17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитирам "Нека си припомним отново" (нерегистриран): истината , която каза Валери Симеонов: "Законът за хората с увреждания беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, изкарваха на пек и на дъжд тези уж болни деца без грам майчинско чувство и грижа за тях." Добре го е казал. Галъп, обаче, твърди, че 84% от хората подкрепят искането за оставка на В. Симеонов. Тук нещата ми изглеждат обратно. Светът ли се обърка тотално, аз ли ?

Абе,мръсни,боклуци,защо,сипрВете,смей,затезидеца,дано,да,убиете,обувките,на,тези,Мали,итоцава,щесепитестр,еТфате,над,простаци,мръСни,фашисти,полеви,еднна,

След като не отговарят на моите въпроди, за поледен път ще се увеля, ЧЕ ПРОТЕСТА Е ПЛАТЕН И ИМА ИЗЦЯЛО ПОЛОТИЧЕСКИ ЦИЛИ!!! В протевен случай, все тякой щеше де смотолеви нещо. Ама червените са неспособни да мислят!!!

ПОЛОТИЧЕСКИ ЦИЛИ има в надрусаната ти глава!

Какво стана с подкрепата от Лондон? Или пак лъжат кучките?

50 човека. Направо стихия! За обединени патриоти са гласували 319 000 човека! Хайде, като съберете половината , елате се обадете!

Направо на петте трола ли да се обадят?

Явно добре печелят от протестите си въпросните "майки". Алчни и нагли създания. Бесепарски боклуци.

Повечето са милионерки, ама искат още! Мая Стоицева има седем апартамента! Друга имала бунгала на Черноморието! Ама искат , и искат още, и още от нашите пари!

Не искат пари от клошари-тролове, споко!

А от чии пари искат? Ти нали си мозъчно увреден и не работиш?

Тия като ги вия, и се сещам за Вазов: Кат Демони черни, над чернийй рояк! Грабвайте децата, майка си изкряска.....

Дебил!

Пасва точно на безработните! Я вървете да работите, стига сте се шляли по площадите! И след вас някой да мине със Светена вода!

До кога тия малоумни и нахални чавки ще тормозят гражданите! Не е ли време да се само организираме и да им теглим един як перах на малоумниците с черните знамена?

Много си страшен с пердаха пред компа! Гущера ли пердашиш?

Ти наистина ли искаш да ви пометем, изроди гнусни? Това ли искаш? Май това искаш, за да ревете по телевизията! Олигофрени!

кристина, Като си толкова знаеща и можеща, отговори ми на следните въпроси: 1,Кой гледа тези деца, докато майките на участия??? 2.Кой плаща за тези протедси??? / Без финансипане от външен източник, отдавна да се прекратили протестите./ 3.Кокло места ви обещаха в парламента, тези които ви финансипат??? 4.Защо се мисли за болноте, а не за здравите даца??? 5.Защо при управлевие на БСП, НДСВ, СДС не правихте такива протести??? Ако не получа точни и конкретни отговори, ще затвардите мнението ми , че сте платени от червените!!!

Не плащат червените, аз плащам!

Не плащаш ти! Плащам аз!

който помага на тези грешници се изправя срещу Божията Воля! Господ им е издал присъдата!

Четеш ме?!... Това ме радва! :)

истината , която каза Валери Симеонов: Законът за хората с увреждания беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, изкарваха на пек и на дъжд тези уж болни деца без грам майчинско чувство и грижа за тях.

Никога през живота си не сме чували , някоя майка да се оплаква че и е писнало да гледа детето си! Тия неграмотни кучки, които не могат да се реализират по друг начин, реват с копанка в ръка, за подаяния!

Бог да ви даде и на вас такива деца!!!

Готови сме да ти осинов чавето, ако получава 1 000 лева на месец! Готова ли си да го дадеш? Господ не слуша грешници, които собственоръчно е наказал!

И защо Господ трябва да ни наказва? За това , че говорим истината ли?

Обикновено клетвите се връщат при проклинащия с двойна сила!

Майките на колко 17 000 деца с увреждания получават по 930 лева месечно за да се грижат за децата си. Протестираха, написаха си закон, който им дава още 150 милиона. Браво, получават още 735 лева месечно отгоре или 8 800 лева годишно. С предлагания бюджет правителството увеличи и издръжката на студентите, със 720 лева, но не месечно, а годишно. 60 лева на месец ще получат повече университетите, за да обучават един студент. 12 пъти по-малко от майките на деца с увреждания. Е, време е да помислим за приоритетите на държавата: какво искаме доволни майки на деца с увреждания или качествено обучение на лекари, инженери и финансисти?

абсолютно вярно сложи си плюс сериозно, защото има много които слагат минуси а и системата е направена в тяхна полза

Аман от тези кресливи майки! Не е нормално 50-на платени майки да искат оставки.

Всичките платени тролове на чербенити са в атака, е как няма да са това им е хляба. Те са неспособни друго да работят, единствиното, които им си отдава е плюенето. И това ще чине, само че госпожа Техноимпексово ви използава за да открадне парите на държавата!!! Толково сте обли, че не се усущате, как ви употребяват!!!

добро утро на форума, разбира се че се нуждаем от оставка на цялото правителство начело с Б.Б. Държавата не е потънала.. тя вече я няма!!! Има само едни пари, милиони за .. паспорти, за шалчета и химикалки.. за 'дупки', за магистрали, охрана... за каквото се сетите, НО НЕ И ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ПЕНСИОНЕРИТЕ, ДЕЦАТА, МАЙКИТЕ.. КАМО ЛИ ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ!!! Къде го видя тоя просперитет на хората Б.Б., къде го видя тоя висок стандарт Цв.Цв??? АААА извинете.. може би аз не съм разбрала.. ем да нали всяка година отчитаме по 20 тина нови милионери, пръкнали се от високия ни стандарт и 5,6 нови милиардера, аха забравих от високия просперитет...

Кристи, ти в кой свят живееш? Как да няма пари за децата с увреждания? Тези 150 милиона за, които БСП отказва да гласува, като не влиза в парламента, те не са ли за децата с увреждания (по около 735 лева на месец допълнително на дете). Знаеш ли колко хора работят по 200 часа на месец за тези пари?

аха, смили се чак сега правителството да отпусне пари, след като майките бяха доведени до крайност, ха сега да видим и колко пари от тези 150 мил ще стигнат до тях?? кажи сега запитай и себе си, нормално ли е това правителство да мисли и да твори само за себе си, нормално ли е 2/3 от Българите да бягат в чужбина за да оцелеят, нормално ли е пенсионерите да плачат с 300лв пенсия, детските да са 40лв, при европейски цени на храните и продуктите.. нормално ли е в една малка бедна държава България, таксите и данъците да са по-големи от другите уредени държави? Въобще има ли нещо нормално останало в България??? Още само като чуеш как В.Симеонов говори за 'уж' децата, видиш самодоволната физиономия на Б.Б. който постоянно твърди, че всичко ни е наред или Лиляна Павлова, която гръмко обяви че пенсионерите 'изяждали' бюджета.. то не знаеш да се смееш ли да плачеш ли .. или просто да хванеш гората.. Ем събудете се бе хора от парламента, не сте ли избрани от същите тия майки, старци и дори от гастербайтерите??? За какво сте там горе? за да крадете пари и да плещите глупости??? Ем отворете си очите и направете най-сетне нещо и за обикновените хора, спомнете си, че и вие сте българи като всички, Спомнете си, че има и Бог..не сте сами на земята и няма да вземете всички тия милиарди със себе си!!!!!!

кристина, Като си толкова знаеща и можеща, отговори ми на следните въпроси: 1,Кой гледа тези деца, докато майките на участия??? 2.Кой плаща за тези протедси??? / Без финансипане от външен източник, отдавна да се прекратили протестите./ 3.Кокло места ви обещаха в парламента, тези които ви финансипат??? 4.Защо се мисли за болноте, а не за здравите даца??? 5.Защо при управлевие на БСП, НДСВ, СДС не правихте такива протести??? Ако не получа точни и конкретни отговори, ще затвардите мнението ми , че сте платени от червените!!!

време е милиардите привърженици на ГЕРБ да излезем в подкрепа на статуквото и стабилността и срещу тези истерични "майки" с уж "болните" им деца, да напълним площадите на света с плакати с лика на нашия вожд и пръв учител Бойко и неговият доверен паж Цецоу! Вечна слава на ГЕРБ, УРААААААААААААААААААААА

Хайде, направете контрапротест, напишете плакати "Кресливите жени с уродите си да се махнат от главата на премиера и патриота Валери Симеонов", нямате срам.

Интересно ми е, какво трябва да се случи за да се вдигне тоя заспал народ... На тия дето завиждат на майките ще, кажа не завиждайте, защото то стига, а ако ви стигне със сигурност няма да ви хареса... Как може да завиждате, колко трябва да сте малоумни за да завиждате, тези жени всеки ден виждат болното си дете, което няма как да оздравее...

Трябва да си или луд или платен, за да протестираш за нещо, което ти бърка дълбоко н джоба. За всички непредубедени е ясно, че зад протеста на "горките" жени стоят други интереси.

Както и да ги снимат фотографите, какъвто и ъгъл да търсят, се вижда, че са шепа хора. Половината са професионални протестъри. Скоро ще захладнее и ще се разкарат. Затова започна и автошествието - за да са на топло.

Искайте ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и тогава ще има резултат...

Едно време работеше банята, та можеха да си се плакнат. Че и джапанки да си носят. Сега са на "бахар" и гледат умно, защото номера не мина. Номерът на Нинова, техният им донесе по 900 лева, сега остава да си тръгнат, а Нинова да се сети, че изгуби всякакъв формат. Те получават повече от средната заплата за страната за ниско квалифицирана дейност по отглеждане на собствените им деца, а в същото време хора с много по- висока квалификация стоят пренебрегнати и тихо ще потеглят към друга държава. Ей, такива неща. В държавата на бкп никога не е имало справедливост, а кретени живеят с привилегии. Върнахте бкп не се сърдете. Всичките тия с прокарването на идеи неприсъщи на българина не вървят.

капут?

Патреотите яко са се покрили тия дни. Единият с дископатия другият чака да отмине бурята и ще се появи пак

ТОВА Е ВИЛНЕЩЕ СМРАДЛИВА ТЪЛПА ЗА ДЕГРАДИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА. ЖАЛКО Е ЧЕ МАФИЯТА Е В РЪЦЕТЕ НА МЕДИИТ, КОИТО Я ПОДКЛАЖДАТ.

Всички акции на партиота са елементарни, патаклама за пред прости хора. Проблемите, които уж решава като дърпа бабички на границата и затваря заведения, се решават на по-високо ниво, така по динковски само влизаш в новините къв голем патриот си (грешките не са случайни). Може и да са платени "кресливите", колко да е трудно да подтикнеш страдащи хора да се вдигнат на протест или пък колко да е трудно другите да им внедрят някой троянски кон. По форумите пишат и платени, със сигурност, няма как човек с елементарни разбирания за живота, да пише без грешка.

Къде е Мая Стоицева, бивш началник отдел в община Банско, собственик на 7 апартамента, присвоила дарение от Теленор за 6 000лева, мобилни телефони, богаташка, която получава и по 1 000лева за 17 годишния си син. Предвадителка на женската хунта.

Тези кресливи хорица даже и с подкрепата от профи протестърите пак са по малко на брой от кухненския персонал в един от по големите ни хотели по морето. Чуха се вече приказки как истинския протест на майки на увредени деца се подмени и някои от тях се оттеглиха от този трагикомичен фарс. В момента няколко десни и сини партийки, останали извън парламента използват същата изпитана рецепта на протестите срещу Орешарски, ранобудните студенти и лифта при Банско. Целта е бутане на правителството, нови избори и те да успеят да се намърдат този път в парламента. Знаят, че отиде ли си Симеонов, ще се разтури и правителството, следват избори и ако имат и малко късмет тогава...

Ненапразно, Господ ги е наказал. Ще накаже и онези, които им помагат.

ще накаже безхаберните, тези които погате на "системата" да ги затрие, злобни уродливи в душата хора, оядени от безразличие към страдащите.

Вярно - и без мозък може да се живеее - ти си живо доказателство .

На снимката пак се вижда дете с розови дрехи въвлечено в политически протест и отново се нарушава чл.11,ал.4 от Закона за закрила правата на детето!Социалните да не се правят на заблудени,използват се деца!Оня ден бяха повече,снимаха ги ,радват се на снимките по ТВ,здрави деца,преди имаше и от увредените,може да ги издирят и напишат актове на родителите!Какви са тези извратени хора ,само защото се плаща повече с дете тръгнали като улави,дори имаше и майка с количка,предполагам здраво дете и на нея и беше весело въпреки крясъците и простотиите наоколо!

До ЕРМ, който и да си ти, първо човека не пише правилно, но вероятно и ти не пишеш правилно и затова не ти е ясно къде са му грешките, второ не съм трол и не ми пука какво мислиш за мен, никой не иска да сваля правителството, а само един човек да си подаде оставката, и то защото направи огромни гафове. Не става дума само за майките, но и за бежанците, за удранята бабичка и много, много други. Дори и за Слънчев бряг, където спря определени заведения, а съседните с висока музика /била съм там/ си стояха! Така че аз си казвам мнението, вие го защитавате и ако не сте негови хора, значи сте много заблудени по отношение на вс. Но колкото и да ви е мъчно, той все някога ще падне, на хората им писна от неговата простотия, от думите му, че само партията му и бат бойко ще му кажат дали ще подаде оставка, той е избран от народа. Ние сме техните работодатели и те трябва да се научат да се съобразяват с нас!

Ами това е твое мнение но много си на повърхността,на ефекта!Колкото до възрастната жена,пуснаха само кадър,ни тези хора не знаят за какво идват,да не говорим за език!Нали си казаха,обещали им 20 кг месо,други храни ,транспорт и прочие,е то на всички избори едно и също за едни и същи разпределители на порции!Е не ви ли омръзна да ни клатуркат?Колкото до Слънчака,трябваше да се разбута свърталищито на фараоните,ти не видя ли какво излезе,кой управлява курорта и охранява?

За истина не се подава оставка.

ами имате и права и свобода да протестирате, никой не ви спира! днес сте 50, след някой ден ше сте 5! тоя номер със системата ни убива и, оставка на Валери, няма да мине! не трябваше да ви дават пари, защото сте организирани от партията дето съсипа държавата България - бсп, и за това нямате подкрепа!

Абе месар, вземи се научи да пишеш първо правилно, ходи на училище, че си супер неграмотен, ама имаш претенции и мнение! Писна ми от неграмотни на които плащат "патриотите" да пишат по сайтовете!

Човека е реалист и пише правилно,то не може да искате всички да са заблудени овце!Ето и ти си трол ,нали драпате да събаряте правителство,то вече е цинично да се използват точно майки,една ,две за атракция ,за медийни изяви които вече отблъскват ,защото се преиграва!

сега вече е ясно че правителството без съмнение трябва да си ходи, тебе яд ли те е, че не харесваме твоите любимци? Нали има избори и пак ще си го избереш какво те е страх, И бсп са си в парламента така че и тях не ги е страх та къде ви е проблема. И не само оставка а съд драги, не сте познали че само с оставка ще се разминете, престъпниците и дето ги крепите в затвора, и недей да плачеш, каквото си дробите това ще сърбате, решихте да се гаврите с най пострадалите, е няма да е вече за тяхна сметка..

Е значи имало поне една майка за интервю,виждам едно дете на колело,може случайно да е попаднало,защото няма работа на полически протест,другите от дежурните протестиращи на хонорар и много повече зяпачи!Ай вече дотегнаха!

Тез пак си търсят майстора!Щом има кой да плаща,колко му е!А и автошествие,вече ясна картинката грандажиите са са се вкючили в спектакъла на олигофрените,имам предвид майките,не децата!Оня ден стигнаха до вуду магии с някакви кукли,днеска пак в траур!Те вече не търсят права ,а политически спектакъл!Има две майки на кръст от 86 хиляди инвалиди,другите придружители за 30 лв.Аз не мога да разбера,те малоумни ли,не знаят ли правата на хора с увреждания та ги държаха по цели дни в дъжд и пек в количките,какви обиди,какви пет лева!Нека агенцията за закрила правата на децата да каже дали е било редно!Скоро прибраха детето на една пияна майка,защото било босо ,само,че тя ромка,не е врякла, увредените с месеци на улицата и искат асистент!Е нали приеха закона!То вече е извратено!

Кой им плаща?

Кой им плаща?

Определено не си у ред! Може да минеш и към тях като малоумник! Ти със сигурност си увреден и ти трябва помощ, но ...........Валери Симеонов ще те вземе под крилото си, но внимавай, че той изгони сина си, та теб ли няма! Откачалка си, но няма проблем!

да им дава безкрайна любов и сила срещу овчедушието на този "народ" !единствените хора с поне малко достойнство .

Тема за размисъл!В София вероятно има десетки хиляди зрели хора с физически увреждания.Никой по-добре от тези хора не познава вкуса на страданието!Защо те не излизат да подкрепят майките на протеста?Да са толкова безсърдечни ли, след като го изпитват на гърба си? Ще ми е интересно, дали ще се намери някоя доблестна мама от протестиращите, честно да си каже, защо никой от братята по съдба не ги подкрепя?

не са толкова страшни физическите увреждания , а скотския манталитет на един напълно ослепял,обезверен ,изпростял народ .това общество е изцяло прогизнало отвсякъде .неспасяемо духовно и обречено на изчезване ...защото така му харесва !

че причината е в "прогнилото" ни общество, което многократно е доказвало, че за лечение на болни дечица, както и за други добри каузи се събират десетки хиляди от дарения на случайни хора.Причината вероятно е съвсем друга.Зрелите хора с увреждания може би имат усет или яснота за това, реално как стоят нещата в случая с този протест.И все пак, дали ще се намери някоя от организираните мами, която да обясни честно, защо сродни по съдба не излизат да им дадат едно рамо?

Ами моето мнение е, че тези хора с увреждания, които си стоят у дома /имам предвид по големите, не деца/ са свикнали вече на трошиците, които им се дават и не им се занимава с нищо друго, освен да си вземат дребните парици и както могат, така да се справят. Има огромна разлика между това да си голям човек с физическо увреждане и да си майка, която денонощно гледа болното си дете, но вероятно хората не го осъзнават!

Не майките са платени , а така като чета коментарите , май платените са си намерили удобно място на този и на други сайтове . И какво мислите , че правите ? Поне се научете да пишете грамотно , че може да ви секнат надницата . Никой не може да плати толкова пари , колкото струва живота , здравето и достойнството на наистина болните деца и страданието на майките . Не се съмнявайте , че те страдат истински и безблатно !

Вече са платени,не заблуждавай хората!От самолет се вижда,че преиграват и то грубо и политически!Приеха закона ще имат асистенти,ние ще им плашаме,плюс 930 лв. и други екстри!Те не знаят ли какви да доходите на хората в БГ и пенсиите,какви са врекнали точно срещу хората които им помогнаха!Кое правителство досега им е обръщало внимание!

Алоооо, ти или не си в час, или се правиш на такъв! Те искат оставката на най гнусния и противен вицепремиер валери симеонов /пиша го с малка буква защото не го уважавам/. С това, което направи този псевдопатриот, за мен изрод абсолютен, в нормална правова държава да си е подал оставката отдавна. Но уви, той каза - аз няма да се извиня, но се извини, аз не съм виновен, но е виновен /имам предвид за бежанците/, аз се грижа за шума по Черноморието, но глоби само няколко хотела и то в Слънчев Бряг, а другите курорти, м? Просто отиде в Слънчев бряг и глоби тези, които явно не са му платили, на братя Диневи около хотелите нищо не направи. И още нещо господинчо един недай си боже детето ти да влезе в тази графа - инвалид. Ще те питам с тези 930 как ще го гледаш, като доколкото се поинтересувах поне 700 отиват за рехабилитация и лекарства. Но, Бог бави, но не забравя, никой не е застрахован от това, което изпитват майките.

Впрегната е някаква енергия... нещо се повтаря ден след ден... явно всички тези повтарячи са силно мотивирани! въпросът е, какво ги мотивира? 'нуждата' някой да си подаде оставката? което ще направи от децата не-инвалиди ? ! или просто задкулисният мотиватор, който си плаща... моля да ми обясни някой, какво ще се промени в държавата на бойко, ако един валери подадеи оставка? как това искане е градивно ? как това искане е позитивно и води след себе си положителна промяна? В ДЪРЖАВАТА НА БОЙКО ? (коят повечето от нас напуснахме) как ?

"...което ще направи от децата не-инвалиди ? ! "?!?!?! Няма начин да станеш умствен не-инвалид.

Айде на мегдана,а после при коритото за субсидии! Нека си признаят колко взимат като сдружение!

А някой преброи ли колко майки на инвалиди има и как така си изоставят децата всяка вечер за да протестират!? Че се гласят да участват и в други демонстрации! Пусто дърво неокастрено за подстрекателите!

tonk11

Той силен протест бе! Събрали се цели ....... 50 човека.

Майките ще подобрят рекорда: Бастилията е превзета от 300 души; Зимният дворец от 200. А Мутростан от 50 :) Мъка-мъкаааа

Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА на Винкела!!!

Ние герберските тролове, бъдещите депутати на партията!!!

Тези няма ли кой да ги измете? Пък и тези с автомобилите - колата не е първа необходимост от жизнено важно значение, така че не е за всеки. Който има пари ще си купува по-нова кола, не замърсяваща въздуха на околните, и ще кара. Който няма - сори. Пък и им се обясни, че цените на петрола и бензина не ги определя българското правителство. Ако искат да протестират, да отидат пред Лукойл и в Правец пред заводите и дома на Златев. Това е истинския адрес на протеста, а не жълтите павета. В противен случай и техният протест ще трябва да бъде определен като политически.

И наистина,къде са бащите???

затваряйте я вече таз глупост, писна на зрителите

Ало..........................................тролове джендъри. Аз отивам да си гушна готината ми мадама, а вие си пишете тук. На почивката /цигара пауза/ ще погледна какво сте написали. мога и да ви разкажа колко хубаво и страстно и било. Пишете.

50 грантаджийски кадъни с увреждания на Доган с и мунчовците им променят изборния вот на половин милион българи за 50 лв надник на вечер !

Тази седмица партия "Воля" и тя напуска парламента и какво??????????? Герб е на колене. Толкоз!

О, тук е само герберски тролове. А знаем го, те нито приемат, нито предават. така са ги научили от личен пример. Оставям ви да си изкарате надниците. сам знайте едно: ГЕРБ ПАДА!! Лека нощ!

37 човека общо

Май "татковците" на протеста са вече повече от мамчетата. Разбира се, татковците са професионални платени протестъри. И организацията е вече стройна. Ще се търсят символики с ЕС, ЕК, НАТО, ще се изиграват сценки я пред немското, я пред френското посолство. Пак манекенки с разголени гърди, бели рояли и т.н. Същите протестъри, които така бяха умилили Плевнелиев като умни, усмихнати и красиви...

Добре започна,но накрая се у_ра

Точно обратното! А да сравнява соросоидните протестъри с най-низвергнатата част от обществото е пълен потрес...

Ма не може някакви си 50 броя платени майки да решават, кой кога да напусне правителството! Тази партия е избрана съвсем законно на демократични избори и никакви си там една каруца майки и татковци нямат право да подменят резултата от изборите! Партии се избират на определен ден от целия народ, а не по улиците от една каруца някакви си там анонимни субекти! Няма как 50- 60 човека да се подменят избора на други 300 000 човека! Набийте си го това най-после в чутурите! Ай сиктир вече от вас! Още повече че на всички ни е ясно, че тези протести ги финансира и организира БКП!

"Ма не може някакви си 50 броя платени майки да решават, кой кога да напусне правителството!" Ама, разбира се - правителството може да решава само кой да живее и кой да мре.