Протест в Ахелой: Нямат достъп до града заради новия път за Слънчев бряг

Шофьорите трябва да правят много опасна маневра, за да се включат в стар път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека министърът на регионалното развитие и началникът на ДНСК бъдат така добри да обявят публично има ли обходът на Ахелой акт 16 и разрешение за ползване съгласно ЗУТ, и ако няма за чия сметка биха били евентуални щети при ПТП или злополука в участъка. Най вероятно пак за сметка на тъпия данъкоплатец.

40 години реваха, че нямат нов път. Сега реват, че имат нов път и трябва да почакат още година за добра отбивка, че да не се изтрепват селяните прости.

Рязко си тъп. А селятите прости как да си закарат земеделската техника до нивите, които са от другата страна на пътя ще кажеш ли?

В това село останаха ли глупаци с мотики? Или всички са в туризма

След месец фурнаджийската лопата от Банкя ще реже и лентичка на пътя за Ахелой, Нема Такава Държава!!!

Каква по-голема дивотия! Ореваха орталъка,че трафика минавал през града им - сега реват отново,че вече не ги бръснат за град! Как да угодиш на неуки селяни?

Ами като бай Тошо - бой и послушание. Говедото от това разбира.

сега да наппавят още едно кръгово в кръговото... и готово... какво е СПУХ - Синдром на постоянно увиснал Ху...ризонт , нещо както хоризонтална крива... била е хоризонтална, ама кривнала /виснла/ яко на долу... туй Гробарете са ебаси и смешниците...

До колкото разбирам, по-скоро протестът е насочен към транспортните фирми. Какво по дяволите има това общо с новия път, който всички чакат толкова много време? И едва ли им е "отрязан" достъпа до къщите.

защо пак същия "проектант "са наели? На кой е човек.Стига де ,не се ли накрадохте,не се ли напълнихте и препълнихте гушите? Срам нямате ли. Това построеното няма да издържи и 6м.Не е строено,крадено е.

Сменете си кмета - и той ако не знае какво се строи?????

Проектантът е същият, който изпусна !?! изхода за международния път от М-Струма за Дрангово- Златарево -Р. Македония. След това направиха вход/изход- инж-строително Посмешище тип направи си сам. На 2 км от Кулата магистрала няма. Старото шосе е разделено от една стоманена мантинела стърчаща като гилотина по средата. Успокоява ме обяснението на Мин.предс-"този участък е на Митниците и не може да се бара"от което произлиза, че Министерски съвет е подчинен на Началник Митници. Още по-успокояващо е, че няколко тежко камиона успяха да се нахакат в манитинелата разделяща платната и тя вече не стърчи така опасно за леките автомобили

Не бойте се, ахелойци! Сега ще ви спретнат и на вас един "път на любовта" и готово! Е, малко ще почакате, ама те така са работите, правени с любов - струват скъпо и стават бавно;) Но пък ми е любопитно - добре сте извели потока коли от селото, но това не означава, че колите и автобусите, които го обслужват, трябва да спрат да се движат и да си изпълняват ангажиментите, нали - особено градския транспорт?

Horizontalna kriva. Hahaha. Vertikalna prava. Egati smeshnicite purvobitni.

Същата Простотия Гербероидна, като на Северната Тангента. Не е за приказване

що го правят сложно когато може и да е лесно

Ахелойци хич не им се нрави тоя път, щото им обикаля кочината. Какви ли не протести, затваряния на пътя, обжалвания - абе каквото можаха направиха за да забавят с години изграждането на този обход! Сега нека си берат плодовете на собствената си злоба и наглост. Път до селото им има и то точно както преди - от едно място се влиза и от едно място се излиза. Само, че трафика който не цели да ходи до селото им ще ги заобикаля. Тоест единствено печелят транзита.

Така е.

А земеделският трактор с плуга и сеялката от къде да мине умнико? Или да прехвръкне през обиколният път?

Много сложни задачи за ,,КАЛИНКИТЕ" на ГЕРБ, които усвояват парите подарени от ВЕЛИКИЯ МАГИСТРАЛОСТРОИТЕЛ! Ще станем ли най-после свидетели на една добре свършена работа от ГЕРБ?

Даме ту косита, Ах елой. Много пък знаете вие от това село. Пеша не можете ли? Бабите ви все на кон са били.

че "хоризонталната крива" може по някакъв начин да ограничи видимостта на кръстовище, намиращо се след нея?! Ами ако е така, направете скоростта в "хоризонталната крива" да спадне, да намалее, чрез знаци, гърбици, "костенурки", нарязвания , вълни на пътя и т.н. и т.н. , бе Гюров! Откъде се излюпихте такИви спецове, след 2006-та година ли се появихте, след 2009-та ли?

Открили пътя 4 месеца предсрочно, само дето забравили да построят проектираната отбивка. И сега една година ще дострояват, естествено чрез анекс в договора, за има-няма няколко милиона лева.

Че нали трябваше да стане за рождения ден на Тиквата.

ГЕРБ = на простотия, простотия и пак простотия.

ГЕРБ = на простотия, простотия и пак простотия.

Герберски тикви правят пътища - хахахахахахахахахаха. Сега ще направим една реконструкция на новия път за 3-4 милиона лева, а догодина ще ремонтираме новия път. Хахахахахахахахахаха.

че поминъка, изразяващ се в заведенийца , павилиончета и сергийки , разположени по центъра на Ахелой, ще замре и ще умре! То това се отнася и до всички селища, които пътищата ги заобикалят...

Което ще рече, че всеки обход (околовръстен път) на практика намалява БВП на страната!Е, щяло да спести време - на кого, на тези, които все бързат за някъде....ами че те пак ще бързат,дали със или без обход!Джигита си е джигит!

че поминъка, изразяващ се в заведенийца , павилиончета и сергийки , разположени по центъра на Ахелой, ще замре и ще умре!

пълно щастие нема

zeddd

Пак ли планирането е било правено от задните части?

задните части.

Абе нали шопите и майните и социалните туристи ще могат да ходят бързо и без да се изпотрепят до бардаците и бордеите на Сънито .... другите хора, са без значение.

Аууу, много обидчиви тези столичани, цвъкат минуси като гларуси след развален обяд.

Имаше един лаф в един хумуристичен аглийски филм относно държавната админстрация. Та те правели всичко евттино скъпо, всичко просто сложно и всичко демократично непрозрачно. Говорим за английскат аднминистрация, представете си нашата. :-)

Поредната простотия извършена от прости хора докопали се до властта.Но всичко е точно,защото стадото си блее и благоденства.Видяхте ли т.н. кмет на Поморие? Типична мутренска представителна извадка на хората упражняващи властта в България.Такива хора като тази мутра ще те убедят,че бялото е черно и ако не си съгласен ще те пребият.

То колко още връзки с тангентата на София още не са направени... Дет се вика - това е друг проект, не наш.

Целият тоя обход е недовършен и некачествен. Ама какво им пука на хората, нали беше открит за рожденият ден на вожда. А иначе още преди да почне строежа, местните казаха че така им се отрязва достъпа до земеделските земи

ББ да се уволни и да не назначи до довечера. хаха Идиоти! Нищо никога не правят както трябва, просто защото нямат мисъл в главата.