Жандармерия спря шествието към гърменския кв. ”Кремиковци”

За спиране на беззаконието и за справедливост за всички призоваха организаторите и участниците в мирния протест, който събра хилядно множество в Гърмен.

Обратно в новината

Коментари - Жандармерия спря шествието към гърменския кв. ”Кремиковци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще спре съседа ми- българин, живеещ някъде по горните етажи, дето всеки ден си изхвърля чувала за смет пред балкона ми на партера? Кой ще спре съседа от третия етаж (всички го знаят!), дето краде компоти и зимнина от мазетата на останалите живущи в блока? Или те са неприкосновени, само защото са православни арийци?

А кой ще спре съседа ми- българин, дето всеки ден си хвърля чувала за смет от някой горен етаж точно под балкона ми на партера? Кой ще спре съседа от третия етаж - българин, дето краде компоти от мазетата на останалите живущи? Или те са неприкосновени, защото са праведни, православни арийци?

"Румяна Бъчварова за Гърмен: Ромската общност иска да си плаща данъците и да бъде изрядна. По отношение на ромската общност, получих уверение, че искат да си плащат данъците и да са изрядни. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова по време на заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред" Получила "уверения"-Министър на заседание на парламентарна комисия!(?)

Тя не знае ли, че циганите могат да ти обещаят всичко?

"всичко приключи мирно и спокойно" Не,не е приключило.Това наивност или замитане е? Имаме два етноса и между тях застава полиция! Не само че не е приключило, по - лошо ще става.Не футболни агитки,не партиини подкрепители,не квартални банди,а ЕТНОСИ. Взривоопосно е!Явно всичко което властта е правила и прави по проблема е провал!

Всички гласували за ГЕРБ са истинсик предатели. Най-големите мръсотии се направиха по времето на ГЕРБ и на онзи от Банкя дебелия американски простак.

Да бе пак "битов" скандал- жандармерията с бронирани коли срещу българите. То всичко в Б-я е битово,ориенталско и лиже да те маже.Убият някого битов скандал,изчагъркана банка пак,магистралите поддават,населението опростява и намалява,баби изнасилени и обрани- само български! пак битов друг няма за нашите ефрейтори.

Абе протестърчетата ще повотрят ли или за втори ден не са им платили?!?! Егати меките китки тия... То "красивите и умните" по-издръжливи ще се окажат от рокери и ултраси?! Егати квато ни държавата такива ни и рокерите такива ни и улртрасите такива ни и "малцинствата" хахах

ОПЕРАЦИЯ "БУЛДОЗЕР" В ЦЯЛАТА СТРАНА.! ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ КЪЩИ,КОПТОРИ,ПАЛАТИ СЪБОРЕНИ. ВСИЧКИ САМОНАСТАНИЛИ СЕ В ЧУЖДИ ЖИЛИЩА И НЕПЛАЩАЩИ НАЕМ ГРАЖДАНИ ИЗСЕЛЕНИ И ГЛОБЕНИ. ЗАКОНЪТ Е ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.! ПРОВЕРКА С МЕТАЛОТЪРСАЧ НА ВСИЧКИ ЦИГАНСКИ КВАРТАЛИ ЗА ЦЕННИ МЕТАЛИ И НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ. КМЕТОВЕ ,ПОЖАРНА И ЛЕКАРИ ОТ БЪРЗА ПОМОЩ С ОХРАНА В МАХАЛИТЕ.

Може, ама на запад от Калотина. След като обвиниха "Земундския клан" за престъпления в Сърбия - за 24 часа сринаха с булдозери всичките им палати. Щото и при техните цигани, както и при нашите, ходенето по инстанции и изпълняването изискванията на закона не е много на почит.

1. Глутницата кучета - дучета от "Армията". Те са изключителни родолюбци и мото мобилни! 2. Ятото дрисливи канари, водени от една Попрашка. Гнездят в Коматьово, Катуница и околните села! Въоръжени с напалм,"ЦИКЛОН Б", прашки за трошене на стъкла, и, ракети за палене на стадиони !? При проблеми с цигани или турци, Кучето и Попрашка се съешават, и, Дръско нападат под благасклонен поглед на Родната полиция, която Първо се самоопазва, а после може да ни пази, както се пее в песните! Спас Литров, в."24 часа спирт"

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

така както ние се отнасяме кам циганите.......така в европа се отнасят кам нас....нямам кирилица.

Виждал си ти Европа ..:))

Щото Европа пък се радва, радва и се отнася с голямо уважение към тях, докато им разваля катуните и ги връща в България... а бе, не пиши глупости... Кажи, как да се отнасяме към тези, които ни крадат, мамят, лежат на помощи, пребиват старци, ограбват църкви и свещеници, нищо свято не зачитат, кажи? Да уточня, не слагам всички под един знаменател!

Не се оправдавай, имаш интернет. Потърси си "Българска клавиатура онлайн" и пиши, щом те мързи да си инсталираш Кирилица.

много години бях запас към Вътрешни войски...по него време такова нещо не можеше да се случи.....и телевизорите гасяха като влезем в махалата.... Ако беше днес щях да пропусна протестиращите,не от страх а от солидарност.

А заловени ли са нападателите на отец Керанов ????? Или защитата на катуна е с приоритет ?!!!!

Странно,написах че трябва да си говорим,не да се мразим и бием с камъни, а не ме `пуснаха`.Дано е тхническа грешка,защото иначе е страшно.От доста време пиша за това "говорене",изглежда само аз мисля така.

Тая работа "на парче"не става.Тук кръпка,там кръпка.После Катуница,Гърмен,след време други.Държавата явно не знае какво да прави.Ами да попита.Дискусия.Откровена,без политика и без задни мисли.Нека си поговорим,бе хора.НИЕ ДОСЕГА НЕ СМЕ СИ ГОВОРИЛИ!

приятелю казваш "без политика" и си прав, но политиците какво ще правят?? ако ние се разберем помежду си, утре те ще са без заплати.

Проблема може да се реши само, ако се отдели територия,построят се къщи,някакъв поминък и там се изселят всички цигани като се построи висока стена, както са построили израелците по границата с Газа,с пропусквателни пунктове за идващите на работа в българска територия.Но циганите не могат да живеят без да има кого да смучат,те са паразити

Мъдро, ти и територия ще им отцепиш от омраза, после и автономия и държава и през цялото това време пълна международна изолация на България , пълна имиграция на българите и след като останат по-малко всичко за циганите. Мъдрец си ти.

Няма само хубави неща, за да вземеш, трябва да дадеш. Аз съм съгласен да се разделим с малко територия и да поживеем в изолация, отколкото да живеем в цигания. Ти как мислиш?

Предложения: предимно тусристически атрактивни местоположения като Чернобил; Death Valey; Намиб; Нова Земя; Антарктида; Австралийския Outback; по-вътрешните райони на Нова Гвинея; атолите Муруроа, Бикини; Фукушима; Семипалатинск; всички райони непосредствено върху които се добива газ чрез фракинг; за останалите подобни местоположения моля включете се и вие.

Предложения: предимно тусристически атрактивни местоположения като Чернобил; Death Valey; Намиб; Нова Земя; Антарктида; Австралийския Outback; по-вътрешните райони на Нова Гвинея; атолите Муруроа, Бикини; Фукушима; Семипалатинск; всички райони непосредствено върху които се добива газ чрез фракинг; за останалите подобни местоположения моля включете се и вие.