Коментари - Протести срещу войната на пътя в 6 града | Днес.dir.bg

Протести срещу войната на пътя в 6 града

Протести с искане за по-строги мерки срещу войната по пътищата се провеждат в 6 града на България - София, Мездра, Варна, Бургас, Пловдив, Русе.

Обратно в новината

Коментари - Протести срещу войната на пътя в 6 града | Днес.dir.bg

Коментари

Дори не се усещат как ги използват тия хора. Как може организаторите да са хора които са нарушители? Тая женица разбира ли че преди да прегазят мъжа и точно той е нарушил правлата , при това точно на същото място. Как точно има очи тя да води протеста. И какви точно са и исканията?

Организаторите не са обикновени хора, а са богаташи от бизнес средите. Не лъжете обществото, не пасем трева.

вчера също коварно убийство в гръб защо българина да спира или да кара бавно или да спазва дистанция като може да бухне и да убие но нали нищо няма да го накажат за мен това е философията на ганю балкански и това ме отвращава

Разбирам мъката Ви, но нека протеста да е целенасочен , на общ, защото избора на единен орган нищо не значи. Сега също го има този орган и той се нарича КАТ. А ДАЙ има друга функция. С две думи какво точно искате с този протест? Дайте конкретни предложения за превенция, защото по-високи глоби не е такова. Хората забогатяват и е нормално да се покачват и глобите, но това не е достатъчно, целта е превенция, а тя става с технически средства не за засичане на нарушителите, а с такива, които не им дават възможност да го правят. Давам пример; повдигнати пешеходни пътеки с ярък цвят, осветление , и грапава повърхност. Само че повдигането да е достатъчно да накара колите да намалят и в същото време да не разбиват колите. друг пример е около дървета и билбордове да се слагат мантинели с ролки, които да изведат колата на страни при удар. Недаването на мигач да се таксува като неспиране на Стоп. При дребни нарушения да се изпълнява поправителен труд вместо глоба, защото на всеки времето му е по-ценно от някой лев. Мога много да предлагам, но няма смисъл, защото протестиращите мислят едностранно, не поглеждат и другата гледна точка.

"Протест с/у войната на пътя", но "протест с/у войната ПО пътищата"! Така мсъщо "сто процента", а не "на сто процента".

да протестират срещу себе си !...ами не само те ами всички да излязат пред съдебната палата и да подгонят с камъни мошениците корумпирани съдии и прокурори защото докато няма справедливост няма да има държава ....не разбрахте че политиците никога няма да променят съдрбната система защото те са в комбина с мършите съдии и с дебелия прокурор

Напишете "Какви трябва да бъдат пешеходните пътеки " и потърсете статията. Сигурен съм че това ще помогне в 20% от случаите, което на прост език е около 100 човека годишно. Сигурно още може да се смъкне, ако стоят на правилните места а не на 'нранилките'

Жертвите са поради това, че у нас кьораво и сакато кара кола с нужда и без нужда. Шофират дебили, простаци, мутри, пияни, дрогирани, всичките с огромно самочувствие на състезатели, а КАТ не си вършат работата а исползуват нарушенията за лично обогатяване. Когато колонизирали аборигените им раздали ножове и пушки- те се избили, сега на нас ни дават автомобили, също оръжие и ние диваците се избиваме. Дупеклатите не правят нищо да увеличат глобите на нарушителите до конфискация на МПС и затвор. Протестите няма да помогнат, ние сме диваци.

но това е пълна глупащина. не се протестира против явление, а против предизвикалите го. ужaс!

А бе хора, моите най искрени съчувствия и съболезнования, обаче наливате по този начин вода в мелницата на истинските виновници, които не са там на пътя а в народното и министерския, тия прибират парите симулират дейност, няма качество, няма контрол само крадат и ви използват нещастието.

Войната по пътищата,с протести ,не се спира!

Точно там е главната мръсотия.Давай протести и увеличавай глоби.Увеличавай глоби и шлякай бай Колю дето превишил с 5 километра, а напушен, надрусани и разни лекета с брички не ги търси.Преди седмица на магистрала "Тракия" наблюдавах два автомобила в продължение на 10-15 минути.Тойота Аиго и Нисан Микра.То какви коли-шпинги, ама в Тойотата две пръдли на около 20 години и надува ама ще му изкара буталата през аспуха.Автопилота бе включен на около 115 километра и се стараех да поддържам режима на колоната.Е , тези две дрисли изкараха нервите на един.На няколко пъти ги подпираше,прави си бъзик, е не разбраха-газ тагаз.Същото и с един пръдльо да покаже на гаджето колко бяга Микрата.Е за такива келеши е кат.Засечи го на няколко точки и го презиме поне за година.Развали му почивката и морето, та да си знае, а не протести за нищо.После Камазите с димящи задници-днес един такъв ме трови незнам колко километра.И тръгнеш да го изпревариш и хоп камерка и честитка, без да се интересуват защо си нарушил.Кат трябва да е на пътя със обикновен автомобил и видео регистратор.Като не знаеш кой е в колата зад или пред теб, тогава ще се замислиш.И половината глоби за премии на катаджиите, а не рушвети.Само с тайни автомобили ще намалеят и ще се озаптят келешите-убийци на пътя.

Пълна пародия,

Някой финансира тези протести, които имат измислен, нереален повод. Няма война по пътищата. Последно този абсурд го тиражира Борисов. Предполагам, че ги финансира Герб. Целта е поддържане на омраза и чувство за безсилие и тревожност у обикновените граждани, които са участници в движението. Защо по-строги мерки? Напротив необходимо е да се намали произвола на КАТ, да се намалят наказанията. И най-вече да се поправята пътищата, да се ликвидират дупките, ямите, лежащите полицаи, ненужните ограничения на скоростта, най-вече. Защото смисълът на автомобила е да се придвиждаш по-бързо отколкото пеша, с велосипед или кон. И разбира се трябва да се прекрати с промиването на мозъци с лъжи като "война на пътя", "убийци" и прочее. Спекулират с безсилието пред съмртта и долните инстинкти на скърбящите - като омраза и безумие.

Ако КАТ си вършеха перфектно работата, ако данъчните събираха на момента глобите, ако съдебната система вкарваше пътните хулигани веднага в панделата ( в това число и своите началници, когато са нарушили закона) ... повярвайте - многократно биха намалели пътнотранспортните произшествия !

ако българите имаха акъл поне колкото на кокошка

Във всяко стадо има и мърша ...

Тия протести няма да променят АБСОЛЮТНО нищо. И смъртна присъда за отнет живот на пътя няма да промени нищо. Манталитета на шофиране на една немалка част от хората е такъв, че без колебание биха рискували своя, и живота на останалите за да задоволят комплексите си, или просто за да стигнат по бързо.

ако не бяхте бляли, бяхте си научили урока и не бяхте гласували за червени глупаци след 1989 (луканов, виденов, беров, симеон, борисов), сега българия щеше да е швеицария на балканите, а не обратното.

Добре де ти като не си блял и знаеш повече що неказваш за кой требеше да гласуваме. Тия все нови бяха тогава, кой ти знае какви свине са. Все с надежда ги избирахме. И несъм съгласен че това пеосто население обитаващо територията може да направи Швейцария на тия прокълнати чукари.

На някои хора все някакви "червени" им се привиждат и все "червените" им пречат. Кога пък Симеон стана "червен"? Ти нормален ли си? Познаваш ли историята на България? Борисов го признават за десен както в Брюксел, така и във Вашингтон. Те да не би да са се объркали? А по времето на Костов убитите на пътя по-малко ли бяха? Той какво направи, за да реши проблема? Или беше прекалено зает да си пълни банковата сметка чрез приватизационни сделки?

дали симеон бил червен? ами какъв е?

Защо виновните не влизат директно в ареста и не проточват делата като виновния е на свобода през това време>Ако виновния е в ареста дали ще се проточват делата?Ех Цацаров,откогато стана главен прокурор нещата в държавата се промениха към лошо.

По-лошо от при Филчев ли? Май не знаеш кой е бил главен прокурор преди Цацаров, но си пишеш като че ли знаеш. С кого го сравняваш, мамин златен?

разните плужеци, движещи се с 10-20 км/ч при разрешени 50 км/ч, каква санкция предвиждате, бе, мърди нещастни?! Стойте си по градинките и пешеходните зони, пречите на движението!

А за теб здрави пранги, явно е какъв си.

Единствено може да се протестира срещу МВР. Това са хората, на които се плаща, за да налагат закона на пътя. Вместо това, те седят по канцеларии и кафета и нищо не правят. Не е проблем в строгостта на наказанието, а въобще в неговото наказание. И то и за най-малките нарушения. Докато обаче МВР само протестира за пари, но не работи и то при най-висогия бюджет (над милиард), то няма да има мир по пътищата и извън тях

Войната трябва да включва отнемане на книжките на всички мангасари на първо място, ефективен начин за бързо събиране на глобите и ефективно правораздаване! Но последното не виждам как ще се случи в мутренско-мафиотска държавица с мутра премиер и цялата политическа сган, овързана като свински черва. Няколко пъти деца на прокурори и съдии, извършили престъпления на пътя, а и не само, се отървават без никакви последствия! Ето срещу това протестирайте!

Много малко ви трябва, за да забележите, че като свински черва е овързана не само политическата сган, а близо 3/4 от популацията на настоящата територия. Към 80 % от българите крадат, кой където и каквото може. Е, така няма да стане "оправянето". Всъщност нещата в страната са безнадеждни, но ... след две ракии на човек у става едно весело, такова.

Най-строги наказания за хора, които не притежават шофьорски книжки, а карат МПС. Отнемане на МПС за тези, които са дали МПС на хора без да имат право да управляват МПС. Наказния като за предумишлено убийство за тези, които не притежават шофьорски книжки, а шофират.

Импотентна съдебна власт и полиция.

Докато протестират какво се случи по пътищата?

поляците ограничиха внаса на употревявани гуми до 4.5 мм така че таса добре и на светлиини години от това което е в бг!!!!!!!!!!!1такива гуми с протектор 2 мм нема за такова нарушение си без книшка за 6 месеца и 600 еуро глоба караи датие здраве с гумите за мъгла!!!!!!!!!!!!!!1

Див популизъм, използван добре от властта за ПР и здрав рекет над шофьорите! Жалко е че проблемите ще се задълбочават - това е пряко свързано с бедността и опростачването в държавата!

така е колега в бг са само дебили и свръх човеци!!!!!!!!!!!!!!1

Изключително точен коментар. Поздравявам те братле. Кратко и ясно.

когато се направи така като в полша че колата ти е снимана на преглет и нема на къде да мръднеш че този дето бие печата е на снимка е тогава ще стане добре !!!!!!!!!!!!!!!1днес минах на преглед на буса си и какво беше ами пълна проверка на всичко на газове на ръжда на разбити основни компоненти и наи сташното е тресачката тогава се вижда кои е да върви в пътя кои е за отпадаци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!тука нема вуичо и ли сват !!!!!!!всичко е равно!!!!!!!!!!!!!!1

Проблемът не е в това, нали ти е ясно! Проблемът е, че много идиоти карат без изобщо да могат, с купени книжки или изобщо без такива, с бай ганьовски манталитет и без да спазват правилата за движение.

Я ПИТАЙТЕ В НЯКОЕ СЕЛО КЪДЕ И С КОЙ Е ВОЙНАТА

АБСОЛЮТНО!

Ха, ами те селяндурите напълниха градовете човече. Навсякъде е леж в държавата. Спасението е терминала. Иначе мор.

Коментари - Протести срещу войната на пътя в 6 града | Днес.dir.bg

Протести срещу войната на пътя в 6 града

Протести с искане за по-строги мерки срещу войната по пътищата се провеждат в 6 града на България - София, Мездра, Варна, Бургас, Пловдив, Русе.

Обратно в новината

Коментари - Протести срещу войната на пътя в 6 града | Днес.dir.bg

Коментари

Дори не се усещат как ги използват тия хора. Как може организаторите да са хора които са нарушители? Тая женица разбира ли че преди да прегазят мъжа и точно той е нарушил правлата , при това точно на същото място. Как точно има очи тя да води протеста. И какви точно са и исканията?

Организаторите не са обикновени хора, а са богаташи от бизнес средите. Не лъжете обществото, не пасем трева.

вчера също коварно убийство в гръб защо българина да спира или да кара бавно или да спазва дистанция като може да бухне и да убие но нали нищо няма да го накажат за мен това е философията на ганю балкански и това ме отвращава

Разбирам мъката Ви, но нека протеста да е целенасочен , на общ, защото избора на единен орган нищо не значи. Сега също го има този орган и той се нарича КАТ. А ДАЙ има друга функция. С две думи какво точно искате с този протест? Дайте конкретни предложения за превенция, защото по-високи глоби не е такова. Хората забогатяват и е нормално да се покачват и глобите, но това не е достатъчно, целта е превенция, а тя става с технически средства не за засичане на нарушителите, а с такива, които не им дават възможност да го правят. Давам пример; повдигнати пешеходни пътеки с ярък цвят, осветление , и грапава повърхност. Само че повдигането да е достатъчно да накара колите да намалят и в същото време да не разбиват колите. друг пример е около дървета и билбордове да се слагат мантинели с ролки, които да изведат колата на страни при удар. Недаването на мигач да се таксува като неспиране на Стоп. При дребни нарушения да се изпълнява поправителен труд вместо глоба, защото на всеки времето му е по-ценно от някой лев. Мога много да предлагам, но няма смисъл, защото протестиращите мислят едностранно, не поглеждат и другата гледна точка.

"Протест с/у войната на пътя", но "протест с/у войната ПО пътищата"! Така мсъщо "сто процента", а не "на сто процента".

да протестират срещу себе си !...ами не само те ами всички да излязат пред съдебната палата и да подгонят с камъни мошениците корумпирани съдии и прокурори защото докато няма справедливост няма да има държава ....не разбрахте че политиците никога няма да променят съдрбната система защото те са в комбина с мършите съдии и с дебелия прокурор

Напишете "Какви трябва да бъдат пешеходните пътеки " и потърсете статията. Сигурен съм че това ще помогне в 20% от случаите, което на прост език е около 100 човека годишно. Сигурно още може да се смъкне, ако стоят на правилните места а не на 'нранилките'

Жертвите са поради това, че у нас кьораво и сакато кара кола с нужда и без нужда. Шофират дебили, простаци, мутри, пияни, дрогирани, всичките с огромно самочувствие на състезатели, а КАТ не си вършат работата а исползуват нарушенията за лично обогатяване. Когато колонизирали аборигените им раздали ножове и пушки- те се избили, сега на нас ни дават автомобили, също оръжие и ние диваците се избиваме. Дупеклатите не правят нищо да увеличат глобите на нарушителите до конфискация на МПС и затвор. Протестите няма да помогнат, ние сме диваци.

но това е пълна глупащина. не се протестира против явление, а против предизвикалите го. ужaс!

А бе хора, моите най искрени съчувствия и съболезнования, обаче наливате по този начин вода в мелницата на истинските виновници, които не са там на пътя а в народното и министерския, тия прибират парите симулират дейност, няма качество, няма контрол само крадат и ви използват нещастието.

Войната по пътищата,с протести ,не се спира!

Точно там е главната мръсотия.Давай протести и увеличавай глоби.Увеличавай глоби и шлякай бай Колю дето превишил с 5 километра, а напушен, надрусани и разни лекета с брички не ги търси.Преди седмица на магистрала "Тракия" наблюдавах два автомобила в продължение на 10-15 минути.Тойота Аиго и Нисан Микра.То какви коли-шпинги, ама в Тойотата две пръдли на около 20 години и надува ама ще му изкара буталата през аспуха.Автопилота бе включен на около 115 километра и се стараех да поддържам режима на колоната.Е , тези две дрисли изкараха нервите на един.На няколко пъти ги подпираше,прави си бъзик, е не разбраха-газ тагаз.Същото и с един пръдльо да покаже на гаджето колко бяга Микрата.Е за такива келеши е кат.Засечи го на няколко точки и го презиме поне за година.Развали му почивката и морето, та да си знае, а не протести за нищо.После Камазите с димящи задници-днес един такъв ме трови незнам колко километра.И тръгнеш да го изпревариш и хоп камерка и честитка, без да се интересуват защо си нарушил.Кат трябва да е на пътя със обикновен автомобил и видео регистратор.Като не знаеш кой е в колата зад или пред теб, тогава ще се замислиш.И половината глоби за премии на катаджиите, а не рушвети.Само с тайни автомобили ще намалеят и ще се озаптят келешите-убийци на пътя.

Пълна пародия,

Някой финансира тези протести, които имат измислен, нереален повод. Няма война по пътищата. Последно този абсурд го тиражира Борисов. Предполагам, че ги финансира Герб. Целта е поддържане на омраза и чувство за безсилие и тревожност у обикновените граждани, които са участници в движението. Защо по-строги мерки? Напротив необходимо е да се намали произвола на КАТ, да се намалят наказанията. И най-вече да се поправята пътищата, да се ликвидират дупките, ямите, лежащите полицаи, ненужните ограничения на скоростта, най-вече. Защото смисълът на автомобила е да се придвиждаш по-бързо отколкото пеша, с велосипед или кон. И разбира се трябва да се прекрати с промиването на мозъци с лъжи като "война на пътя", "убийци" и прочее. Спекулират с безсилието пред съмртта и долните инстинкти на скърбящите - като омраза и безумие.

Ако КАТ си вършеха перфектно работата, ако данъчните събираха на момента глобите, ако съдебната система вкарваше пътните хулигани веднага в панделата ( в това число и своите началници, когато са нарушили закона) ... повярвайте - многократно биха намалели пътнотранспортните произшествия !

ако българите имаха акъл поне колкото на кокошка

Във всяко стадо има и мърша ...

Тия протести няма да променят АБСОЛЮТНО нищо. И смъртна присъда за отнет живот на пътя няма да промени нищо. Манталитета на шофиране на една немалка част от хората е такъв, че без колебание биха рискували своя, и живота на останалите за да задоволят комплексите си, или просто за да стигнат по бързо.

ако не бяхте бляли, бяхте си научили урока и не бяхте гласували за червени глупаци след 1989 (луканов, виденов, беров, симеон, борисов), сега българия щеше да е швеицария на балканите, а не обратното.

Добре де ти като не си блял и знаеш повече що неказваш за кой требеше да гласуваме. Тия все нови бяха тогава, кой ти знае какви свине са. Все с надежда ги избирахме. И несъм съгласен че това пеосто население обитаващо територията може да направи Швейцария на тия прокълнати чукари.

На някои хора все някакви "червени" им се привиждат и все "червените" им пречат. Кога пък Симеон стана "червен"? Ти нормален ли си? Познаваш ли историята на България? Борисов го признават за десен както в Брюксел, така и във Вашингтон. Те да не би да са се объркали? А по времето на Костов убитите на пътя по-малко ли бяха? Той какво направи, за да реши проблема? Или беше прекалено зает да си пълни банковата сметка чрез приватизационни сделки?

дали симеон бил червен? ами какъв е?

Защо виновните не влизат директно в ареста и не проточват делата като виновния е на свобода през това време>Ако виновния е в ареста дали ще се проточват делата?Ех Цацаров,откогато стана главен прокурор нещата в държавата се промениха към лошо.

По-лошо от при Филчев ли? Май не знаеш кой е бил главен прокурор преди Цацаров, но си пишеш като че ли знаеш. С кого го сравняваш, мамин златен?

разните плужеци, движещи се с 10-20 км/ч при разрешени 50 км/ч, каква санкция предвиждате, бе, мърди нещастни?! Стойте си по градинките и пешеходните зони, пречите на движението!

А за теб здрави пранги, явно е какъв си.

Единствено може да се протестира срещу МВР. Това са хората, на които се плаща, за да налагат закона на пътя. Вместо това, те седят по канцеларии и кафета и нищо не правят. Не е проблем в строгостта на наказанието, а въобще в неговото наказание. И то и за най-малките нарушения. Докато обаче МВР само протестира за пари, но не работи и то при най-висогия бюджет (над милиард), то няма да има мир по пътищата и извън тях

Войната трябва да включва отнемане на книжките на всички мангасари на първо място, ефективен начин за бързо събиране на глобите и ефективно правораздаване! Но последното не виждам как ще се случи в мутренско-мафиотска държавица с мутра премиер и цялата политическа сган, овързана като свински черва. Няколко пъти деца на прокурори и съдии, извършили престъпления на пътя, а и не само, се отървават без никакви последствия! Ето срещу това протестирайте!

Много малко ви трябва, за да забележите, че като свински черва е овързана не само политическата сган, а близо 3/4 от популацията на настоящата територия. Към 80 % от българите крадат, кой където и каквото може. Е, така няма да стане "оправянето". Всъщност нещата в страната са безнадеждни, но ... след две ракии на човек у става едно весело, такова.

Най-строги наказания за хора, които не притежават шофьорски книжки, а карат МПС. Отнемане на МПС за тези, които са дали МПС на хора без да имат право да управляват МПС. Наказния като за предумишлено убийство за тези, които не притежават шофьорски книжки, а шофират.

Импотентна съдебна власт и полиция.

Докато протестират какво се случи по пътищата?

поляците ограничиха внаса на употревявани гуми до 4.5 мм така че таса добре и на светлиини години от това което е в бг!!!!!!!!!!!1такива гуми с протектор 2 мм нема за такова нарушение си без книшка за 6 месеца и 600 еуро глоба караи датие здраве с гумите за мъгла!!!!!!!!!!!!!!1

Див популизъм, използван добре от властта за ПР и здрав рекет над шофьорите! Жалко е че проблемите ще се задълбочават - това е пряко свързано с бедността и опростачването в държавата!

така е колега в бг са само дебили и свръх човеци!!!!!!!!!!!!!!1

Изключително точен коментар. Поздравявам те братле. Кратко и ясно.

когато се направи така като в полша че колата ти е снимана на преглет и нема на къде да мръднеш че този дето бие печата е на снимка е тогава ще стане добре !!!!!!!!!!!!!!!1днес минах на преглед на буса си и какво беше ами пълна проверка на всичко на газове на ръжда на разбити основни компоненти и наи сташното е тресачката тогава се вижда кои е да върви в пътя кои е за отпадаци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!тука нема вуичо и ли сват !!!!!!!всичко е равно!!!!!!!!!!!!!!1

Проблемът не е в това, нали ти е ясно! Проблемът е, че много идиоти карат без изобщо да могат, с купени книжки или изобщо без такива, с бай ганьовски манталитет и без да спазват правилата за движение.

Я ПИТАЙТЕ В НЯКОЕ СЕЛО КЪДЕ И С КОЙ Е ВОЙНАТА

АБСОЛЮТНО!

Ха, ами те селяндурите напълниха градовете човече. Навсякъде е леж в държавата. Спасението е терминала. Иначе мор.