Коментари - Протестиращи поискаха да затворят столичния зоопарк, а животните да отведат в защитени паркове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям ! Като нямаме пари (тоест - като предпочитаме да ги харчим за подкупи, джипове и чалготеки), по-добре животинките да бъдат махнати от тия кочини.

Подобретв условията, но затваряне?

А на какво учим децата като им показваме вегани?... Трудно може да се намери по-безсмислено и вредно обществено движение. Добре че финансирането им свършва и те бързо ще се размият в мъглата.

Тия вегани, са почти толкова досадни като сбърканите гейтаци.

Абе, казвам ви аз, че липсата на месо води до агресия, но вие не , та не! Ето, виждате ли - вегани, обратни, еднополови и всякаква друга смет какво правят! То не бяха паради, протести и де що се сетиш! И по лошо ще става.

Искам да попитам веганите дали имат домашни любимци и ако е така, защо ги държат в миризливите си вегански апартаменти и най-вероятно и мръвки не им дават.

Май всички такива сороски банди като тези вегани,а и други ще бъъдат изгонени от БГ,накрая. Вече прекаляват.

ами добре,изкарват животните и вкарват веганите в зоопарка,тамън да показваме на децата си диви хора,нали там е за диви животни

Ти на остроумник ли се правиш?

Всички диви животни - на диво място!

да ве вегани опънали сергии кебапчета,кифтета и бира

ами няма зоопарка да иде зян бе,знаеш колко хубаво ще стоят веганите там и ще си рупкат тревичка

Ще ги мръднем малко - в Триъгълника на властта!.

Всички който са против зоопарковете да ги затворят и да ги съдят . Това са специално животни за зоопаркове . Те не са хванати от гората и да са затворени насила. Много почнаха да разбират тези псевдо защитници на животни . Що не ходят да дават храна през зимата на животните . Така ще стане че след някоя година животни ще гледаме само на картинка . Няма да има в гората животни щото псевдо еколози ги изнасят за пари под претекст че там ги гледат по хубаво.

Колко други работи стават за ,,рупанье,,?!

Всички от веганският съюз да се водят хора който са болни и да се лекуват .

Айде викам да престанете да учите другите какво трябва и какво не......., един не яде месо, друг е влюбен в брат си.....аз семейство гледам да отгледам не с мама Калоян например по вашия модел, така, че не Ви знам кякъв Съюз сте но моля Ви, аз не Ви уча на нищо...не учете и Виемен......

Всеки иска нещо... Ай майната ви....

тия са по-долу и от цветните; двете ми деца израстнаха в зоологическата - по веднъж месечно ходехме, учеха за животните, учеха се да ги ценят и до ден днешен го правят; дебилите е добре да разберат, че ако пуснеш аквариумните рибки в реката, ДО ЕДНА ще измрат - животните са родени в зоопарк, за тях дивата природа е враждебна среда, но малоумниците до там не се задълбочават - усвояват грантове и тормозят хората - ДА ИМ ДАДЕМ ОТПОР!

Специални животни за зоопаркове ? - ти кретен ли си бе ? Никое диво животно не бива да бъде заключвано. Или ако е така - да не ги затварят в кенеф, а в широки и просторни пространства.

Ей, деряхте се на гей-парада, сега тука минуси цъкате. Педалщината не прощава !

Всички тия зоокътове трябва да бъдат ликвидирани! Излишни харчове , и опасност за хората! Ами, ако изпуснат лъва , баба меца и...са разгонени..? Как ли ще ни гонят ?!?

Не е зле да се ремонтира и разшири зоопарка и мястото за животните, но те са си свикнали вече там и няма да оцелеят на свобода, нито някой има пари за цели паркове. Против съм да се дават и на чужденци. Най-добре да се обнови зоопарка, може да събираме пари с смс. Всичко друго са глупости на неадекватни хора.

Обикновено такива малобройни екстремистки групи са прибирани в полицията за установяване на данни, но в този случай са "вегани". Не дай си боже някой и джендър да е, няма да ги пипнат дори ако дефекират на жълтите павета. До там стигнахме в толерастията.

Прав е човекът! Злоумишленик, с ракетка с акумулатор резва две пръчки на клетката на лъва ...и майkа плаче!

Не само децата ти ! Уверени сме, че ти си израстнал ...сред дивата природа!

Бегом в затвора!

Веганския съюз, хелзинския комитет, педерасти маршируват в центъра на София...баси държавата измислена!!!

Не понасям вегани и тяхното надути показно превъзходство НО абсолютно се съгласявам със становището им да се закрият бардаците наречени зоопаркове в България.Още от дете не обичам да ги посещавам защото ми е жал за горките животинки осъдени на доживотен карцер само защото някой ганьовец иска да ги зяпа. Нека зоопарковете доколкото ги има по света да са защитени пространства за опазване на вида, а не ганьовската простотия на която сме свидетели у нас.

Да вземем да храним лъвове с моркови, че иначе какъв пример даваме на подрастващите. Или най-добре всички животни на кренвирши, хем веганите доволни, хем животните няма да се мъчат, хем кренвиршите от месо.

Лесно е да живееш в голям град в ЕС и да се правиш на веган!За?о не отидат да живеят в Сибир,Аляска или северна Канада и да се правят на вегани!

Тия са ГМО. Като храната, с която се тъпчат.

Писна ми от тия олигофрени. Станаха като чалмите - само тяхното становище е вярно, всички други са някакви изроди. Още повече, че и те не са стока.... Доказано е, че растенията като всички живи организми имат "душа" и изпитват болка при отсичане, изкореняване и т. н. Защо ги ядат тогава? На това ли учат децата си?

Гледай си минусите и не се заяждай

Сетих се! Антиваксерите са също толкова безмозъчни, но са по-вредни.

на какво учим децата си, като през ден им се показват разни протестуиращи вегани и пидирази.

Т.е нормален. Няма ли кой да обяснина тези дебили-антивеганите, че лъвът е щастлив когато спи, а спи, когато е сит. Т.е в Софийския зоопарк лъвът е щастлив през цялото време. Тия педеруги, пардон , вегани, да бяха попрочели колко години животните живеят на свобода и в плен. Съотношението е точно 2:1 в полза на пленените животни. А какво да кажем за питона, който на свобода прекарва в лежане 2 месеца в една дупка след като глътне козел? Просто , ако смер нормална държава службите трябва да се задействат и да рзучат кой им плаща на тия педеруги, пардон , вегани , за да работят за зариването на Софийския

Това да не е салам да го резнеш ей така!?!?

Ше го резна като конец, само лъва да спи.

очакваме протест на гей-вегани.

Тези няма ли кой да ги затвори в защитен парк?

Кои са тия да ни казват какво да правим ,щепа хора си позволяват да си налагат мнението...няма да стане ...Щ

Дано да те хванат :)

Ще ям месо ,ще ям зеленчуци ...и всичко каквото аз реша ....как ли е просъществувал света като ги е нямало тия ...

съм гарвана.

Кои са па тиа дека, че ми казват кво да ручам - айде да го духат...

Що са мълчаливо като .утрин, когато през 2014г. В Копенхаген пред очите на хората, в това число и децата / уж с образователна цел!/, бил убит млад жираф, след това разчленен и с това били нахранени лъвове и други зверове в зоопарка. Всичко това било извършено въпреки десетки хиляди хора, които са били категорично против жестокото убийство на жирафа. Ай сиктър с тази съвременна "демокрация " и всякакви измислени протестът и.

Много оригинално от страна на родните вегани...животните искали да са на свобода,демек да са им защитени животинските права...пардон.Излиза,че тревопасните животни каквито са вегетарианците се "грижат" за месоядните като им обещават свобода на марулена диета...А децата трябва да познават животинския свят,създаден от природата или от бога,както искате...

Незнанието и простотията се толерират в общества извън цивилизованите!Хранят хищници с жирафи?При наличието на евтино месо от риба,свине,говеда,птици ,дребни бозайници с масово производство и др.,само извънземен ще ги храни със скъпа екзотика!