Първи протест срещу СИРИЗА и безредици ”в черно” в Атина

Десетки облечени в черно демонстранти се сблъскаха с полицията за борба с безредиците в центъра на Атина снощи.

Обратно в новината

Коментари - Първи протест срещу СИРИЗА и безредици ”в черно” в Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Davaite poveche che ce idva liatoto.

крайно леви ли??????? били са анархисти и крайно десни но незнайно или знайно защо са се правили на леви .......Сьщите правеха провокации когато демонстрира гр. ком партия за да има полицейско насилие

450 демонстранти по улиците на Атина!Внушителна цифра!Няма що!Това,че на Ципрас и Орбан ще им спретнат "майдан"не е новина.Всеки,който се опита да направи нещо за страната си и е прекалено непослушен,трябва да бъде наказан!Познайте от кого.

Колко лесно ги излъгаха гърците. Може ли да си легнеш беден и да се събудиш богат? Както нашите комунисти си легнаха и станаха на сутринта демократи.

Я! Гърците поумнели. Гласували за партия, която се обявява против "спасителна програма". Обикновеният глупак не би си и помислил да гласува срещу "спасяването си". Интелигентните обаче разбират, че понякога злодеите наричат с приятни имена лоши неща. Спасявам държава - заробвам държавата с дългове. Евроатлантически ценности - краен етатизъм и крони капитализъм.

Всички знаем кой е организатор на цветните протести.

Трябва да забранят протестите. От тях нищо не зависи, не показват общественото мнение, а само възможностите и желанието на някой да изхарчи едни пари за улична театрална постановка.

Само едно не е ясно. Този път САЩ или ЕС прави майдана?

И този път раша.

колко изненадващо

Безполезни и оядени боклучета несвършили работа и за половин евроцент през целия си празен живот. Бях веднъж в тази част на Атина - пълно с плямпащи безделничета, почти всички са зависими в една или друга степен от някакъв наркотик, всички живеят с парите на мама и тате и плюят против системата, благодарение на която родителите им изработват същите тези пари.

Вие господине описвате действителноста в България.Където и да погледнеш се виждат шматкащи се роми и турци на социални помощи и инвалидни пенсии , ходещи с банкоматни карти и чакащи новият транш от ЕК за лапане. Те не са чували за работа откакто влезнахме в Еврогейския съюз и размножаването за тях е работа.

НОВИ ИЗБОРИ В ГЪРЦИЯ ДО 3 МЕСЕЦА!

не. за майдана требе време, после избори.

цру в деиствие *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боклуците от Украйна се прехвърлиха в Атина. Терористичната група за безредици и убийства на ес...

Хи хи пий едно че нещо не с в ред!!Разсмя ме!!

ами сириза е грьцкия бареков

"атинския район Екзархия, известен като квартала на артистите и левите интелектуалци" . Химера

пуснеш ли духът от бутилката спирането е трудно. Лява СИРИЗА, следват леви, по - леви, най- леви до ултраси. Ама може и да е добре. така ще се самоизядат. А пуснеш ли я в крадливо и мързеливо племе което гледа да мине метър, направо ще ти отнесе главата. Но може пък да е добре. Те левите винаги се самоизяждат. А вижте историята на разни ми там БКП, КПСС. Като свършат с десния противник, започва политическото човекоядство. Изяждат своите.

ИЛИ ОЩЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ ВИЕТНАМ САМОИЗЯДОХА ЛИ СЕ? СПОРЕД МЕН ЩЕ ИЗЯДАТ СВЕТА ПО СКОРО!МНОГО ДЕМОДЕ СА ВЕЧЕ ЗАКЛИНАНИЯТА - ЛЕВИТЕ НЕ МОГАТ НИЩО,ВЪПРЕКИ ЧЕ У НАС Е ТОЧНО ТАКА ,ТЪЙ КАТО НАЙ ЛЯВОТО У НАС Е ДЯСНОТО!МНОГО СА ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ ИНТЕРЕС СИРИЗА ДА СЕ ПРОВАЛИ,НО САМАТА ИМ ПОЯВА ПАРАЛЕЛНО И УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА НЕЗАВИСИМО ОТ ПАСОК И ГКП И ВЪПРЕКИ ТЯХ ПОКАЗВА ,ЧЕ МОДЕЛА ОТ 90-ТЕ НЕ РАБОТИ ,НЕ САМО В ГЪРЦИЯ ! ТРЯБВА УМНИ ПРОМЕНИ,А НЕ ЛОЗУНГИ ОТ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ!

Абе, леви льольо. какво му е на лявото ново. Какво искат Гърците? Давайте ни милиарди пък ни гледайте как ги харчим. Какво му е новото какво му е другото. Пълен кретенизъм.

Пъстър свят, караконджулите в главата ти съвсем са те ошашавили!

Колко много се радват нашите европедеруги на тая новина! И там "протестърчета",а?И там защитават "евроатлантически "ценности с пожари,разрушения и други криминални прояви,а? Нещо намирисва на един и същи сценарии! Какво ли ще пишете ,ако това се случи сега у нас?Или нищо няма да пишете,защото ще се насерете от страх и ще се заврете в дупките си? Както е тръгнало ,скоро ще видим!

Давайте да слагаме минуси!

Не се безпокой - ЧЕРВЕНАТА революцийа иде и новият Сталин иде и той ще отмъсти на гадните СОРОСОЙДИ задето опропастиха светлото бъдеще на пролетариата и ние просотолюдието пак ще управляваме !

не му обръщайте внимание. Той е болен.

Там протестърите само че не защитават евроатлантическите ценности, а по-скоро са против тях, бъркаш! Никога тук не може да има подобни протести! Просто хората там и тук са различни. Основната разлика е солидарност, там, и липса на такава, тук! А тя е в следствие на злоба, завист, омраза, вкоренена в нашите души, които ибуславят липсата на солидарност!!!

Всички сте гадни СОРОСОЙДИ но червенат революцииа иде новият ЧЕГЕВАРА също иде!

три години гледаме резила на гърчолята. Ядат ни парите и не искат да плащат редовно. Единственото лошо ако излязат от ЕС ще нашите хора там които работят ще се върнат и тогава тук ще стане напрегнато. Ама ако това не стане, ще е добре да се махат от ЕС.

Няма да ги пуснат да излязат, защото и други може да последват, дори италианците се заканваха да се махат.

мнозина заплашват, малцина го мисрлят

Не винаги количеството определя качеството! Това, че ЕС ще има по-малко страни членки, но които спазват по-стриктно правилата, защо се счита, че ще влоши състоянието на съюза! Примерно, северните държави имат собствен съюз само от 5-6 страни. Но ако между тях има хомогенност по отношение на манталитета, този съюз може да е успешен!,

" промиването на мозъци е предназначенo за особен тип хора, неспособи да мислят със собствената си кратунка"общо взето два вида мислене:грешката е моя(изкл. рядко)и по-разпространеното( но,не по-ефикасно)грешката не моя, тя е сигурно на някои друг ...

Не знам защо масите са склонни към нерационалните идеи. Как гръцките маси си въобразяват, че ще спрат ограниченията, но за сметка на някой друг. Нямало да е за сметка на германците, а щяло да е за сметка на заваллиите китайци, които съм ги виждал как ядат натопен хляб в супа, а оризът е лукс за привилитировани, за сметка на индийци, където хората са като мравки по улиците, и се транспортират със камиони, за бразилци, южноафриканци и руснаци! Не че ние сме по-стока. Да си припомним Жорж, Цар, Болен, Барек!

КЪДЕТО УПРАВЛЯВАТ КОМУНЯГИ НАСТЪПВА РАЗРУХА РАНО ИЛИ КЪСНО...

добре че в Китай комунистическата партия ти е произвела половината уреди във вас. Хубаво са ти изпилили мозъка - едните вечно добри, другите вечно лоши и чакаме накъде ще полъхне, че да се врътнем, нали бре?!

Хе-хе, или след копиране на технологията изобретена другаде, или във фабрика на оригинален производител преместил се в Китай. И защо смесваш идеология с пазарна икономика? Китай в момента е като бившата Югославия - за да си запази властта червената ''аристокрация'' разреши и на народа да припечелва.

спомени де!

Хм. Подранили са. А аз си мислех, че това ще се случи около юни-юли. :)

Абе тия защо протестират? Да не са им махнали 18тата заплата?

Ако Бареков Сидеров бяха спечелили изборите, сега всички щяхме да сме богати!

Взе ми думите от устата, да знаеш! :))

А СЕГА САМО СИДЕРОВ И БАРЕКОВ СА СВРЪХБОГАТИ...

Около октомври Ципрас ше го гонят с камани в Атина

Чак октомври? Значи гръка се е примирил, че тази година няма да има великденска заплата!

Oops.

Добро утро Гърция ! Трябва да се върнете в действителността, да трудно е , но явно ще трябва да преживеете нашата шокова терапия. Не можете да вярвате на популистиките обещания, че няма да плащате дълговете си. Не искате спасителен план, ами да не ви дават 67 милиарда и откъде ще си платите пенсиите, заплатите на държавните служители. Германците не искат повече да ви плащат сметката, немците може и да обичат сиртаки, но са точна нация, затова и са толкова развита. Не може ватмана в Германия да работи повече от този в Гърция, не може държавния служител в Германия да има 20 дни платен отпуск, а в Гърция 60 дни и т.н. приказката свърши добре дошли в деййствителността. И ние си имаме Барекоффф, Сидерофф, но слава богу не ги допущаме до властта.

> И ние си имаме Барекоффф, Сидерофф, но слава богу не ги допущаме до властта. Засега.

Банкерите мошенници са на път да възтановят комунизма в Европа.

Спонсора на подобни събития е известен, той е спонсор и на други подобни събития в Украйна, като налива милиони в сметките на руските сепаратисти!!

Има истина една! Гърция трябва да вземе огромен заем от БРИКС. Правителството да изхарчи сумата за леви политики. След това да излезат от еврозоната, от ЕС и от НАТО, и ще настъпи пълното щастие!

БРИКС реално са една нула. Това, че имат голям БВП се дължи на факта, че населението на страните в съюза се третира като роби.

Само че ми В брикс май повечето "роби" май имат по-високи заплати от твоята, хубаво си помисли!

Ами и в България повечето хора се третират като роби.

Гледайки гръцкото отношение към сегашните си кредитори, страните от БРИКС ще си изпочупят краката да предлагат безвъзмездно пари на Гърция. Единственото което обеща Путин на Гърция е "евентуално да разгледат" възможността на изкупуват гръцката селскостопанска продукция за 30 години напред. Само че не бе уточнено дали на евросубсидираната или на свободна цена.

от кого, Русия крах, Индия беднотия , Бразилия - беднотия ....такова ли е бъдещето на Гърция - стига демагогия.

ето това е да се бориш докрай, не като "нашите" соросни платени партийни протестъри и тролчета

Комунета срещу комунета. Леви срешу леви... Ципурата и Варуфакис ще докарат ад в Гърция...

Тук единствено БСП и Атака имат потенциал за подобни протести!

Кое е достойно бе, кратуно червена..кое, обясни??? Да се изпуснеш в гащите от мързелуване и плюскане на корем докато трупаш огромни заеми, да ходиш да се молиш да те спасят и после да недоволстваш, че трябва да върнеш взетото на тези, които са ти помогнали? Да ги изнудваш, че ако не ти дадат още,няма да им върнеш взетото? И да се пъчиш все едно си направил невиждани изобретения..Ей комуноидна сган безскрупулна и безпардонна!

-Гуте нахт фрау Меркел -Калинихта Ставрос.... Евраки найн

И ний вървим вървим вървим нататък...

20 милиарда евро е само летния спасителен пакет за Гърция. Какво са твоите 8 милиарда евро цял дълг? Колко ще стане общо българския дълг след като ги изтеглим?

е да де, вървим, още не сме стигнали, ама ....

Обявление: ----------------- Гастролираща Трупа Протестери организира митинги, пртотести, безредици в целия свят. Цени умерени и по договаряне, но само в долари! Пиене всякакво, но над 45 градуса!

какво пиене бе.. пиене само по 100грама след тревата. другото е бело и синти.

СИРИЗА, както и всички леви парии, спечелиха изборите с колосалната лъжа, че ще раздадат пари и ще спрат ограниченията. Само че на никой от тъпите им избиратели не му дойде на ум да постави простичкия въпрос - откъде ще дойдат тия пари. От изпратената на майната си Фрау Меркел, от омразния МВФ, от СБ или от празния джоб на същите тия нещастници, гласували за СИРИЗА?! Стига палене на магазини, боуки и сиртаки! Трябва да се бачка, а не да се краде във верижни схеми с 10 комисионера и двама бачкера! Това важи с пълна сила и за България. Ако не започнат да влизат в пандиза хора като Батко и Братко, като Масларката и Сокола, нищо няма да се оправи! СИРИЗА или ще трябва да продължат реформите, или скоро ще има "лека нощ СИРИЗА".

Масларова, не слагай минуси!

левите са превътели, а десните са бесни....вземам уроци по лъгане, опитвам се да лъжа себе си, че в бг всичко ще се оправи от само себе си !

Национална гръцка черта е народа да излиза на улицата подкарван от управляващите, за да имат повод след това да плашат Европа за повече пари.

Точно така, спомнете си няколко години назад, всяка седмица някой стачкуваше, и те даваха и даваха ето ви сега платете си сметката Господа - от древна Елада.

Олигарсите в Гърция организират протести срещу Ципрас,защото той реши да ги вкара в правия път и те да започнат също да плащат данъци върху милиардите евра печалба!

А кой плати протестите при Самарас?

А какво е БОНТ?

Пу, Пу! За съжаление май ще излезна прав, за избори по гръцки около Великден.

Що за съжаление? То си се знаеше, че Ципурата ще я запукат с камани. Или като разберът че е популист и ги е излъгал или като срине Гърция.

Е така е когато говориш на ангро всякакви лакърдии на гащниците ... В България ще е същото,ако перхидроления павиян вземе властта,червените бабички,изкукалите фатмаци и разни пубер дроги първи ще му търсят сметка,защотото са свикнали все някой да ги хрантути на копаня- -Болене,де е пенсията от 500 лв и заплата от 1000? -Де е златото и диамантите ,дето ще ги копаш ? -Де са 66 милиарда от матушката? -Де е газа на аванта и бозата от 6 стотинки?

Кой им е виновен на гърците: 1. Световния империализъм 2. Платените соросоиди 3. Водните пари над Австралия

"международното положение"

Ти си от платените соросоиди така че най-малко трябва да се обаждаш. И Германия първа нарушава лимита за дълга на ЕС, макар и доста отдавна, давайки по този начин лош пример на другите - Италия Испания Португалия и т.н.

Аз па си мислех че се разбраха....

Как така "Сириза" дойде на власт ? Не я ли избраха гърците ?

Грешиш - не гърците, а гръцките лумпени ги избраха тия! Същите малоумни избиратели като на боленчо в БГ-то. Вярно е, че в Бърция са най-доходните камъни, привличащи туристи от цял свят, но това далеч не е достатъчно, за да поддържаш стандарт на живот на една развита индустриална държава. А гърците си представят живота именно така - иху, аху, сиртаки, плаж, туристи и немски заплати. Е просто няма как да стане. В Европа има твърде много плажове, за да може баш гръцките да донесат желаните колосални пари. Още по-малко пък с такива нива на сивата икономика и неплащането на данъци.

Съгласен. В Гърция укриването е национален спорт 1, а номер 2 е организирането на стачки за каквото се сетиш. Наистина в частния сектор се работи като за световно, но в държавния-няма така държава в света. Даже и в Дубай и ОАЕ се работи в пъти по-яко отколкото сред византийците.

Бах маааамъу - 40% близо от гърчолята лумпени. Бе знарх си че не се читави ама чак па толко да са изкуфели...наш болен едвам се шмугна последния път. Има некаква надежда за България

ЦРУ отново в действие. Колко ли милиарда долара ще отидат за тези протести?!

Ай стига бе, ставате вече смешни.

Някои хора са толкова прости , че няма как да им го обясниш. за тебе става въпрос.

Грешна е логиката ти момче. Протестите ги финансира Путин, за да сплаши Европа.

Чудя се това на снимката кой е - Индиана Джоунс или Д'Артанян?

хаха-това е пожарникар хахха Индиана ...:D

Когато някой чупи,пали и унищожава по друг начин имущество, той напада обикновените хора, а не властта. Такива демонстранти са едни завистливци,които в нормални условия не могат да си купят такова имущество, да отворят магазин или дори да работят честно. Поради прекомерна задоволеност крайнолевите в Гърция не могат трезво да оценят какво всъщност искат от властта. Те имат едни комунистически лозунги, които означават, че всичко натрупано ще бъде изядено и изпито за около 40 години и после Гърция ще стане като България, че и по- зле понеже малко повечко ги мързи от нас. Гърция е фалирала държава,която харчи повече отколкото печели и трябва да съкрати всички прекомерни разходи по милост на кредиторите си и никой,който е на власт не може да мръдне. Ако мръдне, следва хиперинфлация и тези крайнолеви ще обърнат резбата от напрежение. Може би е добре направо да обръщат резбата, защото Гърция е икономически батак, който е с паднали стени и покрив.