Протест в София срещу насилието над животни

Насилието над животните води към насилие над цялото общество, смятат любителите на животни

Обратно в новината

Коментари - Протест в София срещу насилието над животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раждайте и възпитавайте деца вместо да развъждате мучете.Кучетата и без тоеа се размножават повече от достатъчно.Вярно е ,че грандовете плащат но скоро ще изчезнем като нация ако не се плодим.Не си губете времето с глупости а раждайте деца!

Първо помогнете на хората ,после ревете за животни-не се ли виждат бедни пенсионери на всяка крачка и обезверени българи. Да се върнат окрадените парички за тези животинчта.

Хората сами трябва да си помогнат, а не все да чакат друг да ги оправя. Защото никой не ни е длъжен или виновен, че спим безкраен зимен сън. А и по отношението на човек/общество към животно си личи колко е читав човека/обществото. Да се продължава все в същия дух и ще има да чакат да им се подобри живота. Няма да стане. Ще се страда. Защото безмислената жестокост към животни се наказва. Човек-семейство-род-народ. Ама това никога няма да се разбере от зле възпитани, чалгализирани, мразещи хора.

"Въпреки, че у нас е приет закон за защита на животните и жестокостта към тях е инкриминирана, насилието над тях ескалира" - брей, да се чудиш защо ли така

Само кукувици на протеста , жена които не обичат малките деца , и искат куче в вместо мъж , за да може да го командват и правят каквото искат с кучето . Смешници

Като ти изкочи внезапно куче на пътя си мисля как да не убия семейството си в колата, а не дали кучето ще е добре след удара. Обичам животните и ако мога безопасно да спра или да отклоня колата за да избегна удар го правя. Но такива примери да дават за лошо осношение към животните е пример за лошо отношение към хората. И преди да ме анатемосате да споделя, че у дома прибрахме ударена от кола улична котка с полуоткъснат крак и вече си стана инвалидизиран, но добре гледан котарак.

полезни и вредни.Полезните са тези които служат на човека и красят природата и за които обществото трябва да се грижи.Вредните са тези и застрашават здравето на човека , замърсяват природата и те трябва да се изолират и унищожават а хората ,които които способстват за това следва да се преследват с крути законови мерки.

много насеризоно се е взел да определя кое е вредно и кое не, за нещо, което нито е създал, нито му принадлежи. С това мислене все в кочината ще си седим, полезнико!

... да подхвърляш остатъци от храната си на бездомни кучета и котки, а да не се опиташ да намалиш техния брой на улицата.

Насилието над животни не е зачестило. Зачестили са разкритите случаи и са намалели премълчаните такива, но като цяло не може да се говори за зачестяване. Протестът е малко изсмукан от пръстите.

Видях шествието пред НДК, но го взех за гей парад. Щяха да са по полезни да вземат по една лопата и метла и да почистят говната на кофтериерите от тротоари и градинки.

Забелязва се, че главно селяндурите не обичат животни и ги мъчат. Скрити психопати.

мхм, и представи си даже ги и ядат, варвари!

"отношението към животните е нечовешко" Ами животните не са хора:) Тази женица е доста изостанала с умственото си развитие,щом не може да направи разликата

тези индивиди на снимката ежедневно насилват животинките! за да разберат в какво се изразява насилието , трябва някой да ги върже за врата и да ги разхожда когато и където си иска, да ги маже с фек.алии и да им хвърля клечка за да му я връщат ! да им изтръгне ноктите, да ги кастрира и да им сложи чип подкожно!

ЗА ВЕЛИЧИЕТО НА ЕДНА НАЦИЯ СЕ СЪДИ ПО ТОВА,КАК СЕ ОТНАСЯ С ЖИВОТНИТЕ. ЧОВЕК С НИЩО НЕ ОБЕДНЯВА, АКО Е СЪСТРАДАТЕЛЕН КЪМ ЖИВОТНИТЕ И ГИ ПАЗИ. ТЕ СЪЩО ИМАТ ПРАВА НА ТАЗИ ЗЕМЯ. НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТЕХНИЯТ ГЛАС И ДА ГИ ЗАЩИТАВАМЕ.

Обичам да трепа животни и да ги ям. А вие ми яжте к-рааа

Която храни десетина бездомни котки пред блока ни. Хвърля храната за котки и под леките коли, паркирани пред блока, уж кучетата да не изяждат храната , предназначена за котки. Котките се крият под колите, особено вьрху горната част на автогуми, кучетата ги надушват, лаят, дращят и дори хапят ламарината, правят я на нищо, дупки, драскотини. Няколко собственици на ТРИ пъти вече пострадали коли опитахме се да говорим с жената, тя крещи като луда, отбелязва, че по- и най- от нея няма на целият свят. А ние вече три пъти ремонтирахме колите си, средно по 2 седмици бяхме без кола, всеки път. Обичам животни, но често най-активните пазители на животни направо мразят, ненавиждат и дори ощетяват обикновени човеци. За мен хората са по-важни от животни.

Която храни десетина бездомни котки пред блока ни. Хвърля храната за котки и под леките коли, паркирани пред блока, уж кучетата да не изяждат храната , предназначена за котки. Котките се крият под колите, особено вьрху горната част на автогуми, кучетата ги надушват, лаят, дращят и дори хапят ламарината, правят я на нищо, дупки, драскотини. Няколко собственици на ТРИ пъти вече пострадали коли опитахме се да говорим с жената, тя крещи като луда, отбелязва, че по- и най- от нея няма на целият свят. А ние вече три пъти ремонтирахме колите си, средно по 2 седмици бяхме без кола, всеки път. Обичам животни, но честно най-активните пазители на животни направо мразят, ненавиждат и дори ощетяват обикновени човеци. За мен хората са по-важни от животни.

От мнението ви разбрах, че колите са по важни от едно живо същество.Тъжно за вас.

Роузи е блъсната от кола на едно гробище и така се е влачила с дни. Никой не я е забелязал. Счупен ѝ е гръбнакът. Колата е избягала. Осинових я. Аз имам организация за защита на животните", каза стопанката ѝ. --- Вчера удавих гаден мръсен плъх, голям почти колкото котка. Потопих го с капана в кофа с вода и мръсната гад 5 минути не иска да пукне. Тва е гръбначно животно, айде пращайте робокоповете да ме съдите.

Тия са луди! Не виждат ли, че убийци на хора се разхождат безнаказано, те за посегателства над животни искат присъди! Побъркани и неадекватни идиоти!

Ели, за това че убийци се разхождат по улиците, не са виновни бездомните животни, а само и единстмено хората. И затова, че има бездомни, също са виновни само и единствено хората. Но вие и такива като с вашето мнение не разбирате или не искате да разберете корена на проблема. И затова сте озлобени. Поинтересувайте се малка, попрочетете нещо по темата и може и да се езбавите от невежеството си. Желая ви любов и доброта, от които толкова се нуждаете.

При толкова насилие и несправедливост към хората, да извеждаш на първо място грижата за животните е ... животинско. Антихуманно. Блъснала го кола, ами случва се, никой не блъска кучета нарочно, че да си разбие колата. Защо не е умъртвено това куче, как така ще го мъкнат в количка !? Това е против закона за ветеринарното дело и против закона за защита на животните !!

Това насилие над хора се извършва от такива индивиди, които пребиват и убиват беззащитни животни! От там се започва!

Айде стига сте ни занимавали с шепа протестиращи психично болни хора. Няма ли какво друго да пишете ?

Не видях нито един от тия да си носи шапката с магнит, а всички знаем какво ства като ти мръдне съчмата!!!

И повечето кметове са ловджии...какво да говорим.та те са убийци.

частична работа и сбъркани приоритети.

Тия яко ги пере сачмата. Това е продукта на тридесет години демокрация и за капак Александър Йорданов евродепутат:)

Вижте на какво заприлича Южен парк. Няма 1 квадратен см тревна площ, без кучешки изпражнения. Най-закътаното място, в сърцевината на парка е заградено и превърнато в кучешка площадка. Досега не съм присъствал на нито един случай човек да посегне на куче и не е минал ден, без да съм свидетел на обратната сцена. Бързам да го напиша това, преди да са изключили тока в 20.30 ч.

Аве да питам аз! Нали у европата кучешките гумна трябва да ги събирате с лопатки в кисийки ве, или се лъжа? Ей много е разна тая Европа ве, само у БГто е еднаква, кучета и хора дет живеят там и серят!. Жалкарска работа!!!

Аз пък се чудех защо в други страни пък, хората ходят с лопатки и кесийки, без да водят кучета със себе си?

Няма контрол! Аго глобят няколко човека с по 500 лв, ще започнат да събират изпражненията.

Има много шантав народ....

Трябва да се протестира срещу насилието над хората ве!!! Наведи се, бери!? Родни берачи на домати – роби в Италия07:1525.09.1720 Снимка: архив, Булфото В условия на експлоатация и робство работят българи, които берат домати в Италия. Нашенците отиват като сезонни работници, подмамени от обещанията за добро заплащане, обаче. _---------------- Кошмар! Българи заминаха да работят в Италия, направиха ги роби! Рим, Италия24 Септ. 2017, 13:163728 прочита28 коментара Снимка: bTV 1 от 1 Български берачи на домати работят в условия на експлоатация и робство в Италия. ----------------- Как много българи се оказват трудово експлоатирани в чужбина архивна снимка) Снимка: Боби Тошев, БГНЕС 117 сигнала за трафик на българи в чужбина с цел трудова експлоатация са получили в Националната комисия за борба с трафика на хора през тази година. Сингалите се отнасят за българи, работещи в Чехия, Великобритания, Австрия и Холандия за непълно или никакви възнаграждение, декларираха от институцията. ----------------- Потресаващ разказ на българи, заминали като роби в чужбина Хиляди жители на Родопите превиват гръб по нивите зад граница, ангажирани в селското стопанство Неделино , България23 Юли 2016, 16:2910708 прочита22 коментара 1 от 1 Хиляди жители на Родопите превиват гръб по нивите зад граница, ангажирани в селското стопанство. Сезонната работа започва още в ранна пролет и продължава до късна есен. ----------------------- Стотици хиляди българи са превърнати в роби в държави от Евросъюза От ISBI на 10 август 2017 | 10:12 1 Стотици хиляди българи са превърнати в роби в държави от Евросъюза. Става въпрос за наши сънародници, отишли да работят честно в чужбина, но станали жертви на трудова експлоатация от страна на работодателите си.

Браво на тези будни българи! Господ да пази България, животните й и природата й!!!! Амин!!!

Тия малоумници , защо гледат кучета , после ги изхвърлят като родят много кученца или гледат да ги продадат на някой за пари , или ако никой не ги иска , се правят на загрижени и ги дават на други , те да им берат грижите , защо не си ги гледат . Защо връзват животните за каишка , те що не ходят с каишки и намордници , тия от дружествата за "защита" на животните . Хвърлят им храна , когато искат , разхождат ги когато те искат , взимат ги защото са безотговорни и не искат деца , или да им пазят жилищата им гратис , щото не им се дава пари за СОТ . Искат някой , да им маха с опашка , да ходи след тях и когато му кажат да седне , той да седне , като му кажат да легне , той да легне е , като му кажат да млъкне , той да млъкни . Защитничките са стари и изкуфяли самотни жени , и тук там с тях на протеста има и някой мухльо , мъж под чехъл с тях , за да не му се карат . Гледал съм много красиво момиче и върви с гаджето си , здраво и с мускулесто телосложение и разхождат двамата пинчер 30 сантиметров . Така е най-лесно , защо им е дете , на ли си имат куче , пък после защо имало цигани , до като гледате кучета а не деца , така е положението

Прочетох статията и реших да прочета и коментарите, и както очаквах, само злоба и омраза. Скъпи дребни душички, неосъзнаващи че скотското ви съществуване ви е направило бездушни и безсърдечни. Винаги на тема за животни, ще се намерят такива дето мрънкат: Ама то на хората няма кой да помогни, вие на тези "помияри" ще помагате." Жалки сте, срамувам се от невежествато ви и посредствеността ви. Вие самите се давите в блатото, в което "вегетирате".

Уважаеми(а),ами и на мен ми писна да гледам що ненормалници има покрай казаните да хранят десетки неугледни котки,даже и се бият по между си,аз също харесвам определени видове,но толкова,никога не е било такова нашествие,вие храните те се размножават,всички котки са с надути тумбаци,става омагьосан кръг,оставете природата да ги регулира,обичайте децата си,те са по важни,коментиралите повечето мислим различно от вас,дайте ни това право,що си мислите ,че сте прави,аз мисля че грешите ,малко сте и искате да се налагате...

и тука ли пуснахте метлата щом се спомене за бхк и циганите

Хората се делят на добри и лоши. Добрите са тези, които обичат животните.

не обичат никой,обичат парите на дъртия сорос

ами аз спасявам животи,лелките на протеста ще ми дарят ли ли любов,или само ще ми духат

До нерегистриран. Ти и за духанене ставаш какъвто си гнусен.

тия протестиращите да ма фанат за уя и да ме поразведът и някое циганско гето дето галят животните с обратното на лопатата,и ако не открият насилие я с лопатата ша ги налагам по червените гъзере

Интересно, че пък тебе никой те не ще... Изклесък някакъв

Десетки...айсиктир

Браво! Изпростяването и оскотяването на народа води до това. Защитавайте животните и, ако забележите нещо нередно - веднага сигнализирайте.

в челните редици се нацицорени украйнки, рускини я по една мотика и на нивата да копат!

че ти си начело,ебания сорос за помия

На любителите на животни и на техните верни другари - веганите, две неща мога да им кажа. Първо - купил съм си нов пикап с два реда седалки, като задния ред съм го преградил и преработил в звукоизолиран кучкарник. Второ - за ловния сезон тази година съм с нова пушка. В заключение - не ми се пречкайте, оставете ме да си подбирам животните и да си ги ям както намеря за добре.

Всекиму редът ще дойде.

Да няма бездомни кучета и да се разхождат само на обособените места.Иначе,то си е куче неможеш да контролираш къде да се изхожда.Представете си сляб човек какво може да му се случи по нааканите тротоари

да влезнат в циганските гета и да протестират,щото техните братчеди циганите най често си бият кучетата и конете,а не да ми се разнахват меките им китки насекъде,идете бе братя загрижени в циганските махали,ама не смеете нали че от бхк ще ви наредят да не се мешате там а,мамицата ви ологофренска и платена от поредното сороско нпо

В гетата,децата са по зле гледани от кучетата,а бабите по селата бити и убивани,а хубавата Виктория от Русе,а докторите от спена помощ.Помогнете на тези хора да се интегрират,а вие котките са по ценни от хората

То котките вече верно са по- ценни от хората помияри. Лош човешки материал, Бойко си ви го каза

Защо да влизат те? Нали си плащат данъците за полиция, зоополиция и т.н. хрантутници

Насилието над животни ще престане само ако всички цигани бъдат изселени.

Против насилието над животни съм. Но не проумявам, как някой щше намери сили да протестира за животните, след като пред очите му са безбройни примери на кошмарно третиране на хора?

Ти що не протестират за хората... Аман от акъла и..

това с кучетата е златна мина, безстопанствените кучета разнасят всевъзможни зарази, всики с домашно куче е длъжен да го гледа или да го остави в приют

Откачалки....,за тях човешкия живот нищо не значи. Против съм да се малтретират животни, но вече се прекалява.....

Всеки ден ще е така, до ИстамбулскатА! И аз обичам животните! Обичам кокошчица на грил, акънце, запечено на фурна, теленце в тенджера под налягане, рибка галифе, бонфиленца от сърничка, мариновани с ананасов ско, на скара, пъдпъдъчи яйчица, пуйка със зеле, шаранче, пълнено с ориз, орехи и мащерка, обичам работливите пчелички и техния мед, който напоява кекса с прясно краве масалце, харесва ми козята пъстърма и еленския суджук...

В тая държава всеки протестира “на кой квото му е на хуя”