Хиляди столичани настояха за разваляне на договора с ”Витоша ски”

Въпреки че парламентарната земеделска комисия прие на първо четене новите промени в Закона за горите, в които спорният чл. 54 за строежа на ски писти и лифтове без промяна на предназначението на земята отпада, природозащитници отново протестираха.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди столичани настояха за разваляне на договора с ”Витоша ски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано така да вземем да протестираме и срещу задаващото се"дране на кожи"чрез така наречената зелена енергия,защото това ще ни удари много повече интересите отколкото протестите срещу такива като Минев!!! То всъщност и тези,които стоят зад далаверката със"зелената енергия"са същите хубостници като него!!!

Точно така е!!!

БЕДНИ ЛИ? НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СТЕ БЕДНИ! БЕДНИ И ГЛАДНИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ! ИМАМЕ ПОД НОСА ТАКОВА БОГАТСТВО КАТО ВИТОША. НИКОЯ СТОЛИЦА В СВЕТА НЯМА ТАКАВА ПЛАНИНА НА 10 МИН. ПЪТ. И КАКВО?! ОСТАВИХМЕ Я ДА БУРЕНЯСА ЦЯЛАТА И СТАВА САМО ЗА ПОЖАРИ. НИ ПЪТИЩА, НИ ПЪТЕКИ, НИ ПИСТИ, ХИЖИ, ХОТЕЛИ, ЗАСЛОНИ, КАПАНЧЕТА, ПОЛЯНИ, ЗОНИ ЗА ОТДИХ И СПОРТ..... СРАМОТА! СЛУШАМЕ СТОТИНА КРЕСЛИВИ "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ", КОИТО ГОРА НЕ СА ВИЖДАЛИ, А СЕ ХРАНЯТ ОТ КРЯСЪЦИТЕ СИ... ВМЕСТО ПРЕКРАСЕН ПАРК ИМАМЕ БУРЕНАК, ДО КОЙТО НЕ МОЖЕМ И ДА СТИГНЕМ. ВМЕСТО ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА ИМАМЕ МЯСТО, КЪДЕТО ПРАЩАМЕ ХОРА САМО КАТО СЕ ЗАПАЛИ. ЩО ЗА КРЕТЕНИ СМЕ?

Да прав си все още имаме това богатство, все още Появи се обаче, реална опасност облечени с власт селски бабаити, които и майка си готови да продадат за шепа жълтици да затрият Витоша. Родителите ми израснаха на тази чудесна планина. След това те поеха щафетата и ни качваха на Витоша почти всеки уикенд и там доколкото си спомням всичко беше достатъчно добре подредено. Имаше автобуси и лифтовете работиха като по часовник дори и в делници. Появи си обаче Цеко на Алеко "Витоша ски" и цените скочиха главоломно, а лифтовете са спряха. Та за какви благини ни говориш Калитко? Чудя се, откъде ли се появяват подобни на теб продажни плазмодии.

Още една от герберските клакьорки. Стига сте ги сънували тези писти! Цялата работа е да се прилапат и изсекът ценните горски масиви под паравана на инвестиции в туризма.

Това е абсолютна лъжа. На въпросния протест имаше не повече от 250 човека. Всички се бяха събрали вдясно от коня. Какви хиляди какви пет лева. Пак някой е броил на шише водка. А сигурно и на няколко фаса щото в градинката м/у парламента и Софииския имаше доста наклякали пушачи ама не на тютюневи цигари

Не знам кой лъже. Вчера минаха покрай мен и бяха малко повече от 1000. На теб ли да вярвам или на очите си?

Пиле шарено, протестът беше над 2000 човека. Бях там и знам по-добре от теб, който вероятно си гледал от вкъщи по телевизора, където винаги пускат отбрани новини. Не знам какъв ви е интереса непрекъснато да плюете по хората, които се борят и за вашата свобода.

Тука разни пернати се изхождат колко са били и къде са ги видяли-аз пък си живея до Орлов мост и от балкона се вижда идеално всичко...както на времето на митинга на СДС но сега си бяха шепа пиандета и наркоманчета които си търсеха сбиване с полицията да да си направят актив-трябват явно парички за моренцето...никой ли не се сети

Много им е мъчно на гн. Мачирски, училища: "Мотен","Дино","Марина" и тн., че комунизмът свърши. Няма вече крадене,този ми е прятел, този може и този не.. дребни далавери и едри

Абе ти да не си Ц. Минев, че си толкова навътре с цифрите.А да си чувал такова нещо че олигархите могат да си намалят от "заложената" печалба. Много си плитък с икономическите сметки

Природозащитниците постъпиха по най гадния начин за да защитят интересите си. Запалиха планината (хубавото е, че само изсъхнали дървета). Обвиниха Витоша ски за пожара, пожарна и граждански защита в некадърност и умишлено бавене, опитаха се по елементарен начин да манипулират общественото мнение (някои медии им съдействаха активно). Обществото ги усети. На снощния протест нямаше много хора. Медиите почти не им обърнаха внимание. Само полицаите ги чакаха да нарушат правилата и да ги набият с удоволствие (ББ вече няма да ги спира). В полицията работят и много умни хора, ще направят анализ, следствени действия и ще открият подпалвача природозащитник.

Отлично, колега! Отбийте се в счетоводството, да си вземете хонорара.

Ти си психично разстроен индивид ! Бях горе на пожара, минах за малко и вчера на Протеста...Горе се качиха стотици млади българи и патриоти и сега част от тх са там,лумпените като теб се крият зад мониторите и предизвикват смях... А, вчера си прав нямаше много хора, около 2 000 човека..., трябва да сме толерантни и да изчакаме дУпетатите.

Абе ти на колко ганджи беше когато ги брои. Щото си броил 1 за 5 маи.

Добре ли пращат в ГЕРБ?

Някога България се надяваше да бъде като Гърция, сега просто се надява да оцелее, пише британското сп. "Икономист" в материал за българската икономика със заглавие "В бурен район".

Много се надявам това да е началото на гражданско общество в България.

Защо се организират хората за защита на природата,а никой не организира хората срещу увеличаване на ток,вода,газ,парно и т.н.Много плачат,от високите цени,а си траят и когато Сидеров излезе да се опита да събере хората на протест против олигарсите,които ББ ги подкрепя,отново пълно бездушие.Ще дойде зимата и пенсионерите ще гладуват и мизерстват.Но всеки народ си заслужава управниците.

Стига сте подвеждали! Опитвате се да изкарате, че всяка проява на гражданско съзнание е политически оцветена манипулация и хората протестират или защото са им платили, или защото са глупави. Понеже така ви изнася. Довечера има флашмоб против увеличението на цените. 07 юли, 18,30, бул. Дондуков 8-10. Заповядай и се увери сам.

Никой не излезна със Сидеров, защото на всички ни писна от политиците в България, които макар оцветени по различен начин са едни и същи. Как си представяте, че се организират 3000 човека, които не се познават помежду си, имат коренно различни професии и интереси? Всички ние се обединихме по фейсбук водени от обща кауза, а тя е ВЪН ОЛИГАРСКИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ! Казвате защо се протестира против Закона за горите....Това е само началото! Но е най-важното начало, защото на България освен красивата природа не и остана нищо друго. На младите хора не им остана нищо друго. Един живот живеем и искаме, ако останем тук в България да го живеем достойно.

Тия самопровъзгласили се "природозащитници" почнаха да се уливат вече. Видяха че правителстовото им обръща някъкво внимание (за разлика от предишните) и решика че имат право да мрънкат за какво ли не .. Цецо беше много прав като ги пита къде да били като осраха цялото черноморие! Когато царчето открадна половоната Рила и тройната ламя "замени" половината черноморие се криеха като мишки. А се сетиха да протестират за 1 ски писта. Безгръбначни отворковци!

Пено, преди 20 години, когато се бетонираше черноморието тези, които сега протестират са били в детската градина, а някои от тях вероятно не са били и родени. Тогава е било времето на теб и на твоето поколение да протестирате, но не сте го направили, така че ти си безгръбначното в случая.

Едно "безгъбначно" какво може да роди? И тебе ли те е раждала безгръбначно? Червей или гъсеница?

Рила я откраднаха преди десетина години а Черноморието го крадяха до преди 3. Аз едва ли съм по-стар от протестиращите в момента. Въпроса е че тия дето протестират в момента са някъкви шушумиги, които са прочели за "гражданско общество" и "опазване на природата" въд фейсбук и в момента само правят някъкви циркове.

Преди 20 години на черноморието нямаше застрояване а нормални и хубави корорти. Застрояването почна преди 10 години и още продължава. Тези малоумници дето нямат в главата си мозък за 5 стотинки и не мислят самостоятелно а чакат някой да ги насочи. Прав е ЦЦ.

по-добре да се присъединим всички и да спрем тази сган да безчинства

Вчера и аз с жена ми бяхме сред природозащитниците, протестиращи на Орлом мост срещу мутренската наглост. Бяхме сред стотици - образовани и много искрени млади хора. Не мисля, че лъжливите постове на KGB и Калитко могат да заблудят някого. Всеки нормален човек видя физиономиите на контрапротеста в София, когато под сянката на огромни плакати с лика на Вожда се надига стадо алчни и верноподанически настроени мутри и чиновници явно без образователен ценз.

Защо лъжеш бе. Нали видях колко стотици бяхте. Имаше 200-250 човека. Като минах по паветата пред парламента имаше повече полиция отколкото протестиращи.

Вече за трети път те виждам да коментираш броя на протестиращите и твърдиш, че хората лъжат, но който беше там видя. Такива като тебе и за най-големите протести от пролетта твърдяха, че са има няма сто души. Къси ти са краката!

Браво мойто момче,мини през счетоводството да си вземеш хонорара

ДО Leni------ТИ СИ БОКЛУК

защо все ги наричате еко-едикакви си. това са основно студенти и тук-там някой родител. писна ми от глупави медии поставящи глупави етикети. иначе браво , че са останали що годе интелигентни и най-важното не-алчни хора в тая страна. и аз имам няколко декара във Витоша и данък им плащам дори, но нито ги сека нито искам да ги продавам- това е.

ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА НАРКОМАНИ

А ти си глупак!!!

Не знам какъв е ама в случая е прав. Бая ганджа ипафкахте вчера на "многохиладния" 250 човеков митинг

Крайно време е да замените думата "екозащитници" с "граждани"!!!

Що критикувате ГЕРБ бе мушмули,май .май че сте от мафията каза вчера вожда.Който ги критикува е мафиот.Вие не знаете ли че вожда е съшит само от Х-бозони и е божествен.Я да си свивате перките и да не ядосвате българското Кадафи, че да не ви привикат като Мишо-шамара в частната "държавна сигурност" на Цецо Убавецо.

Вие двамата останахте единствената опора на Гербаджии в нета;-))))Това само може да радва;_)))Народа се осъзнава освен ващите величаещи ББ и ГЕРБ коментари по форумите други няма;-))))Днеска е добър ден за България;-)))

аз пък смятам че Калико, КГБ, Распутин и IQ148 са един и същи човек. Еднакви псувни и мнения се пускат под тези никове. Та ме навява мисълта, че това е или: 1, пиар 2, някой от ГЕРБ 3, човечец, който не си е пил хапчетата и има нужда от нова насока в живота.

И аз откак ги мяркам тия все имам усещането че това е един и същи човек.Още по добре значи остана само един заблуден;-)))или платен;-)))

Такааа,сега пък аз да ти кажа-всичките тези цифрови никове,аз,ти ,и разни символи.....като погледнеш правописа,след това словореда направо се набива в очи ,че точно тези са един и същи драскач,на хонорар към Дира и си драскат всеки божи ден само негативити и си мислят,че правят калабалък-НО ПАСАРАН другарчета,знаете от къде е!

така е,лошите дни за вас обаче няма да свършат защото за леваците и депесарите хляба свърши

Червените феодали и техните алчни отрочета трябва да бъдат вкарани в лагери, а всичко, което притежават, да бъде конфискувано - няма друг вариант България да се оправи! Но няма кой да направи тази революция....

...а какво ще правим със сините, жълтите, розовите и кафявите феодали!?! Да ги смелим за фасадни бои на демокрацията, а!?!?

Ще им измием боята та да свенете отново основния им червен цвят и айде в лагерите

ВСИЧКО, КОЕТО НАВРЕМЕТО НИ ГОВОРЕХА ЗА КАПИТАЛИЗМА СЕ ОКАЗА ВЯРНО НА 1000%. Тези които предадоха социализма от Луканов и Лилов до Първанов и Станишев трябва да бъдат осъдени за погрома на държавата.

Наистина, милиционеро-социализЪма е рай за некадърници и подмазвачи, които искат някой да ги обгрижва до пенсия. И след това. а те да папкат и да слушкат. Да бъдат едни послушни роби на Партията-ръководителка и "братския" Съветски съюз. Пък ако станат и доносници на ДС - върхът. Да, капитализмът не есамо "цветя и рози". Капитализмът и пазарната икономика не са само Германия, Финландия и Дания. капитализъм има и в Сомалия и Чад, в Колумбия и Хаити. А истински социализъм има в Швеция Но социализмът в Германия, Норвегия и Швеция няма нищо общо със социал-феодализма, каквото всъщност беше т.н "развит социализъм" у нас. И въобще, всяко прилагателно поставено пред думичките "демокрация" и "социаялизъм" ги опорочава. А най-голямата перверзия на комундетата е т.н. "демоктаричен социализъм". Нещо като сексуален онанизъм.

...ти си направо Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин и даже малко Чаушеску. Да беше прочел нещичко за колониализма, неоколониализма и световната бедност, която непрекъснато се увеличава - сигурно заради повсеместното разпространение на комунизма, а!!!

Проклета да е демокрацията с всичките и "екстри". Искам си комунизма с всичките му изгъзици.

ПЛАТЕНИТЕ МЕКЕРЕТА НА "ПОЗИТАНО" РЕДОВНО МИ КРАДАТ ИМЕТО И ПИШАТ ГЛУПОСТИ, ЗА ДА МЕ ДИСКРЕДИТИРАТ... НЕЩАСТНИЦИ! ТЕ ДРУГО НЕ МОГАТ. НАЧИЛИ СА СЕ НА КРАЖБИ И ПОДЛОСТ ОТ ДЯДОВЦИТЕ СИ. СРЕД ТЯХ ИНТРИГАТА Е НАЧИН НА ЖИВОТ, ПОДЛОСТТА - КАЧЕСТВО. ТЕ НИ ПРОБУТВАТ ДЪРТАТА СИ РЪЖДЯСАЛА ПАРТИЯ ЗА "НАРОД". САМО ТЕ ЧАКАТ ПАРТИЯТА ИМ ДА ГИ ХРАНИ С ПОСТЧЕТА И КРАДЕНИ ПАРИ. ЗАЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ И НЕКАДЪРНИ И НЯМАТ ДРУГ ШАНС.... ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО НОРМАЛНИТЕ ХОРА ГИ ПРЕЗИРАМЕ И МРАЗИМ. И НЕ ПРОУМЯВАТ, ЧЕ СМЕ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ - НА БЕЗПАРТИЙНИТЕ.

Ето ти малко данни за банката, която е взела комисионна като посредник на вашето слънце Дянков за сделката с облигациите от тази седмица. Послеми кажи кои са комунистите - те или ние: За агент по разплащанията е определена "Бенк ъф Ню Йорк - Мелон", която е взела комисионна от 2,3 млн., но чия е тя. Най-прясната информация е от финансовия отчет от първото тримесечие на т.г. към акционерите на... "Газпром" - Русия!!! Тяхна собственост са 30% от банката.

...Народът явно започва да се събужда от летаргичния сън! Младите имат мнение! ...Значи, може би има надежда...

Кога български закон се е променял, заради 2000 протестиращи. Оффф, забравих това правителство е диктаторско, това сигурно се случва някъде другаде.

Изумителна неграмотност! Искаме разни собственици да не икономисват пари и да плащат колкото се може повече, в случая на държавата. Не разбирате ли, че с тези такси вдигаме цената на билетите за лифта. Таксите плюс лихвата по кредита /защото са привлечени средства/ се плащат от ползвателите на съоръженията. Кажете направо, че искате много скъпи билети. После ще ревете, че цената е много висока. Да говорят финансистите. Същото е положението с техническите въпроси. Говорят само еколози. В технижеския университет и в ИНТРАНСМАШ професор, доценти,асистенти, инженери по въжени линии. Никой не ги пита. Браво, пращите от мозък. Като имате гинекологичен проблем при екилог ли ходите или при кварталния любовчия с махленско гинекологично образование или отивате при специалисти. Като е дебела работата говорят специалистите. Може да не ни харесва нещо, но натях това им е работата. Иначе лозунгите и мислите за опазване на природата са много красиви, ама не става по начина по който еколозите го правят. Всъщност те не са еколози. Омаскарихме хубавата професия.

А и друго, ами нали точно по тоя модел се застрои Черноморието, частни земи, които се изкупуват, това да не би да спря презастрояването?

Разбира се че това ще пееш. Един човек се подкупва много по лесно от колкото протестиращи.

Те тези 35 милиона ги имат ама не им се дават. На никой не му се дават ама така трябва.Проблема е, че искат за една година да се избият тези пари а не може.

Това, че ги имат не значи, че с платената сума за такси няма да се вдигне цената на билетите. Ако 35 милиона лева "се избиват" за 5 години, то на година трябва да си върнат по 7 милиона или приходите им дневно трябва да са с 19000 лева по голями ежедневно!!! Колко туристи се качват ежедневно с лифтовете? Ако са 2000 то цените на билетите трябва са се вдигнат с по 9,50 лева всеки. Всъщност сметките са съвсем по окрупнени показатели, не отчитат много други елементи и реалното увеличение на цените ще бъде с около 15 лева на билет. Ами сега? Оставаме си у дома. Няма екскурзия и чист въздух. Ама важното е да развалим работата. Те това сме.

Е, винаги има и ГОЛЕМИ умници като теб.

Мислиш ли, че цената на картата на Витоша ще се определя от направените инвестиции? По тази логика ле се определяше цената на картата на Витоша последните сезони, когато Витоша ски не вложи и една стотинка, а само ползваше старите лифтове? Айде събуди се най-сетне! Витоша ще бъде разпарчатосана и изядена по същия начин както и всичко друго в страната - както Слънчев бряг, както Златни пясъци, както Созопол, както Несебър и да не продължавам до безкрайност. "Добрите инвеститори" в България са същите тези, които правеха поразиите през последните години. И те ще станат наистина добри, ще могат да печелят пари, да развиват бизнес и това да бъде в полза на обществото само ако бъдат натиснати. Иначе ще продължат както си знаят. Толкова ли е трудно да се разбере.

Ал

Като не разбираш не се изказвай! Високите цени на ски съоръженията ще гарантират, че ще се случват само такива проекти, които ще си струва да се направят. А не като на морето - юруш да бетонираме, независимо дали е рентабилен проекта, тъй като ако не е загубите ще са малко. Високата цена ще има възпиращ ефект срещу нерентабилните проекти. Освен това високата цена на билетите ще (трябва) да бъде само на новоизградените съоръжения. На старите няма за какво да им се увеличава цената.

Като инвеститорите имат да погасяват кредити и имат много разходи как ще обясниш, че си позволяват втора година да спрат лифтовете?!

Не ходя с лифт, ходя само пеша. Поне в планината. И предпочитам да има дървета без урбанистки обекти.

Самозабравилите се мутри и олигарси - под веригите на народния трактор! Аман от терор и подчинение.

Гледам че платените писачи на ГЕРБ Калитко и КГБ са се активирали.Явно на ГЕРБ почва да им пари под краката щом така ги е задействала;_))Червен картон за ББ и компания от младите хора на България!

Вие, в мастурбаториума на младежкото бСП явно си имате служба по засичане на постинги. Браво, типично по сталински. Засичате, звъните на дпоц. д-р Тракторов и той на цензорите на Дир-а. Да почнат да трият. Как така ще оплюват любимните му комундета? Пък все пак нали сме свободна държава. Всекли мобе да пише каквото мисли - не както по времето на съветската окупация до 1989. Но чвно някои червени кратуни продължават да си мечтаят за ония времена, когато единствената правилна линия на поведение беше млиниятъа на Партията. Даже и да е крива. Тя, Партията "е права, когато съгр5еши дори", като беше рекъл техния си п-артиен поет. И според комундетата права линия не е тази, която свързва две точки (като е в геометрията), а линията, успоредна на линията ан Партията.

КаГеБе-ецо, май си надигнал дамаджанката одсабаале?! То нескапетк, ден на Майстора, простено да ти е! Ай ся шепата с рисполепта и като ти свърши ремисията драсни два реда!

А АЗ съм маструбиращ мияч на чинии - що си мислиш че само комунисти маструбират в дир/а?

Управляващите се възмущават че хората протестирали - тия съвсем са се самозабравили ..... Лошото е че по време на отпускарския сезон всичко пак ще потъне в мъглата

Герберите надминаха по крадене и СДС и БСП .Това не е управление .Ако това е управление аз съм трамвай ..съжалявам за подкрепата им .не бих гласувал повече за Герб - те са по зле от БСП и СДС взети заедно .

От времето на бай Ганьо не сме имали по-самонадеян, самовлюбен и нахален представител на българите. Колкото по-дълго време управлява толкова по-нещастни се чувстваме защото поведението му е толкова скандално, че нас ни няма ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ БОЙКО и не разбира, че колкото повече говори толкова повече отблъсква, няма нито чувство за хумор нито чувство за мярка.

Тия ще си протестират за каквото и да било, без значение дали протестът им ще бъде удовлетворен... Както в случая... Така се чувстват значими, умни, принципни и т.н - всички атрибути на неудовлетвореното его и стадната принадлежност. Няма лошо, само е тъпо...

Тук си се объркал жестоко. Голяма част от хората, които протестират са доста преуспели. На тях им пука за природата и нашите национални богатства. Пука им за България. На протеста във Варна имаше и доста богати варненци дори дарили земи за милиони в полза на държавата и съгражданите си. Лично аз мога да ти кажа, че ми се кланят като Господ такива като теб в болницата, в която работя и нямам нужда от слава по площадите.

Много си ограничен Гоше,много, много, тъп, тъп, та чак вдлъбнат.

Уважаеми, лъжете! Твърдите за "стадна принадлежност" на противопоставящите се на властите?! Обратното е вярно! Протестирашо стадо не е имало, няма и не може да има!

Много си зле! Да не ти плащат Цеко, Борислава или някой друг "инвеститор"?

Пак ли си ти герберастчето мамино сладко. Вчера вече коменриах, че ти явно не си чел легендата за Вилхелм Тел смел противник на властимащите. Цитат: Владетелят Херман Геслер издигнал кол на площада в Алтдорф и закачил на него шапката си, като заповядал всички които минават покрай кола да му се покланят в знак на уважение (Всяка прилика с Бойко Борисов или Цветан Цветонов е напълно случайна!).

Това е гражданско общество!

Хора пак вдигнаха бензина, тази сутрин пътувайки по околовръстното бях шокиран, до кога бе идиоти, това е по - добра причина за протести.

ами отивай да протестираш вместо да недоволстваш по форумите. Хората, които протестират за горите са интелигентни и с добри доходи, а освен това карат и колела и не ги вълнува особено бензина.

Това със бензина ми писна да го коментираме. Направи справка на междинародната борса за цената не петрола и ще си отговориш на въпроса, каквото за другите , такова и за нас. А за да не си шокиран , работи повече и ще можеш да си позволиш бензин и за 3лв, защото в ЕС се бачка здраво, а не се оплакват хората колко им е жалък живота, при положение, че зависи само от тях това да се проемни!

защото в ЕС се бачка здраво, а не се оплакват хората колко им е жалък живота, при положение, че зависи само от тях това да се проемни! ...........Пичага,трее да се работи верно е АМА ВСИЧКИ трябва,а не само раята.Изродите дето станаха богати те трябва да работят най-много,защото първият им милион е направен със насилие.

Мога да ти кажа, само това, че си абсолютен глупак.

Ползвай градския транспорт бе, баровец! Просто и евтино!

Хляба в магазина дали ти го карат с автобус умнико

Ами ако сравним какви бяха цените на барел преди шоковото поскъпване заради войната в Ирак, мисля, че всеки здраво мислещ ще се съгласи, че при нивата в момента трябва да са не повече от 2 лева. Ама ясно е че никоя фирма няма да си намали реално цените, как да ги намали проста как да спрат да папат.

от кога по бул.левски варви трамваи!?? можеби става дума за тролеи.....:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДОКОГА ШЕПА ЗАВИСИМИ ЩЕ ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО? КРАЙНО ВРЕМЕ Е МВР ДА СЕ НАМЕСИ И ДА СПРЕ БЕЗЗАКОНИЕТО. КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ПЕЩЕРА ДА ХВАЩА САМОЛЕТА ЗА ТИБЕТ. БЪЛГАРИЯ Е СТРАНА ЧЛЕН НА ЕС И ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВА, А НЕ ДА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ЗАРАДИ ШЕПА НЕРЕАЛИЗИРАНИ ИНФАНТИЛИ С ПРОМИТИ ЧЕРВЕНИ МОЗЪЦИ.

Като казваш "ДОКОГА ШЕПА ЗАВИСИМИ ЩЕ ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО" сигурно имаш предвид т.нар. 'правителство' и господарите им от мафията? Наистина си прав, докога шайка престъпници, довчерашни комунисти (а бивш комунист и бивш педераст няма) ще управлява България по такъв разбойнически начин и ще тероризира народа й? Управниците като искат да управляват чрез закони за масово беззаконие, да хващат самолета за Пхенян, еднопосочно!

докато не ви изметем от държавата. Остава много малко, даже твоя вожд вече го разбира. Ще стане това, което става с всички диктатори. Навсякъде се почва така, първо правиш реверанси пред тълпата, тълпа защото така я определят управляващите в лицето на Емо ротманса и медийте в лицето на БТВ, след това упражняваш сила и терор и след това си пометен и изхвърлен на бунището на историята. Не всички можем да живуркаме и да лижем задници. За тебе има една поговорка: Покорна глава, сабя не я лови. Такива еа били и тия които са я измислили по турско време, но и тогава е имало хора като Ботев и Левски, които са влезли в историята и пред които се прекланяме.

мога да те уверя, че на протестите има доста преуспели и богати хора. Ние просто искаме националните богатства да не се разпределят измежду олигарси, както и да не се опропасти природата като в Банско. От около 10 години карам ски само в Австрийски и Френски курорти, а миналата зима бяхме в Норвегия. Такова опропастяване на природата няма никде! Всеки се стреми към минимална човешка намеса. Даже и паркинзите им в повечето случаи не са асвалтирани.

Защо не караш в България!!!!!!!!!

Пич,забравил си да сложиш и другата нуличка...пълна нула си-къде в Австрия видя паркинг който не е асфалтиран и безплатен?Явно си карал ски там само на сън-аман от тъпанари които само телевизия гледат и дращят тук

Не му отговаряйте и не влизайте в никакви полемики с троглодита криещ се зад прякора Калитко. Това е платен милиционерски провокатор.

Трябва да се развива,НО парите от развитието и НЕ ТРЯБВА да отиват във мутрите,е затова е борбата.Бг "елита" е за затвора а не да става още по-богат,затова иде реч а не затова че не трябва да се развиваме.

КРАДЕШ МИ ИМЕТО ПАК? ЗА ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ... ЕЙ ТОВА СТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ПОДЛЯРИ - ВЛАДЕЕТЕ САМО МЕТОДИТЕ НА ЛЪЖИТЕ, ИНТРИГИТЕ, КРАЖБИТЕ, ГЬОБЕЛСОВАТА ПРОПАГАНДА, ЛИЦЕМЕРИЕТО, ДЕМАГОГИЯТА... ПОСЛЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ВИ МРАЗЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА!

Така е и така ще бъде, защото робът няма какво да губи освен веригите си!!!

БРАВО НА ДЕЦАТА!!!НАПРАВИХА НИ ЗА СМЯХ НАС ,ДЪРТИТЕ СТРАХЛИВЦИ!!АКО НЕ ГИ ВОДИМ,ПОНЕ ДА ГИ ПОДКРЕПИМ,КАКВО ИМАМЕ ДА ГУБИМЕ,ОСВЕН СТРАХА СИ?!

Подкрепям / въпреки, че не съм дърто!!! !+100 за мнението

Хубав коментар!

Хей младо. Само да ви пипнат и ние старите ще дойдем със сопите!

Зад всяко правителство стоят други хора с частни интерси, които "спонсорират" съответната управляваща партия. Много ми се иска да вярвам, че този успех е постигнат заради натиска , от страна на обществото, но по-скоро мисля, че идват избори. Ако тези промени бяха в началото на мандата, аз лично много се съмнявам, че щяха да бъдат оттеглени и дори мисля, че щяхме да си имаме и Шистов газ! Следете от близо нещата и помнете, че в 95% от случите те са представени по съвсем различен начин от това, което всъщност са !!!

Много сме и наистина сме силни. Да, ще останем в България и ще се борим срещу политическата класа дотогава, докато тя наистина не докаже, че е слуга на народа. От един месец ми се пълни сърцето и душата с радост от това, че осъзнахме колко сме силни. Дори и на вчерашния протест, все повече се чувства искрената надежда и увереност, че ние няма да сме поколението, което ще позволи да бъде изиграно и децата ни да живеят в държавата която ни завещаха нашите родители, независимо от тяхната борба. На нас ще ни е по трудно, но в името на бъдещето на тази страна ще докажем, че сме в състояние да оправиме батащината създадена от политико олигархичната власт. Само така имаме шанс да живеем в прекрасната ни Родина.

Вън олигарсите от планината и страната - да си ходят в северна азия!

Младежта се събуди.ББ загуби най важната битка.Младите хора не можеш да ги лъжеш с лентички и миражи.Колкото и ББ да е арогантен да търси нонстоп светлините на прожектора колкото и да търчи от медия на медия лъжите му ставават прозрачни.Сега го чака метлата-но този път от младото поколение на България!

Рекетът на екологичната мафия продължава. И в София, и във Варна, и навсякъде. Ръководен, както може да с еочаква от БСП и компания. Дали младежкото БСП е "яхнало" протестите или ги е организирало е въпрос на който трябва да се отговори. Но че те са главните участници, в това няма никакво съмнение. Първо, погледнете тези цветни плакати, печатани на огропмен лазерен принтер - формат А0 или по-голям. Това не е спонтанно, това е организирано - просто с такъв принтер не разполага всеки. Второ, както с оказа ръководителите на протестите в София са се подписали под документ, да не се раязчистват падналите дървета в местността Бистришко бранище, където една седмиоца над 300 души гацят пожар. И колкото и да е интересно, сред доброволците при гасенето няма нито един от организаторите. И още,по-интаресното е че единият от тях е бивш дитректор на парк Витоша от времето на БСП-то. Номенклатура, значи. Като сер отчетат и скандиранията в стил младежко БСП нещата стават кристално ясни - червени боклучарници.

Ех какво КГБ те тресе, ама много си прост, ти си просто един аматьор.

От месеци Ви чета разпенените опити за изказване на мнение и имам само един въпрос: здравно осигурен ли сте? Ако - да, то просто идете до личния си лекар и му покажете 3-4 напъна от коментарите си тук и ще Ви изпишат подходящи за състоянието Ви лекарства. Ако се окаже, че не са Ви по силите, пишете и ще Ви съдействам със съответната сума! Хора сме, ще помогнем с к`вото можем!

ще имаш трибуна да си кажеш мнението. Когато преди години когато нашите родители са излезнали пред Кристал, точно такива като тебе са ги обиждали със същите епитети. След това такива като тебе са се биели в гърдите, че са демократи. Същото ще се случи и сега, защото това вече не е протест само срещу Витоша, кой каквото иска да си говори. Арабската пролет е много, много близко. Дано няма провокаций, но искрата е пламнала, а пожара няма да се загаси, така както не можаха да го загасят и на Витоша, след като го запалиха. Дошло е време.

Браво, браво! Радвам се, че има такива умни, наблюдателни и знаещи млади хора в България!

Кристал мисля че е кофти пример.Стига търсил призраци там където ги няма.Наще родители определено не са излезли пред кристал зощото там бяха една шепа хора и имената им се знаят.За съжаление се оказа че и една част от тях са били там защото им е било наредено да са там.

Абе ти що не си ходиш в Израел?

Банда лумпени, хапнали малко червени кюфтенца се изкараха най-големите еко активисти!!! Това е смешно и много жалко!!!

Ние неуките от провинцията, полята и планините си помислихме, че протестът "Феодали, стига сте крали!" се отнася за истинските феодали, енергийните мафийоти и монополисти, които крадат най-здраво от народа и държавата! Помислихме си, че синдикатите в БГ. са се разшавали и решили да подкрепят тоя спонтанен протест на еколозите срещу феодалите милионери, но с още по-мащабното лого, протест срещу крадците милиардери!!! Докога в тая държава олигарсите ще си вършеят, както си искат бе!!?? КНСБ и Подкрепа, излезте от летаргията и безличното си съществуване в един смислен и организиран национален протест, национална стачка дори срещу олигарсите и монополистите, тия диви капиталисти в България, срещу обедняването и ограбването на народа със закони и беззакония!

Те КНСБ и Подкрепа също са създадени от олигарсите!!! За какво събуждане говориш?

Това е оправдаването на разрушаването на държавата.Приматите веднага виждат червена окраска.Тъпанари.От тях трябва да започнем.

страх, тия от КНСБ и Подкрепа да не ни яхнат протеста. В момента той е чист и спонтанен.

Във всички области на обществеият живот е мафията. Жалко е, че все по-некомпетентни, но все по-алчни и безскрупулни хора се настаняват на работа в такива организационни структури година след година. И сега за синдикатите. За 23 години натрупаха огромна пирамида от демагогия, затова сега са пасивни и деструктивни толкова явно. Самоизолирайки се, те поне не ще се включат в алтернативните им организации на младежите, защото са яко осрани и омазани с пари.

Браво момчета и момичета!!!!!!!! Имало надежда за българското стадо!!!Връщате ми надеждата за бъдещето!

Манипулацията е брутална и повсеместна.Няма отърване от феодалите без да бъдат избити. Затова кажете "майната му"и си живейте живота. ТОЙ Е ЕДИН И САМО ВАШ.