20 убити, 450 арестувани досега при размириците в Иран

Девет души са били убити тази нощ по време на протести и размирици в Иран, съобщи днес държавната телевизия, цитирана от Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - 20 убити, 450 арестувани досега при размириците в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пратете малко еврейски шоколадчета от фабриката на порошенко бе, аланкоолу! може да помогне на маккейн да пукне свободен, като един дух, духайки го на надуваемата кукла на еврейските пари!!

Нищонема в кухарата, айде че и в Раша е време да се посъбудят най-сетне ;)

хулигани- еврейски педофили на папата и "царя", спрете да пребивате свободното слово, че нямате бъдеще. и без това... хахахаа

не словото.. ти имаш нужда.

ПЕДЕРАСТИТЕ НЕ ТЪРПЯТ НИЩО ДРУГО, ОСВЕН СОБСТВЕНИТЕ СИ ПЕРВЕРЗНИ МИСЛИ, КОИТО НАЛАГАТ НА МЕДИИТЕ СИ, С КРАДЕНИТЕ СИ ПАРИ. И С ЕВРЕИТЕ Е ТАКА, ТРИЯТ МНЕНИЯ, ДОКАТО НЕ ПОПАДНАТ В НЯКОЙ КОНЦ.ЛАГЕР, ЗА ФЮЧЪРЪСНИ ПЕЧАЛБИ ОТ 16 МИЛИАРДА ЗАГИНАЛИ ЕВРЕИ. ХАХАААА

Щом някоя страна започне да не играе по свирката на презокеанския господар започват едни и същи действия - протести, цветни революции и други подобни . Дали е случайно? Надали , почерка е подозрително еднакъв. Решението е просто.Да си спомним какво направи свети цар Борис при покръстването - просто унищожи всички несъгласни без значение възраст и пол.Целите родове на несъгласните - на дръвника . И сега го почитаме като светец . А по извратените демократични норми той си е просто убиец.Затова всички искащи американски начин на живот да получат право да избират- или емиграция в Щатите или метър под земята за тях и целите им родове.Само така ще има порядък.

'започне да не играе' преди още преди 20 години.. И твоите реакции ли са толкова бързи?

"Поддържаме контакт с иранските власти. Очакваме правото на мирни демонстрации и свобода на словото да бъдат гарантирани, както заяви президентът Рохани", написа Рей в Туитър." третополовия рей обърна ли се и към кьолнските киинстоунски педероцаи със същото? ако не - защо? и ние, белите граждани на ес искаМЕ ПОВЕЧЕ СВОБОДИ, Отколкото давате на концерните, които защитавате, юдей-гей!

Може би в страната има икономически проблеми народа , но във всички случаи има намеса и организация от страна на САЩ чрез ЦРУ , тъй като те много отдавна търсят начин за промяна в Иран.Опитват се да пресъздадът обстановката в Киев/срещу 5 млрд. долара/ , за да излезе че уж народа силно желае промяната , всъщност вече се виждат резултатите в Украйна от тази промяна.

Знаете ли защо в САЩ не може да има преврат, революция или 'майдан'? - Защото там няма американско посолство! Познайте кой го е казал!

Типична западна цветна революция тече в ИРИ! Техеран трябва да действа твърдо и решително да се разправи с петата колона в страната, ако прояви слабост ще потекат реки от кръв както беше в САР или в бивша Украйна по-късно!

Споделям Вашето мнение напълно.

Цензурата в ДИР.БГ, както и в още няколко "български" подобни сайтове е пряко всякакви граници за приличие! ненапразно България се е сринала чак на 109 от 180 възможни места по свобода на словото! Дерзайте, г-да цензори, още малко и зад нас няма да има никой! Нещастници!...

И сега какво да очакваме? Не ни стигат другите бежанци, а сега и Иранска вълна ще залее Европа...

"Москва - Техеран - Пхенян" - Оста на Злото. Които си приличат, те се привличат! (фр)

ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ , КОЙТО В МОМЕНТА СЕ ОГРАНИЧАВА САМО В ЕДИН ГРАД, който световните медии искат да пресъздадат като ВЪСТАНИЕ срещу ръководството на ДЪРЖАВАТА. НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ САЩ И ЕВРОПА ДА СИ ГЛЕДАТ НАСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ , ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ИРАН И ЙЕРУСАЛИМ. ВИЖТЕ СЕ КАКВО СТАВА В КАТАЛУНИЯ - това какво е преврат или не? Вижете се какво става в САЩ - трепете се като говеда със снайпери с пушки. И ВИЕ ЩЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА ЧЕСТ И МОРАЛ. АЙ СЕКТИР БОКЛУЦИ!

Никакъв по различен сценарий от последните години на Парично Фашистката държава от ционистки уроди.

Здравейте !По-гадни от иранците няма,имах една иранка в моя клас и само ми посягаше да ме бие !Отвратителна нация са ,повярвайте ми !

Има гумени куршуми и сълзотворен газ, обаче е видимо че властите стрелят на месо. Трябва да е ясно че при подобно развитие на нещата такова правителство все по-силно и занчително губи подкрепа от обещствеността, все повече се превръща в озурпатор на властта. Всичко се прави от хората и в името на хората, властта не е самоцел освен за тоталитарните режими. Иран върви към гражданска война и по-важото е че сами си го правят не им виновен микой от вън. След това което стана в другите страни аз съм песимист че в такива страни може да дойде демокрацията, може да станат нещата сякяш по-зле.

"идването на демокрацията" задължително ли е оптимистично и в какъв процент от случаите нещата "стават по-добре"?

Като при нас демокрация на думи, на практика олигархия на високите нива и анархия на ниските. Това зависи от самите общества доколко ще успеят да създадът по-справедлив и близка до хората политическа система.

Единственият, който трябва да разполага с монопола над прилагането на сила е властта. Ако сила се използва за смяна на властта от определена група в обществото, най-често в чужд интерес, това винаги води до реки от кръв като следствие...

Ясна е работата, този филм с арабската пролет, продължава. Спечелиха с Ирак и Либия, загубиха с Египет, Турция и Сирия, следва май Ливан. Кой знае... Едно е сигурно дупе да им е яко на араби, африканци и европейци, чиито земи са бойно поле на чужди сили.

Ес като толкова много се грижат за човешките права ми е интересно защо мълчаха като бити педерасти докато полицията налагаше с палки възрастни жени и мъже в каталуния???

КОЙТО ИСКА ДА ИМИГРИРА ... НА КОРАБИТЕ И В САУДИТСКА АРАБИЯ :)) ... ЩОТО В АМЕРИКА СТРЕЛЯМЕ - 16 ГОДИШНО МОМЧЕ ОЧИСТИ ЗА НОВА ГОДИНА МАМА , ТАТИ , СЕСТРА СИ И 70-ГОДИШНАТА СЪСЕДКА ГОСТЕНКА ... А ДЕДО МУ И БРАТ МУ ИЗБЯГАЛИ ПРЕЗ ДЖАМА :))

На ваше село откога му викате Детройта? Или само на тебе така викат, щото си от Оная маала?...

Ами това е комбинация от нелекувани психически заболявание и свободен достъп до огнестрелни оръжия. Друг фактор може да са проблеми в семейството, но такива почти всяко има.

Не ми се мисли какво би се случило в САЩ, ако протестиращи се опитат да откраднат оръжие от полицейки участък. Да се обявява това за "протест" е висша форма на платен медиен цинизъм.

....В зависимост от това, кои източници ползвате, протестиращите искат всичко, от по-ниски цени и по-добра икономика до падане на религиозното правителство. Светът може да е изправен пред всичко - от разнородни прояви на недоволство до предстоящ "площад Тахрир", пише британският в. "Гардиън".... Точно както си мислих! Ако жените в средна възраст масово са излезнали да протестират заради това, че семействата им са гладни, не сащ, ами и русия да се намеси в иран, като подкрепи властта с ядрени ракети, пак ЩЕ ПАДНЕ тази власт! Това не са ви келешите на 15 години, които не знаят какво да искат и са лесно манипулируеми... Сега протестират майките и бабите им!

Кой беше наложил санкции на иран че да не му пречи на петролния пазар с разни измислени предлози че някой си някъде обогатявал незнам кво си. Знам че Русия ти бърка с кол в дебелия гъз.

И както в Киев, след 5 години ще се разбере, че са убити от провокатори, но пак ще е вече късно.

соросоидите се активизираха и в Иран!

Соросоиди има само в болните болшевишки въображения на някой хора, но в Иран определено няма такива.

"И тримата били застреляни с ловни пушки." - Слабости в материално техническото осигуряване. Нищо, Нуланд като раздаде курабийките ще им прати и снайперистите от Украина.

Снайперистите бяха от "зелените човечета" на Путин! Кой имаше интерес да задържи Янукович, като бъде въведено военно положение? А, браво, сетихте се - късичкото от кремлин! Какъв беше единствения начин това да стане? - Като се обяви военно положение и силоваците вземат нещата в свои ръце. Е, не се получи и Путин побърза да реализира "План Б" - окупация на Крим и Донбасс. За Крим му се получи, но с Донбасс удари на камък.

Голяма страна е Персия. Ключова.По местоположение,по залежи на нефт и газ.Икономика-също. Изграденият шиит-диктатор Хомейни,каца в Техеран през 1979г.С полет на "Еър Франс"от Париж.Шахът и семейството му бягат.Аристократи,интелигенти,богаташи-също.Бягат,по принуда англичани,американци,австралийци. Френски и германски концерни заемат овакантените пазарни ниши. И до днес,"Рено" и "Даймлер",напр.,бълват "иранска"продукция. Иран е фактор в Региона.Имат отношения с Русия и Китай. В годините,Диктатурата на Аятоласите постепенно се смекчава и добива човешко лице. Не съм специалист,не съм ходил там.Не знам кой протестира днес. Просто ми намирисва на техерански "Майдан".

'човешко лице' друг път - оядена и корумпирана олигархия на 'бизнесмени' от Революционната гвардия, подобна ситуация като в Русия, където обаче липсва многочисленото (и енергично) младо поколение.

"Революционната"Гвардия замества прословутата Тайна полиция на Шах Реза Пахлави,човек.Сменят се водачите и икономическите субекти.Ако Шахът е правел реформи някакви,към светско общество и Държава,насадените от Франция и Германия Аятоласи,правят "реформи"в името на Корана,Елф,Тотал,Рено и Мерцедес-Бенц.В годините от 1979 насам,много бавно и постепено,аятоласите-ястреби,са заменени чрез избори от по-светски и образовани такива.Муден,но прогрес.Иран е на кръстопът.Той е в пъти по-важен и значим от Сирия или Афганистан. Една "Иранска Пролет"май се задава.....както винаги,с един и същ източник на логистика.

Зеенето от джамията в ц. на София, започва да ги разбира иранците.

БЯХА ПРОТЕСТИ, ВЕЧЕ СТАНАХА РАЗМИРИЦИ. ЗНАЧИ СЦЕНАРИЯ ВЪРВИ ПО ПЛАН.

Да попитам в плана включено ли е че режима ще стреля на месо и ще гневи още повече хората. В демокрация при такова развитие се правят нови избори и печели нова партия или става като с Борисов. В Иран какво пречи да е така и размириците да спрат.

Тоя локум че властта е въоръжена с ловни пушки не минава. Накрая като в Киев преди години, ще се окаже че някой провокатор е застрелял всички

иранския майдан! Др. Путин трябва да вземе мерки!

тия дето са уж за правото на протест и прочие Гейропейския съюз вече са се обадили. Виж нещо не бързат да се обадят и на Макрон дето се заканва на протестиращите абаносови френски граждани при законното им недоволство, че не ги пуснали на частен купон и също така законната им самоотбрана срещу полицай и полицайка получили в резултат лек световъртеж определен от някои зложелатели като сътресение на мозъка.

Другарят Питин да трепери -майдана идва.

Дали тук ще се отвори парашута на краварите или ще ударят на камък като в Сирия? НАРОДА Е КАЗАЛ: "Един път стомна, втори път стомна, третия път ГЮДЮЛ (само дъното на стомната)".

Всичко това работи за Русия, така спряха газопровод през Сирия, така ще го спрат и от Иран! Русия иска да продава газ само тя!