Протестиралият от комина певец: Чувствам се отлично, нека ме накажат

Часове наред класиралият се втори в реалити предаването "Гласът на България" Игор Шабов искаше оставката на правителството от комин на софийската ОЦ "Земляне". Той остана в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Протестиралият от комина певец: Чувствам се отлично, нека ме накажат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е за лудницата ,а ние ще го направим медийна звезда. Журналигите от БТВ и Нова вече са на колене.

е страхотни коментари.нжма нъжда да се катерич брат булгаря е каъза пердъта *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АКО СИ БЪЛГАРИН ТРЕБВАШЕ ДА СКОЧИ- Ш ...... ИНАЧЕ ЗАЛУДО СЕ КАЧВА.

да го вземат сега в Х фактор,може пък там да пробие

За една минутка слава са готови да си покажат цялата простотия без да помислят за последиците.

абе и тоя е един тиквеник

Колко ли ни е струвал този нелеп цирк? Полиция, алпинисти, Бърза помощ.

Нали пича си е направил харашото. Той е доволен.

Всеки глупак може да се качи някъде и да ангажира полиция, лекари

Вие сте престъпник г-н Шабов защото призовавате към постоянни протести, контрапротести и това води единствено към кръвопролитие и гражданска война - да вашия свят и вие самия сте не само е сбъркан, но и е противопостяващ, нетолерантен и извратен като вас самия. А замислихте ли се (знаете ли тази дума) за хората които са ви сваляли от комина - ако баха пандали за да ви спасят вас - да вие сте и подстрекател към убийство - и доживотен затвор ви е малко!

Психиатър да го прегледа и да му сложат усмирителна риза и в психиатрия. Явно има психически проблеми. Добре, че не самозапали.

Откачалник!!! Създай семейство, работи, избръсни се!!! Пък после се катери насам натам!!! На младини и аз съм правил такива работи, но идва време, в което трябва да ти узрее акъла!!!

Определено още не си съзрял (узрял).

Начерта сценарий като в турски сериал. Схемата от работа в къщи като кон с капаци, без да мисли и поглежда настрани е само за несвобоните и ограничени хора. Всеки има право да е недоволен и да протестира...

Откога самодейци, пеещи само в банята, се титуловат певци? Този вероятно не работи, лежи на гърба на мама и тати и се чуди каква глупост да измисли! Сега сигурно някой му е втълпил, че по този нестандартен начин ще си спечели 5-те минути слава и ще си задоволи егото. Е, направи го!

ketnika@

Полицията и прокуратурата да се заемат малко с пияните шофьори по пътищата.... хей така за разнообразие .... а не пияндурници с по 2 промила алкохол, да се отървават с глоби, а после да убиват хора.... и като поотметнат работа по горната точка, да се хванат с хулиганите, катерачи на ТЕЦове

Този заслужаваше само един да се качи до него, да вземе подписка, че се е качил на свой риск и за своя сметка и да го зареже там после. Нали той не е заявявал, че иска да го свалят и не е заплашвал да скача. ДА се оправя.

Браво на прокуратурата. Вместо да наказва истинските престъпници, се занимава с протестиращите. Ха ха разбира се , че трябва да се наказват всички, които не са кротки и послушни и имат нахалството да са против мафията и политиците...Хайде със здраве. Поздравление още веднъж за мъдрите прокурори.

а ТРЯБВА да те накажат за подобни глупости. Има хиляди начини да протестираш, но в рамките на закона. На този закон, който ако сега се прилага както трябва ще ти даде "урок на живота". А, ментора ти провалилото се "щурче-екс-депутат" може да ни спести коментариите си за демокрация. Политическата му кариера беше пълен крах. Ако сам се е оттеглил вероятно е заради отвръщение от съпартийците си. Ако не е - значи те не са го искали !

Момчето си казва."Живея в объркан смят"От високите температуримного превъртяха,някой влязоха в пещерите.Тия дето им плащат са на сянка.Слагам бас ,защото го познавам този урунгел,че той не знае от колко министерства се състои кабинета и кой са му министрите.Но иска отставака.просто защото го бие3 съчмата.И тия хора определят съдбата на трудовите скромни хора.На 12 май имаше избори.Народът каза каквото имаше да се казва.Стига вече.писна от избори.друга тема няма ли.Един нормален човек човек сам да си отговори.Коя е оная сила която може да искара група лумпени вечеа 31 дни все на скучни митинги.Те семейства нямат ли.Други грижи нямат ли.Юруш,на митинги,че искаме избори.На тия ако не им платиш и на избори няма да отидат.Ама искат избори. На морето е много готино.Те искат.

Наистина ли искаш отговор? На "Позитано" или "Братя Миладинови" не минавате ли поне елементарен тест за грамотност?

Левия популизъм на Волгин не е реализиран никаде по света Даже и в Куба и Северна Корея. Основното е диагнозата - мафии откраданли държавата и народа и ПРОТЕСТА е борба която трябва до отстрани на мафиите, които смучат народа и държавата, а всеки следващ управляващ на обществен прозрачен контрол... Волгин е заблуден идеялист анархист мечтаеш за лев проект такъв никъде в света няма успешно реализиран..Събудете се

Явно момчето се е продало за пари или за службица при-най-големия олигархЪ на България Слави ... Трендафилов, то си му личи още на интервюто че няма никаква лична позиция и говореше това, което му беше наредено, така че да не получи голяма присъда. Шабов стана смешен и жалък.

Всички неудовлетворени певачки могат да дойдат да се катерят на моя комин.

Исторически погледнато сега е осъзнаване на 60 год. духовно робство и мародерство върху народа ни от мафии БСП-ДС-ДПС откраднали милярди от народа и държавата и страната ни и е най-бедна в ЕС и след Хърватия .... Игор е ГЕРОЙ роден от новото българско Възраждане за борба с мафиите-олигарси. България ще се спаси и ще има евробъдеще щом има такива ГЕРОИ няма сила която да сломи Българския Дух Това, че има нещастни егоисти, мързеливци и подлоги предатели пишещи и тук е изпитание и те няма шанс, а само наказание ... и от Бог...!

колко много шибаняци е имало във българия,а ние се чудиме защо сме на този хал!!като не може със пеене поне със простотия да се прочуе!!

Поредният смотаняк нереализиран в обществото който е решил някой да чие за него. Най вероятно е looser. Няма образование и сигурно. Не маб оти. Писна ми от такива смотаняци.ПРЕСТАНЕТЕ ЧЕРВЕЙЧЕТА ПРЕСТАНЕТЕ.

Откачалник пореден,оставете ги да се трепят тъкмо обществото ще се прочисти от всякаква измет,искал да ми каже на мен не протестиращия,какво да ми казва,имам си работа работя,пък нямам време да се занимавам с откачените приумици на полуидиоти,не му искам мнението

"Протестиралият от комина певец: Чувствам се отлично, нека ме накажат..."Господа журналя от link, Вашият "протестиращ" комина е в ареста и ще бъде съден! Така че, не ми го величайте, от 2 км. сайта Ви смърди на гербаджии!! Преди с умиление и възхита ни разказвахте напоително как ББ сам си карал колата, как е спал, кога е кашлял, тръшкахте се за всокото му кръвно! Много сте жалки, наистина, най-вероятно и на Вас е кихнал финикийски знаци!!

Абе керкенез, ти така ли не разбра защо се протестира? Ще ти припомня - твойте червени "експерти" + "експертите" от ДПС и страдащият от тежка форма на шизофрения "експерт" Болен Свинктеров сложиха "Големия експерт" и нямащ нищо общо с олигархията ПЕЕВСКИ на сериозен държавен пост. Нещо като обичаният ви Путкин да сложи Обама за шеф на Съветското разузнаване.

Ама нали го махнаха Пеевски. Сега за какво се протестира? Поне от твойто обяснение не става ясно, т.е. обясняваш как не е ясно за какво се протестира. Е, тогава защо нагрубяваш човека? Да, не е разбрал и аз не съм разбрал. Още повече не разбрах от твоето обяснение.

Ако пеенето му е като физиономията на полуидиот, всичко става ясно. Странни думи - все едно кой управлява България, аз протестирам. На мен пък ми е все тая, че протестираш. Да бяхте го оставили на комина да му се избистри срещу какво точно протестира...

Адмирации! Но както се казват в такива случаи, "не правете това в къщи!":-))) В следващите няколко дни очаквам да дойде "човекът-паяк'. А, за плювалниците - парскате отрицателни постинги, щото ви е яд, че не сте се сетили първи!Хи

Колкото и да се опъват БСП, Младите и интелигнтени хора на България ще ги махнат. Това е така защото БСП е без идейна.

Не, дясното в България е безидейно и безродно. А ти си БЕЗграмотен. И НЕ разбираш.

ТОЛКОВА ЛУДИ - ТА ОЩЕ ЕДИН ЛИ. СЪЗДАВА ГРИЖИ НА ХОРАТА. СМЕШКО. Я ГО ПРАТЕТЕ ПЛАДЦИ НА ПРОТЕСТИТЕ ДА СЕ КАЧИ НА ЛУНАТА ТА ДА СТАНЕ ПО ИЗВЕСТЕН . КАКЪВ ПЕВЕЦ Е АТОЗИ - ПЕВЦИТЕ СА НА СЦЕНАТА, А НЕ НА КОМИНИТЕ. ЛУДИТЕ СА ТАМ. МАЛКО АДРЕНАЛИНЧЕ Е ПУСНАЛ

До безпартийна - ти си безмозъчна, ама няма да ти обяснявам защо. Няма да разбереш.

А ти си мозъчната тук, така ли. Кажи тогава, без споменаване на имена и партии, защо протестираш, за да те разберем.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОПЪВАТ КОМУНЯГИТЕ ДА ПОДАВАТ ОСТАВКА, ТОЛКОВА ПО-НИСЪК ЩЕ Е РЕЗУЛТАТЪТ НА БСП НА ИЗБОРИТЕ!

коя е пък тази неизвестна маймуна на снимката. Да пази господ България от такива примати.

Неосъществени моделки, балерини, певици, певци, че и травестит в Пловдив протестират. Ако това е цветът на нацията, язък ни за корените!

ти поне си осъществен форумен мишок, за който никой няма и да разбере какъв е и какво е направил за другите

Един месец с 10 кг.чук на норма да му заякне малко мозъка.

Не си комунист. Ти си нещо, което е още в каменната епоха.

Браво така го е почувствал така го направил има право да бъде такъв какъв е Поискал го е и го направил браво

какъв певец е тоя никаквец,иска да стане известен и затова се прави на клоун.стига

Рафо, доста тъп начин за реклама си избрал. Познавам те добре - талант имаш, но музикант къща не храни. Остави си музиката за хоби, изкарвай си прехраната с нещо друго. Не се превръщай в шут само и само някои да те забележи и да си спомни за теб! А, че медиите се скъсаха и те да лаят - това е безспорно! Всяка сутрин пред парламента виждам следната картинка - събрани около 50 човека. 10 протестиращи, 20 ченгета и 20 човека от различни медии. Нямам думи просто......

МАЙ ТИ СИ ШУТ, КОМУНИСТИЧЕСКА ГНИДО!

На баба ти хвърчилото, смешник....

Браво!!! Човека е изразил мнение и позиция за разлика от стадото платени драскачи в тоя и други форуми. Вземете си гадните комуняги, качвайте се на чинията си на Бузлуджа и излитайте за дълбокия космос едноклетъчни пролетарии ....

Според теб, ако се изходи по голяма нужда пред МС, пак ли ще му кажеш "Браво" и че е изразил мнението си? И ти си същият дебил, като "певеца"!!!!

ПРЕД МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ДА СЕ ИЗХОДИ? - ТРИ ПЪТИ БРАВО ЩЕ ЗАСЛУЖАВА!

Най-новата професия - протестиращ!Заплаща се с медийна изява и възможност да мучиш в ефир.Длъжностна характеристика- да мразиш безплатно, както и да не те притесняват конците с които си вързан.Работодател - Идейно Импотентен ЕООД!

Какъв певец е тоя бе, коя песен е изпял - понеже е световно неизвестен се качил някъде си, за да го забележат! Айде стига с тия протести вече, ясно е, че нормалните хора не ги подкрепят, още повече разните им "оригинални" форми! Предлагам на някой от всичките "гении" в знак на протест да се на..ре в гащите си и ритуално и символично да ги изпрати в парламента - оригинално нали!

Е ,ЧЕ 80% ЗА ТОЗИ ЦИРК СА ВИНОВНИ МЕДИИТЕ,ПО ЦЯЛ ДЕН САМО КОМЕНТИРАТ И ИЗЛЪЧВАТ РАЗНИ ПРОСТОТИИ И МНОГО НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ ХОРА,ЗА ДА ПРИВЛЕКАТ ВНИМАНИЕ И ДА ГИ ПОКАЖАТ ПО ТВ ПРАВЯТ КАКВИ ЛИ НЕ МАЙМУНДЖЪЛЪЦИ-ЕДНИ СИ РАЗГОЛВАТ ГЪРДИТЕ,ДРУГИ СЕ КЕТРЯТ КАТО МАЛОУМНИ КЪДЕ ЛИ НЕ,ТРЕТИ ПИЯТ КАФЕ И БИРА И ОЩЕ КУП НЕВОЯТНИ ГЛУПОСТИ-ИЗОБЩО ВСИЧКО ТОВА Е ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ И ВЕЧЕ НИ ОМРЪЗНА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ И СЛУШАМЕ.

+1

ясно що за истина си, щом "простотиите и маймунджилъците" на "реализиралите" се политици и депутати не са ти омръзнали

Още един заблуден Боко-Боклуковец . Да се беше и запалил ...

1. Васил Божков 2. Георги Гергов 3. Николай Банев 4. Тодор Батков 5. Валентин Захариев 6. Христо Ковачки 7. Валентин Златев 8. братя Диневи 9. Ветко Арабаджиев 10. Димитър Барбуков 11. Младен Мутафчийски 12. Николай Гигов 13. Валентин Моллов 14. Гриша Ганчев 15. Коко Динев 16. Радосвет Радев 17. Цветелина Бориславова 18. Иво Прокопиев 19. Николай Вълканов 20. Ирена Кръстева 21 Делян Пеевски 22. Петя Славова 23. Тихомир Митев 24. Иво Каменов 25. Марин Митев 26. Бойко Борисов 27. Цветан Василев

тоест според теб трябва да има 'пазарна икономика', но понеже мразим богатите най-добре всички богаташи да са чужденци и да си изнасят печалбите в чужбина?

"Реших, че има нужда хората извън София също да се включат в протеста, независимо дали са за или против правителството, защото тяхното мълчание ме обърква." В това изречение наистина си личи, че е объркан. Хората извън София да не са малоумни, че някой трябва да им казва дали и кога да протестират? Що за логика, хората да излязат на протести, независимо от това дали подкрепят или не правителството? За бройка ли трябва да излязат, за да може президентчето ни да каже, че целия народ протестира? Ако на интелигентните софиянци олигарсите им правят пързалки и те скачат веднага на протести, извън София хората вероятно са стъпили по-добре на земята и дори без да знаят кои са Саша Безуханова, Огнян Донев, Иван Кръстев и Иво Прокопиев сами виждат, че Плевнелиев и БУДА изпълняват нечии поръчки. Ми като е объркан Игор, защо не се качи на комина и да поиска протестиращите да спрат разходките и представленията по улиците на София и като другите хора да дадат възможност на правителството, което сме избрали само преди ДВА месеца да изпълнява обещанията, заради които беше избрано? Или човека си прави реклама, защото с пеене явно не става? Сега да го осъдят за дребно хулиганство и да му друснат една яка глоба, за да му оправят обърканите мисли. Но е добре глобата да покрие разходите за спасяването му. Тогава ще падне яко пеене докато се разплати с държавата.

Не "демонстрантът от комина", а тъпият, прост, дрогиран простак, направил поредната простотия за 1 минута тв слава! Боже, колко простаци има в тази държава, те са вечер на жълтите павета и мучат простотиите си!!!

Един дебил винаги се чувства прекрасно, както и по-голямата част от стадото, обикалящо в захлас жълтите павета и блеещо едни и същи простотии! Вие сте срам за България, долни нещастници, докога ще ни занимават слугинските телевизии с простотиите ви, олигофрени нещастни!!!

Изсели се, като не харесваш своите съграждани. В компанията на Поручик Ржевски ще се чувстваш съвсем намястото си.

Тоя сега трябва да плати всички разходи на полиция, пожарна и т.н. участвмали в свалянето му. Разходи които са направени от нашите данъци.

ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ЕДРО ХУЛИГАНСТВО! АКО ГО ПРИДРУЖАТ И ЦЯЛАТА СГАН ОТ СЕДЯНКАТА ИМ ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ, ДОРИ НЯМА ДА ГИ МОЛИЛ ДА СЛИЗАТ.

Пълен идиот...

iq oosh

избори

Хората им казват да си ходят, те се натискат. Няма ли най-накрая да се съберат 100-200 хиляди и да ги изритат. Но не се ли промени нещо, ще се върти едно и също, който и да управлява.

Ами айде де 100-200 хиляди откога минаха, няколко милиона вече протестират ама на:):):):)

Направо милиард протестират :) Целият китайски народ е зад вас :)

Ей, няма да измрат идиотите най-после. Ами ще ги изберем вече с явно превъзходство бе галфон! Свършено е с ГЕРБ. Пак не разбрали.

какво 10 000 , те със зор събират 1 000 и ги показват по тв да изглеждат като 10 000 ;)