Протестиращи от ВМРО опитаха да нахлуят в МИЕ

Недоволство срещу скока на горивата и стоките от първа необходимост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По галопиращите цени ще познаете, че ни управляват комунисти.

Къде е Вашият учител Волен?

Цените са такива, основно заради ЕС и екотакси. Че на мегават часа произведен от въглища се плащало по 61 долара ли бе глоба. И изведнъж всичкият ток от такива източници почва от тази цена нагоре. Другото е цена на газ и така нататък.

Ако имахме АЕЦ Белене, щеше да е по-добре.

Интересно толкова време бяха във властта ВМРО и не чух да поискаха закриването на КЕВР? Сега останаха една кола хора и вече много се загрижили за хората и КЕВР излезе най-големия им враг! Защо не се поинтересуваха преди чии интереси защитава КЕВР, защото всички отдавна знаем, че не са интересите на хората и не са държавните интереси.

Дебилите на шкембе войводат Каракачанов ,начело с пиандето Радка Пиратка протестират пред МИЕ,използвайки кризата.Да ги попитам когато бяха на власт под шлифера на Пожарникаря защо не протестираха за построяването на АЕЦ,,Белене" и 7 блок в Козлодуй? Защо не попитаха манипулаторите Борисов и Теменужка за милиардите кубици газ от Азърбейджан и от къде ли не с което си правеха пиар? Борисов и Теменужка къде скриха киловатите електоенергия произведена от,,построените" АЕЦ ,,Белене" и 7 блок в АЕЦ,,Козлодуй".12Години по време на Борисов се управляваше с лъжи и манипулаци ,като храна за ,,простия "българин.

Дали има още балъци да им вярват на тези Лъжепатриоти

В КЕВР мнозинството е от хора на герб , воля и патриотите , избрани от тях , когато си деляха властта и порциите. . Срещу себе си ли протестират. Това само македонски революционери от Русе с консервативни позиции , комунистически произход и ДС минало го могат.

Типично за ченгета от МВРО е да забъркват проблемите и протестират срещу срещу някои друг. С КЕВР играят опозиция срещу зебе си. Всички членове на КЕВР са избраниот гербавия парламент и патериците им патриоти. От девет души състав на КЕВР герб , патриотите и воля имат по двама члена или общо 6 от 9 члена на комисията. Патриотите с тук играят позната ДС игричка, забъркваш каши , приписваш ги на друг и се възмущаваш. Няма скоро да видите парламент, тези игрички станаха прозрачни, пък и сте 30 човека , както е тръгнало ще имате среща с Бай Ставри, Каракачанката си знае защо, чак е отслабнал от предчувствие какво го чака за далаверите в отбраната.

Как германците се спасяват от растящите цени чрез инвестиционно злато: https://tavex.bg/blog/germancite-se-spasyavat-ot-rastyashtite-ceni-chrez-investicionno-zlato/

Знаем и номерата ви с цените на горивата и ел.енергията. Но номера няма да мине.

Пълни нещастници.Каракачанчето беше казал,че ако е бил в централата на ВМРО ,когато протестирахме под прозорците им,щял да ни стреля с картечница.Сега трябваше по тях да се стреля.Вижте как се обръща палачинката,а?

Поредната бомба от енергийната 10г политика на ГЕРБ ! Защо не протестирате в Банкя ?!

Пак сте в грешка, мините в енергетиката се залагат от 30 години, ГЕРБ имат някаква вина, но не е основната.

Нещо за Р. О. няма ли да кажеш?

Да си протестират лъжепатриотите,за мен е важно ,че днес си гласуваха заедно с Гроб и Бсп

"Има начин, твърдят от АИКБ, защото "разходите за едни са приходи и печалби за други". И дават пример с АЕЦ "Козлодуй". От безпрецедентно високите цени на тока атомната централа ще получи извънредна печалба от над 1.3 млрд. лв. "Тези пари им падат от небето, не са от инвестиции, иновации, от оптимизирани разходи", обяснява Васил Велев. Накратко, идеята е неочакваните печалби от аномалните цени да отидат за подпомагане на жертвите на поскъпването." А ако имахме Белене и 7 ми блок? Докато не обесим няколко политически подлоги които за сметка на България се подмазват на западните си господари няма да има оправия в татковината!

Накратко: Цената на енергоносителите се покачва и ще продължава да се покачва, и причината е т.н. "Зелена сделка", която ни се презентира като благовидна стъпка към опазване на природата и спиране на климатичните промени, а всъщност е целенасочена програма по ликвидиране на конкурентните промишлени производства по света. Чрез рекета "въглеродни емисии" наложен на всички, слабите в промишлено отношение ще стават все по-конкурентно неспособни, защото в крайната цена на продукта винаги ще трябва да включват и плащането на въпросната "въглеродна емисия"... Така силните ще си гарантират монопол и ликвидиране на конкуренцията, а слабите просто ще бъдат ликвидирани .. Ние сме във втората група - на слабите и нищо добро не ни чака! А относно ВМРО, то мисля, че е безсмислено да ги коментираме... За тях важи правилото за мъртвите: "Или добро, или нищо!" :))

Даа, зелената сделка е виновна, а не преждевременното закриване на блокове на АЕЦ, милиарди неустойки за непостроената АЕЦ, двойни цени за гарантирано изкупувана от държавата електроенергия от ВЕИ......? Много Ви моля!

Разбира се, така е! Ликвидираха целенасочено реакторите и пак в угода на чужд интерес.

Ами тези като Унгария, Чехия, Финландия, Турция.. които здраво строят АЕЦ ове ще се бая напред в конкуренцията! А прости нации като нас ще сме пак дриплювците на Европа!

Трябва да се забрани ВМРО-то. Това е пиянската група, основана от Татарчев. Никакви имоти не са имали, а са ги подарили на комунистите или проиграли на комар, само и само да не ги закачат.

ВМРО са ку*вите на Борисов! Изчегъртване!!!!

А генийте на Радев, От 80 лв на 244 лв / кв/ч Това се казва успех Та искат да продължат поскъпването НЕКАДЪРНИЦИ!

На изборите 2в1, народът ще ги накара, точно тези мутри да платят огромната СМЕТКА ЗА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ!!

Токът скочи не защото мутрите от ГЕРБ не са на власт, а защото мутрите от ГЕРБ погребаха АЕЦ "Белене" и сега България не разполага с достатъчни количества от т.н. "чиста енергия" и плаща за въглеродни емисии за енергията от ТЕЦ-овете!

Бро, почти всичкото политически елит е замесено в далаверата с поскъпването на електроенергията: седнишев, прокопа и кръгове около премянката се включиха в далаверат с ВЕИ на двойна цена още при правителството на седнишефф, като даже не издаваха разрешения за фотоволтаични и други паркове от ВЕИ на никой, който не е от тяхната партия, доганя си купи ТЕЦ, ВЕЦ, очакваме само да придобие ВЕЦ, ЕВН най-вероятно играят с ГЕРБ, защото са си германци, ИТН са със сашо донката от времената на кю-кю, освен това са приятели с кюрумбашев от БСьепьето, ДБ са с прокопа, който също е виграта.....................и.т.н. "до края на света". Май само аристократа, който наричате "крадлив" не ви е драл кожите така?

Мутрите на Мунчо не се справиха, а сега народът ще плаща високи сметки! Беляне бе проект на комунягите от БСП! С Русия и уговорени проценти Избягахме от него

Оказва се, че бьеленето си е бил абсолютно икономически обоснован проект с перфектен бизнес план да се изплати за 20 години при средна цена от 80 кинта за Квч, остава малко съмнение за сигурността в земетръсна зона, но никой не може да гарантира сигурност. Обаче се намесиха интереси на велики сили и дребни местни политик-крадлювци, които си осигуриха да си продават електроенергията от ВЕИ на двойна цена за десетилетие, като държавата беше задължена да им го изкупува на двойна цена. И сега тези крадлювци искат да ме управляват, ай у уево, бе гьонсурати! Вместо това платихме и няколко милиарда неустойки за неизпълнение на договора за бьельене!

Изродът Джамбазки не трябва ли да е в затвора?

Не, не той! А тези от Временното правителство на Радев, които позволиха поскъпването на Ел. Енергията в България!

пред президентството трябва да се протестира

хахаха, с тези пиар-акции вече отдавна никой не ви се връзва. смешници....

Жалка сценка организирана от Pi Ar Sevi с пари от Чекмеджан Паша в Банкя.

Имаше ли яйца и домати ?

Не, ПЪРЖОЛИ и чипс

Джамбазки, остави тази работа на професионалистите! Мая, румен радев и триото идват с вдигнати юмруци, дионисий носи бесилка. Ти си отивай в ЕП да си изправяш краставици!

Сега предизборно, каквото и да затваряте, никой няма да гласува за вас. Затова се омитайте и вместо да затваряте пътища, по добре всички по домовете и затваряте компоти.

Боже, какви патриоти са тези хора... Лицемерието им е срам за България.... Много добре знаят че по парата с цените на тока и др, я дробиха те самите, заедно с герп и ДПС....

Боже какъв тъпак си. Много добре знаеш, че това беше неизбено се случи, а мунчо и дебилите не си мръднаха пръста да помислят за облекчения. Но толкова си могат, та какво да очаква човек.

Тъпак си Няма начин! Защо спряха Белене, защо не построиха 7 ми блок в Козлудуй както обещаваха? Защото са подлоги и наш гръб се подмазват на западняците да не ги разследват за краденето на фондовете!

Та поскъпването е най-вече заради политиката на тяхното с Боко правителство! Друг фактор е политиката на ЕС, която същият този Боко пое задължение България да провежда още миналия декември. Та къде беше Джамбазки, когато Боко подписваше в Брюксел да затрие енергетиката ни?

Пак не позна. Не ти се отдава мисленето.

Клоуните от ВМРО как изгладняха

Джамбазки все едно не е в ЕП и не знае какво става там. Как ще поиска замразяване на цената на борсова стока като квотите за емисии? Единственото, което може да поиска,е ЕК да пусне допълнителни квоти на борсата, за да падне цената им. Оставането им на сегашната висока цена е безумие. Не предполагах, че този човек е толкова зле.

Ако бяхме построили два блока в Белене и един в Козлудуй и не бяхме затворили първите два, сега тока щеше да е на една трета цена! Прост народ, подлоги политици, беднотия и мизерия!

Трябваше да протестирате като спираха Белене! Що не го пуснахте като бяхте във властта?! Щото сте безгръбначни мекотели и подлоги!