Десетки хиляди поискаха предсрочни избори в Сърбия

По призива на опозицията близо 70 000 души се събраха в центъра на Белград (Сърбия) пред сградата на Скупщината – парламента – с искане за предсрочни парламентарни избори, съобщават световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Десетки хиляди поискаха предсрочни избори в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моля дир да престанат да си измисллят тенденциозни заглавия с цел да дезинформират обществеността:прегледах основните медии днес,никъде не пише нищо подобно,заглавието в хъффингтон пост е"обама подкрепя плавен преход за предаване на властта на сюлеиман"

и вбалгариябезработицата емного голям от колкото е статистиката.например само от моето семеъство шест души сме безработни ине сме регистрирани в бъурото по труда-аколко ги има осте такива които неса регитрирани като беработни които познавам.атези които са иван граница които сазад граница дето прося работа за едно парче хляб.ако ги прибавим и тях кам процентите на безработните какво става тогава.затова стига толкова 20години дето ни измачват с безработицата ипостоянното вдигане на цените.

Оператор и да слагаш цензура .това е положението.Аз съм анти-американски и анти-западноевропейски настроен!

Става интересно навсякъде по света!Само ние още спим!

Но знаеш ли защо?Аз знам

Днес - Кайро и Белград, утре - София!

Оо,а дано !Емоциите са хубаво нещо ,ама дали винаги са разумни ! Не се оплаквай,че ти е зле ,защото може да стане още по зле ! В Кайро ще управляват крайните ислямисти ,в Белград крайните селски шовинисти ,а в София- крайните мафиотски трактористи.Наглите ще ги пратим за посланници !Тогава ще видят българите-кон боб яде ли и тотална международна изолация ! Ама да няма пак след година -млада бях,излъгах се !

Този Николич е краен шовинист и сърбистанците ,нямат представа ,каква международна изолация ще си докарат на главата ,ако той стане премиер ! Ще търсят със свещи демократа Тадич ! Все едно Антон Сираков -кукуто ,дето иска да пържи евреите,да иска оставката на Бойко Борисов !Сърбия винаги е била в Българската държавна диаспора,пак и ще бъде,те не са способни сами да се управляват !

Щото българите са спосбни да се управляват сами???? Та ние вече 20 години нямаме държава, какви ги говориш? Сърбите са с много по силна държава от нас, устояха и на война! Бъди реалист!

Петре, Петре! И ти не разбираш много от политика. Съгласен съм с тебе само до толкова, до колкото се отнася за нашите социалистически режисьори на прехода. Не са много по-различни от сръбските социалисти. Само дето сръбските са по-големи националисти от нашите. Нашите за интересите на Русия са готови всеки момент да изуят гащите на народа.

САЩ и Западна Европа не са докарали нищо хубаво на света!

Нещо не те разбрах - "Антон Сираков -кукуто ,дето иска да пържи евреите" КАКВИ ЕВРЕИ ЩЕ ПЪРЖИ АНТОН СИРАКОВ, КОГАТО СЪВЕТНИКА НА УПРАВЛЯВАНАТА ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ПАРТИЯ РЗС Е НЕ НЯКОЙ ДРУГ , А БИВШИЯ ШЕФ НА МУСАД ДАНИ ЯТОМ. Това дето го пишеш ми прилича на големия руски антисимит - евреина Жириновски. Крайно време е да се спрът да се пишат глупости. Гледай нещата в друг план. Нама партии има интереси. От едната страна са интересите на другарите на Алексей Петров от Израел , а от другата на Бойковия цар заедно с тройната му коалиция. В обществено политическия живот народа не се представлява от никого. Това е истината приятел.

назад са с една национална катастрофа, тепърва ще наваксват. няма къде да мърдат, ще ядат бахура.

390 евро, но цените са доста по-високи може би без хр. стоки

Само на мен ли ми прави впечатление, че официалната им средна работна заплата е 390 евро?

И безработица - над 20 %, стандарта им е същия като нашия, но е много по-трудно да се намери работа.

В момента е към 320 евро и тенденцията е НАДОЛУ!

320 ЕВРО към момента и тенденцията е НАДОЛУ!

Не бе не е 320евро а 320 лева и не ги взимат, а плащат на работодателите за да им работят! Клоун си брато!

че Сорос и тук ли харчи ??? горкичкият....

Горките, повтарят лутанията и стъпките на българската демОСРАция през прехода.. Балканска демокрация!-Вече има такъв термин в Европейския речник.

Дядо Йоцо веднага да им обясни за Сорос-Морос и плана Ръц-Пръц! Да ги светне как си нямат и представа за живота на 20 км на запад от Калотина и да предложи да ги оправи и тях, защото една България е малка за гения МУ.