Путин кацна в София с 2 часа закъснение

Руският премиер Владимир Путин пристигна с час и половина закъснение при посещението си в България. Самолетът на премиера, който трябваше да кацне в 13.40 ч. се приземи на летище София в 15.15 ч.

Обратно в новината

Коментари - Путин кацна в София с 2 часа закъснение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде ги виждаш тези 99%,нещо тотално си се объркал!Да не би да говориш за 19 %!

тоатллно ти ен си в час но не си виновен...толкоз си можеш

Относно робството /турското, руското ,германското, византийското и т.н./ и вайканията по този въпрос.Свобода не се придобива с плач, молби,оплакване или като подарък.Трябва да си заложиш главата , а не да въртиш задник към тоз или оня.Като не можеш ,затвори я тази уста веднъж за винаги, иначе се излагаш какво представляваш.Я вижте другите народи.

АМ КВО ША ИЗНАСЯТЕ БРЕ , КАТО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТЕ. ДОРИ ЧЕСЪНА ВИ , ТАЗИ СИРОМАШКА ЗЕЛЕНИНА Е ОТ КИТАЙ.ВИЖ, АКО ИМА НЕЩО ЗА КРАДЕНЕ , ТАМ ЕША ВИ НЯМА.

" АБВ " - ЕООД , адрес София " Дондуков " 2 , лице за контакти Гуце ТРИПЕРА - Първия Частен Президент на Първа Частна Република България . " АБВ " - ЕООД дъщерно дружество на " Газпром " и " Атомекспортстрой " - Москва , СССР .

Разни малоумници протестирали срещу работна визита на един премиер, при това не кой да е, а на Русия. Питам се колко ли са получили за мизерната си роличка в услуга на тези западни държави, които даваха мило и драго да ни изтикат от Руския пазар и пак ще даават за да не се завърнем там?

те нямаше да са малоумници, ако имаха навика да се запитват.

Де го този пазар, че не се вижда? И какво ще изнасяме за там - компоти и боклуци или чугун от Кремиковци? Ама чугунени глави все още има много..

то паза р има ама ти имаш лигащи за него?

Не е лесно и да си прост то е ясно.1.Не сме в демокрация,а продължаваме да живеем в неслучил се комунизъм.2.Винаги може да е по-лошо,винаги и много скоро ще разбереш,че с бивши комунисти като Боко отиваме към по-лошо.3.Необятният руски пазар е толкова необятен,че е по-малък от малки държави като Холандия или Белгия поотделно.4.От Русия само внасяме,80% от износа ни отива към държавите в ЕС.Това най-малкото трябва да ти говори,че не ние имаме нужда от тях,а те от нас.5.Износ се прави с качествени и конкурентно способни продукти,а не с междуправителствени...... още още договорки.Ако аз искам да изнасям какво ще ми помогне Боко,та той не може да помогне на собствените си предприятия да изнасят в Русия (като Булгартабак например)камо ли на чужди.6.Ние все чакаме някой да ни оправя и другите ни оправят за собствено удоволствие,а ние оставаме неудоволетворени.7.Докато ние не започнем сами да си градим бъдещето,а все чакаме някой друг положението ще става все по-зле и то си и става по-зле

ДУМАТА ГЬОЛ/ ЗА АТОМНТА В БЕЛЕНЕ/ Е ИЗПЛЮТА ОТ БОЙКО БОРИСОВ, А ТЕЗИ, КОИТО НЕ ИСКАТ АТОМНАТА ЦЕНРАЛА ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРЕВИД, ЧЕ НА ПУТИН НЕ МУ ПУКА ЗА ТЪМНИЦАТА, ЗА КОЯТО МЕЧТАЯТ ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИ.

Още един доста важен факт убягва на всички. Според мен е по-скоро израз на добра воля посещението на г-н Путин. Не са много страните, които той лично посещава,а това са държави като Германия, Франция и т.н. Вярвам, че най-накрая ще се стигне до реално развитие на икономическите отоншения в сериозни мащаби.Нямам нищо против никои, но от американците не дойдоха чаканите инвестиции, само наши разходи по военни мисии зад граници, да им купуваме старите самолети и полза за нас никаква. И американците, като англичаните отдавна подкрепят Турция, никога не трябва да се забравя този факт. Те просто не проявяват явно кои знае какъв интерес към нас, просто ако могат да ни използват, а и да сме на тяхна страна.На нас ни трябва друга мощна държава като Русия да се конкурира и да е в противовес на англо-американско-турските интереси на Балканите.

6+!

ОФ , най- после презимяване , презимяване присвояване.... Само 3 часа са му нужни на Другаря питин да кацне , а на бойко му омразна на го чека на аропорта с хлеб и сол, остави другото но ще истинат и спагетите.

А , добре дошъл на ВВП ! И да склони на малко отстъпки за техните пазари , че 21 години надупване в една друга посока ни докараха до последни по всичко в Европа - освен в едно- първи по смъртност!

И какъв ще бъде този обяд като Путин пристигна за следобедна закуска??? Или и ББ да се покаже че ги разбира тези работи. Голямо лапане ще падне на поръчаните но неизконсумирани блюда от придружаващите ББ

Защо закъсня? Да не е летял с БГА Балкан и Костов да му спретна номер...

tansel76 ( лоялен ) 13.11.2010 11:03 Като гледам хода на мислите ти, и се питам, към кого/какво си лоялен? Аз у теб лоялност не виждам и за цяр... От ей такива говеда като теб България е на този хал! Предварително грачите, че Бойко ще се провали! Е, добре. Аз пък пророкувам, че от теб, tansel76, нищо не става. Ти си некадърник. Ти нямаш смелост и доблест, а като плъх само злобееш от дупката си. Хайде сега, докажи ми, че греша!

Ами то Бойко ВЕЧЕ се провали. Лошото е, че може още повече! За тебе, понеже си от герберливия чугунен електорат, който смята за кадърен всеки, който е прочел една книга или има диполма за физкултурник - нииищо няма да кажа...

Само тука не позна. Нито съм от ГЕРБ, нито се прехласвам от Бойко. За разлика от теб, който освен да плюе и отрича, нищо друго не умее, аз обичам да давам шанс на хората. Не преценявам преди да видя действията им. И Бойко не се е провалил.

направо компрометираха зеланата идея, 'зелените' тъпанари..точно путин е много ангажиран с опазване на природата, спасяване на амур.тигър, на сивия кит, ...защо не протестираха против японците дето избиват китовете/ банда зелени мекерета/

Не им обръщай внимание на тези червени отрепки,трябва да ги щадиш,защото и те са на привършване и отмиране по естествен път!Дано по скоро си ги прибере Господ,че да тръгне в правилната пътечка тази каталясала държава!Не че е лошо и от Русията да има газ,но пък вече с Белене става много!Че като искат да си правят атомни централи,да си правят в Русия,защо трябва тук в България!Най малкото Русия ни е нужна за атомна електроцентрала,особено от техния тип и по тяхната остаряла технология!Има световна практика и свръх модерни технологии на атомни централи!Защо да се обвързваме с Руснаците!Защо трябва да продължава руския гнет и руското владичество в България!

Знаеш ли,съгласен съм с тебе,но тя работата наистина си е за страх!Ще кажеш,какво пък толкова ,този Путин!Ами Путин си е един доста умен и последователен политик,който систематично и яростно защитава интересите на Русия и нейната политическа (комунистическа,червена)идеология,която е най малко нужна и особено вредна за България!Най опасното в случая е това,че премиера Борисов си е откровен комуноид и той безропотно и чинопоклонно следва политиката на послушанието към Русията,аналогично,досуш своя духовен учител и гуру-Тодор Живков!Той си го каза това и в прав текст преди няколко дни!Всичките други приказки са плява!Най опасното е,и това,че Борисов не е политик който има свое политическо мнение,и си е просто МАРИОНЕТКА!!!Чия вече знаят и дечицата!

Защото трябва да продължаваме с Руснаците ли? Ако мъничко си напрегнеш мозъчната клетка има вероятност да разбереш че: 1.С руснаците имаме една религия. 2.С руснаците говорим почти един и същи език. 3. С руснаците имаме една и съща писменост. 4.Руснаците са ляли кръвта си за нашето освобождаване от фесовете. 5. С темповете с които се развива Русия съвсем скоро ще бъде 1 6. А България е тоалетна,за това има тук толкова много л...на като теб.

Че те тази кръв,дето са я ляли руските мужици,заради нас ли са я лели бе овчи?Ти през живота си изучавал ли си историа,ама не онази комунистическата?Чувал ли си за Задунайска губерния!Тази писменост,която я имат,я имат благодарение на нас бе тюфлек!Да не би те да са се прекръстили преди нас и да са православни преди нас бе вентилатор,че ти ще ми говориш за обща религия!Аз съм атеист и религията не ме интересува,тя е за такива лайнояди,като тебе!Това,че България е тоалетна е верно,но пък се напълни и с педераси,като тебе!

Пролетарий от всички села и градове , от общини и области обединявайте се , обединявайте се за да изметем на бунището на историята БЪЛГАРСКАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ - БКП - / АБВ,БСП,СДС,ДСБ,ВМРО,БЗНС,НДСВ,ДПС,РЗС / .

били се събрали 20 души да протестират на орлов мост-голямата новина днес, че се раздува и предъвква, като че ли кой знае какво е станало. Сигурно има и много по-важни неща и събития, на които има много повече хора, но това се премълчава или се отбелязва моимоходом- слугинажа в медиите е налице и продължава.

Ми 20 човека как ги видяха в тълпата? Или те затова носят плакати - да са отличими!

Тая бърдоква борисов не вижда ли, че го унижават. Еднодневно посещение, което започва следобет и при това с два часа закъснение - демек 2 часа от работното време. при това и среща с президента. Това казано на прост език значи - идвам да ти нареда какво да правиш.

То и Берлускони го отсвири за благотворителния мач... Сигурно вече и Меркел няма да иска да го вижда повече, защото сигурно още има пришки от целувките на Божеството по задните си части...

Впечатленията ми показват, че Путин се държа сериозно и с уважение. Въпреки злобата на такива като теб, двамата премиери успяха да разговарят и да постигнат резултати. Бойко подари на Путин красиво куче. Подаръкът е израз на доброжелателност. Путин се усмихна и целуна животинчето. Отношението към подаръка е отношение към този, който го е подарил, т.е. доброжелателно. Обяснявам това за такива като теб, които във всичко виждат лошото - и да няма лошо, ще го измислят... Свикнали сте или да целувате краката на по-силния от вас; или да хулите, ако смятате, че няма да ви се търси сметка за това. А туй е робска психика, драги! И не обвинявай тоз и онзи за собствените си недостатъци! С тях сам трябва да се бориш! Неспособен си да разговаряш с някого като равен с равен. Или трябва да те бият, или ти да биеш. Липсва ти размах на духа. Ти си дребна душица.

Журналята трябва да са по-точни! Путин БЕШЕ президент. Сега е Министър Председател!!! Президент в момента на Русия е Медведев. Абе не ви ли режат от заплатите за такива тъпи грешки???

Имигрант ... се пише с И.

Имигрант и емигрант са две думи с различни значения.

Правилно го е писал човекът- той е ЕЕЕмигрант, ако е неграмотен като теб ще дойде тук като Имигрант, като експорт- импорт

Написал съм "Емигрант - emigrant /анг/" - защото съм НАПУСНАЛ България. А тук съм "Имигрант- Immigrant /анг/" - защото съм ВЛЯЗЪЛ в чуждата страна. Това са две различни думи в българския език с различно значение. И двете думи са чуждици, вероятно от английски! А Вие, дето бързате да давате некакви отговори, ами проверявайте си ги поне за правописни грешки! Ама бързате като "пуле пред макя си".

Хахаах тъпак! Голям! Как е по-правилно? Австрия или Австралия ????? То не е смешно, даже! Пълно с неграмотни лаици с големи претенции...

Ако Путин е президент, тогава Медведев какъв ли е? Русия - първата държава с двама президенти?! СРАМОТА!!!!!!! И това ми било журналисти!

Спорът между русофили и русофоби е изключително тъп. Българските политици просто трябва да отстояват националните интереси - да си пропомним максимата "Англия няма постоянни приятели, но има постоянни интереси". Обаче де ги национално отговорните политици у нас ?!?

какв обяд, то направо за вечеря ще остане :)

Явно си мекере на Мартин Димитров.

На времето Иван Вазов е написал в стихотворението си "Русия " Кат Русия няма втора ,тъй могъща на света . Тя е нашата опора ,тя е нашата висота . До сега само от тях сме имали помощ а от другите държави само ни пращат в Авганистан и тем подобни .

После Вазов вижда как стоят нещата и написва "На руските воини".

Верно е Ива,верно е ,че е писал че е могъща и т.н.,но и Вазов е видял и осъзнал истинското лице на имперска Русия и после се е коригирал и то не само в това стихотворение!!! -"НА РУСКИТЕ ВОЙНИ" О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно п любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916 Благодарение на тяхното начинание с Руско-турската война сме получили свобода от Турция,но след това попаднахме под руско владичество,та и до ден днешен няма куртулисване от техния ярем!Сега пак искат да ни поставят и под енергийна зависимост и ченгето Бойко им приглася,като се навежда охотно и си подлага месестите части!Ами това е истината за Русията!

Много комуняги подкрепящи другаря Борисов почнаха да дават оценки за БЪЛГАРО-руската дружба и поредното заробване на БЪЛГАРИЯ. ГЕРБ= ЧЕНГЕ, КОМУНИСТ, ЧЕНГЕ, ЧЕНГЕ, КОМУНИСТ.....

шест асоциации -десет протестиращи!!! някои председатели са били без секретарките си!!!

Ха-ха, много точно!!! Да бяха поканили и семействата си! Но явно тези няколко души нямат и подкрепата на жените си! Колко жалка картинка само!

И да се скъсате от протести 99% от нормалните българи винаги ще са "за" тесни икономически сътрудничества и приятелство между България и Русия. Да не говорим, че има почти генетична симпатия между българи и руснаци. Аз лично съм "за" Руската мечка да ми стои зад гърба в геополитически план, отколкото сдуханите американци с техните имперски възгледи, как целия свят е длъжен на Америка. Имам и друга информация относно визитата на г-н. Путин в България, но не мисля да я споделям тук. Спорен ден на всички!

Червен боклук, заради такива като теб и други с същото мислене България винаги ще бъде на дъното!!!

"... България винаги ще бъде на дъното!!! " КЪДЕТО ВИЕ Я ПРАТИХТЕ, СЛЕДВАЙКИ ПОРЪЧЕНИЯТА НА "ПРИЯТЕЛИТЕ" ОТВЪД ОКЕАНА.

да си траят!!!!!

Най - добре е тебе да те викнат да проведеш преговорите. Тогава всичко ще е точно. Кътил.

НЯКОИ МРАЗАТ РОСИЯ ПО ПРИНЦИП.ГАСТА Е НУЖНА,НО КОЙ ОСВЕН РОСИЯ ПРЕДЛАГА ГАЗ НА БАЛГАРИЯ!?КАЖЕТЕ ЯСНО ДРУГО РЕШЕНИЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИ ПРИЕМЕМ РЕШЕНИЕ.ГЛУПОСТА НЕЕ ПОЛИТИКА А ОЛИГОФРЕНСТВО!

Яко си неграмотен....Къртиш мивки

Ти луд ли си? Никой не мрази Русия тук... 10 маргинала излезли на протест не са мерило за отношениеята ни към държавата, която ни освободи!

Русофобите са тъпи и ограничени злобни същества . Добре дошъл господин Путин!

русофобите са наи-големите врагове на балгария. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

май са били 5-6 души

Няма по-тъжна съдба от това да живееш в "демократична" България.Да ядеш банани,но да не можеш да си купиш домати.И да караш лека кола,каквато не можеш да построиш.И за всичко това да е виновен...Путин?

Под вещото ръковотство на СССР през 1990 г. стигнахме до просешка тояга. След 20 годни лутане, намерихме пътя към ЕС и ето - Русия отново дотърча да цица.

Не спирай хапчетата че ти се отразява зле и ставаш смешен.

Невероятно свежа и остроумна мисъл имате. Ако не знаех какъв сте шегаджия бих се усъмнил в плагиатство.

Абсолютно си прав!

Напоследък в алтернативните американски медии упорито се говори, че Путин има двойници, които ходят по света вместо него на различни срещи. Така, че протестиращите могат донякъде да бъдат спокойни за това, че Путин е в България:)

Добре дошъл г-Путин ! 21 години подлоги и реститути разсипват страната ни, слушкат други, които искат БГ да е далеч от Русия ,защото имат свои геополитически интереси,нямащи нищо общо с българските . Отнасяйте се към българския народ с уважение, дори от имперските позиции на Русия, и това е начина за взаимоизгодно сътрудничество с българите. Щото от една друга "дружба" - само участие във войни и никакъв кяр за икономиката ни.

А бре Димчо,за какво взаимоизгодно сътрудничество говориш бре,ти акъл имаш ли?Че да не би навремето то да е било взаимноизгодно бре?Ти знаеш ли на какви цени се изкупуваха нашите домати и краставици от Руснаците,варираха от 0,08-0,12 външно търговски рубли!Тон български дини и пъпеши се харчиха между 10 и 20 рублиЧервено и бяло вино в най различните му аспекти,варираше от0,30 до 0,65 рубли!Коняците ,във всичките им видове варираха от 1,20 -до 2,20 рубли!Цигарите в огромното им многообразие се изкупуваха от1,40 до 4,0 рубли стека,включая българското Малборо,което беше на световно ниво!Една каса хисарска вода струваше 0,65 рубли!Мога да ти цитирам още стотици примери от извадките на търговската ни палата!Кое ни беше взаимоизгодно бре Димчо!

Брадата

Точно така беше! Сега като сложиш цените на вноса от СССР на цветните метали - основно медта и алуминия, нефта, въглищата и други различни от пъпешите и цигарите стоки и ... О ЧУДО! Пак си прав за взаимноизгодното сътрудничество!!! Какъв парадокс, а? Обаче с обратен знак... Като въшка цицаше бай Тошо от ресурсите на огромната страна... Само че, като се мери в пъпеши само ... се прави поредния необоснован, да не река тъп, извод!

На 7-8 милиона народ не може да не се намерят десетина идиоти.

Добре дошел Владимир Путин! Ние старите те обичаме като роден син! Обичаме и мама Русия! Дано да прекараш добри часове у нас и да заобичаш България като приятелска страна! Бъди жив и здрав и помни, че винаги си очакван с добро! Бъди благословен!

ти руски газ ли си пил та бращолевиш такива простотии?

Само не разбирам какви точно са глупостите които говори човека.А че вие сте полу-грамотен е видно от писаниети ви.

Сценарият на среща е ясен. Путин ще удря по масата и ще нарежда, а нашите ще кимат. После ББ ще излезе и ще каже, че са водили конструктивен диалог. Но руснаците поне предлагат нещо, докато от американците какво ни предлагат - да се набъркваме в световни конфликти и да изпращаме космонавти ... всичко това за наша сметка.

Або щом всички страни се натискат за добри отношения с Русия, надали преговорите се изразяват в удряне по масата. Не ми ги разправяй тия. И не вярвам, че имат специално лошо отношение към нас, даже напротив!

Кои са тези всички страни,що се натискат за добри отношения с Русия,защото нещо не те разбрах!И ти явно си доста тъпо парче!Има разбира се цивилизовани бели европейски страни,които използуват руските ресурси,но това не ги прави подлоги на Русията!Политическите различия между комунистическа Русия и белите европейски страни можеш само да сравниш с любовта на огъня към водата!Между търговски взаимоотношения и идеологическо сътрудничество и любов на две антиподни системи има разлика от Земята до Марс!Не бъркай двата щата!

много точно,ще има да ни се натриват носовете,колко много сме направили за бг,с пусия няма преговори,има само сагласни сме,това е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В последното си интервю Ванга беше казала че няма да се мине много време и Русия и България отново ще са съюзници. Чакам с нетърпение този момент.

Българската простащина край няма! Винаги има простаци които да протестират без да знаят за какво! Важното е че са получили партийно червено поръчение!

Какво партийно червено поръчение, нали уж другарите бяха едно с братушките ...

Алиса, най-добре е да отпътуваш еднопосочно за Страната на чудесата и да не пишеш тук тъпотии. Освен това ти препоръчвам преглед при очен лекар за далтонизъм, защото бъркаш цветовете!

Ого,Ого...откъдето и да те погледне човек,все си си тъп!

Добре дошъл в братска България г-н Путин. Аман от малоумници. Значи не на руския газ да на американските бази. Единственото утешение че ако се наложи руснаците да атакуват базите няма да е с ядрено оръжие и само защото сме българи. Май Русия пак ще ни бърше осрания задник.

Приятел, ама хич не ти е ясна картинката! Путин наистина ще си постави условията : "даваме ви насила 200-300-500 милиона годишно" И това е ужасно неизгодно. Много по-изгодно беше например условието на Буш : "Идете в Ирак, за ваша сметка да похарчите 2-3 милиарда ваши пари, за да пазите моя нефт" А иначе горе-долу си познал.

Много страшен тоя Путин, брей! Някои хора сън не спаха. Мартин Димитров и компания, сменихте ли си гащите сутринта? Авария в гащи... Хистерии у нас от вчера. Що по същия начин не се възмутихте от Ердоган? За мен е интересен разговорът между Борисов и Путин. И двамата са силни характери, Бойко каза, че ще прави бизнес с Русия. ОК. Да видим. Но преди да видя, на крясъци и празна омраза не вярвам. Путин е умен, знае как да разговаря. Аз не му мисля злото и затова нямам причина да се страхувам от него. В този момент десните у нас се държат като изнервена бивша примадона. Вече никой не и ръкопляска, но тя отказва да свикне с новото си положение. Комплекси, Мартинчооо, комплекси. Путин е дошъл да разговаря и трябва да му се даде да говори. Ще се справи ли Бойко? Ще се справи. Днес или някога друг път - бизнес с Русия ще има. Твърде голяма и значима страна е, за да бъде пренебрегвана. Значи, не трябва да си затваряме очите с шепи и да мислим, че от това Русия и Путин ще изчезнат. Трябва да се говори с Путин, а значи - с Русия. Трябват разговори, а не криене зад гърба на Уорлик. Така постъпват мъжете - разговарят. Не се крият. Не мрънкат отстрани. Изправят се един срещу друг и разговарят. Така се решават проблеми и се прави бизнес.

Не може протестът на седерастите-русофоби да е хилав. Те са могъщи радетели за демокрация! Не ви е срам да говорите такива неща!

На хамериканците им стигнаха парите само за 20 човека. Лошо.