Протести в Цалапица: Убиецът на Димитър Малинов е имал съучастници

Хората в пловдивското село са категорични, че ще излизат на протести, докато получат отговори и настояват за справедливи наказания за извършителя и замесените

Обратно в новината

Коментари - Протести в Цалапица: Убиецът на Димитър Малинов е имал съучастници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Заподозреният не е нямал личен автомобил."!???

Команчи, да ?

Ако имат данни да птодат в полицията. Какво ще постигнат с тези циркове не е много ясно!

Не са циркове, хората се страхуват. И явно имат причина да търсят гласност и да не вярват на полицията. Или не четете, че казват, че разследването е закъсняло, не са разпитани всички, заподозреният удобно е успял да избяга, няма информация какво се случва! Като случаят с момичето в Стара Загора, лека телесна повреда.

За тази жертва на домашни насилие ще носим ли плющени играчки пред съдебната палата? За другата въздрасна жена - изнасилена и убита с брадва за 20 лв - ще пишем ли в новините? Или там няма бизнес за НПО-тата?

Те всички убийци имат саучастници, трудно сам човек би убил.

Заподозреният не е нямал личен автомобил. това изречение в превод от гугъл транслейтър ли е!?!

Не просто си личи некадърността на българските журналисти.

Сутринта ги гледах триете кукли на снимката ! Типични циганки ! Даже заметат и си личи , че българският не им роден език ! И говореха само за слухове ! Типично по цигански ! Това бил чули , онова онзи бил казал и т.н. !

Много циганьор в този сайт ! Крайно време да се въведе тест за интелигентност за да получаваш достъп до интернет и смарт у-ва !