Пуснаха без обвинение задържания на протеста #стигатрИКове

Задържаният по време на протеста срещу изборните промени Филип Николов беше освободен от ареста без да му бъде повдигнато обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха без обвинение задържания на протеста #стигатрИКове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СИЛОВАЦИТЕ - ИМАМЕ ПРАВО САМО ДА ГИ ХРАНТУТИМЕ

Докога шепа гамени ,финансирани от Атанасов и Славов,ще мърсят жълтите павета?Полицията да си влезе в ролята,за която й се плаща!Болните и истерични мозъци на 4-ти километър!Вижте какво прави американската полиция с насилниците- 120 арестувани за една нощ.Вземете един поне един добър пример от нея-никак не се церемони с такива отрепки!Браво!

Какво дрънкате за протестърите. Проблемът в случая, и то огромен проблем, е полицаят, който се опитва да създава интриги и се преструва на бит. За това си поведение полицаят трябва да бъде уволнен веднага и осъден. Добре поне, че е глупав та не е проблем да се види, че манипулира.

МВР ръководството да не се ослушва - този полицай, който е демонстрирал умения да пада артистично ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН - отстранен от работа и разследван защото срами пагона и срива и без това много ниската репутация на МВР. После да не се чудят защо хората масово не ги уважават и не им вярват! А много интересно ще ми е следващия път, ако решат пак да протестират полицаи - независимо с или без цигари и кафета, какво си мислят, че ще получат като реакция от българския народ и гражданите...Дали няма сред тях някои, които да не мислят и за това - не се иска да си гений, за да се сетиш. Иначе Румяна Бъчварова ми изглежда много свестна жена сред тази напаст, но в тази помия ...

Ако този човек е бил задържан, защото се е държал неподходящо, то всички в парламента много отдавна трябваше да за в съда и от там в затвора, мисля. Да си припомним ли стотина-двеста техни престъпления, безобразия, предателства и измами тук набързо? Между другого жато стана наскоро дума за офшорки в онези острови, аз все още чакам да видя ще излезнат ли едни фирми на българчета там, КОИТО СА КРАЛИ ОТ КТБ И ПРЕПИРАЛИ МОЩНО МНОГО ГОЛЕМИ СУМИ! Много скоро и тези полицаи ще имат възможността за сетен път да се убедят ОТ КОЯ СТРАНА НА ТЯХНАТА ВЕРИГА СА (НАЙ-ГОЛЕМИТЕ) ПРЕСТЪПНИЦИ - ПРЕД ИЛИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

Ако някой си направи труда да изреди всичките безобразия, престъпления и лъжи на полицаи и на техни ръководители, май ще му трябва поне месец. Спомняте ли си когато в едно софийско районно управление полицаи излъгаха, че една млада двойка била нападнала и разпрала пагона на една мутра в полицейска униформа, и как след това всички полицаи там, БАРБАР С НАЧАЛНИКА ИМ, колективно лъгаха обвинявайки момчето? Как след това и вътрешна уж проверка установи, че ... младежът наистина бил нападнал полицая и му скъсал пагона? И как дори и министърът (тогава) на МВР - онова недоразумение Цветлин Йовчев лъга дори и от трибуната на Народното събрание, за да покажат сладурите от "Господари на ефира" що за евтини лъжци и мошеници са всичките и как най-нагло, безочливо и непочтително всичките тези са лъгали и обвинявали невинни! Що за чест и достойнство имат ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ!?! Други полицаи рекетират, и то организирано, продават или организират продажбата на наркотици, охраната на мутри и пишман-бизнесмени - престъпници е направо национален спорт за МВР и българските служби! И УТРЕ ТЕЗИ СЪЩИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ПАК ДА ПРОТЕСТИРАТ И ДА ПЛАЧАТ ЗА ЗАПЛАТИ, ОБУВКИ И ПРИВИЛЕГИИ!!! Аз разбирам, че всеки трябва да се изхранва и да издържа семейство, но за полицаи (и военни) Е НУЖНО ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО! Ако тези себе си сами не уважават, то как другите да ги правят! Обвиняват тези юнаци човек, че ги бил бутнал! А ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАХТЕ, КОГАТО ПРЕД ЦЯЛ НАРОД ОНЗИ КОРУМПИРАН БОКЛУК СИДЕРОВ БУТАШЕ И ПОСЯГАШЕ НА ВАШ КОЛЕГА, БЕ?!?! Къде беше тогава Йовчев, министърът ви, а и всички вие!?!?

Време е полицията да се премести в нар. театър. Артистите ни може само да се учат от полицаите. с това падане тоя впечатли само квакащите около него журналистки / пачаври / ей дир това е по БОТЕВ , не ме триите. Той, най големия журналист на всички времена , ви нарича така.

Препоръчително е да се доуточнява с удебелен шрифт, защото някои хора дори не могат да направят разлика между цитат от ционист и изказване на гой :-))

ВСИЧКИ ГАДОВЕ, КОИТО ХВЪРЛЯТ БОКЛУЦИ СРЕЩУ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - В ПАНДИЗА, ДОКАТО ОПРАВЯТ ВСИЧКИ ЩЕТИ ЗА СВОЯ СМЕТКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ПРИБЕГНЕМ ДО САМОРАЗПРАВА!!!!!!!!!!!!

Аман от клоуни - в парламента, пред парламента, в пагони, без пагони... Циркаджии! Като мине "данданията" с тия протестанти, да видим, какво ще вдигнат. Винетките - вдигнаха, билетчетата - вдигнаха, да видим, какво е на дневен ред....

Сега ще си вдигнат и заплатите, защото го заслужават :-)

Тока от 1 ви юли с 20%! Не е ли чудесно място за живеене нашата България

Полицаите в бг още са соцмилЮционери

Филип Николов е професионален протестър! Той ще "протестира" срещу всеки - стига, да му платят!

Добре, можем да приемем, че човекът се е напечелил. Сега какво да кажа за онези, професионалните "избрани". които гласуват антиконституционни закони, гаврят се с избирателите си и вземат пари за заплати и транспорт от всички за тази си антидържавна и антинародна дейности, вкл и заеми, които те не изплащат, понеже за тях данъци и осигуровки няма, но са първи осигурени.

Поздравления! Взехте ми думите....

Стига сте давали примери с Германия , Англия , САЩ и т.н. ! Вие давате ли сметка коооолко сме далеч от всички НОРМАЛНИ държави ? Давте ли си сметка колко е опетнено името на тази държава и ние не се вписваме никъде ? На Reebock 78 искам да кажа : Какво ще риташ - Ти изобщо разбираш ли че , живееш в най- уританата държава на света бе , юнак ???? Живеем в държава , в която се фалирват изкуственно банки посред бял ден, хората излизат по улиците да си вземат заплатите , хора мрат по разни знайни и незнайни военни цехове без някой да бъде контролиран , пребиват новородени бебета , отвличат млади хора за органи , ПОГАЗВАТ КОНСТИТУЦИИЯТА кой както му е угодно , режат лапите на новородени котки и кучета , пребиват възрастни за 5 лв. - ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ???? С каква Германия и Англия сте тръгнали да се сравнявате бе хора ....????!!!!

Пет пари не давам за вашите минуси !!!!

Аз,ако бях на мястото на Полицаите,това копеленце щях да го ритам когато падне на земята,докато не спре да се движи,и минимум 6м после почивка във Пирогов.

спирай амфетамините и ще се почустваш като нормален човек !

не си от модераторите в дир-а?

Кичо

На тоя семейния бизнес да не е протестиране ? А куките вместо да се правят на артисти трабваше да разритат неразрешения протест.

Пошла и ефтина театрална постановка. На всички е платено - опозиция, коалиция, протести, журналя... Остана им да си изиграят ролите, а телетата да гледат пред вратите на скотобойната. Защо е нужна постановката - защото е нарушена конституцията.

Не може това платено протестьрче да скача по коли , да напада и да рита. Ако е в друга дьржава няма да излезе от ареста. И... нека да не се прави на света вода ненапита. Браво на МВР!

Ей,проста кука си ,няма оправия

Този сигурно е взел 10 хилки от Герб,да се прави на Лумпен пред Парламента!!!

тая как ще се държи ? като рума милиционерката или мара картечарката ? като паразит ? или като министър който получава заплата, привилегии, здравни и социални услуги за сметка на данъкоплаците И ЗА ДА СЛУЖИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ???

"Фипип Николов с ръката си отмести полицая"????Що не отместиш полицай в Германия , Англия или щатите???? Дали нямя да го гръмнат веднага?

Виждали ли сте в някоя друга държава полицай да пада като заклан от едно побутване и да се прави на пребит?!?!?!?!?!? Вие освен, че сте жалки нямате и капка чест!!!!!!!!!!

И в коя друга друга държава побутваш полицай безнаказано?Русия , САЩ ,Германия , Италия коя точно???

Тук арестуваха човека и не е безнаказано!!!! Въпроса е, че полицаят нарочно се прави на примрял!

През работно време по средата на седмицата и той и щерка му протестират...дано майката работи!

може би не работи като охранител в мол и не е длъжен да кибичи там по 12 часа всеки ден