото. Ако не е призовала народа към насилие, или заплашила с бомба, или нешо такова значи не е извършила нищо нередно. Технически и дискриминация не е, щеше да е ако беше забранила на обратни да посещават концертите и. Пак казвам - не съм съгласен с нея, ама не е нарушила закона.

че е възможно физическо лице да бъде съдено за проява на дискриминация. Нашите съдии, включително и адвокатката, която цитира Европейския съд за правата на човека, нещо не са разбрали. Като физическо лице, можеш да имаш каквото си искаш мнение. Ако си работодател, в качеството си на работодател не можеш да проявяваш дискриминация и т.н.

да, не е хубаво да се натрапват тия от прайда не е хубаво и да се натрапва един модел на татуирани, нечистоплътни, с пиьрсинги и на челата индивиди като Милен , или чалга мчовци които си шамарят бличзите, но пустата му демокрация ще трябва да търпим иначе за всички подкрепящи да си зададат въпрос това на снимката с розовата коса така както изглежда можете ли да кажете за секунда от кой пол е. на мен не ми прилича ни на жена ни на мъж

Педали винаги е имало, има и ще има. И въобще не е въпроса в това кой къде на кого какво навира. На мен лично педалите са ми неприятни. Но мога да обясня защо точно. Лесбийките ги приемам. Даже някога съм имал сексуални фантазии за секс с две лесбийки. Нещо като шведска тройка. Ония, другите извратеняци се стремя да ги разбера, но така у не мога. И в случая с излагането на показ на другостта, и представянето на педалите за нещо повече от другите, нормалните хора, това дразни. Колко души изневеряват. Много, да не кажем огромна част от мъжете и доста от жените. Но всеки го приема някак си. И когато се заформи скандала в Кирчо лъжеца и Лена Курвалана, никой не е имал нещо против извънбрачната връзка, Ами това че я изкараха на показ. Демек, вижте Кирчо лъжеца какъв е пич. В този смисъл Милена е права. Никой няма право да иска облаги от това че е различен. А тия , педалите и лесбийките от прайда точно това искат. Да се правят на интересни. И това дразни хората, а не точно сексуалната им ориентация. А в съда явно доста педали са се навъдили. Долни леви педали в червени шалчета. Дърти педерунгелу от времето на милиционеро социализЪма. Млади педерастчетаот времето на мутри демокрацията. Абе...гнили ябълки, както се беше изразил един френски посланик.

Подкрепям Милена и написаното от нея! Решението на съда ще бъде показателно за състоянието на демокрацията и законността в страната! Всеки има правото свободно да изразява мнение. Противното е пряко нарушение на Конституцията. Ще видим дали съда ще вземе противоконституционно решение!

Има два пола: Едните ходят на гинеколог, другите на уролог. Всички останали - на психиатър.

Не уролог, а андролог. На уролог ходят и двата пола.

Скъпи Прайдове, ншкой не ви пита с кого спште за да нш го навирате...да де мажете с бронз, пера и да се фръцкате повече от жените...Милена е права...

"Важно е да имаме морал, мир и спокойствие за децата и да няма заплахи за убийство...Нека да си изказваме свободно мнението, защото така става като в комунизма - потискат ни...нали сме демокрация", коментира певицата." Май социализма (комунизъм никога и никъде не е имало) беше по приличен и демократичен :) Тепърва ще ти "омръзне да светиш като крушка" ! Иначе подкрепям ! !