Протестиращи блокираха за час ГКПП „Дунав мост“ при Русе

Причина за недоволство са километричните опашки от тежкотоварни превозни средства в района на граничния пункт, които затрудняват движението

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи блокираха за час ГКПП „Дунав мост“ при Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЖП композиции защо не организират ,колко са тия камиона 40 ,50 е това са два влака

Не са 50 камиона,а над 500. 50 могат спокойно да се поберат на една композиция но от къде толкова мозък у наш Пеню

българите сме най тъпото племе след рассияните! в цял свят хората се борят през тяхното село да минава трафика, щото където е трафика там е търговията и живота! само българина реве срещу трафика! ако зависи от менека, ще срина дунав мост при русе, и след една петилетка русе ще е село! а тия от мартен ще си запалят къщите и ще се изселят още догодина!

Даже не си разбрал за какво е протеста!

Ами да паркират пред вас 500 ТИРА и ако нямаш криле, няма, как да преминеш или отидеш на работа! Проблемът е, че сред ТИР-аджиите /от различни националности са/ е пълно с всякакви нагляри, които са обърнали пътя, както казаха хората на паркинг. Нито правят път на линейка /то няма накъде, защото са задръстили, нито на автобус. И да отбележем, че ако бяхме в Шенген, тия опашки щяха да са облекчени. Направо незнам, как издържат хората на тоя терор там. А да... да не говорим за мръсотията, която оставят след себе си покрай пътя. Няма да си приберат боклука и да го хвърлят, където си трябва, ами директно до пътя - у храсталака. Дълбоко се съмнявам в останалите европейски държави да си позволяват такова поведение. Тия министри за украса ли са? Ами да напълнят хазната малко с глоби и да видиш, как ще се дисциплинират. А иначе да намерят терени за буферни зани, да вземат да направят фериботни връзки на разни места по реката. Ама то затова трябва акъл. Пари има... неусвоени от ЕС - бол. Иначе мислят само за схеми за крадене тия пусти политици.

Каква файда от тираджии? Мърсотия, разбит път и циганки по отбивките.

Аз не мога да разбера каква е тази простотия да правиш митница на средата на две държави. Нали камионите са пломбирани да си проверяват пломбите и документите в началната и крайната точка. Тия в Русе стадион или ниви нямат ли си. Ами да ги закарат на стадиона или на нивата и там да си ги проверяват. Когато всичко е готово да се включват в трафика. Освен това какво толкова проверяват на вътрешна граница като митата са само при преминаване на външната граница. Тия вътрешни КГПП са някакъв цирк, за да се вземат едни пари за регистрация и проверка на нещо дето не му е там мястото. Спокойно може да е в страни на 1 км от населено място. Туй тръгни спри тръгни спри на 20 тона ба си цирка и мъка за окачване и двигател. Къде са еколозите направо да им се чудиш. Туй ако беше влак все едно за всеки вагон влака да тръгва и да спира пред гишето.

Се нарича ШЕНГЕН. За това беше цялото напъване. Има ШЕНГЕН - няма проверки, няма опашки. Няма ШЕНГЕН - всичко се завърта на обратно. На границите на европейския съюз в момента е така. На неевропейските граници /Сърбия, Турция, македония/ е пак същото.

Аааа демек така че намалят трафика...... Дебили.....

Да ги пренасочват всичките към Видин?

Ти ще тръгнеш ли за Варна през Солун и Свиленград?

Аро-ооу-уууу... русенци, абе взривете го този мост бе! Има мост - има проблеми! Няма мост, няма проблеми! Кервана ще стръгне към Свищов и Дуранкулак. Малко по-смело. По Коледа се случват чудеса. Не ли?

Mного елементарен провокатр си. Твърде ниска топка.