Природозащитниците за трети път блокираха част от центъра на София

Хиляди природозащитници излязоха за трети път на протест срещу промените в Закона за горите. Те блокираха движението по булевардите "Цар Освободител" и "Евлоги Георгиев", като до сериозни сблъсъци с полицията не се стигна, но девет души са задържани, съобщиха "Фокус" и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Природозащитниците за трети път блокираха част от центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българина много обича нещата да му идват на готово и да не се зори много, много.Да го освобождават, да го хранят, да го поробват. Той никога не учи уроците на историята, защото добре знае, че няма воля да заобилоки поредната национална катастрофа. Това ни е националния спорт все пак- националното катасрофиране. След балона със строежите от 2005-2008 сме напълно готови да отрежем още малко от тия жалки 111000 квадрата и да засторим още и още, та да изкараме още някоя годинка, че новите модели мерцедеси излязаха , а когато няма строежи нещо не се карат много-много. Последния път когато армирахме крайбрежието колко изкарахме, а? Две -три годинки. Сега ще бетонираме и навътре, ще изкараме още една-две години и после?!? Великите строители ще се канибалствате един друг, ха ха. Ще мине време , ще разберете. Аз не държа да е сега. Да взривиш ганьовска глава е като да взривиш стоманобетонен елемент (поне според Протодяконов).

А ти нямаш пари за ракия дори - мъчи те абстиненция!

НЕ!

Махнете ги тия пропаднали протестанти...купени от комунистите...не може да блокират една главна артерия в София...това не е демокрация, това е анархия

Я се махни и ти бе - ЗАМЪРСИТЕЛ!

Комунистическата джапанка се опитва да ни отнеме правото да караме ски заради няколко декара дървета и няколко милиона,които няма да вземат понеже са извън играта!НЕ на протестиращите наркомани,които обичат писти,но от друг вид!

Тея половината са за комуна,ебаси пропадналите!Защо няколко стотин хиляди стават заложници на няколко стотин?Аз пук искам да се развива туризмът,това е единственото,което страната ми може да продава на запад!Кво толкова,няколко декара гори?Бойко не се подавай на няколко стотин наркомани!

природозащитниците половината са фотболни фенове,а другата половина са от натфиз,купени от бсп!!!!!! уж са нпо!!!!! боико деистваи!!! да няма само цеко минев и бороспортдва монопола.нека има писти!!! за да паднат цените на лифт картите!!!!!

Ivan

ГЕРБ заплашва и плаща на БТВ солидна сума от пари за да правят реклама на Боко Тиквата и мафиотската организация ГРОБ! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ НАРКОТРАФИКАНТА БОРИСОВ СЕ ТРИЯТ! ПО БТВ СЕ ПРАВИ МАСИРАНА РЕКЛАМА НА ГЕРБ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ! БТВ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! РЕГИСТРИРАЙТЕ В САЙТА НА БТВ ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРАТА

Бойко е велик,а комундетата плащат на НОВА да лаят срещу него,не гледайте тази провокативна телевизия опитваща се да всява раздор в държавата и да умаловажава всичко положително,което за пръв път от 20 години се прави!

Интересно защо за цените на водата и тока никой не протестира.Тези протестират срещу развитието на ски пистите,явно другото не им е важно.какво обаче като има ски влекове по пистата или няколко писти повече?А цените си растат и всички го приемат като нещо нормално!

мале колко са ви промити мозаците... или ви инжектират с несто или ви пластат от нашите пари да пишете в форумите или сте за карлуково или надрусани перманентно! само извунземните не обвинихте в подстрекаване! вие сте слепи, коне с капаци. имено това е кумоняга-праволинеини хора без собствено мнение, превурнали един национален продажен предател в идул. кимирсен ряпа да яде! милицията е да пази народа не вурхушката! и те са бедни и те имат семеиства и единствената причина да не са отдругата страна е това че си пазят коматчето за децата си в тая безработица! която маи пак природозаститниците докараха! ако сте чули, боико вече знае и обеснява за кои 2 3 обекта е променен закона. имат ли пари хората да карат ски бе тупан? продажни лобисти !

Съдържанието на плаката на снимката не е ли перефраза на: "Балканът ражда герои, а полето - тикви!"

Ivan

ГЕРБ заплашва и плаща на БТВ солидна сума от пари за да правят реклама на Боко Тиквата и мафиотската организация ГРОБ! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ НАРКОТРАФИКАНТА БОРИСОВ СЕ ТРИЯТ! ПО БТВ СЕ ПРАВИ МАСИРАНА РЕКЛАМА НА ГЕРБ! НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ! БТВ МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ! РЕГИСТРИРАЙТЕ В САЙТА НА БТВ ЗА ДА СЕ ИЗГАВРИМ С МУТРАТА

А ти сврако рошава, също си от идиотите от протеста! Не можете да пречите на всички останали граждани на София с тъпия си протест!

Какъв гражданин си ти бе!

А ти не си слънчасал - нама какво да ти слънчаса! Комуноид жалък!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

До кога ще търпим шепа лъжееколози да тормозят цяла София? Половината дрогирани, а отаналите пияни и с психически отклонения беснеят на воля! Великия Бойко Борисов върза ръцете на МВР с тъпото си изявление по Нова сутринта и полицаите не могат да действат!

Sacho

А ти "гражданино" отивай на село, което Великия ти Бойко ще бетонира.Тогава ще садиш картофи с Канго и овцете ти ще ядат асфалт...Гъзоблизец...Великия Бойко

Беше време, когато на хората със собствено мение им лепваха такива етикети и ги пращаха по Белене и Ловеч - Ти живееш в това време!

Идиот!