Протестиращите майки: Симеонов, ти си срам (видео)

Демонстрация под прозорците на Министерски съвет с искане за оставка на вицепремиера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакъв неграмотен властиващ се подиграва с бъргарски граждни. Ето затова хората се изнасят от тази кочина. Господина сигурно не може да запомни нито конституцията, нито длъжостната си характеристика. А за морал... това даже не знае какво е.

Аман от хейтъри синът ми е с церебрална пареза квадри на 32 години с пенсия 270 лв с висше образование ако ги дам на така наречения вице премиер дали ще устиска и един месец. Тъпанари стига сте плюли майките те са герои.

Ти ли имаш висше образование? Или синът ти? Ако е синът ти, значи няма да му е проблем да работи. Ако пък си ти ... много неграмотно пишеш като за висшист.

Как не го е срам тоя простак да говори по този начин на хора които не познава . Няма нито една държава в Европа която да позволи на власт имащите да се държат по този начин . Наистина няма . Подобно поведение може би е ОК за Африка или Азия , но не и за Европа . Гадна Долна мутра , пфуууу

към протестиращите майки:"Вие сте срам! Срам затова, че ви употребяват по най-безсрамен начин, а вие вярвате и тичате като овце под черните знамена! Или пък сте хитри и продажни, защото някой или ви плаща, или ви обещава големи облаги за това да висите под прозорците на премиера, или и двете."

Колко? 100 човека има ли? Това ли сте всички,дето врякате във Фейса?

Личат си отдалеко.

Не е срам, а си е един обикновен Бургаски плажен хомосексуалист...

че в днешните идиотски времена на политическа коректност каза ИСТИНАТА!

Да гледаш дете с проблеми в България е развлечение ?

Да гледаш дете с увреждания си е бизнес и то известен доста отдавна.

Аз за първи път се съгласявам със Симеонов! Но се питам кой стой зад тези кресливи майки? По всичко си личи че има доста добра организация и финансиране. Плакато, тениски знамена, престои на площада и тн. някой го финансира, но КОЙ е, ако некой знае да каже.

Това е проблем който управляващите не искат да решат.

а къде са сега тези болни деца-майките им не могат да ходят на работа,защото трябва да са до децата си, а сега 3 месеца кой им ги гледа.Иначе помощите си ги получиха

Кой седи. Това да назначените за капиталисти от Луканов.

крайно време е държавата да се вземе в ръце и да се сложи край на тая трагедия. доказано е - когато някой прекара прекалено дълго в мъчения и неволи - издига тоя начин на живот на пиедестал! за това - със закон трябва да се реши - при раждане на подобне дете - държавата го отнема от родителите и толкова. сега в момента какво става? ражда се дете, което никога в живота си няма да допринесе с нещо на тая държава. родителите му решават, че ще му робуват до живот. покрай тях и техните родители - стават по неволя роби. 3 семейства, а ако родителите имат братя и сестри - повече - до гроб стават роби. и понеже не е лесно, парите не стигат, няма време за ходене на работа и тн - държавата и в частност целия народ им ставаме длъжни! парите които в момента им се дават - са колкото са пенсиите на 3-4 човека.... и това са хора работили с години за да направят тая държава по добро място. честно ли е човек, дето цял живот се е бъхтал, оцелял е в разрез със сички прогнози да не доживее достойно живота си, а парите да се харчат за деца, които вероятно няма да доживеят до 20? СТИГА С ТИЯ РЕКЕТИ!!! всички деца- инвалиди се отнемат от държавата още в родилния дом и толкова. след някоя и друга година - тези семейства ще имат нормално дете - което ще допринесе се с нещо за по добрия живот на всички!

Ела да ми вземеш детето изрод. Да не би да смяташ, че ще се грижиш по-добре за него от майката? Преди да напишеш подобна идиотщина, не е лошо да помислиш /ако има с какво/. И между другото, не си оригинален, при Хитлер е било подобно.

а по принцип социалната политика на герб (тя дублира западната) е да не разрешава на майките да оставят децата на държавата(има изключения както винаги само за малцинствата).Има на заплата социален и психолог към болниците които да "убеждават" майката да не го оставя, ако е ината има други методи - съд, затвор дори и прочие. Ама българина защо да се интересува от фашистката социална политика на герб, медиите ви зомбират и дори нямате представа какво гласуват в НС, всичко се крие а вие удобно не се интересувате.

нашите деца не получават детски,защото родителите им работят и имат високи доходи.Тези са свикнали само да искат, а да не дават.А колко от тях са виновни,че се раждат такива деца?

Нещо друго да предложим? Не искате ли времето, прекарано по кафета и площади да ви се зачита за трудов стаж? Да ви покрием разходите за знамена, палатки и фланелки?

Кретен, псуваш майките на болни деца. Явно виновна е твоята майка - не те е възпитала, пък защо ли те е и родила.

Значи да не му искат оставката? Да оставят наглия простак без грам възпитание да продължава да се вихри! Дръжте се сериозно! Забравихте ли просташкото му изказване след речта на президента Радев в парламента при встъпването му в длъжност? Ама не го харесвал. И какво от това? Него го харесват мнозинството от българите, господинчо! Те са го избрали и ти трябва да уважаваш този избор! Ако имаш грам възпитание! Ако нямаш, ти просто не си за вице премиер.

Хаджи Гейчо, не смесвай тези толкова различни теми. Радев ми е на сърце, моят президент, единственият достоен президент, но ... Валери Симеонов е най-свестният човек и политик в това правителство, не може да се отрече.

В началото симпатизирах на майките, както и много от моите приятели и семейството ми. Но липсата на желание за диалог промени моята позиция. През последните 2-3 седмици доста пъти засягахме тази тема с познати и колеги ... установявам, че все по-малко хора подкрепят майките. Не за друго, а защото стана очевидно, че мотивите им не са само тези, които са написани по плакатите. И много, наистина много хора споделят мнението на Валери Симеонов. Искате да го уволните? Добре! А искате ли да уволните и тези, от чиито данъци се издържате, уважаеми "майки"?

Симеонов е един простак ,който се е докопал до властта.Когато на прости и нагли хора се даде власт и няма кой да го контролира става страшно.

всички се увредихме вече

idj46@

не мисе вярва власта есладко нещо ако я подаде товазначе краи на кабинета много го искат ноги е страх данебите даспечелят

Възпитаване момчетата си! Виждате след това на какво са способни те.

кажи го още веднъж, че не вденахме от три пъти.

Аз не виждам защо шантавите "майки", по-известни и като "кресливите", делегират ИЗЦЯЛО своите майчински задължения и отговорности, от едно шест месеца на сам.... САМО на правителството.... Може би не знаят, че в тази държава има и президенство, НС, патриарх и църква.... главен мюфтия и осем регионални мюфтии...., има и работодателски организации..... И НАЙ-ВЕЧЕ ИМА И МИЛИОНИ ОТРУДЕНИ И ДОСТОЙНИ МАЙКИ, КОИТО САМИ ПОЕМАТ СВОИТЕ ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ..... И СЕ ГРИЖАТ ЗА СВОИТЕ ДЕЦА!!!

Червени бабички прекратете лицемерието!!!!!!!!!!!!!!!

майките на деца с увреждания да искат оставката на В. Симеонов. Кой му дава право да нарича децата им "уж болни"? Това е обида към децата им. Тези деца не са "уж болни", те са тежкоболни деца с увреждания, много от тях са с тежки увреждания, някои са на инвалидни колички, не могат да ходят, други са с умствени увреждания. Той знае ли какво е да имаш дете с увреждания? Знае ли на тези майки колко им е трудно да гледат тежкоболни деца, колко им е мъчно за тях. Неговото изказване е подигравка с болните деца и майките са прави да искат оставката му.

tonk11

Я тяхното поведение не е ли обида за всички останали? Искането им, да се плаща от държавата рехабилитацията или подържащата терапия не е ли обида? Блокирането на улиците и преченето на останалите хора да си вършат работата не ли обида? Да се изтапанят по TV- то зад нинова и манолова не е ли обида? Заявлението, че обществото е ДЛЪЖНО да ги издържа не е ли обида?

А кой им гледа увредените отроци които са народили, когато тези "майчини" агитки крещят и лежат по улиците? Трябва да се промени закона така, че ако на майка на която са предложили терминал сама реши да си роди полу-детето, да няма право на пари от държавния бюджет. Да видим тогава кон боб яде ли!

Ето кой ще спаси България от напастта наречена "шайка". А другите само драскаме по форумите.

Само тези имат проблеми, а останалите!!!???

tonk11

А стига бе! Прав е! Това може и да започна като протест на хора с увреждания но се превърна в политическо мероприятие от всякъде! В момента в който се появи манолова и курни и ги допуснаха да говорят и да се изказват по въпроса и загубиха облика на протеста! Чиста политика и извиване на ръце! И борба за делкане на 150милки!

Е видяхте ли ги кои са - едни и същи дегенерати на всеки протест срещу Бойко - лепиларите на расате,възраждане,бно шипка ,атака , дай българия, джендърите от графа и нощните помияри на путин на частния детектив маринчо !

Ей, много народ без работа крещи на площада! Няма ли един да хване една сопа и да ги подпука тия мързелани ниедни!

Ами пробвай. Ама да не станеш попадия?

ДОБРЕ ,ЧЕ БЕШЕ ТОЗИ ПРОТЕСТ НАЙ ПОСЛЕ НАРОДА ДА СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ ЩО ЗА ПСИХОДЕСНИ И ПСИХОЛЕВИ УРОДИ ,КОЙТО ГИ СЪБИРА САМО ПАРАТА ПОНЯКОГА РАЖДА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

ти дето се беше загрижил за сигурността на възрастните хора по селата, кво стана щяхте полицаи да назначавате, циганската престъпност да преборвате? Ти дето за демографската криза се беше притеснил, сега пееш исо на алчните думбази да се премахнат отпуските на жените в майчинство, ти дето твърдиш, че си в правителството не щото си жаден за власт, сега си си вкопчил в зам-претседателското министерско меко кресло, знаем, че не те е срам, знаем, че съвест нямаш, ама и че действително главата ти е по-дебела от оградата от направата на която краде та не се усещаш как повличаш и аверчетата си в дупката със себе си сега разбрахме.

Според мене майките прекалиха, на доста хора им стана ясно, че някой им плаща, за да протестират. Стана политическо мероприятие техния протест и за съжаление, въпреки че преди им съчувствах и исках да им се помогне, успяха да ме настроят срещу това, което вършат. Нищо нормално не излиза, когато е под натиск.

младите красиви и нагли пак ЗАВИЖДАТ

не е прекалил нали? Само дето тия майки да не си на тяхно място, а той с кухата си лейка по неговите думи корава колкото оградата, за нищо неправенето си, даже за вредите които прави взема на месец колко бона а?

Тези мамчета много зли бе!

Не си видял ГЕРПаджийските Затова

Само да кажа, че протеста не е само на майките. Там има много бащи, деца и възрастни. И най-вече хора, граждани на които им е писнало да плащат данъци и да се отнасят към тях с такава арогантност.

плащаш данъци?? прекрасно! а защо искаш да грабиш от моите данъци повече от колкото моето дете??

Ами, просто защото, никой не е застрахован. И нищо чудно, ти да се окажеш на тяхно място.

tonk11

И защо на тези родители трябва да се плаща всичко както искат? Не става ли да им се платят 800-1000 лева и да си наемат гледачка? Пък те да ходят на работа и като си изкарат пари да си водят децата на езда, плуване и каквото си щат! Щото за плуването и спортуването на моето дете си плащам аз! И като не изкарам пари няма плуване!

СОРОС ЧЕДО Валери

Титана на акъла в момента обяздва камилата илкана и му дреме на джапанките......

Всъщност нищо от това което каза Симеонов не е невярно ... Трябва човек да е сляп, че всъщност става дума за протест, които се превърна в политически инспириран и спонсориран. Да, безспорно "майките" заслужават човешко съчувствие и помощ и достоен живот (доколкото това е възможно в България), но е и факт че те прекалиха с агресивния, егоистичен и декларативен подход и загубиха част от симпатиите на непредубедените.

От кога политиката не е пари или парите политика Ти да не си още в соца

Коалицията ГЕРБ - ОП бе съшита набързо и се захвана да управлява. По-точно да краде ... Набързо бяха назначени министри и вицепремиери. Борисов пусна във властта случайни и вредни хора. СИМЕОНОВ Е ЕДИНИЯТ ОТ ТЯХ. Другият се явява на заседания на кабинета със синя каска на главата. И така България си виси на последно място и очаква ЕС да ни храни, а НАТО да ни пази. И така ще бъде, докато ЕС спре да ни храни, а НАТО да ни пази. Тогава ... ????

Продължиха УСфОЯВАНЕТО че след 2 години Еврофондовете СЕКВАТ

Националния фронт за спасение на Бойко (НФСБ) се превръща в трън в задника за премиера слънце.

Сега има две слънца в Арабската пустиня Можеш ли да познаеш кое е по силното

При Симеонов всичко си е на Уж . Ама то и всички патриоти там в парламента са като него- ужкимпатриоти

Бойко пудел си намери, кръсти го Валери

А,бе,че симеонов е недоклатен то се види и без лупа. Но,за разлика от майките, курнели,боко,лилито и още няколко с големи тезгяси, са тактически удобни за стратегическите ни домакини от залива на дългите гащи.Дай боже да ги харесат и да останат при сметките си.

ОСТАВКА

Понякога си мисля, че Facebook и тези форуми са измислени точно в полза на политиците... Хората реват, реват по форумите, олеква им, мислят си че думата им е чута, а в това време улиците са спокойни и политиците няма за какво да се притесняват.

Никаква оставка няма да подаваш. Тези жени писнаха на всички ни с безкрайните си и непрекъснато увеличаващи се претенции. Угодиха им на всичко, а те продължават да клечат в храстите около парламента. И те не знаят за какво. Или знаят, май?! Вече е извън всякакво съмнение, че им се плаща да врещят непрекъснато.

Ай бегай обратно в клозета от който си изскочил.

Ти от там ли изпълзя пе.ал .

КОГАТО ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА , ПРОСТО ЩЕШЕ ДА ИМА ДЪРЖАВА ! СЕГА ЕДНИ МЪРЛЯЧИ ДАВАТ НАРЕД НА ВСИЧКИ МНОГОИСКАЩИ - ИДАТ ИЗБОРИ ! НО ТИНЯТА СИ ОСТАВА , ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯКОИ ПОЛУЧИЛИ ЛЕПТАТА СИ СЕ РАДВАТ ! ВСЕ ПАК СИ ОСТАВАТ В ТИНЯТА !

В този момент, ако има съвестни журналисти, ще попитат лидерите на всички политически партии за обстойна и еднозначна позиция по проблема. Нека всичко да излезе систематизирано, в една статия, ако може и малко графика. Освен Симеонов и може би Нинова, другите не е ясно каква позиция заемат ДСБ? Да Живее България? Атака? ВМРО? СДС? Кой каквото мнение има, това ще е тест дали партията, за която ще гласува, е подходящата за него/нея.

Не ръчкай ДСБ, Да живее България, СДС и т.н че размирисва на политически трупове.

Не защитавам и не обвинявам никого,но повечето от тези майки,когато са били бременни и са ходели на прегледи,са били предупредени че плода е с увреждания-казвам повечето,защото не всички вродени аномалии могат да се установят с ранна бременност ,а и някои от тях са в последствие от ваксини и др.и въпреки това те избират да родят детето си,а не аборта.Това си е техен избор и означава че си поемат след това товара от гледане на болно дете.Не че не трябва да имат осигурени предимства и помощи о,но все пак грижата си е тяхна,а не държавата.

Пич ти си по-зле и от Винкела, аз не мислех че у нас има по-деградирал морално индивид, дори сред тъмнозелените.

Чупката, вреслива сврака!

Как разбра че повечето са били информирани и са знаели - чете го някъде, или съседа така каза? И за ваксините също, някакво проучване ли направи, световни медицински форуми ли посети, или ти идват на отчет пострадали?

Разсъждения на идиот!

Сигурно и майка ти е била предупредена, че ще роди мозъчен инвалид.

Прав си, човече и то много.

Разбираеми са притесненията на Борисов, но Симеонов трябва да бъде отстранен. Борисов ги разбира тези работи и знае как да постъпи. Трудното идва след това...

Ужпатриот, Ужбължарин, ужчовек ама ужасен нечовек . Ха познайте що е то ???

ЧЕРКЕЗИН

Като Ви гледам коментарите си мисля..... Следващия дето ми заговори за патриотизъм, ще го наплюя в лицето. Чеп за зеле не става от масата. Българи ли сте, цигани ли, не Ви знам. Но самосъзнанието Ви е недорасло за социум, за общество. Тъжна картинка. Много. И жалка. Сган нещастна.

Цялата гърбаджийска пасмина и изританите от дай, България денонощно клечат в коментарите да защитават тоя ПРОСТАК от бургас. Е, написаното тук ще бъде оценено на изборите. БАС - на каса бира и крачка салам, че бъргаския ПРОСТАК повече вбаст НЯМА ДА ВИДИ.

Нали знаеме че КРАСТАВИТЕ кучета и т н

тези жени трябва да са благодарни на правителството че им дава доста пари и на народа че ги търпи

Герберските тролчета---не са народа! ....те са три платени от Цецо чикибойчета!:)))))))))