Коментари - Протест срещу властта в Кишинев, демонстрантите скандираха "Долу Мая Санду" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чтом искаш мир, значи си русофил. На снимка мъжете сложили гълъб символ на мира. Като толкова искате война заминете за Украина. Глиги беше уж на война, сега гледам подлизава при ПП.

И в тази страна като при нас комунистите ( русофилите) пречат на прогреса.И при тях трябва пълна лустрация.

преди дни гледах 2 минути от някакво интервю на някакъв нещастник, наричащ себе си румънец, но с баща молдовец, а майка българка... на третата минута отидох да повърна.

ще хваща пьтя обратно в Мамалигария май леля Санду

Хората поне правят нещо по въпроса не си седят в къщи на топло коментирайки кой е прав кой крив а действат!!!

Черепухинци...

Значи! Ако на протестите срещу правителствтото в която и да е държава не присъства нюланд с торба курабийки, то значи, че протестите са недемократични и целят унищожаване на целия свят, Млечния път и мъглявината Андромеда. Колко сте елементарни, дради ваксинирани десносектанти!

Който копае гроб...., тра ла ла. Гот ми е!

Руснаците са борци за мир.

И там същото милицията пази соросоидните подлоги

Ти май не си прочел, че пази прорусконастроените като теб, които с автобусчета се извозват. Местната партия на Копейкин, трол долен.

Толкова си прост че пак си изпуснал кво се случва ама както и да е

Щом си против въвличането на България във войната, си пустинист, русофил и тн. Прости идиоти.

И цар Иван Александър бил за мир и отхвърлил молбата на византийците за помощ. В резултат имаме 500 годишно османско присъствие.

Казва се турско робство.

Да де ама това в 1944 беше освобождение.

Това е румънската Македония. Аналогията е пълна. И тая измислена молдавска нация е измислена от същите етноинженери.

Новата мантра: щом си срещу говедарските подлоги като тази мая санду, значи си проруски настроен... Всъщност икономическатаа криза в ес и други държави я доведоха точно прозападните подлоги и марионетки на говедарите, пример е България!

Молдова и Русия братя завинаги. Няма нищо проруско.

"молдовската партия "Шор", която е проруски настроена и има 6 депутатски места в 101-членния парламент на страната." гтези са като изрожденските уроди. Малцинство, но с безгранична наглост.

И кое им е наглото по-точно? Че протестират срещу високите цени?

Кви цени бе, искат си СССР.

Протестират срещу войната

Руските агенти и плъхове изпълзяха от дупките

Че американските шпиони ,не се прибират в дупките си

Путята не спи. Дестабилизира всьо.

От конкуренцията с доказано сиви, не намираш ли за нормално? Майданчета, бисквитки. Даже Мъск каза: ВОЙНАТА СЕ БУТА ОТ НЮЛАНД.

Да бе, а ЦРУ е заспало

Американците са обещали да подарят Молдавия на Румъния, като условието е разполагане на бази на НАТО за нападение срещу Русия!

Умрел някой да напада кенефа ти.

Я се погледнете тук България какво беше и какво стана. На тая с ордена бих и закачил за изпроводяк друг с матеничка отзад. И понеже прокламира ЛБГТ и предлагам да направим момиченцата момченца, които да съдят майка си за насилие над тях.

Остави ги да се ваксинират и сменят пола си. Така след 20г никой няма да си спомня за тези гмо бракувани гени

Какво ЛГБТ ви се привижда?! Това е знамето на Молдова. Протестират срещу въвличане във войната.

Предсмъртен гърч на мурзилките?

Странно чувство за превъзходство от 7% лгбт и 10% психо проблемни зелени. Останалите са върти опашки и ще се прегърнат и с дявола за да са ок. Скоро няма да имате място на тази планета. А поколение така или иначе няма да оставите

Наблюдавам твоя гърч, че не можеш да измислиш какво да напишеш

Репликата е към какво наблюдаваме

Преди години няколко години ходих до Брашов, отседнах в една фантастична вила в близост до града, Аля, така се казваше жената на собственика, определи себе си като румънка, живяла за нещастие в Молдова (там е родом) , беше женена само от 3 години за съпругата си. Та тя отказваше да говори за руснаците, притесняваше се.., изводите си ги правете сами.

е била обратна : “жената на собственика, определи себе си като румънка, живяла за нещастие в Молдова (там е родом) , беше женена само от 3 години за съпругата си” - правете си изводите…

Преля от мозък

Тя русията нямала план за преврат в Молдова. Ама като не им се получи, изкараха платените цървули на площада. Като нашата руска партия "възраждане". Преди това беше "Атака". Напъни на руските галоши да се месят в чужди държави. Такъв беше и планът за България. Руснаци да купуват имоти по черноморието. Създаване на руска колония от рускоезично население. Проруски партии, които да клатят държавата с помощта на продажници /от Възраждане в момента/. НЯМА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ДА Е СТЪПИЛ РУСКИ БОТУШ И ДА Е ЦВЕТУЩА. НИТО СЕГА, НИТО В МИНАЛОТО. И НЯМА КА В ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА. ВСИЧКИ РУСНАЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

А за постоянните напъни на наглите кравари да поставят и сменят правителства да кажеш нещо? Или за ръката която те храни нищо не казваш? Най добрия "демократ " е мъртвият демократ.

Не са виновни атака за закупуването на имоти от руснаци, а тези които правеха законите, обикновено печели този който дава повече пари

Подлогите на Сорос и Джо цървула ,да се екстрадират и да идат на мама си в .ъзаа...Като Санду ,например ,Кирил,Иванов ,Атанасов ,Кунева ,и други отрепки..

Старческият дебилитет на Сорос и Байдън ще унижтожат света, както се казва старчески инат, някой доктор може да го опише по подробно

Нацистката хунта в Киев започна да ръчка и Молдова. Може пък да успеят да въвлекат и Румъния в конфликта. Драпат със зъби и нокти да запалят поне европейска война изродите. И да въвлекат НАТО.

Не си объркал посоките а? Отделно че недоволните към Москва дърпат чергата.

Искат да унижтожат човечеството , за тях важи приказката за Нане и Вуте

Американските подлоги и национални предатели трябва да бъдат обесени и да висят с дни за назидание.

Аман от идиоти.

Народен съд нали? Задължително!

Ти па, много си милостив. Масово избиване само при "демократични" съмнения. Докато изчеднат всички "демократи " а народа да замръзва при мисълта за "демокрация ".

Защо им желаеш доброто бе? Кадировците ще им отрежат празните глави и ще играем с тях на на футбол на малки вратички за купата на Кадиров. А разпраните им трупове ще бъдат ръфани от улични кучета и чакали. Никаква милост за "демократите "!

Кремълските маргинали същи

Мдаам, явно тая Мая ще вкара Молдова във война. И тази непризнатата територия, Украйна иска да ги напада. Опитват се да променят територии. Имам спомен, че Молдова преди 5-10г искаха да бъдат върнати в територията на Румъния и даже имаха референдум. Но явно Великите сили са имали и имат други планове за тази държава.

101 местен парламент, а проруските поми@ри имат 6 места! Значи около 6% процента са идиотите в Молдова, а нашия Копейкин събира 10% идиоти!

За 2 дена и няма да има проблем ...изчезва най-голямата незаконна и престъпна територия в Европа -Приднестровието ..само Санду трябва да помоли Залужни .

Дотогава всичките "демократи " ще се простите с главите си. А Молдова с територията си. Смърт на "демокрацията " - свобода на народа !

Косово ли говориш, че не разбрах

Познат сценарий, сега очакваме зелени човечета без опознавателни знаци да организират референдум за присъединяване на Молдовската Народна Република към потъващата кочина на великия генерал и пълководец. Нямат спирачки москалите! Кой е следващия в списъка за “доброволно” присъединяване?

така да стане !

България. Но преди това ще избием до крак всички "демократични" боклуци и ще играем на кегли с главите им. Убий "демократ " - спаси дете!

Сульо ли си, къв си... Ела ми, Ела ми да видиш как ще напраа на Пульо, ДМтД цървул

Не е точно така, но ще бъде включено в евентуалните преговори за уточняване на границите

кгб задейства активните мероприятия

Рашистаните, нямам време да ви чета глупостите, но да го духате. Вие си знаете защо. :)))

Вие, нечетящите почитатели на Бойко, вече разбрахте ли, че "Винету" има и втори том?

Така е добичето го ръгат с остена демократично, без да се оплаква и за него светът е в копанята с храна и не поглежда в страни , но е уточнено че само гейовете могат да гледат в стани

долна рубладжийска измет като тукашната.

Молдовските копейки.

6 депутата обаче митинги бунтове и искат влстта брех да еее мааа му даеее рашшисткка комунистическа фашисткка сган руска бе

така са напраивли и комунисите пак подбудени от русиа 1944 в БГ

скоро на рашата както и на нашите раши им идва края, довършваме започнататото 1990 в световен мащаб, иначе няма просто да има свят това е залога

Света леко полека се осъзнава и се обръща срещу нахалните евроатлантици.

Срещу ФАЩ!

Събуждане

Знам дали е събуждане, но явно от безпаричие народа е озверял, като чета коментариите

Защо вие молдовци не си харесвате новото прозападно евроатлантическо правителство? Като нашето ПП ли се оказа - защитник на чужди интереси? Е, не му мислете - ако станете втора Украйна, това ще е угодно за демокрацията. Малко ще ви нивелират градовете, но погледнете от добрата страна - всички ще се надпреварват да ви пращат помощи/пари. И ще можете да се заселите в която си искате държава без визи. Яко, нали?!

Да взима пример! Гледай малка Молдова що нещо народ автобуси е събрала. А наш костя копейката с неговите два автобуса пенсионирани пияници за никъде не е...

Копейкин ще е 2-ра или 3-та политическа сила, и не защото толкова го харесват, а защото всички мразят ФАЩ и усраина!

Не всички, има живот извън дира.

Гледал съм заседание на министерския съвет в Молдова. Почват на румънски и продължават на руски че да се разберат като хората. Също като Украйна президента говори украински а всички останали руски.

Думата си гледал ама си бил на неколко путински...

Смени си слуховия апарат!

Това изглежда като доказателство, че Путин има апетити не само към Украйна.

Ти си вдлъбнат

Я грешка си УСА има апетит за разбиване на поредната държава след Сърбия Либия Сирия Афганистан Ирак Виетнам Украйна.....сега и Молдова...ама не се бой и Ния сме наред. УСА няма приятели само интереси...

Я като си споменал Сърбия, да те питам. Какво и се случи толкова освен, че спря да трепе албанци и да си напада съседите? Нито е станала щат, нито и дават наклон. И си е доста проруски настроена и никой не напира да влиза с танкове да я денацифицира.

Сърбия спря , албанците не са

lu4ka

Абе ‘що така не ги харесват прозападните правителства!?!? Ей ги и франсетата в неделя , хукнали навън от НАТО и Еврогейския . Бреййй, не си знаят интереса тея хора.!?

ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ БЛЯДСККИЯТ СВЯТ ... КАКВО СЕ ВЪЛНУВАШ КОЙ НЕ ХАРЕСВА "ЕВРО ДЖЕНДЪРИТЕ"

lu4ka

Ами харесват го. Поне не са педали.

Щото хибридните войски на Путин работят. А хората всъщност не знаят, какво си пожелават. Като гледам даже и нашите кремълски тролове, масово не знаят за какво става дума в Русия.

И там е пълно с ватници...прости и продажни.

Очевидно хората на Путин опитват и в Молдова да изиграят украинския сценарий. Безредици, след което тръгва да ги асвабаждава.

lu4ka

Викаш, друго си е Виетнам, Ирак, Иран, Либия, Египет, Афганистан, Сирия…

Странно е, но е факт. След една такава реплика за Виетнам, Сирия .... винаги следва мълчание. Прозападните отворковци млъкват щото няма какво да кажат, а ако кажат ... ще е простотия.

Лучка ли си, кучка лЕ си, не те знам, ама е добре да седнеш и да попрочетеш материали за изброените от теб войни и истински СВО за по 3 дни и от различни материали, не само квото ти наливат в кухата чутура руската пропаганда....

Браво! Това трявба да направим и ние, ако се сформира правителство! Иначе, нищо добро не ни чака!

ДА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ МЕЧТИ НА ИЗРАЖДАНЕ И ЦЯЛАТА МАФИЯ - БЪЛХАРИЯ ДА БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ ЕВРОПА И НАТО ! АЗ ВСЕ ПОВЕЧЕ ИСКАМ ТОВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА ВИДЯ - ПЪЛНИЯТ КРАХ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ И ВРЪЩАНЕТО Е 100 ГОДИНИ НАЗАД ! ДА СИ ПОЖЕЛАМ ЖЕЛАНИЯТА НА ИЗРОЖДЕНЦИ ДА СЕ СБЪДНАТ И ТУК ДА БЪДЕ *ВЕЧЕН БЛЯДСКИ ГЬОЛ , В КОЙТО ВЕЧНО ДА ГОРИ "ОГЪНЯТ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА НЕЗНАЙНИЯТ СОЛДАТ - ВАНКА С ТАНКА" ! НЕКА ТУК ДА СТАНЕ КАТО УКРАЙНА ...ИЛИ ПОНЕ КАТО МОЛДОВА ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ! АМИН !

Браво на молдовците! Стискам им палци да продължат срещу продажното си правителство на яко корумпираната Санду. Молдовците не са прости като украинците да се бият до последния украинец в интерес на знаем кои.

Хората протестират заради цените и т.н. Румънците плюят по Газпром и отцепниците но не дават нито газ нито ток безплатно. Отделно украинците бежанци добиват самочувствие и скоро май ще е като гражданската война в Ливан подпалена от палестинците.

Русия да не дава безплатно? Оливате се кремълските тролове.

САЩ дават само безплатно! :-) Ама, ако не искаш можеш "доброволно" да го купиш на 2-3 пъти по-високи цени!

Никой не дава безплатно. Никъде.

Ти си фунционално неграмотен Четеш ама не вдяваш Естествено че руснаците не дават безплатно Но цените са пазарни а и молдовците постоянно закъсняват с плащанията После обвиняват руснаците в изнудване но сами не им помагат

Скоро украинците ще освободят Молдова от руснаците

Ми молдовците протестират точно срещу това. Те искат да бъдат освободени от американците и Западно-европейците.

Тия вървят по стъпките на България, значи ще им се ебе мамата и на тях.

А ние сме със съвсем малко по малко руско влияние от Молдова

И Украйна се опита да се откъсне от Руското влияние и орките я нападнаха. Същото ще се случи и с Молдова.

И за теб ли казваш че са те нападнали руските орки за да ти дадът право на Български паспорт ? Щото по тия правила и тогава са агресори спрямо Османците ???????

Кой нормален иска руски паспорт?

Тези от снимката с калпаците са като две капки вода с нашите русофили. Един к у р ги е правил, путински.