Полиция окупира Асеновград, напрежението расте

Засилено е полицейското присъствие в Асеновград след напрежението, което възникна снощи. Обстановката сега е спокойна, но довечера се очаква нов протест.

Обратно в новината

Коментари - Полиция окупира Асеновград, напрежението расте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега са докарали полиция от цялата страна. Какво ли ще стане, когато избухнат бунтове на българите срещу циганите на още поне 2-3 места??? Дали в МВР ще спорят още за служебни дрехи и заплати? А какво ще стане с циганите тогава, питам, когато полицията няма да може повече да ги пази?!?

тези шибаняци админите каквото и да напишеш всичко се пресява и определено не се пуска боклуци

Сранно и недопустимо е не само цигани ,но и българи да бият и малкото останали спортуващи деца! Странно е полицията да окупира според новините Асеновград,може да го окупира жандармерия или армия,но на полицията нали е работата да не допуска и жандармерия и армия,ако си е вършила добре работата?като чета колко умно пишат журналистите ни,вече не се чудя защо ни е затъпяла нацията:(((

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу еврoгейски мекерета ти българите поведи!

Да живее демокрацията ни и "свободата на словото"!Преди година ВИЕ ме блокирахте,а днес БЛИЦ СЪЩО.

ivo10

Ако службите се правят, че това е един обикновен махленски спор, ще извършат национално предателство. И на слепите е ясно, че нападението е предварително мотивирано от ислямски идеи. Присъствието на подсъден за ислямизъм не е случайно. Газенето на хора и участието с подръчни бойни средства си е чиста форма на първичен тероризъм и към съденето им трябва да се подходи по закона за тероризма. Другото за мен е неглижиране на реална и сериозна опасност.

Много гротескно беше да видиш дрогирани и пияни ултраси да защитават българската чест. Горките те си мислеха до края че са на мач и чакаха съдията да излезне за да обяви край на мача ...

докъде се стигна-българи,бият българи..за да защитават цигани,аз пък питам от чии данъци ,се плащат заплатите на полицаите...

Стани, стани, юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу народа сигАнски, ти .........

симо

не е така песента,борсук!!!!!!НЕ Е.....

Добрата новина е че вече полицията на Запад вече стреля на месо по потенциални терористи още преди да реагират, съд и адвокат после постфактум. Каракачаноооов ,поне върнете трудовите войски и им стани шеф, а не да плямпаш в Говоринялта.

Тая държава все още се казва България, да внимават ''братята роми''.

Дайте работа на всички свестни цигани в полицията. Така те сами ще се пазят. Но тук трябва наистина много сериозна предварителна проверка за всеки кандидат

защото не искат да учат и да работят, дай им лесното - кражби, проституция и мошеничество.

Тая държава все още се казва България. Да внимават "братята роми".

Държава много ми прилича на паметника тринадесет века България.Днес паметникът идеално илюстрира същината на прехода: оглозгване до скелет. Държава за скрап.

Държава много ми прилича на паметника Тринадесет века България.Днес паметникът идеално илюстрира същината на прехода: оглозгване до скелет. Държава за скрап.

Преди години влязоха в моята къща на тавана заради медни съдове от баба ми и дядо ми. Тогава мъжът ми с колата отиде в циганската махала. Щеше да ги избие.Защото децата ми седят сами в тази къща.От тогава няма проблеми. Трябва да се сплашват.

Местните власти, полицията и правителството да обяснят как ще гарантират за в бъдеще безопасността, честта и достойнството на гребците? Хайде, тези бандити ще ги вкарат в затвора, макар Цацаров да започна с компромис - хулиганство, а то е бандитизъм. А в бъдеще какво ще правят да не се повтори?

трябва да бъдат наврени на кучето в гардероба! Не стига че са тъпи неграмотници миризливи, ама да врякат и да налитат на бой - цял катун в затвора - да е ясно!!!

родната полиция само това прави ..........пази циганите и глобява за винетки............ не дават възможност Българите да се защиват .........остава само да напускаме страната и скоро да си останат с циганите сами на;ите политици..... Жалка работа

abasador

съвсем, ясно е, че полицията окупира Асеновград за да пази циганите. Така е в родината на Левски и Ботев, българина сам да се оправя и пази. Оказва се, че държавата ни се грижи много повече за циганите и тези дето не знаят какви са ... българи, турци, помаци или .... сега (по традиция) като домашно за българските журналисти и журналистика: знаете ли как е циганин на най-употребяваните езици в света? ... Gypsy на английски, gitano на испански, cigano на португалски, zingaro на италиански, Zigeuner на немски, gitan на френски и т.н. кажете ни уважаеми редактори журналисти, как е ром или роми (в смисъл етническа група) на същите езици? Айде лек ден.

Ах,къде е?Къде е Чочоолу сега???Няма вече обаче мъже в България!!!

симо

Ами да...едно време в ония потури имаше МЪДУРИ,а сега в тия дънки има ТРЪНКИ.

колко толерантен си ? защо наричаш циганите роми? да не са от Рим дошли? я виж че и в Уикипедиа се казва страницата "Цигани". или за какаво ме триеш? Питам ще има ли танкове ? разбира се да пазят циганите, ти за какво си помисли ще че дойдат танкове? ах ти палавнико!!!!

Какво мислят Хюмън Райтс за пребиването на децата и треньорите им? Ще трябва да изчакаме да станат българите малцинство в България

Откъде е това чувство за безнаказаност и на всепозволеност в циганите и само в тях го има това. ДАНС да се самосезира и да разследва, кой внушава враждебно отношение в циганското малцинство срещу България и българите - персонално личности и организации. Да им бъде повдигнато обвинение за подтикване към омраза на етническа и расова основа, а също и за целенасочено разделение и дестабилизиране на обществото.

А, бяхте добри. Ставахте за нещо! Жалко.

На протест братя Българи! Да подкрепим нашите братя в Асеновград. Не трябва да търпим нито едно нападение на циганин над Българин.

Полицаите кога ще протестират и да оставят терена за расчиствана по Цар кировски

Ники

Къде са ПАТРИОТИТЕ БЕ? Оня търбух македонецО от РусИ. Джуджето с бялата косица болно от всички болести и най-вече душевните. Оня монголоид от Б-с нещо се пъчеше, но беше като насран днеска ама това не му е да напада нещастна турска бабичка. Турчолята никога няма да направят такива неща! Те са честни и кротки хора, но лесно се манипулират защото са доверчиви.

шибан булгаристан

вместо да пуснат багери и булдозери те ги пазят? Ко стааа ве?

Подкрепяйте! С действия може, не се страхувайте! Вижте как се мобилизираха, даже и цацаров се е запотил. Това е начина, няма друг. Проблемите са до болка ясни, трябват действия!

Толкова много полиция. Колко от махалата задържа за липса на документи? Колко обиска извърши в махалата?

VIII SAMU NI OBIGDATI I NE NI INTIGRIRATI

Полицаите да си дадат палките (онези гумените) на мотористите и ще се възцари мир. Първоначално ще се вдигне малко шум, но после всеки ще си е научил мястото в обществото!

е спала през цялото време. Колко операции има в махалата от началото на годината, защо не са задържани хора без документи и с адресна регистрация в други населени места. Тази наглост от нападателите е подхранена от полицейско безделие.

Кой да я събуди?