Масови политически протести в Южна Корея (Снимки + видео)

Южнокорейци отново протестират с искане за край на управлението на президента Пак Гън-хе, замесена в сериозен политически скандал.

Обратно в новината

Коментари - Масови политически протести в Южна Корея (Снимки + видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави впечатление мълчанието на Неврокопския светец, който в момента все още минава за колега на Пак Гън-хе. Може би, защото на Козяк чакат новите назначения на избрания за следващ президент на САЩ и съвсем не им е до техния пудел на "Дондуков" 2.

Швейцарците са страхливи. Видяли са това допотопно чудо и са си помислили, че хитлеристки самолет от Втората световна война им навлиза във въздушното пространство.

Se taia

Объркал си статията пич...

това сега победа за БСП ли е, или е провал на демократичния президент ..

да идат на север при Ким-овете! Те ще ги оправят.

Малки грешки на демоКРАДския разтеж....

То в целия " демократичен" свят е така едни караднат а други опъват що няма бунтове в Сверерна Корея а краднеш а пред оръдието ... И после имало Демокрация ама друг път . Не откривам топлата вода ама беден пребоядисал се демократ няма . От Костов до Сашо Йорданов . Дай им само простотии да говорят и балами да им верват .

Там няма, какво да краднеш. За да краднеш - трябва да имаш. Да си чул българин да крадва от циганин? Аз като за пръв път отидох в Германия се запознах с руснак. Руснакът взе да ми показва клещи, отверки, разни други инструменти и за всеки от тях казваше: "Мой отец украл".

тоя път нито Русия, нито САЩ или пък Сорос, имат нещо общо с тея протести. президентката се издъни яко и корейците не прощават, тя едва ли сама ще си подаде оставката защото заминава директно в пандела, но въпрос на време е да я свалят. миналата седмица официално е имало около 1,000,000 души на протест, тая седмица сигурно са по-малко но едва ли са 70.000 ...

Въпросът, който напира в мен е, защо изобщо са я избрали, след като е дъщеря на диктатор. Явно и в южна корея има нещо гнило.

баща й е бил диктатор, но по негово време Корея се е оправила, затова повечето възрастни са гласували за нея, а младите за другия кандидат, и тя е спечелила с някаква минимална разлика, по-малко от 1% мисля.

Тази защо не им приложи " номера на китайката "?

Тия руснаци, не се спряха. То не беше вмешателство и определяне изхода на войната в Сирия..на това, да има БРЕКЗИТ или да няма. То не беше, вмешателство на изборите в САЩ...сега пък и в Южна Корея! Не ги е срам. Е как става така, че "изостанала" страна като Русия, да има такова глобално влияние?!!!

И там ли се е намесил Путин? Брей! Брей !.. Въх..! Браво , добър хумор!!!

Да бе, да не повярваш :-))).

чета си..."Според организаторите в днешния протест са се включили 300 000 души. По данни на полицията участниците в демонстрацията са наброявали 70 000" "Поддръжници на Пак излязоха на по-малки контрадемонстрации по близките улици." "Прокуратурата възнамерява скоро да разпита президента във връзка ..." и си викам, че това ми е познато от някъде, като схема. сякаш от една матрица е.

FuckTheEU

Само не разбрах с какво не угоди тая президентка на щатите, че решиха да я сменят?

jingiby

Да, положението на тези хора е ужасно и те с основание протестират, за разлика от севернокорейците, които с уверен поглед напред градят комунизЪма...

Протестите текат вече месец... Стара приятелка на президентката се явява и неин душеприказчик заради което е получила достъп до документите с които президентката работи, а междувременно врачува и за да "познава" правилно събира "такси" от южнокорейски компании...

Успокоих се :))) Ако северните корейци излязат да протестират, ще съм възмутен, обаче в Южна Корея мизерията не се търпи :)))

за политика.

Откъде корейците намери акъл да протестират?

Не разбрали бре! Сам Господ Бог Джордж Сорос организира жълта революция на жълтите корейци!

Сирия и Ирак са на път да се оправят.Следва Азиатска ,,пролет" До 60 дни.