Полиция окупира Асеновград, напрежението расте

Засилено е полицейското присъствие в Асеновград след напрежението, което възникна снощи. Обстановката сега е спокойна, но довечера се очаква нов протест.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега са докарали полиция от цялата страна. Какво ли ще стане, когато избухнат бунтове на българите срещу циганите на още поне 2-3 места??? Дали в МВР ще спорят още за служебни дрехи и заплати? А какво ще стане с циганите тогава, питам, когато полицията няма да може повече да ги пази?!?

тези шибаняци админите каквото и да напишеш всичко се пресява и определено не се пуска боклуци

Сранно и недопустимо е не само цигани ,но и българи да бият и малкото останали спортуващи деца! Странно е полицията да окупира според новините Асеновград,може да го окупира жандармерия или армия,но на полицията нали е работата да не допуска и жандармерия и армия,ако си е вършила добре работата?като чета колко умно пишат журналистите ни,вече не се чудя защо ни е затъпяла нацията:(((

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу еврoгейски мекерета ти българите поведи!

Да живее демокрацията ни и "свободата на словото"!Преди година ВИЕ ме блокирахте,а днес БЛИЦ СЪЩО.

Ако службите се правят, че това е един обикновен махленски спор, ще извършат национално предателство. И на слепите е ясно, че нападението е предварително мотивирано от ислямски идеи. Присъствието на подсъден за ислямизъм не е случайно. Газенето на хора и участието с подръчни бойни средства си е чиста форма на първичен тероризъм и към съденето им трябва да се подходи по закона за тероризма. Другото за мен е неглижиране на реална и сериозна опасност.

Много гротескно беше да видиш дрогирани и пияни ултраси да защитават българската чест. Горките те си мислеха до края че са на мач и чакаха съдията да излезне за да обяви край на мача ...

докъде се стигна-българи,бият българи..за да защитават цигани,аз пък питам от чии данъци ,се плащат заплатите на полицаите...

Стани, стани, юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа сигАнски, ти .........

не е така песента,борсук!!!!!!НЕ Е.....

Добрата новина е че вече полицията на Запад вече стреля на месо по потенциални терористи още преди да реагират, съд и адвокат после постфактум. Каракачаноооов ,поне върнете трудовите войски и им стани шеф, а не да плямпаш в Говоринялта.

Тая държава все още се казва България, да внимават ''братята роми''.

Дайте работа на всички свестни цигани в полицията. Така те сами ще се пазят. Но тук трябва наистина много сериозна предварителна проверка за всеки кандидат

защото не искат да учат и да работят, дай им лесното - кражби, проституция и мошеничество.

Тая държава все още се казва България. Да внимават "братята роми".

SU-152

Държава много ми прилича на паметника тринадесет века България.Днес паметникът идеално илюстрира същината на прехода: оглозгване до скелет. Държава за скрап.

SU-152

Държава много ми прилича на паметника Тринадесет века България.Днес паметникът идеално илюстрира същината на прехода: оглозгване до скелет. Държава за скрап.

Преди години влязоха в моята къща на тавана заради медни съдове от баба ми и дядо ми. Тогава мъжът ми с колата отиде в циганската махала. Щеше да ги избие.Защото децата ми седят сами в тази къща.От тогава няма проблеми. Трябва да се сплашват.

Местните власти, полицията и правителството да обяснят как ще гарантират за в бъдеще безопасността, честта и достойнството на гребците? Хайде, тези бандити ще ги вкарат в затвора, макар Цацаров да започна с компромис - хулиганство, а то е бандитизъм. А в бъдеще какво ще правят да не се повтори?

трябва да бъдат наврени на кучето в гардероба! Не стига че са тъпи неграмотници миризливи, ама да врякат и да налитат на бой - цял катун в затвора - да е ясно!!!

родната полиция само това прави ..........пази циганите и глобява за винетки............ не дават възможност Българите да се защиват .........остава само да напускаме страната и скоро да си останат с циганите сами на;ите политици..... Жалка работа

abasador

съвсем, ясно е, че полицията окупира Асеновград за да пази циганите. Така е в родината на Левски и Ботев, българина сам да се оправя и пази. Оказва се, че държавата ни се грижи много повече за циганите и тези дето не знаят какви са ... българи, турци, помаци или .... сега (по традиция) като домашно за българските журналисти и журналистика: знаете ли как е циганин на най-употребяваните езици в света? ... Gypsy на английски, gitano на испански, cigano на португалски, zingaro на италиански, Zigeuner на немски, gitan на френски и т.н. кажете ни уважаеми редактори журналисти, как е ром или роми (в смисъл етническа група) на същите езици? Айде лек ден.

Ах,къде е?Къде е Чочоолу сега???Няма вече обаче мъже в България!!!

Ами да...едно време в ония потури имаше МЪДУРИ,а сега в тия дънки има ТРЪНКИ.

колко толерантен си ? защо наричаш циганите роми? да не са от Рим дошли? я виж че и в Уикипедиа се казва страницата "Цигани". или за какаво ме триеш? Питам ще има ли танкове ? разбира се да пазят циганите, ти за какво си помисли ще че дойдат танкове? ах ти палавнико!!!!

Какво мислят Хюмън Райтс за пребиването на децата и треньорите им? Ще трябва да изчакаме да станат българите малцинство в България

Откъде е това чувство за безнаказаност и на всепозволеност в циганите и само в тях го има това. ДАНС да се самосезира и да разследва, кой внушава враждебно отношение в циганското малцинство срещу България и българите - персонално личности и организации. Да им бъде повдигнато обвинение за подтикване към омраза на етническа и расова основа, а също и за целенасочено разделение и дестабилизиране на обществото.

А, бяхте добри. Ставахте за нещо! Жалко.

На протест братя Българи! Да подкрепим нашите братя в Асеновград. Не трябва да търпим нито едно нападение на циганин над Българин.

Полицаите кога ще протестират и да оставят терена за расчиствана по Цар кировски

Къде са ПАТРИОТИТЕ БЕ? Оня търбух македонецО от РусИ. Джуджето с бялата косица болно от всички болести и най-вече душевните. Оня монголоид от Б-с нещо се пъчеше, но беше като насран днеска ама това не му е да напада нещастна турска бабичка. Турчолята никога няма да направят такива неща! Те са честни и кротки хора, но лесно се манипулират защото са доверчиви.

шибан булгаристан

вместо да пуснат багери и булдозери те ги пазят? Ко стааа ве?

Подкрепяйте! С действия може, не се страхувайте! Вижте как се мобилизираха, даже и цацаров се е запотил. Това е начина, няма друг. Проблемите са до болка ясни, трябват действия!

Толкова много полиция. Колко от махалата задържа за липса на документи? Колко обиска извърши в махалата?

VIII SAMU NI OBIGDATI I NE NI INTIGRIRATI

Полицаите да си дадат палките (онези гумените) на мотористите и ще се възцари мир. Първоначално ще се вдигне малко шум, но после всеки ще си е научил мястото в обществото!

е спала през цялото време. Колко операции има в махалата от началото на годината, защо не са задържани хора без документи и с адресна регистрация в други населени места. Тази наглост от нападателите е подхранена от полицейско безделие.

Кой да я събуди?