Хиляди недоволни блокираха София

Около 30 000 недоволни от цялата страна се събраха в София за протеста на синдикатите КТ "Подкрепа" и КНСБ "НЕ на промените в пенсионната реформа". Протестът е и срещу орязването на плащанията за прослужено време. Центърът на столицата бе блокиран, образуваха се огромни задръствания.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди недоволни блокираха София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н ББ да си подаде оставката.Всички виждаме,че е неспособен да се справи със ситуацията.Той не е достатъчно квалифициран за тази работа.

А след оставката, кво? Идва следващият на негово място и всичко продължава по същия начин - война срещу народа! Не, оставка! А възмездие! За всички правителства, воювали срещу народа си!

Добре, ама защо липсват ликовете на останалите политици, които "обявиха война на своя народ". ГЕРБ са от 3 години, а войната срещу българите се води от 20.

Кой е тъпанар? Средната продължителност на живота в България стремглаво намалява, здравеопазването се влошава, а пенсионната възраст постоянно се увеличава. Колко мислите, че ще доживеете до пенсия?

"И ние бяхме като Вас, но и Вие ще станете като Нас !"

"Работа до гроб!" - Ето това е Истината !!!

Какво да очакваме от човек, който си слага подписа, без да мисли?!

Защо няма социологически проучвания с рейтингите? Защо по сутришните блокове не видяхме Бойко и Цецо? При толкова благодатни теми и скандали за медиите журналистките си запълват времето с глупости. А преди години сами си сътворяваха скандали, за да вдигат тиражите и месеци наред си ги разнищваха. Какво се промени?

Точно в тази насока считам, че ще бъде ролята на Разговора чрез/на антикриза.бг ; За начало ... а после -- ще си дойдат и конкретните предложения, и придвижването-им (където-си трябва) чрез всевъзможни Хора из разни облаци .

Колеги/жки ! Читател(к)и ! Днес е Денят !!! Ама вземете кажете най-накрая нещо чрез/на антикриза.бг ! ( И Симеон и г-жа Кристалина Георгиева ви чакат . ) ...... Имате Платформата за Разговора ; Но без вашето участие (въпроси, теми, предложения) -- Денят ще си отиде, ей ! .....А ако-ли имаме нужната ваша критична маса -- срещу стойноста на кутия цигари от Всеки -- ще имаме Виртуална Глобална Среща в реално време .

Протестите са пряка реакция на грандиозните предизборни лъжи и фалшификации на Герб. Издигнаха службогонството в култ, за сметка на интересите на обществото и държавата. Сега спешно трябва да се предприемат мерки по категорична съпротива с/у вредната политика на управляващите, която ни води към още по-големи нещастия и по касирането на избора поне на Плевнелиев, който с некомпетентността си е вреден за държавата като цяло.

Каква награ "синдикално мофшиотска" лъжа, повтаряна от платена журналистика - на митинга в никой случай нямаше повече от 15 000 тъпанари нахлебници... Тъпанари, водени с комсомолския порив на синдикалния тъпанар Пламен Димитров и с ченгесарската ДС сдържаност на другиа синдикален тъпанар д-р Коце Тренчев! Изобщо не са прави Борисов и ГЕРБ, че се повеждат по акълите на "синдикалните" тъпанари...!

Къде е Павката? Айде бе моето момче не е ли време да се развихриш отново?

Профсъюзите успели да се предоговорят с правителството за ПЛАВНО увеличение на възраста. НЕ БЕШЕ ЛИ ЦЕЛТА НА ТАЗИ ОБЩОНАЦИОНАЛНА СТАЧКА СМЯНАТА НА МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ , КОЙТО НЕ ИЗПЪЛНИ ПРЕДВИДЕНИТЕ ПРЕДИ ПО МАЛКО ОТ ГОДИНА ДОГОВОРЕНОСТИ ??? Защо Тренчев и Димитров подмениха искането и се съгласиха на предоговаряне на ВЕЧЕ ДОГОВОРЕНИ позиции увеличаващи пенсионната възраст и то не на кого да е , а на трета категория труд. ПРОДЪЛЖАВА ПОРОЧНАТА ПРАКТИКА ЕДИН ДА ПИЕ ДРУГ ДА ПЛАЩА. От заплатите на армия , полиция и държавни хрантутници не се удържа нито здравна нито пенсионна осигуровка. Отново ние чрез бюджете плащаме на тези хрантутници осигуровките. ЗАЩО ДА ПЛАЩАМЕ НЕЩО КОЕТО НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИМ ПЕНСИИ НА 65 И 63 ГОДИНИ И ТО ПРИ 40 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ. Докога профсъюзите ще ни предават и ще променят на всеки пет месеца договареното за 10 години напред ??

Абе ,какво става?Зашо секнаха бодряшките новинки за рязане на лентички и откриване на 200 метрови ремонтирани отсечки, запълнени дупки,пътечки в парка, нов обор за селския бик и тоалетна на провинциална автогара?Да не е изгоряла фабриката за лентички? Или ББ си е счупил ножицата?Да не би Ленторез Божествений да е хванал тендовагинит?

:)

Днес в Пазарджик. Откриват ремонтирания център, който не изглежда много добре.

Каква оферта, бе момче!Я пак прочети въпросчето ми и отдели малко време за размишления, за да не ставаш смешен с тези реплики...

Всичко, което казва е вярно по принцип, но е приложимо някъде другаде, защото тук, вътрешни и външни интереси не са заинтересовани да се случи. Това , което предлагаш, трябва да излезе от устата на някой икономист-експерт от Народното събрание- т.е. от м-рчетата Дянков и Трайков. Те затова са на тези постове и получават заплата. Щом те него правят, значи няма да стане. Положението е "импас", при това не е случайно...Да вземе някой фен на Костов коментара ти и да му го занесе, за да го прочете онзи от трибуната на Н.С. и да призове дупетатите към дискусия! Ето едно конструктивно предложение...

И пак безсмислието залива форума, пак се пишат нападки и заучени фрази ! Най-важното е да се възстанови баланса в обществото. Кой грабил грабил, сега трябват правила. Но нямащи нищо общо с цялата логика на прехода. Просто е : 1.Високи данъци върху ресурси и капитали - това гарантира, че краденото имане ще е принудено да произвежда или да бъде продадено. 2.Високи корпоративни данъци - това е преразпределението и баланса, начина на социализиране на богатството. 3.Принцип, че който не е изкарал нищо, нищо не дължи - това е свободата. 4.Национална икономика, слабо отворена към света, със силни мерки за енергийна ефективност и значителни мита - това гарантира, че местния бизнес и трудова сила са предпазени от нелоялната конкуренция на Китай и други нискоцивилизовани части от света. В този ред на мисли - българската трудова сила трябва да има всевъзможни привилегии, ранно пенсиониране, големи отпуски, намалено работно време и т.н. Както виждате - нищо общо с действителността.

Наистина много утопично:)

Виждам, че има икономическа мисъл в някои хора. За съжаление тези добри мерки, които си описал са неприложими заради нормите в ЕС. Надявам се и вярвам, че все повече хора ще се събудят от зимния 65 годишен сън и ще осъзнаят, че като лежат без да работят (визирам 90% от държавните служители) няма да стане работата. Прави ли ви впечатнелие, че там има само държавни служители и разни лентяи.

А има ли ЕС ?

това го имаше и можеше да се осъвремени чрез реформи ама ние си го развалихме скачайки по площадите

ДОЛУ СИНДИКАТИТЕ !!!! ОСТАВКА НА ВСИЧКИ НЕЗИ ПРОДАЖНИ ГАДОВЕ !!!! Те отнова ни продадоха така, както са го правили винаги !! "РЕФОРМАТА" вместо веднага щяла да започне с постепенно увеличаване на възрастта с 4 месеца !!! Това е пълна ПЕРЕВЕРЗИЯ !!!! ВЕДНАГА ОСТАВКА НА ТРЕНЧЕВ И ОНЗИ ШУТ ПЛАМЕН ДИМИТРОВ !!!!! Тези боклуци и предатели повече не може да бъдат синдикални лидери !!!! ТОВА НЕ СА СИНДИКАТИ, А НЯКАКВИ ОСТАНАЛИ ОТ СОЦА ПРОФСЪЮЗИ , ДЕГРАДИРАЛИ ДО СТЕПЕН ПРЕВЪРНАЛА ГИ В МЕНЕДЖАРИ НА ФИРМИ !!! ТРЕНЧЕВ И ПЛАМЕН ДИМИТРОВ ВЪН !!!!

Явно просто ще трябва да внесем няколко милиона имигранти, които да изработват пенсията, и да прецакаме децата си. Това ли наистина искат хората?

Ами внесете ги емигрантите де!! Тя и Масларката щеше да ги внася, ама ялова работа излезе! То хората стават емигранти за да са по-добре, а не да попаднат в някаква дива комуно-мафиотска циганска кочина!

Ще е по-лесно да възкресим мъртвите, отколкото да върнем тези, които са избягали от Ада (БГ).

Ето и още едно темище за Разговора, Хмммм ; Бихте ли отделили минутка от Вашето време да го започнете чрез/на антикриза.бг ?!

Синдикатите са ментета. Ако искаха истински протест щяха да го направят в събота вечер около 18-19 часа. Така щяха да съберат не 30, а 300 хиляди, след което правителството щеше да си замине с добро или не съвсем, още същата нощ.

Колкото повече политика, толкова по-малко икономика.

Абе, тия михлюзи синдикатите, колко пъти могат да съберат тая ПАПЛАЧ КОМУНОИДНА НЕГРАМОТНА? Бас държа, че ако се наложи, могат да ги изкарат най-много още един път! А ако се развали и времето, тая кауза става пердута!!!

Тая паплач явно вече не може да издържа на глада и мизерията.

КОМУНДЕТАТА КОЛКОТО И КАЛАБАЛЪК ДА СЪЗДАВАТ ПО ФОРУМИ И ПЛОЩАДИ, ПАК ЩЕ СИ ОСТАНАТ ЖАЛКО МАЛЦИНСТВО. И СЛАВА БОГУ!

Передовик П....... С гол ентусиазъм нищо не става. Някакви според теб /ГЕРБ/компрометирани синдикати успяха да съберат хиляди хора от близо и далеч. Доста дълго великият Ваш Вожд управлява, но аз не помня в подкрепа на ГЕРБ да са се събирали хора в негова подкрепа на митинг или нещо подобно, да излезе с открито лице пред народа /майки, железничари, лични лекари, пенсионери и пр./. Някъде чух тази вечер една мелодия на Битълс, Вие ни връщате 20 години назад.

Дянков Бог ти даде знак като падна детето ти и народа плати за неговото лечение! Ти не при етози знак! Бог ще те нащаже завитаги!!! Не може да правиш ЗЛО на цял един народ и да не бъдеш наказан!!! Ти и твоето семейсво сте прокълнати от целиа български народ!

те клетвите се връщат! а човека просто си гледа работата. ако не мине тая реформа аз спирам да си плащам осигуровките а ти си търси пенсията от когото искаш.

Да бе, щото сега се осигурявате всичките на пълните си заплати! Масово фирмите плащат осигуровки на минимална работна заплата, а останалото се плаща на ръка. Спри да си плащаш осигуровките, като го криминализират, ще си играете в затвора на "Скрий салама".

Ей,МОДЕРАТОР,къде ми е репликата??

Амин !

Браво на Българите, те доказаха че заслужават много повече от мутрата Борисов и комсомолската шушумига Плевнелиев. Дано скоро се отърват от тях, веднъж за винаги.

Браво на народа -ако се опълчи и на работодателите ,които го осигуряват на минимална заплата !Сега си трае за парите към заплатата ,които взима под масата ,но ще дойде време да се взима пенсия -тогава кой ще е виновен за мижавите пари ,които ще получава на стари години!?Затова братя да протестираме ,но и да мислим за бъдещето си!Край на сивата икономика-тя ни дърпа надолу!Да живей българският народ-ха-ха -ха!!!!!!!!!!!!

Работодателите са гащите на дупето, неречено БГ държава.

Боже, днес бях горд,че се изправи моя народ добър и мъдър.Благодаря на всички които мръзнаха от цяла България и бяха в София за да бъдем и ние единни.Благодаря ти народе мой!Така трябва да бъдем заедно и единни за всичко.Прекрасен е всеки народ когато е единен.Да изгоним и многото депутати от парламента и нароилите се партии за баницата само и бюджета да ръфат.Успех народе мой!!!

Като заработи социалистическата машина за печатане на пари, и се стопят спестяванията на хората, ще търсиш със свещ правителство, което изразходва не повече, отколкото събира като данъци.

А те па едни спестявания....Пълни сме с пари, но не си ги харчим.Трупаме за следващия живот,че от тоя се видя, че нищо не става...

В ТОЯ ФОРУМ МАИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С павел-свети петър ли е или свети павел

Познах те, Павка, не се спотайвай! От 910 поста само в твоя някой и кой се пишат някоИ и коИ.

Значи ПАВЛИК подкрепя стачниците, след като ме кани на кафенце след стачката утре. Благодаря, но не си ми интересен. Такива като теб с лопата да ги ринеш.

Това момченце Павлик със сигурност не работи никъде. И няма как да не е така, тъй като цял ден виси на компа и пише най-големите глупости, от които на човек да му се додрайфа. Не си заслужава да го четете. Видите ли ПАВЛИК МОРОЗОВ просто го прескачате. И НАПРЕД. Такова внимание само му вдига клюмналото НАРЦИСЧЕ.

Ако поста ти е за мен , Утре след стачката заповядай на кафе в офиса да видиш къде работя ;-) на път ти е ;-) ако кажеш до 5 минути кои е павлик морозов ще получиш утре и буталка специално вино подарък от мен

Ти по-добре ми уреди среща с жена си...Не държа да е в офиса ти. И на хотел съм навит. То след такова изхвърляне в мрежата, като твоето, горката ти женица сигурно го кара на предбрачни сексуални спомени. Но ти не се бой, пиши си, отговаряй си, кефи се...И ние с жена ти ще се кефим, но не виртуално!

Толкова си жалък, че и запознанства търсиш в нета! Смешник!

с тия две ганки на иначе гладкия ти мозък. Като ни каниш, дай си адреса бе маймун. Аз пред всички ту к заявявам, че ще дойда. Поне хората на петстотин, от тия осемстотин и кусур коментара, ще са ми благодарни, че съм ти нашокал канчето. Айде давай адреса бе жмокльо. Ако искаш може още сега да те посетя, с удоволствие ще ти завра главата в посраните ти гащи.

МОЖЕ БИ Е ПАВЕР ШОПОВ,А НЕ МОРОЗОВ

до гербажията -хрантутниците са в парламента в кметcвото на софua тоест зам кмета аAлбена Aтанасова ,хрантутници са всички които се продадоха на герб.

подкрепа и кнсб не защитават нашите интереси а своите. целувката на yuда с кмета на софuя фандакова говори много. хора на стачка за да не сме роби до гроб на министри и депутати които са лумпели ,такива са и зам кметовете на герб в софuя .бог да е на помощ на нас хората.

Не знам има ли полза от стачки...Знам обаче, че някой вече клекна, ха-ха!

Ще видим, Ще видим, не бързай. Тоя дето се смееше последн и т.н и т.н. ;-) ;-)

Ще видим, разбира се...От 6 дни стачкуват има-няма 5% от жепейците, както ти каза, "хиляда" души днес викаха пред парламента...а някой, прости ми, Павка, че не се изразих уважително към вожда ти...а Някой вече клееекнааа! А още първият сняг не е паднал, ха-ха!

Можеш ли да изкараш 10 дни сам в някоя хижа в планината - без тв и айподче?

Мога зависи от офертата ти кво предлагаш?

В момента никой не би ти предложил повече ,от това което ГЕРБ ти предлагат !! На бройка коментари ти плащат,нали? На всяка статия отнасяща се до ГЕРБ, Павел,ти имаш около 30% от Всички коментари .

Не бе, просто искаме малко да си починем от такова дрънкало като тебе. Още повече, че в теб ясно виждам тесногръд човек. Толкова развълнувано пишеш, че дори не забелязваш как всички постове се въртят само около твоето Аз и това на твоята Партия - Майка. И никакъв толеранс към инакомислеще. Егати егеоцентризма, честно! Сякаш всичко останало не са българи и не са в държавата, която споделяш с тях. Особенно нагло е соченето ти с пръст "който е против Вожда ми от Банкя, той е червен бандит". Дали? И сякаш си направен от каквото има, а не раждан от майка. Такава наглост и злоба, такъв селяндурски сарказъм, такива плоски опити за оригиналност.. Балкански класик! Омръзваш пич, с този тон, с тази липса на тактичност и водене на нормален разговор. Омръзваш и тези 200-300 поста под всяка статия, под която се разпишеш.

Павелчо, до колко е работното ти време? Ще ти се изтърка клавиатурата, бре хамсалак!

Нямам работно време , компютри бол .

Дооообре, ще те улесня, затова внимавай: 1. С показалецът, който не е в носа ти, натискай подред всички бутони, копчета, шалтери, ключове и контакти, които имат зелен индикатор и стани оффлайн. 2. После влез в тоалетната на офиса си, ако не е виртуален, разбира се и с четката, но не за зъби, добре се изтъркай устата. Не че нещо по-умно ще изречеш, но поне ще зарадваш 99% от форума. 3. Накрая бягай при женичката си, щото с това висене в интернет, току виж вече имаш и трето дете, без да си участвал във веселата част.

КНСБ- Клатикурк.овци Наси.рат Святата България!!!

ХИЛЯДИ НЕДОВОЛНИ КОМУНИСТИ-ХРАНТУТНИЦИ БЛОКИРАХА СОФИЯ. ДА ЖИВЕЕ БАТЕ БОЙКО!!!

Правилната дума е не ХИЛЯДИ , а ХИЛЯДА

Хиляди недоволни апачи блокираха пътя на железния кон през прерията! Да живее Гойко Митич!

Хиляди недоволни апачи блокираха пътя на железния кон през прерията! Да живее Гойко Митич!

...къде е мишока Бойко ?? Обикновено,го показват Поне в 10 новини ,Дневно !!?? Къде е Бойко ?? Оставил е други да му вадят горещите картофи, а той "мъжкаря" се крие,пфу !!! Дай му на мишока Бойко ленти да реже ,на пътища построени с Резерва оставен му от БСП+ ?! От 8,4 Милиарда ,ГЕРБ-ББ го похарчиха до 4 Милиарда ??? Оставка !

още ще започне да ви липсва като осерете безвъзвратно положението с тъпата си стачка .;-)

Стачката е Отговор на Лъжите на ГЕРБ преди Изборите ! ГЕРБ Излъгаха,провокираха хората ,взеха им Гласа на изборите , и сега им забиха нож в Гърба ! ГЕРБ се Изчерпаха ! Предсрочни Избори са решението. Борисов да не скромничи,а да извади Оставката от Джоба си и да я сложи на масата !

Той е бил при фермерите. Друго? Тъп комуняга!!!.

По новините го няма днес ,Фасулчо, по новините !! А Боко ти,да си беше останал при фермерите . А те да поемат държавата . Ще я управляват по-добре .

Цезаре предай властта - ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИШ, ИЗЛЕЗ С ДОБЛЕСТ ОТ ТОВА КОЕТО ЗАБЪРКА И НЕДЕЙ ДА МИСЛИШ ,ЧЕ СИ НЕЗАМЕНИМ И ЕДИНСТВЕН ДЪЛБОКО СЕ ЛЪЖЕШ. Ако се оттеглиш с доблест ,ще ти бъде по-леко.ПРИЗНАЙ -НЕ ТЕ БИВА ЗА ЦЕЗАР--

Всички тия протестиращи - тва учителите, полицаите, учените, миньорите, държавните служители - всички са купени от БСП. Както и железничарите. За фермерите да не говорим... :)

Гледай довечера репортажа внимателно и ако може на СNN. Някои се е избазикал с тебе.

Искаш ли да те подкуми ме и теб,като ти подари ме една свирка.

ама истинска или от ония дето ги дава Вигенин ;-)

Алексчо, не усети ли иронията в коментара ми? :)

Komunistite otuchiha balgarina da raboti. nauchiha go na dalaveri i kak da tarsi samo privilegii. Ravenstvoto, koeto proklamiraha komunisticheskite debili izigra losha shega na andreshkovcite. Ravenstvo mezdu horata ne moze da ima, zashtoto te ne sa roboti praveni na konveir. Daze i ne se razdat ravni, kakto ucheha debilnite marksistite-leninisti i prochee onanirashti s ideyata socialisti.

Умнико, научи се първо да пишеш на БЪЛГАРСКИ и тогава давай акъл!

Кой ти говори за равенство, бе, серсем ? Всъщност проблемът е този, че не е нормално в една държава 7-8 процента да са безумно богати, а 75 процента, че и повече вече да тънат в мизерия. По средата има една нестабилна прослойка, която от двадесетина години прави героични усилия да се оформи в средна класа, но това се оказва повече от трудно в съществуващите условия, създадени от компрадорската олигархия, действаща за реализацията на разрушителния план Ран-Ът. Още през 90-те години тогавашната американска посланичка заяви кратко и ясно: "не ни трябвате тук повече от 4 милиона души". С което подсказа: "излишните 4-5 милиона или напускайте, или ще ви унищожим икономически - ваш избор. Важното е скоро да ви няма". Тъй че всичко е точно. Изненади няма.

Нямаме ли полиция да влезе с палките и да реши въпроса в полза на демокрацията в тая страна.

Полицаите си бяха там днеска каските на задника , ама то срамота да се занимаваш с изкуфели старци пък кво остава да ги биеш. А около 15.30 просто нямаше никои на площада. Въртят се едни като обрани евреи и се оглеждат с 5 плаката в ръце или си прибираха плакатите или е нямало на кого да ги раздадат.

полицаите бяха на страната на протестиращите днеска, ако не си се информирал - те също протестираха :)

Гледай довечера репортажа внимателно и ако може на СNN. Някои се е избазикал с тебе. Аз БЯХ на митинга при това два пъти.

Призоваваш полицаите да бият мирни демонстранти в името на демокрацията? Е ти ме разби братле, по-голям семантичен нонесенс не бях чувал :))))))))))))))))))))))))

БОЙКО НАЛИ КАЗА , ЧЕ АКО ПРОТЕСТИРАТ ЩЕ СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА ! АМИ СЕГА Е МОМЕНТА - ОТИВАЙ СИ!

много лесно искате да се отървете и да промените вота , Бойко и да си иде пак герб ще е на власт . Ще предложим Дянков за премиер ;-)

а идиотчето павел се появи

Спокойно. В близко бъдеще на тази територия ще останат предимно пенсионери и цигани. И няма да има вече кой да ги храни. Аз лично съм на 62 години и съм пращящ от здраве, енергия и потенциални възможности, затова обмислям и възможностите за емиграция. Защото тук не мога да намеря работа главно поради възрастовата дискриминация, а и не ми се очертава и пенсия. Останах без всякакви доходи и друг избор нямам. Ариведерчи !

Успех на новото място всеки е свободен да избира живота си.

Ще им липсваш на олигарсите много. Протестирай не бягаи.

Трябва накрая да въведем ред! Не може да се взема военна пенсия , да се работи на държавна работа и да се получава надбавка за пронслужено време и за пенсията която се получава!!!! НАЙ-добре е на държавна работа да не могат да се назначават хора, които са пенсионирали вече като държавни служители, , академици, полицаи, военни, тайни ченгета и т.н. ИТРЯБВА ВСИЧКИ ТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ ЗА ПЕНСИИ - ИНАЧЕ КУЧИ ВЛАЧИ!!! ТЕ СИ РАЗДАВАТ ЗАПЛАТИ, НЕ ПЛАЩАТ НИТО ЗДРАВНИ , НИТО пенсионни ! А ПОСЛЕ ТЕХНИТЕ ПЕНСИИ СА НАЙ ВИСОКИ!!!! АКО НЯКОЙ ИСКА ДА РАБОТИ СЛЕД ПЕНСИЯ - само на помощна длъжности или като съветници на половин щат. И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО РАБОТНИ МЕСТА ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ! ИНАЧЕ МЛАДИТЕ НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС ДОРИ ДА ПОЧНАТ РАБОТА!!!

Братя българи, не вярвайте на профлидерите които ви тласкат към криза по-голяма от гръцката. Те искат да се представят за важен фактор в държавата, макар че вече нищо не зависи от тях. Не стачкувайте защото това ще ви доведе до още по-голяма безработица и криза.

Да,братя,послушайте натегливия и богобоязлив гражданин,-тип"шушумига",докажете,че са прави тези,които ви обвиняват,че сте с "робска психика",бачкайте ,като балъци и пълнете джобовете на ония "тарикати",дето ви "управляват"и ви се смеят в очите!:)))

Ронин къде е кинг Саймън Що не го викна днеска да оглави народа ;-)

По цял ден висите във форумите и плюете бг управата. А когато някой излезе на улицата срещу същите, срещу които вие недоволствате, почвате да плюете протестиращите! Е, няма оправия! Браво на протестиращите, подкрепям ги!

Бъркаш се скъпа, Дирника има огромна аудитория и ако почнат да пишат всички ще се видиш в цудо. Просто всеки плюе срещу това което не го кефи. И понеже са много хората ти се струва че мразим всичко и всеки, не е така с малки изключения хахаха те се знаят кои са да не ги посочвам поименно. За висенето във форумите си права съгласен съм, ама кво да правим работа ли има, някво събитие с много весели и щастливи хора ли чака навън?