Служителите на МВР отново ще протестират

Служителите на МВР отново ще протестират за по-високи заплати. Негодуванието ще бъде изразено по региони.

Обратно в новината

Коментари - Служителите на МВР отново ще протестират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Униформените идиоти са с разширени кореми и им трябват повече пари да ги натъпчат, докато пенсионерите нямат какво да тъпчат, те са с прилепнали от глад кореми до гъзовете и не им трябват повече от 200 лв на месец..

Не вярвайте на полицаите. Те също като нашите политици са ПРОДАЖНИ !

Пипи,не вярвай на м-ра!Малко е улав!Всяко РПУ има дежурни 24 чака в денонощието ,но той не знае.Главното също не е в час!Изтърсиха купчина глупости и просто ни връткат!

Ходете циганите да ви дадат увеличение на заплатите, нали тях пазите! Ако бай Мангал не ви дава увеличение на заплатите, ходете при мутрите, които не закачане да ги искате от тях. И без това като ги спрете им се гъзите по прозорците като евтини магистрални проститутки!

Чест и почитания да тях!Едни от малкото,които се съпротивляват на прогизналата от корупция върхушка!Останалите лайнари щракат по клавиатурите и пцоват царо!

Циганите да ви плащат ..... ако си бяхте обърнали главите за 30 мин в Асеновград да ама ........ сега сте ми черни ! А родителите на момчето от Бяла дали са съгласни да ви плащат с данъците си, а ????

Ако МВР и прокуратурата си вършеха,както трябва работата то сега щеше да има пари за заплатите им,уви,не си я вършат и няма заплати,крадците са на свобода!!!!

Тия дето им обраха заплатите в момента работят в парламента и министерствата!!! Всички политици управлявали от 1989-та година насам обраха заплатите на всички ни,да отидат полицаите и да си ги искат от тях,ако не им ги дадат,калашника да играе... А сега уж стачкуват,ама пазят престъпниците в парламента...

Тия па... НЯМАТЕ ЛИ СРАМ?!?!

Когато някой иска повишение на заплата е редно да обоснове защо. Полицията произвежда продукт - сигурност. Този продукт наличен ли е в страната ни??? Ще скочи ли рязко след повишението??? Защото някои хора учат по 5 години и пак нямат облагите и дори сегашното възнаграждение на служителите на реда. Били работили рискова ребота, погледнете статистиката, колко полицаи загиват годишно, а колко по пътищата (защото полицаи не са си свършили работата)??? А колко убити и пребити защото полицията не си върши работата??? На мен ми изглежда в България за да е най-сигурно и да не те убият е да кандидатстваш в полицията! Казват: "А като Ви оберат в полицията тичате" - и, полза има ли, регистрирате случаят и всичко потъва ...

СТИГА ГЛУПОСТИ! ДА СИ ВИДЯЛ ЦИГАНИН В УЧЕБНА КОЛА - НЕ, НО ИМА КНИЖКА, КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ СИ Я Е КУПИЛ, ЗДАВАШ ЛИ СИ ВЪПРОСА КАКЪВ ШОФЬОР Е, КАКТО И МНОГО БЪЛГАРИ С КУПЕНИ КНИЖКИ, А? А ДА ЗНАЕШ КАКВО ИМ ДАВА СИЛА НА ЦИГАНИТЕ В ГЕТАТА, ДА ПРАВЯТ ЗОЛУМИТЕ - НАРКОТРАФИКА, А ЧИЙ Е НАРКОТИКА? ВИНОВНИ ЛИ СА ПОЛИЦАИТЕ ЗА ТОВА ИЛИ СМЕ СИ ВИНОВНИ НИЕ, А? ЗЛОБАТА, АЛЧНОСТА, ЗАВИСТА НИ ПОГУБИ КАТО НАЦИЯ! ДЕЦАТА НИ В УЧИЛИЩЕ КАКВИ СА, КАТО РОДИТЕЛИТЕ? ЗАДАВАЛ ЛИ СИ Е НЯКОЙ СМЕТКА, ЧЕ НАШИТЕ ДЕЦА СА ЕЖЕЧАСНО В ИНТЕРНЕТ И ЧЕТАТ ПИСАНИТЕ ЦИНИЗМИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ИЛИ НЕ Е ВЯРНО ТОВА, А? А СЛЕД ТОВА СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО ДЕЦАТА НИ СА АГРЕСИВНИ, НЕВЪЗПИТАНИ, УБИЙЦИ - ПРИЧИНАТА СМЕ НИЕ! ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ ИМА И У ПОЛИЦАИТЕ, НО НЕ ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ТЕ. НИМА УЧИТЕЛИТЕ НЯМАТ ВИНА, ЧЕ ДЕЦАТА СА НЕГРАМОТНИ ИЛИ ЛЕКАРИТЕ НИ СА СИГУРНО ЛЕКАРИ, ЧЕ ГЛЕДАТ НА НАС КАТО НА ПАЧКА ПАРИ, А? АМИ ПРЕСТЪПНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ? ЗАЩО СРЕЩУ ТЯХ НЕ СКАЧАТЕ, А СРЕЩУ ПОЛИЦАИТЕ - ДА? КАКВИТО СМЕ НИЕ, ТАКАВА НИ Е И ПОЛИЦИЯТА, НИКАКВА РАЗЛИКА НЯМА, ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ - "ТАРИКАТИ"!

1 глас от мен вuв ваша подкрета!

Българският народ плю и псува МВР 30 години. Радваха се на боклуци като Б.Бонев, Атанасов , К.Радев и пр. и пр. некадърници, които никога не са разкривали престъпления срещу номенклатурата, а ядяха и пиеха с нея. Именно служители вкарвали в затвора директори и оттам нагоре, трябваше да бъдат издигнати за ръководители. Стана точно обратното, некадърници и даже престъпници станаха служители на МВР. Сега народа ни няма думата след като го крадат, бият и убиват.Волът рие ,рие, но върху гърба си. Факт !

Освен роднините им вижда се че никои от народа не ги уважава тези търтеи тези мързеливи и корумпирани милиционери те с цялата си наглост искат по високи заплати даже и техния министър им го каза че общество то и народа не им вярват и нямат подкрепа

В Карлово ме глобиха,защото съм шофирал без вкючени светлини и докато ми пишеха акта,лъскави лимувини префучаваха с бясна скорост покрай търтеите.Иначе са ербап по отношение на тези като мен - "строги и справедливи"Заплати ли,вашата м....! .

да тия от карлово са малоумни, само чакат да праснат глоба на някои работещ гражданин ,а на простите нагли феодали им целуват задните половинки!!!

чорбаджиите 99%+ са орицата на БКП-ДПС-Евророма-милиционери, а ти много добре знаеш кой ти плаща пицата ;)

Я ми кажи 10 разлики м/у ГЕРБ и БСП ???

А НА ЧАНТАДЖИИТЕ И ЧИСТАЧКИТЕ С ПО 1100 ЛВ ЗАПЛАТА И НА ТЯХ ЛИ ?

Най-вече на тях ;) За другите повече извънредни без компенсации :)

Сложиха им камери по колите и парите от заплатите взеха да не стигат ;)

Бившата номенклатура я е страх от Вашите действия, в случая Протести! Тя е особено заинтересувана да няма стачки и протести, тъй като това вреди на имиджа й, макар всички вече да разбраха какъв хищен и грабителски е той! Наумили са си да бъдете ограбвани, а и не само вие, от Вашия труд. И нищичко да не предоставят в замяна. А какъв само вой надава бившата НОМЕНКЛАТУРА ако някой възнегодува срещу бездействието на държавните институции. Всеки възнегодувал бива заклеймен, бива смачкван и разкъсван чрез доноси и какви ли не други похвати... Само и само дая няма промяна на статуквото! Ето защо ВИ ПОДКРЕПЯМ в действията Ви!

А протеста кой ще го охранява?

Цигабите ... че имат да си връщат !

Каква гавра с народа, извращение, цинизъм в най-висшата си форма. Аз се услушвам кога и къде ще има протест, а ето за какво се протесирало, браво, нямам думи. Достигнахме нова низина!

Изменниците чест нямат!

Да напомня на тези понички, че сме в траур. И им пожелавам да се задавят с новото си увеличение.

Какво става в тази проста и мизерна държава ??

детето на ,,снимката,, защо не е ,,рома,,...??? това е ,,расизъм,,...!!! ,,бяло,, дете...!!!

Асеновград

направете ги ,,оод,, и на самоиздръжка...??? имат ,,опит,, момчетата...!!!

Както вървят нещата това правителство няма да изкара цял мандат И е без значение какво казва Цветан Симеонов Борисов

А на късогащниците от мил.синдикат,ще им турят тиранти...

На какво основание, нищо не вършат и без това.Да им ги намалят по-добре.

повече полза ще има, ако ви няма, за да се оправяме сами... а не да пречите на народа сам да си решава проблемите. Дайвате си оръжието и марш на трудовата борса, търтеи!

мрете омразе. идете си искайте парите, от тези, за които работите, мами.цата ви циганска!!!!

Сегашната полЮция, да събере достатъчно народ от тъмнозелената младеж, за им отработват повишение на заплатите. Както напоследък се вижда, пенсионерите ги "освобождават" от плащане на данъци поради смърт, а младите ги умъртвяват, за да държат БЕДНИ и БЕЗ ДРЕХИ едни протестиращи държавни служители.

Дали ще доживеем да видим полицейски протести, че законите не им позволяват ефективно да работят?

Да ве, луд ли си? Нали ако това бъде поправено, ще им се наложи на затлъстелите тъпи тюфлеци да работят?

Хммм... абе тия в полицейското управление в Бяла, дето затваряло в 17.00 и те ли ще протестират за по-високи заплати?! Защото не знаем още колко по градове и паланки са такива, като тях! Та в този контекст - драги ми синдикалисти в МВР, няма да получите обществена подкрепа, докато протестите ви не са срещу системата, която принуждава МВР да работи като чиновник на гише и ползата от тази работа за тези, които ви плащаме заплатите, да е същата като от чиновника, НО без той да се радва на вашите привилегии!

Сакън бе. Нали съм ти казвал по-преди по същия повод, че в ченгеджйницата е като във вица с "а, ама то и заплата ли имало!" - заплатите са ниски, защото се очаква "бакшишите" да допълват доходите. Като при сервитьорките. Само дето последните не правят така добре кратки устни музикални форми.

Работното време на милицията е до 17 часа. После праскаме катанеца и отиваѝме по часно. С една заплата живее ли се бе другари!

Само тая представителна извадка от простолюдието липсваше да се мота из центъро на София!

Абеее... ти мани, ами не ни стигат тълпата пияни туристи, дето ни се мотат из центъра в Бургас, когато времето не става за плаж, ами сега и тая представителна полицейска извадка ще ни се мотка из краката;)

Що пък да не протестират В пълното право са си след като ги ощетяват Политизирането в Полицията и Службите за сигурност е най погрешеният похват през тези 27 години преход Полицията трябва да служи на народът си а не на партийни членове (министри) който са за кратки периоди в управлението на Министерство на Вътрешните работи и техните партийни мераци за овладяване и контролиране точно на това възлово министерство за контрол в държавата

То и правителството трябва да работи за доброто на всички граждани на страната си, ама уви ...

какво политизиране какви 5лева всичките им началници са БПС !

От БКП!

На тея от протести за пари, остава ли им време да отидат на работа?

Преди малко в друг сайт видях фиш съставен от полицай за неправилно паркиране. Във фиша има 32 думи, а 10 от тях са грешно изписани. Съставителят (полицай) иска 1400 лева заплата, облекло, 30 дни отпуск и рушвети, докато един млад учен получава 600-700 лева заплата. Аз мисля, че една заплата от 385 лева, служебно облекло, 14 дни отпуск са достатъчни за полицаите до 31 декември т.г. А от 1-ви януари - увеличение на заплатите с 8.20 лева.

фсичките вън и да кандидатстват отново за работа

Май искаш полиция от цигани?

Ще е по-честно, не само за тях да работят, а и направо да са си те.

МВР да разследват и съберат окрадените пари от КТБ - пари и имущества лесно не изчезват, колкото и да ни убеждават политиците, полицаите, прокурорите, НАП и службите.

Днес говорих с охраната при нас, от МВР. Оказва се, че всичко е измама. Всъщност хората искат не заплати, а да спре циганията в МВР - назначаване на послушни некадърници на ръководни длъжности, съответно по-добро материално осигуряване, а не като сега - унизително състояние. Синдикатите са също назначени послушковци. Оперативните всъщност искат по-достойна оценка на тяхната работа, а не заплата. Но синдикатите и ръководството на МВР изопачават нещата.

Ал

Много съм склонен да ви вярвам. Това си е стар трик на властта - да насъсква едни групи хора срещу други

Заслужени искания - нека Парламента гласува закон и половината от конфискуваните имущества и пари от криминална дейност отиват за заплати в МВР. Така може и да се стигне до някаква реална борба с престъпността, а "неуловимите" престъпници да ги ударят по имуществото, както е в държавите, където има реална борба с престъпността.

БРЦК

Да ходят да протестират за пари пред циганските махали. Нали за тях работят? Примерно как ви звучат показанията в СЪД на ПОЛИЦАЙ: "Ми докато циганите убиваха човека, на мен ми изпадна радиостанцията и пистолета, а колегите се скриха от страх и затова не можах нищо да направя" Не не е шега - това са реални показания от свидетел полицай на убийство в Красна Поляна от вилнеещи цигани. И тия същите искат повече пари????

Полицаите не заслужават никакво увеличение на заплатите, те и без това са им твърде високи за нивото на свършената от тях работа, а именно никаква ... Ж.а.л.к.и и н.а.г.л.и б.о.к.л.у.ц.и ...

Само в България, когато някой поиска достойно заплащане, вместо солидарност, среща от обществото омраза и противопоставяне. Така беше с учителите при голямата им стачка преди няколко години, така беше с лекарите при поредицата протести, така става и с полицаите сега. Ние българите смятаме, че никой не заслужават увеличение на заплатата, затова, логично, всички ние се "радваме" на най ниските заплати от цяла Европа.

С другите съм солидарен, но служителите на МВР и без това взимат много за това което дават.

Ранно пенсиониране, първа категория труд, 20 заплати при освобождаване, не си заплащат осигуровките и още, още. Те пари искат без резултати. С престъпниците играят ? Висшите звена приливат от чантаджии с първа категория.

Ако в МВР работят около 42000 души личен състав, от тях около 7000 за по трудово правоотношение, оставот 35000 държавни служители. Колко са в останалите министерства и по колко заплати допълнително получават на година. В крайна сметка ако се съберат тези 20 заплати и полученото като ДМС в другите ведемства ще се види, че сумите са едни и същи. Само че едни ги получават на време и могат да си купят нещо веднага, а при другите инфлацията ги е изяла, защото заплатите не се увеличават всяка година. Стига сте гледали само силовите структури. Вижте къде е най-висакя средната работна заплата по министрества, то е в м-вото на финансите. и там на почти всички работещи като държавни служители децата им учат зад граница. С полицейска заплата не става!

Само истинските Капитани могат да се справят стая мафия но ние днес нямаме дори шепа армия а само вождове и то в кавички.За това проклятие и анатема до девето коляно на всичката сган.

Как да подкрепиш някой, който взима заплата от твоите данъци, а утре застава срещу тебе, за да защити циганите, които убиват деца и възрастни хора и т.нар. управление, което от своя страна също извършва безпощаден геноцид над българския народ. Как да ги подкрепиш. Ама били изпълнявали заповеди - ами хайде да видим, ако 90% от тях, вместо да застанат с щиковете и палките срещу хората, им обърнат гръб и застанят на тяхна страна, дали няма нещата да се променят мнооооого бързо, дали няма циганите и т.нар. управници да се наа.ат от страх ... О, и още как! Аме де толкова смелост!

Ал

1 полицай получава като пенсионер около 14 (четиринадесет) пъти повече пенсия от 1 обикновен човек, трета категория! Та може би е редно да взимат малко по-високи заплати, но да си работят както всички нас - 65 години. За всяка възраст може да се намери подходяща работа в полицията! Стига крадене на нашите осигуровки!

..колко е пенсията на един полицай?! 3-4 хиляди ли?

Ал

2.5 пъти над средната. Смятайте и колко време я взема, като се пенсионира на 49 години.

За какво заплата бе, за да пазите по-добре мангалите дето ни трепят децата ли!?!?!

Ушевци, циганите ще работят без пари, омитайте се и давайте на циганите униформите