Наредили на шефката на МБАЛ-Ловеч да забрани протестите

Директорката на МБАЛ-Ловеч д-р Анка Георгиева е издала заповед, с която нарежда да се прекратят протестните действия на персонала, считано от 14 декември.

Обратно в новината

Коментари - Наредили на шефката на МБАЛ-Ловеч да забрани протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удобно местенце за крадене бе,другари лекари от Ловеч! Всички други си изкарваме заплатите като бачкаме усилено,я вие си чоплите носа в работно време и после искате ние да ви заработваме заплатите! Бегайте от там,немате работа с носа си!

ташак са тия пълен ташак никва стачка бачкате без кинти матриал скапан

МЕДИЦИНСКА фЕДЕРАЦИЯ Подкрепа съветва всички свои членове ДА УЧАСТВАТ АКТИВНО в протеста, дори със спиране на работапри осигурена спешност, без да се притесняват от заповедите на някаква директорка, която не знае къде се намира, няма юрист който да я посъветва преди да издаде такава безумна заповед. Колегите от Враца успяха защото се бориха 2 седмицивсеки ден на улицата. Успех в борбата за съхраняване на българския народ колеги!

Ами,защо не кажеш,КОЙ ТИ НАРЕДИ бе,душичко?

Щом си приела да издадеш заповед да се прекрати стачката и дори не можеш достойно да стоиш зад нея, то нямаш право да бъдеш директор. За да си директор се иска г.з!

В България огромният проблем, който води до разграбване, разграждане, нисък стандарт и лош живот е липсата на справедливост, тоест търсене на реална отговорност, респ. на реално правосъдие и правораздаване и граждански позиции! Това се постига с ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА НАВСЯКЪДЕ И НЕПРЕКЪСНАТИ УСТНИ НАРЕЖДАНИЯ И РАЗПОРЕЖДАНИЯ, КОИТО НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ И МОРАЛА! Където и в която и да е държавна институция и орган да разгледате по-големите й нарушения и престъпления ще видите абсолютно същия феномен! В релативни разсъждения някои структури го наричат ОМЕРТА! Разликата в България е, че толкова са деградирали нещата и за толкова време, че тя е публична тайна, и въпреки това керавнът си върви, а кучетата вместо да лаят се изнасят от територията...

На всички с чувствителност към неправдите искам да кажа, че СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА! ИМА ЙЕРАРХИЯ!!! Над шефката д-р Анка Георгиева си има началници, които не ще санкционират и в същност толерират НЕЗАКОННАТА Й ЗАПОВЕД. Над всички ни има ДУХОВНА ЙЕРАРХИЯ, където е Преценено не удовлетворение от хода на процеса на смирението ни. Вместо 25 години да продължи времето след 10-ти ноември 1989 година на БЕЗЗАКОНИЕ, вече започна и 28-мата година, а пък ние продължаваме да игнорираме институцията Господ българина. Аз, като действащ инженер в началото на прИхода, бях сред първите с колегите си инженерно-технически работници, подложени на остракиране. /остракизъм=изгонване, отстранение, отлъчване, изпъждане/ След нас, УЧИТЕЛИТЕ бяха подложени на тотален тормоз, а на лекарите сега им се предлага да изберат измежду професията "търговец на живот" и УЧИТЕЛ ЗА ХАРМОНИЧЕН ЖИВОТ. Който от тях се смири и запази човечността си, а не се продаде на "Златния телец", ще установи в себе си наличие на смиреност. Въпрос на избор ... на поне 1000 ИЗВИСЕНИ ДУШИ в България. Само и единствено при наличието на изпълнение това условие, тази 28-ма година на вакханалии, ще е последната в поредицата. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

Това окаяно състояние на нашето здравеопазване ще продължава, докато здравните заведения са търговски дружества. Когато станат такива, каквито трябва да са - а именно лечебни заведения, а не търговци, и се вложи малко повече мозък ( а и се краде по-малко ), тогава може и да задуха вятъра на промяната...

На Запад като гледам са направо благотворителни дружества здравните заведения. Затова хората искат на всяка цена там да се лекуват. Само що събират 5-6 цифрени суми предварително , не мога да разбера.

Драги ми смехурко, в цивилизования свят хората си плащат, и получават услуга, и то масово. Да си видял някъде медици и лекари в Германия например да стачкуват? Виждал ли си немска болница отблизо? Или такава в Лондон?

НАРЕДЕНО Е! ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ИСТОРИИ СА ВИНАГИ ТАКИВА - 8 МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ЗА 4 ГОДИНИ...И ПАК ЛАЙНЯРСКИ ИСТОРИИ...

по Хоризонт интервю с един ГЕРБаджия относно спора дали здравеопазването трябва да бъде социална политика както предлагат БСП или да бъде търговска. Този човек говори около 10-12 минути и защитаваше тезата, че дори частните болници трябва да имат достъп до парите на здравната каса. Категорично каза, че здравеопазването трябва да бъде търговия, защот цитирам го: "болниците предлагат услугата здраве, на която пациентите са клиенти и ТРЯБВА да си плащат" Водещата Силвия Великова го пита "Означава ли това, че здравеопазването ще стане частно?". А той отговори че това е начина да се спрат кражбите в болниците. Това което искам да кажа, е че не мога да пресъздам тона на изказването му, интонацията на гласа му, употребените епитети - но остана усещането, че този човек счита болните за трупове, които трябва да бъдат отстранени от пътя на печалбарството в болничната помощ. Все едно слушах Химлер и "окончателното решение на еврейския проблем"

Аз ви казвам: - Arbeit mqcht frei ! За да си знаете мястото .

първо си оправи правописа, после давай насоки в живота...драги.

Д-р Анка Георгиева завеждала Диализното отделение на болницата, сега изпълнителен директор на МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов Ловеч, ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНА заедно с борда на директорите с председател Даниела Коларова, финансист от София И ЗАЕДНО С ВСИЧКИ КОИТО СА наредили на шефката на МБАЛ-Ловеч да забрани протестите. Българските медици имат законовото право на протест. Заповедта да бъде отменена като незаконосъобразна, издадена в нарушение на материалния закон и процесуалните правила.

Поне си е откровенна женицата. Боже, и това ми било ръководител.

Колко проста шефка с излишни обясненния ! Не е нормално да стоиш като кютук при положение, че не си получил заплатите си от септември месец. Каква е тази африканска държава ?!

Шефка!Не може да забранява на персонала мирни протести!Ама като изпълнява заповеди отгоре,какво да прави поредната шевка?

"И какво да направя? Да я отменя ли? Аз не знам, че нямам такова право. Аз съм от два месеца на поста директор." Калинки и некадърници навсякъде. И така е в цялата държавна администрация. То при комунизма нямаше такава шуробаджанащина. По тоя начин, гонят всеки способен, който няма чичо ГЕРБаджия, да бяга от България! Иначе тука трябва да робува на некадърни калинки гербаджийки.

Ами тогава от МЗ да забранят на магазините в Ловеч да искат пари от лекарите при покупки.

скоро ми беше изпита за гражданство за една друга държава. изкарах го със резултат 100% за около 2 минути. Не че беше лесен, има хора които го късат. Друг е въпроса. В тази, новата ми държава, е категорично записано и установено ПРАВОТО НА МИРЕН ПРОТЕСТ!!! Никой не ти гарантира правото на заплата докато си на протест, разбира се :) Но никой не може да забрани протестите, поне в моята, мултикултурна, мултирелигиозна държава. за бг не помня как беше, но е тъжно, че някой забранява протест...

България в този си вид - имам предвид управленията и политиците, управляващата каста - вкл. и управления, и опозиция, които играят една и съща игра, един и същи цирк, но просто са им дадени различни роли, Е ПЕРВЕРЗИЯ, като нищо подобно другаде!

Докога ще търпим тези нагли, мръсни, долни изчадия - рожби на най-уродливата партия в България. Дано потъне в пъкъла!

Следват протести срещу шефката.