Шивачки блокираха път, бранят уволнен от Ненчев директор

Шивачки от "Интендантско обслужване" - Калофер блокираха днес движението по Подбалканския път в знак на протест срещу уволнението на директора им.

Обратно в новината

Коментари - Шивачки блокираха път, бранят уволнен от Ненчев директор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само космонавтите и водолазите вече не стачкуват срещу боко!

Браво за солидарността! Браво за инициативността! Само така ще се оправят нещата! Я вижте гърците! Само с отстояването на правата!

Стана ли на въпрос за парички от държавни поръчки, веднага започват да слагат техни хора. Помните ли отдела или министерството дет трябваше да занимава с бежанци? Имаше един дядка като министър. В момента в който се разбра че ше се налеят парички там, дядката веднага излетя и беше заменен с "наш" човек! Това не е държава..това е Катун!!!

по-скоро мафия

Тази зам. м-рка Йосифова е счетоводител по усвояване на европари.Направете си сметката!

Обезумели са от лапане тия мародери! И оная работа да си забрави човек , и нея ще откраднат.Това е, като за последно,защото до 20120 г. парите от Европа спират, а при тази крима може и по рано ,икономика няма, а те трябва да заминат да живеят в именията си извън България.Имат късмет,че румънката не е тук!

Явно човека става след като работниците,които не си обичат шефа го подкрепят.Ненчев перуката проскубана да остави човека,защото една сороска калинка ще съсипе предприятието. Стига вече партийни калинки.

достойни хора не бива да са на каквато и да е длъжност в българия.това е политиката на всичките слугинажни правителства у нас до сега.как иначе ще станем територия?безнадежно е.

Прав сте. Умишлено всеки,който става за нещо се изритва,или се деморализира да работи качествено,и да се раздава на макс.Системата пресява качествените и остава партийни и роднински кандидати.

Ненчев е най-вредния и разрушителен министър от правителството. По вредност се конкурира само с Кунева.

Ами директора обясняваше по ТВ-то, че когато е започнал дълга на предприятието е бил 12 мил. сега е намален до 3. Това че има дълг не винаги е по вина на текущия директор. Все пак 12 мил. не се стапят лесно. Пък и дълг, ама кък кого не се знае. Може да е по кредити теглене за оборудване или някакви активи , които да си се обслужват редовно и са напълно нормални за едно предприятие. Когато се гледат резултати дали едно предприятие работи добре, не се гледа само дълговете към момента, а и много други показатели. А освобождаване по причина несправяне с работата трябва да е много добре обосновано, защото в противен случай, ако тръгне да ги съди в съда веднага отпада.

Аграрното тупе отново в акция :) Междувременно е сътворил още една мега дивотия по повод решението за опазване на Българското небе от чужди самолети. Точният термин всъщност е антиконституцинно действие , което покрива състава на национално предателство и измяна по НК. Та по първоначалния вариант трябвало да участват и Български летци и да бъдат водещи. Според шломското недоразумение ненчев нямало нужда изобщо от нашето ВВС , щели да ни"пазят" само чужденци ..... Предимно от " братска " турция. Тия клинични психопати са вредни вече и за физическото ни оцеляване ! Бог да пази България .

БОЖЕ,КАКВИ КАДРИ ИМАТ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ!СЛУЖИЛ В СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ И СТАВА МИНИСТЪР???АМА ТОЙ Л РАЗБИРА САМО ОТ КИРКА И ЛОПАТА!!! КАКЪВ ШЕФ,МОЖЕ ДА БЪДЕ В МНО!?!?

Ще стане като с двигателите за МИГовете батковци....:):)))) Накрая,самият Ненчев ще го назначи отново!!:):))) Ненчев е доказал,че е ненадминат в едно нещо.... Никога,от нищо не разбира,освен от присаждане на коса по тиквата си....:):)))))))

Не е виновен малоумника Ненчев. Той е удобна пионка и бушон. Него го управляват други и всеки момент за да измият ръце са готови да го жертват. Ненчев си има шеф, там търсете причините за всичко.

Да сложат Куневицата,за 1 месец и ще закрият интенданското,послуе да я върнат в образованието да може да го довърши

мда ,защитават го Него ,честния ,незаменимия ....страха така е обхванал хората че не знаят вече какво правят.то по тия краища туй момче е от феодалите и не се знае утре как ще е, затова милите го защитават

Сега ще назанчат некой некадърник от геРЪБ

Това е държавно предприятие, не са му разчели правилно бюджета, който му отпускат.

Напротив. Идва голямо лапане. Но за да има и за нас, трябва да управлява наш човек...

Това е измислено предприятие, което не работи в пазарни условия! Какво значи поръчки за 5 и 20 милиона! Интересни са и цените, по които са дадени поръчките за 1 бройка, и дали са достатъчни за да поемат разходите! Нещата не са никак елементарни! Така, че не се изхвърляйте нито политически, нито за некадърността на Ненчев! Той си е такъв!

Повече от измислено! Остатък от социализма, когато имаше голяма армия и се шиеха много униформи. Сега, за да го има това предприятие то си търси разни странични частни договори и шие гащи и пижами (като структура на Министерството на отбраната?!!). Има си и администрация към него и т.н. Абсолютно не е нужно... За унифирми на малката ни армия могат да се скрючват договори при прозрачни условия и честни търгове с частни фирви, което е практиката по белия свят без излишни главоболия за министерството. А като е добър директор да си организира калоферските шивачки в някаква кооперация и да си работят на здраве!

блокирането на пътища трябва да се издигне в състав на престъпление. Не може частни интереси да взимат в залог интересите на цялото общество...

Факти никой не споделя. Сутринта заместник-министър на отбраната Йосифова мънкаше по телефона, че отстранили директора, за да "намалят риска от злоупотреби, понеже имало подадени сигнали срещу него". Толкова неадекватно говорене не бях чувал скоро. Може ли да наказваш някого без да има доказана вина? А ако има доказана вина, кажи го ясно.

Може колега, при ГЕРБ всичко може и това дето не е на ГЕРБ ТРЯБВА да стане на ГЕРБ! А сега сериозно: ДА ВИ ТАКОВАМ ТАКОВАТА ГЕРБАДЖИЙСКА!!!

Наистина мънкаше. Не може ли ясно да се изложат фактите ?

Още не са ги сътворили фактите.

И тоя е краднал с двете ръце,а простолюдието сега тича да го защитава...Няма оправия с прост народ,няма!!!

защото не е крадял ?

Тъй като се очертава Кукунева да остане безработна, ще ви пратят нея за шефче