Масови протести в Париж, затварят Айфеловата кула

Протестиращите искат оставката на Макрон. Почти 100 000 служители на силите за сигурност ще пазят реда в събота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ami "fransetata" sa poveche ot 50% izvan EU

Не че нещо..... ама малко прилича на украинския сценарий. Така се почна и там, с протести на студенти и за нищо общо взето. Разликата е че тогава еврогейците призоваваха да не се използва сила, а после подкрепиха клонуните фашисти дет направиха преврат.

BajMihal

5000 - масов в Париж??? Това все едно 50 човека в Софето пред парламента. малко се престаравате в опитите си да доставяте "сензации"

A TI SHTO SEDISH I PISHESH VMESTO DA POISKASH PO DOBYR I EVTIN JIVOT ???

BajMihal

Може, но за разлика от теб аз съм грамотен и мога да си позволя "по-скъп" живот. Докато не схванеш, че ТИ си отговорен за мизерния си живот, ще си стоиш в мизерия.

Ало-о-о-о, балончетата! Много сте след " франсетата"! От 14 юли 1789г. когато бутнаха Бастилията , а краля го изпратиха в заслужен отдих, та през Гаврошовците, съпротивата, Дьо Гол и досега, те казват НЕ на грабителите! Свобода,братство и равенство за всички! Бегайте да поливате тиквите!

Либерте, Егалите, Фратерните. Свобода, Равенство, Братство. Това е френският принос към историята. Да живее френската революция и идеала и за свобода, равенство и братство! Французите знаят защо.

Това е един от начините да запазим християнска Европа!!

Равенството и братството са нереализуеми и лицемерни, а свободата е относително понятие.

За европейските студенти таксите са съответно 170 евро на година за бакалавър, a в България 800 лева на семестър ?

И кво като се смесят г-н министре! Това ли е лошото? не са ли по-важни исканията им? Айде, оди при г-жа Макрон да я погалиш по бръчките вместо Макрон!

Човешкият род наистина се побърка! Заслепен от материализъм, печалба, криворазбрани представи за успех и престиж, краен атеизъм и отричане на всичко духовно, липса на жалост и съпричастност към болните, бедните и страдащите, лъжи, корупция, политиканстване, празни и безсмислени спорове и упреци...с други думи - чиста дяволщина! Човечеството заслужава да бъде изтрито от лицето на Земята и нищо чудно природните сили скоро да се намесят и точно това да стане...

Французите са нация, българите са добитък.

Да, просто колелото на съдбата се върти - нищо ново. Евросъюза, командван от оядените нови аристократи - самозабравили се банкери, корпорации и прочее достига фазата, която са достигнали "благородниците" по времето на френската революция - "Като няма хляб-яжте пасти". Следващата стъпка е разрушаването на Бастилията и издигане на гилотини по централните площади. Една класа си отива и идва нова - след години всичко се повтаря.

Само ще вметна едно уточнение - тази територия отдавна престана да бъде България, защото я превърнаха в Чалгарска Номенклатурия, а населението наистина стана подобно на добитъка (че и по-зле) под вещото ръководство на нашите поробители и унищожители от СеСеСеРе, ЕС и САЩ. Който иска да разбере истината да гледа предаването Диагноза с Георги Ифандиев.

"Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а напротив, тяхното обществено битие определя тяхното съзнание." А познай кой го е казал?

А в България всички викат колко сме добре и добре, че е Бойко та да ни построи магистрали, и добре, че е партията майка ГЕРБ=БКП, която ни води към светло европейско бъдеще с видими резултати! В същото време ЕС се тресе като умиращ дедик и ако продължава в същия дух ще се разпадне.

на франсетата им дай социализъм! я си спомнете що са с трепали едни други! а сега навсякъде пълно с мангали от близко и далеч, това не е европейска държава, а кочина

На гърба на колониите. Цинизъм и лицемерие.

1789година премина Време е за терапия

В ЕС е така... Бой, сълзотворен газ, водни оръдия, бронирана техника и гумени куршуми... истинската демоНкрация не може без такива "прелести"! :)))

Почти 30 години западняците организираха цветни революции там където не им отърваше местното правителство, независимо от това кой печели изборите.. Бумеранга обаче се върна и сега сме свидетели на Френския Майдан! Хайде сега да видим кой и на кого ще раздава сладки Виктория Нуланд! ЕДно не разбраха западните стратези: На всяко действие им равно по големина и противоположно по посока противодействие! Природен закон! Като организираш Майдани в Източна Европа, очаквай Майдани и по Шанс Елизе! Тези като смъкнат Макрон, това ще хубав пример за останалите! След разспада на Комунизма, ще гледаме следващата серия, разспад на Демокрацията!

Християнска? Европа е СВЕТСКА, а Франция е една от страните с най-много атеисти в света.

До некакъв българан бре! А бре кви майдани те гонят тебе бре!?Кой ще смъква Макрон-ха ха ха!Френските студенти се борят в защита на бедните ЧУЖДЕСТРАННИ студенти бре!Що не четеш статията бре?Смешник-ТОВА Е ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ бре!

До некакъв вулгаропитек с абсурдния си ник-"европеец"!!!Франция е ПРЕКРАСНА СТРАНА и е изключително добре уредена бре!Ти най-вероятно си кьорав или дебил или и двете за да твърдиш че била кочина-ха ха ха!В случая френски студенти се борят за правата на чужденците бре!Това е нормално за ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ бре!Прочети статията а не пиши безумия бре!Ха ха ха!

Ха ха ха!Като прочетох постовете и все повече се вбесявам на оня нещастник ТУРСКИЯТ СУЛТАН бре!Този некадърник имаше близо 500 години време да приключи с това диво и варварско чергарско племе дето се домъкна на коне и кобили преди около 1339 г в нашата мила РОДИНА ЕВРОПА!Хубавото е че ДЕМОКАТАСТРОФАТА за още 13 години ще го довърши делото!

"Учениците искат край на промените в тестовете, по-стриктни критерии за влизане в университети..." Браво! ... Щом и учениците се включиха, Бабата и Внучето са пътници.

До некакво инфо! Пътник си ти бре!А иначе това което става във Франция е нещо обичайно и се случва всяка година по различни поводи бре!В случая френските студенти защитават правата на бедните чуждестранни студенти!Ето това е ИСТИНСКА ПРОЯВА на ЕМПАТИЯ-типична за френския народ!Вулгаропитеците няма кък да го осъзнаят-това е ДЕМОКРАЦИЯТЯ.!!!

На целия Свят е известен факта,че французите са най-СВОБОДОЛЮБИВИЯ народ!Няма друг народ в Историята който да е вдигал повече бунтове и въстания срущу управниците си!Горд и осъзнаващ гражданските си права народ!След тях са италианците и гърците!А на Света така също е известно че няма по малодушни народи от вулгарите и русоробите!Седят и пият псувайки!

Вулгарите са народ от роби!Техния девиз е -ПРЕКЛОНЕНА главица САБЯ не я СЕЧЕ!Обожават да се присмиват и подиграват на всеки и всичко и всякога,а не се виждат отстрани кви мизерни нещастници са!Прав си за турския султан-голем некадърник е бил!

И у нас има протести и във Франция,а руснаците спят

Обясни го това на русоробската сволоч

робско руско государство?Още година две и лудият им цар ще ги ликвидира напълно

в Шенген искаме да влизаме ? Това е като да строиш фабрика ‘46 та година в България. Толкова да си далновиден.

до Кримската война крепостни роби след революцият 1917 животни за разплод и разстрел!Затова всеки който може бяга от русия!И в благоденстваща България също

тея студенти що не дойдат в Америка да учат и тогава ще видят крив макарон, а не Макрон! Прав е макарона!

Тея отзад Средиземноморието ли?

Баташкото клане ли намекваш :-(((

забележка за всички, които знаят само папапапапапа- уф, да папат. :-)

сега сме други времена бе - Марсилезата е международна, да, но тези ....не са ми братя.все едно да ми кажат, че циганин е брат ми..е, че братята ми са цигани, боже упази!

преброят бе, тези чужденци - поне ще е полезно за полицията!

Оставете хората да протестират свободно, Свободно да проявяват исканията си!!! Именно това е Демокрацията

Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти! Кълнете комунистите, че съсипаха столицата ви и измряха с разбойническите за вас думи: свобода или смърт, хляб или куршум! Плюйте на техните трупове и на труповете на онези жертви на цивилизацията, кои сте прегръщали и прегръщате в лицето на жените си, на сестрите си, на майките си и днес наричате бесни блудници, защото имаха още сила да се хванат за оръжие и избавят от вертепа на разврата! Хвъргайте кал и камъни връх гроба на Домбровски, защото не стана слуга на някоя коронясана глава, а поборник на велика идея, на висока цел и с гърди твърди се опря на предателите на Франция и виновниците на толкова злочестини в човещината.

Задавяш се вече, пръскаш слюнки, променяш ник-ове и се тая внушена ти мисъл ръсиш. Пийни водичка, успокой се.....

Протестиращите обещали, че ще влязат в двореца Тюйлери/бивша резиденция на френските крале/ Нещо ми напомня на Великата френска революция с отрязаните глави на елат/върхушката/

В християнските страни и атеистите са в голяма степен християни. Не си давате сметка, но животът ни, дори и на атеистите е основан върху принципите на християнството - сравнете с Близкия изток, Индия, Япония...

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Дано и последствията да не са същите - "всемирний комунизъм" със стотици милиони жертви по света и у нас.

То поначало т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Ами, като иска европейска армия, не иска долара, не иска американците, това става. Интелигентен преврат, по ,,американски,,, като в латино сапунка. Много ,,императорско,,надуване с падане от власт, това на Макрон няма да се размине!