Коментари - Протестът на превозвачите, подкрепящи проектозакона за автомобилната камара, напълни София с автобуси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е тази авто... стая.

Ха сега, да ведем мутрю какво ще каже?

Да бе, сега протеста беше от коли на 3-4 големи фирми, същите за които се предвижда да раздават "лицензи" на малките

Да излязат собствениците на тези фирми които искат камарата и да пояснят колко са работили и къде са работили и от къде са им парите за тези автопаркове.ТОВА Е МАФИЯТА НА ТРАНСПОРТА В БЪЛГАРИЯ най лесните пари вкарват гербаджийските пари в камиони и автобуси и ги изпират перфектно .МАФИЯ

ми той боко хептен ще лудне - на кого по- напред да угоди))):

ДА НЕ СЕ БЪРКА "КАМАРА" С " КАМОРА" !

За който не знае. ГЕРБ използват клакьори, както хитлеристите едно време са използвали подобни по своите събрания. В "Моята борба" Хитлер много точно описва как и защо ги е използвал. Сега "демократичната" управляваща партия прави подобия по всички въпроси и симулира демокрация. Какво ли биха правили "праведните" от БСП? Направо да припаднеш от способностите на българина, ако го оставиш да построи общество. Не е случайно, че от българското общество се бяга, когато има държава и не е случайно, че повечето време българска държава няма. Но пък и Господ изглежда си знае работата. Закон за превозите има, но властта иска да сложи хомота на всички и ги сложи под контрола на своите.

имат 3 часа да разкарат таралясниците от бус лентата, обещаха да не пречат на движението а го правят като атрудняват градският транспорт.

Столарски и Филипов, спрете се!!! Идва Видовден!!!

и пълнят София с автобуси и камиони. Другите дето не искат ги гледахме преди 2 седмици правят същото. А може ли ... мамата? Не съм длъжен да им гледам маймунджилъците и да търпя да ми навират в очите прищявките си. Да седнат и да се разберат, какво ни разиграват и показват на какви простотии са способни. Да правят глупости могат, а да се разберат не могат, така ли?

Три фирми близки до властта са изкарали днес камиони ! А т в закона за автомобилните превози е изрично споменато , че нямат право да протестират с МПС-та . Глобата е 3000 лева и отнемане на лиценза ! Министърът ще се намеси ли !?

Столарски да пуснат новината за приемането на закона за медиите на Пеевски от Герб,ОП и ПДС. Това е единствената медия която мълчипо този въпрос.

Преди малко минах пред Партийния дом, дето тия са протестирали. Беше освинено с фасове и и други боклуци. Само за това да се чуди човек как да им подкрепи исканията...

Мафията Столарски беше превикала две три голями ТИР фирми и толкова автобусни по Цариградско и наемните им водачи на МПС ,по команда свиркаха от време навреме.Защо мафия ? Защото преди 2 години същият Столарски е регистрилал в Агенцията по вписванията АКамера .Нормално беше всички превозвачи да се свикат на общо събрание,саздадът АКамера и изберат ръководство.Това трябваше да бъде демократичното начало за създаване на Автомобилната камера,а не 2-3 голями фирми да определят правилата и създат топли синекурни длъжности на отбор икономически мафиоти близки до Герб.Правилно бе решението на Борисов с изтегляне на законо от НС.на

Гербериииииииии скапани!

да си върнем комунистите на власт.. при бсп това никога нямаше да се случи.. напред с корнелия:)

Бойки Борисов - член на БКП, напуска системата на МВР за да не се деполитизира

На Миро Столарски му омръзна да бъде кмет в сянка на Велинград и е решил да прави частно министерство. Но не е далеч деня, в който всички гербави сополи ще си плащат вересиите! Оставка, мутро мръсна!

Събереш ли на едно място ДВАМА българина, ще получиш ТРИ мнения по всеки въпрос. При това противоположни и непримирими! После се чудим на скъсаните си гащи. От международното положение ще да е..

Като ви харесват овсете... африканци и гейове колкото искаш, без мнение и позиция по никакви общочовешки и стпйностни теми. Само предни и задни дупки ги интересуват. Мноо удобно, нали, гербав трол прост?!

държи да е монополист навсякъде! Свързаните с Мутрата и шайката му "бизнесмени" решиха да покажат мускули, по стар "застрахователен" маниер.

Вижте собствениците на тия фирми и ще разберете кой плаща на политиците за лобистки закони. И това е във всички браншове.... Създаване на олигархия и смачкване на дребните бизнеси.

В защита на камарата стоят големите транспортни фирми с техните олигархични пари

ДА СЕ СМЕНИ МАФИЯ С КАМАРА ! КАМАРА НА ДЪРВАРИТЕ. КАМАРА НА ПРОСТИТУТКИТЕ. И Т.Н.

Миролюб Столарски е "за" създаването на Камара ... четем под едната фотка. Имеет си хаас както се казва! Че той човекот и име регистрирал и запазил в патентното ведомство даже! Да не би някой да се опита да го прескочи нещо. Жеурналистите, помолете следващия път на фона на автобусите и камионите да останат САМО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТОЗИ БИЗНЕС! САМО СОБСТВЕНИЦИТЕ КОИТО ИСКАТ ТАЗИ КАЗИОННА СТРУКТУРА В ТОЗИ И МРАКОБЕСЕН ВИД! Колко човека ще има там освен столарски? "Вапрос за един мильон" както се казва.

Едни искат, а други се правят на много умни и интересни.... Ей затова за нищо не ставаме. Трябва когато някой има нужда от подкрепа всички да се обединят, а не като долни сеирджии само да зяпат. Вижте гърците какво правят, ако нямата акъл да го осмислите.... Гледат, че има онеправданите сектор и масово всички скачат на протест. Затова и с 300млрд. Дълг пак си живеят живота, а нашия тъпак от Банкя да ни убеждава как щяла да фалира Гърция.....

ЩЕШЕ ДА ИМ ПИСНЕ ОТ ЦЯЛАТА ТАЗИ СЕЛЯНИЯ ! НО В СТОЛИЦАТА ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА СЕ ВЪЗМУТИ ВЕЧЕ ОТ ПРОВИНЦИАЛНАТА ПРОСТОТИЯ !!! ЕДНИ И СЪЩИ СА !!!!

Е па и измежду софиянците има ора нормални бе! И те си отидооа по америката, по аустралята. Тука останааме сайде шопи. Но и ние сме софиенци! Е дедО ми е пасъл овците под Бояна ено време... да.

големите искат монопол по възможност или поне картел

В България САМО ЕДИН има монопол, защото е единствен производител. :))) Обаче той па монопола не е негов... мъка.

Баницата (пазара) понамаля и сега се чудят как да я разделят, няма достатъчно за да се задоволи алчността на всички.