Райчев: Десните няма да влязат в парламента и ще протестират

Трите десни формации (Реформаторски блок, „Да, България” и „Нова Република”) няма да влязат в парламента и след изборите ще излязат на протести.

Обратно в новината

Коментари - Райчев: Десните няма да влязат в парламента и ще протестират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гласуването против Герб е задължително за всеки уважаващ себе си българин, включително и членовете на Герб. Да оставим Бойко без работа! Пък и Лилето с него, да си почиват!

ТОВА СА ВАМПИРИТЕ,ВПИЛИ ЖАДНО ЗЪБИ В КЪРВЯЩАТА СНАГА НА БЪЛГАРИЯ!!!

Какви десни са тези мошеници....

райчев, както винаги не е познал! този път не е познал , че това са десните в България!

Десните ли? За мен са пълни ментета! Жалко, много жалко! А пък господина Р.К. е най - голямото!

Ще протестират?!За какво?За това,че хората не са гласували за тях,ли?

Тоя трудно го издържам, но тази сметка вярно я е направил.

Първо, тия не са никакви десни. Ако имаше определение за нихилисти и национални предатели, тия формации щяха да са там. Анархисти е най точното определение за тия явления и с това се изчерпват като интерес. На бунището.

Унгарци строят АЕЦ; турци и те строят АЕЦ ,само ние седим и се почесваме. Тъпотия! Най-вече заради тия от снимката. За какво са ни те? Да ни занимават с техните глупости за комунистите и Държавна сигурност ли? Или да продължат да влошават отношенията ни с Русия? За това ли? Какво печелим от това? Кой нормален човек би гласувал за тия? Докато тия от снимката не бъдат изметени,ние никога няма да имаме нито АЕЦ,нито някакъв голям проект. Един ден ще затворим и АЕЦ"Козлодуй",тъй като той не е вечен. Тия от снимката обаче,не мислят за България. ГЕРБ не са по-различни. Същите плазмодии. Все СДС! Няма разлика! Те щели да правят частна АЕЦ! Просто трябва да им сложи човек термометъра. ЧАСТНА АЕЦ- луда работа! Кой ви даде идеята? Мъдрият пожарникар ли?

Оти тия на Местан и Дал да не влезат та те няма да протестират против ДПС- то.

Този не си ли изяде дипломата след предишните се прогнози?

Това му харесвам на Райчев - бърка или познава няма значение за развитието на голф-комплекса! Все е на пред ;))

Да! Точно така е! Кога сме ви лъгали?

Ако за всяка невярна прогноза на кривогледия милионер с голф игрището даваха по 1 лв. щях да съм милионер.

Точно това може да се очаква. Престъпната мрежа например очевидно работи за ДСБ. Даже се обяви срещу част от РБ. Протестираше при посощение на Лавров тук и така нататък. Те в никакъв случай не следват интереса на народа. Дори атакуваха Бареков като конкурент на ДСБ тогава. Дадоха Бареков, Пеевски (за плашило) и КТБ на прокуратурата, като престъпна организация. От там почна банковата криза и бе сринато доворието в КТБ. Изложиха се още много после, като прокуратурата, която трябваше да разследва тайно, а не да прави медийни акции. Какво е било състоянието на КТБ не знам. Бъчварова за министър МВР, може би бе по-некадърна от Пеевски за ДАНС - поне бил някой месец следовател. Пеевски бе просто добрият повод и очевидно наложен от ДПС, а и им се заканваше на ГЕРБ. Протестираха и за 1 милиард лева заем. При решението за 16 милиарда мълчаха като риби. Ако ДСБ не е в парламента, което се и очертава, ще има протести. Само че сега е в променена обстановка с Тръмп и съмнителен резултат от предните протести. Според мен преди щяха да протестират и ако ГЕРБ управляваше.

Ау, видите ли, даже протестирали при посещението на Лавров! Каква дързост! Как смеят!

Ще влязат те, та пушек ще се вдига.

А Червен Кольо кво каза? Дърева? Волгин? Симов? хЕленчето Йончева? Гарелов? Всичките червиви сволочи пеят песни и танцуват около огъня, белким се сбъднат пророчествата....пардон експертните им прогнози.

Абе, гаварящия, погледни що за кретен си и после се чуди, абе защо така десните пътънаха.Ами,защото повечето списват като теб,малоумникооо.

Кретен е сина на майка ти, руската шлюха, дето те е събирала в шепа от килима на партийното събрание. Понял?

само като видя турско име че ще управлява държавата и ме губят за изберател..... таз партия на цигани ли е на турци ли е? някой да разясни???

Тоя пак ли изпълзя бе? Преди всички избори една песен пее - БСП печели, десните ги няма. После се крие в землянка и се появява преди следващите избори. За какво се дава трибуна на червените шамани, които безброй пъти са доказвали партийната си пристрастност и абсолютна професионална некадърност?

Когато десните не са на власт те знаят единствено да "протестират",а когато са на власт - да се карат за "реформите" които им се ще да направят.РЕЗУЛТАТЪТ И В ДВАТА СЛУЧАЯ - НУЛА,ГОЛЯМА НУЛА! И разбира се за това са виновни "комунистите" или Путин! На крива ракета космосът и пречи!

Кой, от петимата на снимката, първи ще влезе в затворът?

най вероятно един от крайните на снимката...... бушон-палячовци...

Много им се иска да влязат, но не са глупаци и разбират,че след всичко което са натворили за четвърт век нямат шанс да влязат, а и американското посолство никого не натиска за сега да ги вземе под свое крило.

Снимката показва как дружно ще крадем ...... убавци ненагледни....

като Алф, ама Бойко каза, че ще ги удвои.

Какво значи "ще протестират"? Ами като не ги иска никой какво да правим? Да се запише тогава в конституцията и в избирателния закон, че малцинството от най-некадърните и нагли вресльовци влизат задължително в парламента независимо от резултата и това е. Какво само да си играем на избори и да харчим излишни милиони. И да живее псевдодемокрацията.

Най-значимият резултат, който професионалните протестиращи - простестърите постигнаха е да превърнат думичката "протест" в мръсна за повечето българи и да си спечелят омразата им. Подозирам, че ако този път пак се намери някой да плати за протести и те имат глупостта да се опитат да усвоят тези пари, народът просто ще се саморазправи с тях.

Е ,ако са всичките ви новини са такива по добре не ги пишете - всички ги знаем, не е необходимо такива велики социолози като Райчев да ни ги съобщават.

освен това си напълниха и хубаво гушките с държавна лапачка! Хубаво е да протестират малко по затворите!

Ако част тези от снимката са дясното- горко на България! Лукарски - един провален и набеден политик; да не говорим за този фризирания и боядисания до него- ега ти "красавеца" -освен с любовните си авантюри и с далаверите - няма с какво да се запомни. ЗА др. Пръмова няма защо да говорим. Мисля, че тя води класацията за най-мразен и вредящ на България политик!!!

50-тина хомосексуални протестърски шемета ще определят цяла държава?... ... Не, Тръмп не е Обама-пари за майдани НЕМА!:))

бспто са прегладнели та им се плаче време е за промяна и те са "хора"

Имам поглед на над 300 предателя и боклука!! Един не ставаше за нещо - всички бяха пълни бокмуци!!

Помнете ми думата! Тези "нещастници" (според Райчев и др.) пак ще влязат, но не през Високата Порта на изборите, а през задния ѝ вход! Чрез референдуми/ферендуми, коалиции/цесии, машини/шини за гласуване и т.н.

ще изкарат за по една субсидия

А ние ще излезем, да ги убедим по трудния начин, че волята на мнозинството са длъжни да я зачитат.

Е и как, като нямате аргументи! Вие нямате аргументи да убедите циганите, да не изнасилват бабичките по селата, софиянци ще убеждавате да не протестират!

Всички знаем, кои са най-големите защитници на сиганту. Видяхме бат Бойко как ги залавяше и колко го подкрепяха в това му начинание Митов, Ненчев, Пръмова, Менгеле и сие. Помним, как министърката на МВР каза "На МВР не му е работа да се занимава с битовата престъпност. На Запад в такива случаи хората се обръщат към застрахователя си, не към полицията". Помним, че когато ние се организирахме, да предпазим България от незаконно влизащи лица и неизвестни минало и самоличност, властта на бат Бойко и РБ започна да арестува опълченците и да ги съди. Помниш ли какво стана с Перата. Помниш ли ББ колко активно защити граничаря, който уби турския моряк навлязъл в наши териториални води?

Райчев пак е вземал жълтата фланелка!:)) Имам предвид оценката му за Нинова. И за друго не е прав. Парламента без десни няма да остане. БСП предизборно са с леви идеи, но като седнат на банките политиката им изцяло е дясна. А иначе в пропагандата ги бива - по добри са и от телефонните измамници ! :)))

Има избори, даже задължителни. Който иска да гласува, който иска да ходи за гъби. Няма причини да се протестира (освен ако не направят Пеевски министър-председател). Както видяхме, планираните протести срещу Радев не се случиха.

Така е, никой не може да изкара хората на улицата, както комундетата ни внушават. Нито Костов, нито Кънев, нито Кунева. Сега и за Румъния пишат, че Сорос изкарал румънците на улицата, като им плащал. А той може и да не е разбрал, че в Румъния има протести. Хората ако почувстват, че техните права са застрашени, сами излизат!

Ще протестират - ако някой им плати. хе-хе

България на прехода : Шайката на милионерите се самоопределя като партия и то лява. Етногрупировката на агент ефенди Доган - либералЕ. Хулигани развяващи чужди парцали - патриотЕ. 20% от популацията не може да чете и пише, но избира. 80% не са на ясно с понятията и манипулациите и чакат от другите. Който иска да допълва.

Аз лично смятам, че процентът на неграмотните е повече от 20!

За миг да се абстрахираме от САЩ и Русия. В крайна сметка всички партии малко или много са слуги на тези държави и са български депутати само по паспорт. Там е проблема. След всички катастрофи след управлението на БСП, ако наистина съберат над милион гласа, само мога да кажа, че процеса по тотално изпростяване на народа е успешно завършен.

А защо не погледнеш картинката, и да се замислиш, тези ли малоумници са алтернативата, това ли е "дясното" и не е ли по вероятно, процесът с тоталното изпростяване на "десните" да е напълно завършен?! Всички тези мутанти преди миналите избори се кълняха, как нямало да правят коалиция с байтошово ченге, пък после крепиха мъдурите на ББ в продължение на две години. Та на това дясно ли да се уповавам?!

Никъде не съм писал, че тези са спасителите. Политиците са такива каквито са ни избрали, след като самите ние само чакаме спасители и приемаме пасивно на всичко, на което ни подложат. Народ експерт по всичко, но без воля да отстои позициите си за каквото и да било.

Всички тук спорите по между си и се карате,кой от коя партия е и ,че ГЕРБ били такива,а БСП онакива! истината е,че не сте доволни ни от едните,ни от другите!!!! но продължавате да се карате! И двете партии управляваха достатъчно време и се доказаха ,като майстори на краденето и манипулирането на хората!!! И вие си се делите на червени и сини,а те са си едно и също нещо!!!! Народе,трябва всички да се обединим срещу управляващата крадлива пасмина,а не да се делим на комунисти,фашисти,гробари и тем подобни!!!! Това им е целта на тия горе,да ни виждат разделени,да ни манипулират и да си крадат необезпокоявано!!!! какво промениха тези политици в България след техните управления,кой от тях се бори срещу корупцията,кой???? Кажете кой от сегашните политици говори за борба с корупцията и реформа в Съдебната система,кой?Няма такъв нали!!!! Няма и да има поне от сегашните,а вие се карате по между си и защитавате ту едните,ту другите!!! А те са си едни и същи крадливи боклуци!!!!! Най интересното е,че накрая ще отидете да гласувате за тези,които най много ви дерат,не го разбирам това!Народа трябва всеки ден да е на улицата и да има избесени съдии и прокурори за да се оправим!!! Съдебната система е най големият виновник за сегашното състояние на държава и народ и за да има реформи трябва да стане с дървото,счупени черепи,избесени политици и съдии,натиск постоянен,друг начин няма,но за да се случи трябва всички да сме обединени,всички да сме заедно,а не да се делим по партии и цветове и да защитаваме едни и същи престъпници!!!!

Дайте ми ги и петимата десни!! За два дена ще им пренавия резбата!!

Давам ти ги!

Газдов, дай ми ги лидерите на левите и ще им отрежа главите!

Това някакъв вид червено гейройство ли е?

Съвецката Райчева гнида се изходи. Страх го е от протестиращи. Иска БГ вън от ЕС и да е зависима от руските монополи.

За десните от ГЕРБ трябва да се предвидят отворени мандати. Без досадните рамки на 4-те години. Когато им скимне да могат да си тръгват без формалности.

РЪБЪТ се коалирал със Светльо Витков-Б. Аспарухов. Ахахахаааааааа Нема такива измекярници. СМЕХ, СМЕХ

А лошо ли е да се смееш?

Червения агент преди избори боботи неразбираемо по телевизиите и му дават поле за изява, именно от турско-червената телевизия БТВ.

Вчера и безработният гражданин Плевналиев боботеше по същата телевизия. А Главчев и Теменушка там си живеят.

Е те такова животно "демократичната десница ГЕРБ" нЕма...!!! БОКо-КРАТУНьо си държи в джобче близо до "сърцето" партийната членска книжка от БКП, а и всички "лидери" от ОПГ"герб" също са с такова членство...!!! А и за каква ли "демокрация" може да се говори в ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"?... :::))) Дааа...!!!

Не,другарю Райчев,ТЕ няма да влязът в следващият парламент,защото ЗНАЯТ,че "паралелната държава"на БСП,ГЕРБ и СИЕ организира вече още едни ПОследващи "ИЗБОРИ" след тези!?

НЕ, НЯМА ДА ВЛЯЗАТ, ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ! БОКЛУЦИ СА И НАРОДА ЗАТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ! ТОВА Е ИСТИНАТА. КОЙ ОТ ТЯХ Е ЧОВЕК - ПИЯНИЦИТЕ ЛУКАРСКИ И МОСКОВ, ПЕДОФИЛА НЕНЧЕВ, КУНЕВА МЕТРЕСАТА НА ЕВРОПА, КАРАДЖОВ-ТЪПОТО, КОЙ, КОЙ, КОЙ?

НИКОЙ, никой, никой.

А бе боклук, още навремето безпартийните са били повече от комунистите! Кво ми се хвалиш толкоз! Членовете на БКП са били само милион и двеста хиляди, е безпартийните, без децата, са били повече!

На днешния ден, преди 74 години е извършен показният разстрел в София на генерал Христо Николов Луков от комунистически терористи. Водачът на патриотичната организация Съюз на българските национални легиони е ликвидиран по решение на БКП.Луков участва във войните за национално обединение 1912 - 1918 г., а после и във всички бойни действия в Първата световна война. Легенда го сочи като героя за спасяването на град Кюстендил от окупация и анексиране към Сърбия в края на Първата световна война, когато на 28 септември 1918 г., останал на позицията напълно сам с четири оръдия и няколко местни овчари и козари, които му подават снарядите, открива огън по настъпващите между Царев връх и Калин камък сръбски войски, с което спира настъплението им към българските окопи, опразнени от участващите във Владайското въстание войници.

жалко, че не нахрани свинете!

ВИНАГИ ЦЕЛ НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В БЪЛГАРИЯ, СА БИЛИ ИСТИНСКИТЕ, ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ , ЕЛИТА НА НАЦИЯТА ! ОТ 130 ГОДИНИ , РУСИЯ ВОДИ СРЕЩУ НАС НЕОБЯВЕНА ВОЙНА, КАТО ИЗБИВА ЕЛИТА НИ ! ДА СИ СПОМНИМ И ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА МОСКОВСКИТЕ САТАНИСТИ - "ВРЕМЕ Е ДА ПРОЧИСТИМ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ" ! КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РУСКИ ПОДЛОГИ СЕ ГОТВЯТ ЗА НОВА КЪРВАВА ВАКХАНАЛИЯ В БЪЛГАРИЯ !

gaga@dir.bg

тоя елит го видях лично!!! Боклук до боклука!!

Кой е Иван Буруджиев и къде е сега неговата дъщеря?Това са комуноидите които тровят българския народ вече 70год.

Ако Луков беше взел власта, нямаше да има червени терористи, социализъм и активни борци. Щеше да изтрепе до крак подривниците, финансирани от масква. Борис III не искал такива кръвопролития, не искал противопоставяне с Росия и е платил за това с живота си - Сталин го е отровил. А Италия на Мусолини загуби войната, но се отърва от социализма. Припомни ми и за Германия - къде е сега? А нашите комундели правят с''ки на кремлините, затова сме на тоя хал.

всяка година от американското и други западни посолства искат да се забрани "луковият марш"? Не може хем да се пишеш националист, последовател на Луков и яростен антикомунист, хем да си тъпо американско мекеренце! Хайде вземи да си сложиш в ред нещата в главата си, ама явно не ти достигат ум и мисъл.

"смърт на комунизма" и неговите врагове , браво.

И ПРИ Б-1 9 ПРИ Б-2 ТЕЗИ ОТРЕПКИ ОТ РАЗЛИГАВЕНИ ,СОФИЙСКИ ГЪЗЕТА БЯХА И СА ПЛАТЕНИЯ РУПОР НА СТОЛЕТНАТА ВЕЩИЦА СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО И ИЗПЪЛНЯВАХА НАЙ ГНУСНИТЕ ПОРЪЧКИ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!

са само простаци, психари, малоумници, некадърници, българофоби, лъжци, крадци и амбреажи, с една дума - американски гнусни и долни мекерета. То нормален човек няма за няколко прясно напечатани долара да работи против собствената си държава. Въобще не трябва да ги има в НС. А пък ако пак им дадат пари и започнат да ги разхождат по улиците като простинали коне, ще взема едно здраво дърво, и ще се срещнем някъде. Този път мисля че доста хора ще направят като мен, и ще стане много интересно. Особено силно ще налагам педалите, а те повечето са такива.

Сериозно? И за кой ни предлагаш да гласуваме?

За този, при когото ти е било най-добре...!!! А ако няма такъв - за някой нов, за който знаеш че няма да се "съеши" с тези, които те поставиха на "ръба на пропастта"...!!! :::))) Дааа...!!!

Имаш глава мисли.

Комунистическите родоотстъпници системно и целенасочено разграбваха и унищожаваха България почти половин век. Те искаха да направят от Родината ни съветска република. Обявяваха всички български патриоти за великобългарски шовинисти. Ликвидираха по концлагерите маса достойни българи. Кръщаваха български градове на името на съветски и български комунистически функционери. Варна беше Сталин, Шумен беше Коларовград, Монтана беше Михайловград. Предадоха костите на великия българин Гоце Делчев на комунистическите управници в Скопие. Обявиха за официален празник 7 ноември - празника на една чужда държава. Комунистите винаги са били интернационалисти и дрънкаха какви ли не глупости, от сорта, че в развития комунизъм нациите щели да изчезнат. Отричаха православната вяра и като копои следяха кой ходи на църква. По заповед на Коминтерна и комуниста Георги Димитров караха насила българите от Пиринско да се пишат "македонци". През 1925 г. взривиха църквата "Св. Неделя" в София и избиха стотици невинни хора. И това е само една малка част от антибългарската им дейност.

Браво бе, Каишков, това направо кърти мивки. Изкарай си го на кадастрон и го залепи на скъсаният тапет в кухнята.

1% на ИЗборите и това е . Още имаш за писане?

ама тогава градовете растяха, защото боклуците произвеждаха камъни!

Вярно е. А сега ходят по пленуми и пишат по форуми!

А със сегашните червени остатъци от боклуците ще поддържаме температурата в тецовете

Тая църква през 1925 година беше пълна с главорези избили без съд и присъда хиляди български граждани в периода 1923-25 год.

Лъжливо копеле, жалко, че наистина не са избили всички червени русофилистици. Тогава България щеше да е велика, а не ограбена и съсипана като след 10 световни войни.

от тях бе, американски педали? Ами вие направо ни направихте колония на най-престъпната държава ФАЩ, в която се назначават колониални правителства от американското посолство. Каква е разликата? Ако се смятате за по-добри от комунистите, не е така. Вие изгонихте българите от собствената им страна, и започнахте да подобрявате генофонда с всякакви неандерталци от Азия и Африка. Вие искате Турция да влезе в ЕС, което означава не само физически, но и юридически край на държавата. Ако взема един вестник Червена звезда, и завия с него една метална тръба, ще ви бия по главите чак до границата! Кога станахте хамериканци, кога ви се разхлопаха задниците!!!