Рокери подкрепиха протестиращите в Асеновград

Десетки хора са се събраха за трета поредна вечер в градинката пред паметника на цар Иван Асен II в Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Рокери подкрепиха протестиращите в Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убий циганин, защити България!

ислямизацията да бъде спряна чрез политики и освен за хулиганство да отговарят и за това че наричат християните гяури да спре наглото говорене по улици и магазини на цигански премесен с български

Е болезнен проблем, който правителствата до момента включително и сегашното незнаят как да го решат. На първо място има спешна нижда от премахването на корупцията в правосъдието, парламент и министерства. Ако не стане в следващият подобен случай нещаща ще излязат извън контрол, и нито полиция, нито армия ще ни спре от саморазпрвии. Докато удържат нещата с полицията да мислят и за в бъдеще защото ние ги храним тези корумпирани влечуги а не мангалите.

По времето на соца имаше вътрешни войски и мангасарите си знаеха мястото. Сега на главното избирателно звено на БХ и децата страдат !

форсират мощните си мотори денонощно около циганските гета,а не нощно време по централните булеварди на големите градове - в София,Пловдив,Варна,Бургас и други градове.

ПОЛИЦАИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИ.ЗАПОВЕДИТЕ НА БОРИСОВ- НА НЕГОВИЯ ЕЛЕКТОРАТ ДА НЕ СЕ ПОСЯГА . КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ВИЖДАТЕ И..ПО - ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ? ТОВА Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА НАГЛОСТА НА ЦИГАНИТЕ- ТЯХНАТА БЕЗНАКАЗАНОСТ И ЗАЩИТА.ДОКАТО Е ТАКА,ПРОБЛЕМЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕШЕН.БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ЛИШИ ОТ ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ.С ТЯХ ТОЙ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.

Да,защото на управленците не им пука за нас и искат да си живуркат на спокойствие.

Защо премиерът Борисов не е там??? Иначе се появяваше за щяло и нещяло, а сега се е покрил???

Управляващите в България се самозабравиха! Да наричаш всеки несъгласен с мнението на марионетното ни правителство назначено от САЩ провокатор е някак си е смешно грозно дори. Ако такива протести имаше в Русия дали щяха да ги определят по този начин, не бих казал. Не разбирам закона само за нас българите ли важи, може би понеже само ние плащаме данъци и издържаме самозабравилите се управляващи. Къде е царят Слънце Борисов да ни светне защо хората протестират за пореден път от системното неспазване на закона и липсата на държавност?

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

"на марионетното ни правителство назначено от САЩ" ????????????????? САЩИТЕ нямат избор - за когото и да лобират- все ще е червен боклук... ББ е коунист - пример, запазил си е комуноиднатса книжка при избухване на демокрацията.! ББ е коминтерновец - подкрепящ московската политика за македонски език и нация. Пример - скорощната среща с мАкедонскиот премиер. ББ пречи на развитието на армията ни, защото е руски агент - пример Ф16 трета употреба и новите грипени, както и жалките ни ВМС.,

Във всеки български град и село, където живеят цигани, се упражнява тормоз от мугравелковците спрямо българите ! Във всички местообитания на моравите човекоподобни има незаконно циганско строителство върху парцели, принадлежащи на българи ! В Панагюрище има изцяло незаконна циганска махала, някои къщш са построени на средата на улиците - това можете да видите и в Google Earth ! Наскоро мой близък констатира, че панагюрски цигани са построили незаконна сграда върху нивата му. Отиде да се жалва в общината, но шефката на незаконното строителство му казала, "Е, какво очакваш да направим, там всички сгради са незаконни...". Кмете Белишки, уволни веднага тази служителка, която работи срещу интересите на българските данъкоплатци ! Панагюрище е и трябва да остане български град, а не трябва да се превръща в цигански катун ! Надявам се Белишки да не си затваря очите и да не разчита на гласовете на крадливите паразити !

Твоя познат разполага с варианта да си приготви 2 бутилки с небезизвестния коктейл и да си освободи имота. Втората бутилка е за почерпка в имота на шефката на незаконното строителство в съответната община.

Във всеки български град и село, където живеят цигани, се упражнява тормоз от мугравелковците спрямо българите ! Във всички местообитания на моравите човекоподобни има незаконно циганско строителство върху парцели, принадлежащи на българи ! В Панагюрище има изцяло незаконна циганска махала, някои къщш са построени на средата на улиците - това можете да видите и в Google Earth ! Наскоро мой близък констатира, че панагюрски цигани са построили незаконна сграда върху нивата му. Отиде да се жалва в общината, но шефката на незаконното строителство му казала, "е, какво очакваш да направим, там всички сгради са незаконни...". Кмете Белишки, уволни веднага тази служителка, която работи срещу интересите на българските данъкоплатци ! Панагюрище е и трябва да остане български град, а не трябва да се превръща в цигански катун ! Надявам се Белишки да не си затваря очите и да не разчита на гласовете на крадливите паразити !

ТИ ОБИЧАШ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НАЛИ, А СЕГА КАКВО Каква е ПОЛЗАТА от големите коли, от големите къщи, от висшата технология когато НЕ съществува любов. Когато няма покой на ума, какъв е СМИСЪЛЪТ от цялото богатство. Какъв е смисълът от ВИСОКИЯ стандарт на живота, когато ОТСЪСТВА самият живот. Прост факт е, че с ГРУПА хора комуникацията е НЕВЪЗМОЖНА. Защото всъщност групата НЕ СЪЩЕСТВУВА, съществуват САМО индивидите. "Група" е само една дума без РЕАЛНО съдържание. "Група" е името на колективността. Държави или народи, или нации НЕ съществуват, СЪЩЕСТВУВА само отделният човек. Тези които ТВЪРДЯТ, че обичат човечеството, НЕ могат да обичат отделната личност. Те твърдят че обичат държавата, народа, нацията, закона, ЛИДЕРА, космоса без да са в СЪСТОЯНИЕ да обикнат НИТО един реален човек. Да се обича КОНКРЕТЕН човек е трудно. За да обичаш някого трябва да се бориш, да се променяш. Никакъв проблем НЕ е да се обича държавата, народа, нацията, човечеството ЗАЩОТО те НЕ съществуват. Ние сме сами. Истината, красотата, любовта, свободата, демокрацията всички тези ВАЖНИ неща принадлежат ЕДИНСТВЕНО на индивида и САМО той МОЖЕ да ги възприеме. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА. Престъпленията срещу природата и живота, и човечеството, и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.com

Последните две изречения са страхотни.:) Предишните са жълта помия :(.

Алоу, окръжния прокурор на Пловдив! Провокаторите сте най-вече сред сороските нпо-рки и сред представителите на "българското" "право"раздаване. Също сред служителите на чуждите посолства.

Действията и бездействията на полицаите провокират засилването на напрежението в Асеновград.

А, познай сега и кое "провокира" "действията и бездействията на полицаите" в Асеновград и други населени места.

Институциите да си влязат в ролята това е искането на хората в тази страна не само в Асеновград, когато това стане пред закона хората да са равни, независимо от социално положение и произход тогава ще се оправи всичко тук .

ЗАЩО ТОВА ЧОВЕЧЕСТВО ТРЯБВА ДА ЗАГИНЕ Животът ни е стигнал до една точка, където НЯМА много пътища. Останали са САМО два пътя, две възможности. Изборът е прост: "Човечеството ще избере да се самоубие или ще избере демокрация и свобода." Всички диктатори (представителна "демокрация" - лидер и останалите) на света са СЪЗДАДЕНИ от нас. Защото ИСКАМЕ някой да ни казва, какво да правим. Когато НЯКОЙ ти казва какво ТРЯБВА да правиш, ти НЕ носиш ОТГОВОРНОСТ за това, ДАЛИ е правилно или не. Хората, като Адолф Хитлер, Барак Обама и Борис Елцин са заемали властните си позиции, ЗАЩОТО милиони са ИСКАЛИ да им казват какво ТРЯБВА да правят. Малко хора са СКЛОННИ да се разделят от психологията на масите и колективният ум. Малко хора са СКЛОННИ да се разделят с представителната "демокрация" - ЛИДЕР и тълпа. Колективният ум ДАВА несъмнено усещане за фалшива сигурност. Естествено няма смисъл да ТЪРСИШ истината самостоятелно. Много ПО-ЛЕСНО е да си християнин, индиец, мохамеданин, комунист. Държавите са НЕОБХОДИМИ за насилието (физическо, ментално и емоционално), безусловно наложено насилие само от тях върху теб, всеки ден. Защо се СЪЗДАВАТ тези глупави ограничения на световната карта от шепа хора - лидери. Светът е ЕДИН, представителните правителства би трябвало да са функционални, пряко подчинени на ВСЕКИ гражданин тук и сега, всеки ден. Представителните политици са умствено изостанали, когато заемат високи постове, те УНИЩОЖАВАТ всичко деликатно, всичко прекрасно и велико. Всички представителни политици СТРАДАТ от комплекс за малоценност. Защото ТАЗИ малоценност е много болезнена, те ИСКАТ да покажат на света, че НЕ са нисши. "Аз съм Президент.", "Аз съм Премиер." Денят, в който човечеството РАЗБЕРЕ само себе си, представителните политици и духовниците ще изчезнат. Едно нещо е истина, СТАРОТО човечество загива. Ако МОЖЕМ да разберем ЦЕЛИЯ свят, тогава една НОВА категория от хора ще МОЖЕ да оцелее. Това ще бъдат: "гражданите на света." Без държави, без нации, без народи, без религии - гражданите на света ще бъдат посветени на съзидателността и свободата, от всеки и за всеки. Работата на гражданите на света тук и сега, е да покажат на хората да бъдат съзнателни, да бъдат по-бдителни, по-обичливи, по-толерантни. Съществува ВЪЗМОЖНОСТ в близкото бъдеще за един нов човек, за един по-добър човек. Човекът, който е по-естествен, по-здрав, по-свободен. Един свят без войни, без нации, без държави, без народи, без религии, без представителни политици. Свят, който търси истини и щастие, тук и сега - всеки ден, от всеки и за всеки човек. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА. Престъпленията срещу природата и живота, и човечеството, и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.com

БЛАГОДАРЯ за синтеза, за мисловната есенция, поднесена така грамотно и просто!Разбираемо! Щастлив съм, че прочетох граматически безгрешен текст на висок и разбираем стил. Но съм уплашен и притеснен от: "Един свят без войни, без нации, без държави, без народи, без религии, без представителни политици. " А каква ще е цената, платена от народите и религиите им, за да се стигне до този този алтруистичен модел на човешко съществуване и възход????? Значи ли, че следва война след нахлуването на Исляма в християнския свят, изпаднал в упадъчни ценности и егоизъм, в материална и сексуална задоволеност, дори антиприродна??????

Не виждам защо все още не е намесен Путин в коментарите. Явно са спряли парите на гъзолизачите на САЩ, Сорос и еврогейските ценители. И ало, нашите политици, да внимавате с циганите, че да не вземат да ни изхвърлят от ЕС и присвояването на евро фондове.

Циганите са твърдия електорат на ГЕРБ. На практика те са тези, които му дават мандат.Е, как ще тръгне срещу избирателите си премиера?!?!

Абе какви са тия шибани окръжни прокурори с курвен.ките си изказвания, опити за провокация имало?! Точно в станимъка няма да виреят циганските номера от цялата страна, прекалено бличо са до пловдивските диваци, а и асеновградчани са хора честни и корави и ще трошат цигански гръбнаци, както и бая мангал ще се издави в язовира - има много подводни течения. Отделно всички мъже от Асеновград са я борци, я гребци, я щангисти, ако и там циганин вилнее над бащино огнище, начи цялата страна е циганизирана на 100%. Трябва да гласуваме за партия, която ще обещае, и ще спази обещанието си за детски до второ дете! Но малко по-различна от тия с 300 ле пенсия...

Циганите не се държат човешки, а като глутница зверове. Затова никакво човешко отношение към тези животни! Лишаване от всякакви права, включително от българско гражданство и да заминават за Индия, не ги искам тук!

КАКВО Е МОРАЛ, КАКВО Е ОБЩЕСТВО, А СЕГА КАКВО Какъв е нaчинa пo кoйтo дeтeтo pacтe. Пъpвo той cтaвa нaяcнo c вac, дpyгитe, a cлeд тoвa и oт "в РАЗЛИКАТА oт вac", тo СТАВА нaяcнo cъc ceбe cи. Toвa ocъзнaвaнe e ОТРАЗЕНО ocъзнaвaнe. To нe e нaяcнo кoй e тoй. Toй НЕ ЗНАЕ кoй e тoй, тoй пpocтo знae, кaквo миcлят ДРУГИТЕ зa нeгo. И тoвa e eгoтo: "paзмиcъл, кaквo миcлят дpyгитe". Иcтинaтa мoжe дa бъдe пoзнaтa caмo чpeз лъжaтa, тaкa чe eгoтo e нeoбxoдимo. Чoвeкът тpябвa дa минe пpeз нeгo. Toвa e диcциплинa. Peaлнoтo мoжe дa бъдe пoзнaто caмo чpeз илюзиятa. Bиe нe мoжeтe дa пoзнaeтe иcтинaтa диpeктнo. Пъpвo тpябвa дa знaeтe тoвa, кoeтo нe e вяpнo. Пъpвo, тpябвa дa cpeщнeтe измaмнoтo. Чpeз тaзи cpeщa виe cтe в cъcтoяниe дa пoзнaeтe иcтинaтa. Aкo paзпoзнaeтe фaлшивoтo кaтo фaлшивo, иcтинaтa щe се ПОЯВИ във вac. Eгoтo e нeoбxoдимo, тo e eднa oбщecтвeнa пoтpeбнocт, тo e coциaлeн пpoдyкт. Oбщecтвo ОЗНАЧАВА вcичкo, кoeтo e oкoлo вac, нe виe, a ВСИЧКО, кoeтo e ОКОЛО вac. Bcичкo МИНУС вac, ТОВА e oбщecтвoтo. И ВСЕКИ ви влияe. Bиe щe oтидeтe нa yчилищe и yчитeлят щe ce пoвлияe нa тoвa кoй cтe. Bиe щe бъдeтe в пpиятeлcтвo c дpyги дeцa и тe щe пoвлияят кoй cтe. Maлкo пo мaлкo, вcичкo ce ДОБЯВА към eгoтo, и вceки ce oпитвa дa гo ПРОМЕНЯТ пo тaкъв нaчин, чe дa НЕ ce пpeвъpнeтe в ПРОБЛЕМ зa oбщecтвoтo. Te НЕ ca cвъpзaни c вac. Te ca СВЪРЗАНИ c oбщecтвoтo. Oбщecтвoтo ce oтнacя към ceбe cи, и тaкa тpябвa дa бъдe. Te нe ca зaгpижeни, чe ТРЯБВА дa ocъзнaeтe ceбe cи. Te ca зaгpижeни, виe дa бъдeтe в ЕФЕКТИВНА чacт в мexaнизмa нa oбщecтвoтo. Bиe cлeдвa дa ce впишeтe в мoдeлa на ТОВА общество. Taкa тe ce oпитвaт дa ви ДАДАТ eднo eгo кoeтo ce впиcвa c oбщecтвoтo. Te ви yчaт нa мopaл. Mopaлът oзнaчaвa, те дa ви ДАДАТ eгo, кoeтo щe ce ВПИШЕ в oбщecтвoтo. Aкo cтe нeмopaлни, винaги щe ce нecpeтник пo eдин или дpyг нaчин. Eтo зaщo ниe пocтaвямe пpecтъпници в зaтвopитe, НЕ зaщoтo тe ca НАПРАВИЛИ нeщo нepeднo, НЕ зaщoтo пycкaнeтo им в зaтвopa, те щe ce ПОДОБРЯТ, нe. Te пpocтo НЕ ce ВПИСВАТ в обществото. Te ca paзмиpникa. Te ИМАТ някoи видoвe eгo, нa кoитo oбщecтвoтo НЕ oдoбpявa. Но акo oбщecтвoтo oдoбpявa, тогава ВСИЧКО e дoбpo. Eдин чoвeк yбивa някoгo, тoй e yбиeц. И cъщият този чoвeк пo вpeмe нa вoйнa yбивa xиляди, ТОГАВА тoй ce пpeвpъщa в гoлям гepoй. Oбщecтвoтo НЕ e пpитecнявaнo oт yбийcтвo, нo yбийcтвoтo ТРЯБВА дa e дaдeнo зa oбщecтвoтo, ТОГАВА тo e дoбpo. Oбщecтвoтo НЕ ce интepecyвa зa мopaлa. Mopaлът oзнaчaвa caмo, чe виe ТРЯБВА дa ce впиcвaтe в oбщecтвoтo. Aкo oбщecтвoтo e във вoйнa, тoгaвa мopaлът ce пpoмeня. Aкo oбщecтвoтo e в миp, тoгaвa имa РАЗЛИЧЕН мopaл. Taкa чe виe имaтe двa цeнтъpa. Eдин естествен цeнтъp, c кoйтo ИДВАТЕ, кoйтo e ВАШАТА cъщнocт. Toвa e: "caмия ceбe cи". A дpyгият цeнтъp, кoйтo ce СЪЗДАВА изкуствено oт oбщecтвoтo e: "eгoтo". To e нeщo фaлшивo, и тoвa e МНОГО гoлямa зaблyдa. Чpeз eгoтo oбщecтвoтo - лидерите ви КОНТРОЛИРАТ напълно. Bиe ТРЯБВА дa ce дъpжитe пo oпpeдeлeн нaчин, зaщoтo САМО тoгaвa oбщecтвoтo ви цeни. Tpябвa дa xoдитe пo oпpeдeлeн нaчин, виe тpябвa дa ce cмeeтe пo oпpeдeлeн нaчин, тpябвa дa cпaзвaтe oпpeдeлeни oбнocки, мopaл, кoд. САМО тoгaвa oбщecтвoтo щe ви цeни, и aкo тoвa НЕ СТАНЕ, eгoтo ви щe ce paзклaти. A кoгaтo eгoтo ce клaти, виe НЕ ЗНАЕТЕ къдe ce нaмиpaтe, кoи cтe. Дpyгитe ca ви дaли ТАЗИ идeя. Taзи идeя e eгoтo. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА. Престъпленията срещу природата и живота, и човечеството, и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.com

Алфа-премиерът де го? Ааа, крие се в храстите?

Трябва да се признае че циганите тормозят вече българите. Къде е държавното ръководство?

МАНИПУЛАЦИЯТА ВИНАГИ СЕ НАЛАГА ВЪРХУ ТЕБ ЧРЕЗ ДУМИ. ЕТО ЗАЩО СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ И ОБРАЗОВАНИЕ Е ВИНАГИ ПОД ПЪЛЕН КОНТРОЛ НА ШЕПА ХОРА - ПРИВИЛЕГИРОВАН ЕЛИТ И ПАРАЗИТ. ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ПЪЛЕН МОНОПОЛ ВЪРХУ ДУМИТЕ. ЗАЩО Нещата ИЗРАСТВАТ от думите. За човешките същества вербалните конструкции са се превърнали в нещо ТОЛКОВА значително, че едва ли нещо друго МОЖЕ да им съперничи. Ако някой сред тълпата изкрещи: "Бомба", самата дума ще ПРОМЕНИ останалите хора ВЕДНАГА. Може да няма никаква бомба, ала едва ли някой би ПРОДЪЛЖИЛ да прави това което е правил. Изведнъж и без НИКАКВО усилие, хората ще спрат това което са правели и ще се затичат насам-натам без посока. Въображението им ИЗЦЯЛО ще бъде ПОДЧИНЕНО на думата "БОМБА". Хората ЧЕСТО се влияят от думите, макар те да НЕ отразяват НИКАКВА истина. Човекът НАУЧАВА думите от ДРУГИТЕ, той не се ражда с тях. Научавайки езика на ЕДНА държава, човекът се ИЗПЪЛВА с МНОГО предразсъдъци. Думите са ПОСРЕДНИК, чрез който НАУЧАВАМЕ от другите за: държавата, законите, религията, митовете, трупаме култура, информация. Ако се вгледате в живота си, ще ВИДИТЕ колко неинтелигентно сте постъпвали. Прочитате някоя книга, НАТРУПВАТЕ знание и ЗАПОЧВАТЕ да си мислите, че: "аз ВЕЧЕ знам". Научили сте думата "държава" и си мислите, че познавате "държавата". Готови сте да спорите, и не само да спорите, ГОТОВИ сте да убивате и да бъдете убити в името на "своите" вярвания. Колко хора са избити за нещо, което просто са ПРОЧЕЛИ в една книга и са се ПОДЧИНИЛИ на някакви: идеологии, закони, заповеди и религии, които са наложени върху теб ВИНАГИ от ЛИДЕР. Това са изключително глупави хора. Един се бие за религията, друг се бие за държавата, трети се бие за народа. Вие се биете за някакво ВЯРВАНЕ: за книги, за идеали, за идеологии, за религии и убивате, тук и сега живи хора, жертвайки безценния живот. Какво ти правиш, ЗНАЕШ ли това. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА ТУК И СЕГА. Престъпленията срещу природата и живота, и човечеството, и мира са без давност. Времето Ви свърши. Това е ВСИЧКО. *https://translate.google.com

Неолиберализъма съсипа нашия народ. Дадоха на циганите ток и вода, като вместо тях ние поехме техните разноски. Това се нарече толерантност. Демокрацията или Неолиберализъма или капитализма, това са едни и същи неща, ни смачкаха нас българите, а циганите или по демократично Роми процъфтяват. Ще бъдете мачкани от парите.

Путьовците от полюцията ги е страх да припарят до гетата или да кажат нещо на мутрите, но към обикновените винаги са готови да употребят насилие... милост за такива предатели няма да има!

срещу горски, срещу полиция и институции организира рокерите и занапред ще бъде така. Циганите да са наясно, че те са малцинство, не някой друг, а законите важат и за малцинствата.

Ще дойде ден и полицията няма да е там.

Огромен полицейски ресурс и средства се хвърлиха в защита на циганите от Асеновград. Нищо подобно не се случва в защита от циганските мародерства спрямо нашите родители,баби и дядовци по малките градчета и селата. До кога??????ще търпим?????

Coфиянци реват от 12 години, че улиците им са пълни с глутници кучета, хиени и чакали и ГЕРБ едни кучета не можа да изгони, ти ги чакай сега да ти решат проблеми с хора. няма смисъл от протести, макар че колко софиянци са нахапани на ден 5-10 согирно по 365 дни сложи ги 2 хиляди на година нападнати * 12 години ГЕРБ управление колко прави 20-30 хиляди физически пострадали. ГЕРБ се въртят и не могат и немогат да решат проблема.....

Че е имало "рокери" У нас ройериъе са не повече от 50 човека и едва ли ще се занимават с политика Турбо- селвните на мотори слушащи сръбска чалга са по-скоро псевдо- патриоти с чалгаро-русофилски синдром...

Очакваме протеста на полицаите за по-високи заплати да е в мангалската махала. След като ги пазят, а нас, българите, тяхната кръв не ни пазят, да си търсят пари от техните данъци. Защо вземат от нашите пари. А тази история взе да прилича на еничарска. И къде е кметчето на Асеновград? Скрил се е като мишок. Тъпо е това, така се превръща в политически труп. Трае си и гласът му не се чува. Досега трябваше да е минал опис на незаконните сгради и следващата седмица вече да са съборени. Какво се крие?

При подобни случай трябва да пускат разни формирования за борба с организираната престъпност в гетата. Тараш и бой наред, извличане и арестуване на престъпниците, щото те се знаят всичките. Бой до посинивяне в районното, пък после да го съдят за каквтото трябва.

Хаха, Булгаристански премеждия.

Поне не трепаме децата си че са се обезчестили преди брака

Бийте наред и мангалите и ченгетата където ги пазят,само така ще се вземат мерки.

Не бе, луд ли си, как ще бием полицаи! родната полиция те пази, полицаите трябва да се уважават, за ударен полицай трябва затвор и на кого ще се обадиш, ако те нападнат и секакви такива глупости! Деева и племето смотано българско. Ако биехме полицаите повечко, сега нямаше да има ченгета между българите и циганите и нямаше след три дни да има протест на тюфлеците за още повече пари.

Демокрацията нарече циганите роми, но мангала си е мангал - само дето Боко е прекалено тъп за да го схване.

Мръсни ченгета. Като имаш нужда от тях, никакви ги няма. Като трябва да пазят цигани или депутати - на първа линия са. Ако мислите, че циганите са проблема - не сате, точно ченгетата са, дето ще ви арестуват, ако хвърлите един бой на крадливия циганин, или ще ви бият с палките, ако протестирате срещу правителството. Да изпукат всичките мръсни ченгета дано, а с циганите и депутатите сами ще се оправим като не ни пречат тия гадове.

Ако искате мир, пригответе се за война!Ясно е , че нито полиция, нито тези от горе ще направят нещо

Българите ли да се приготвят за война? Хехе! Явно не си чел "Записките" на Стоянов, или "В механата" на Ботев, или просто си живял под камък последните 30 години!

Тия галфони същите ли са, дето карат, без да се съобразяват със закон и други водачи на пътя, току зачернят някой примерен водач като се размажат в коалта му и после квичат да пазят моториста? Аз тия импотентни донори бих ги сложил откъм циганската страна, нямам нужда такива отрепки да защитават българщината и интересите ми.

На писалите минуси им пожелавам утре моторист да им се размаже със 120 върху предното стъкло, докато те си карат напълно дисциплинирано, и после да усетят как им се налага да лежат дебила, въпреки че те не са направили нищо лошо.

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу еврoгейски мекерета ти българите поведи!

Ето, станах! Повеждам! А ти къде си? Ааа, виждам те! Скатаваш се под юргана на топло, докато чакаш другите да свършат работата! Защото ти си добре, а другите да се оправят! Ти ли предаде Левски, бе? Или ти не се яви за Априлското въстание???

Трябва много да се внимава за провокатори защото враговете на България и българите само търсят и най-малкия повод да сипят лъжи срещу нас.Като се почне от антибългарската етническа партия в Парламента,соросовите отрепки и тн.Турската пропаганда отдавна обевява всички цигани у нас за турци само за да ги използва като повод за намеса.Добре е демонстрациите да са масови но никакви изцепки не трябва да има .

vasil

Турската политика постоянно използува мюсюлманите на Балканите,но те й трябват тук.Може голяма част от циганите у нас да се турчеят,да се преброяват като турци,да гравитират около турските общности,когато са в чужбина,но турската страна внимава да не ги приема като изселници.

Този протест трябва да се премести пред парламента и да бъде всенароден, защото всички политически партии без изключение в последните десетилетия ни докараха траен проблем с малцинствата!Три са факторите, които доведоха до това дередже с ромите - липсата на образование, безработица и фалшиво обгрижване с всевъзможни социални помощи.Рядко явление е циганин - добър занаятчия да тръгне да краде или да се занимава с дивотии, но колко са такива?Докато малцинствата не бъдат принудени да се образоват, да работят и да си плащат сметките, като всеки нормален човек, все ще е така, че да не стане и по-лошо.Прост овчар беше Бай Тошо, но явно осъзнал житейските истини, затова в ония години подобни проблеми нямахме, макар да не беше демократична България.То пък сега една демокрация... Има я, но за престъпници, извратени и всякакви анормални, обикновения и трудещ се човек се чувства натикан в ъгъла.

Какви мирни протести, какви глупости. Още тогава е трябвало тихомълком да се съберат родители, роднини и приятели на тези деца. Да влязат в махалата и да накарат Мангалите да изтропат една ръченица. Без оглед на пол и възраст, всичкото циган, бой докато спре да мърда, пък и след това, че тия са с по 9 живота.

Не е далеч времето, когато такива неща ще започнат да се случват. В един момент нечий родител няма да издържи на държавното нищоправене срещу циганската напаст и ще вземе нещата в свои ръце.

Българинът по-скоро ще се спаси в чужбина, нежели да се вдигне и наистина да направи нещо.

Не са виновни циганите, а оставената на автопилот пропаднала държава и крадливата мафия ГЕРБ-БСП-ДПС! Минимум един член на циганско семейство трябва да бъде принуждаван да работи, децата им задължително на училище до 10-11 клас с професионално обучение, да се построят малки жилища в затворени комплекси под полицейско наблюдение, да отнемат правата на всички лекари които им дават измислени ТЕЛК решения, детски надбавки и помощи да се дават за семейства с до 3 деца , да се третират със същата строгост на закона както българите! Има и други неща, но дори само това да се направи ще бъде чудесно. Стига само сме ги обвинявали за всичко! Значи булгаропитека дето преби жената в Несебър и кележа дето сгазил дете на улицата се осъждат условно, а се сърдим че нямало закон за циганите. Българите са много по-големи престъпници! Манго краде 5 кокошки, българските тарикати 3-4 млрд от КТБ, ГЕРБ краде 50% от парите за саниране, но иначе нямало пари да се интегрират циганите....и т.н. и т.н. Може да започнете да слагате минуси!

Бе, да питам- Къде е Батко ? Опа, грешка - Бойко ...

Той стои на сянка. Разпоредил е да се пази електората и полицията тутакси е обкръжила гетото.

За справка -как завършват такива случаи в ИЗРАЕЛ Когато лице като тия на снимката извади нож --сопа--тръгне с кола срещу група хора --започне да псува изаплашва с убииство израелски гражданини---100 процента лицето бива застреляно на място --нямазначение от кого-всички израелци носят оръжие по задължение След това установяват роднининте му-- арестуват ги --- къщата се взривява от армията --а наквартала му се налага блокада-- И това енай малкото-- И никой не казва че Израел е държава втори тип --напротих --първокласна уважавана държава е Въпрос -чийй хуй дири полицията по улиците на Асеновград--доколкото знам циганите си обикалят свободно града и се смеят

Есе на тема: Защо се възхищавам на американската полиция и израелските практики срещу терористите в обществото! Обичам вътрешния ред в САЩ, Русия и Израел!

Нищо не съм чул от патриотите - Вицепремиера по обществения ред си вее шкембето в Брюксел, лисунгера от Бургас си мълчи като плъх, а никой не знае дали Волен е болен или е фалшива новина! Вече са обединени ЕНИЧАРИ! А и Деси Чуколов не прави граждански арести? Предатели на бъграрщината!

Те цигани не барат. Само студенти, стюардеси, журналисти. Това са техните врагове.

Че те винаги са си били руски лекета.

По-интересно е кои са идиотите, които са гласували за тях? По мои сметки трябва уж да са тия, дето сега ядат полицейски палки в Асеновград и не биват допуснати в маалата - уж патриоти, и от агитките. А, в тая връзка, като гледам какви хлапенца напират да влизат в махалата, е добре там човек под 17 години и 100 кг на лежанка да не влиза, щото ще яде бой от мангалите, там не е за деца. после, като се влезе вътре, циганята ще хвърлят камъни - пак се требе поне тояга нещо, сгъваема палка или друго, което ченгетата няма как да допуснат. Или, с други думи сега е време да се намачкат циганята от катуница и на други места, дето са правили золуми, а като поутихне малко в Асеновград - десетина начупени цигански гръбнака и там.

Полицията трябва да не е ОКОЛО махалата, а В махалата

Дали смеят?

Мластта се радва -че нещата в Асеновград затихват -народът поизлъган -нещата остават по старо му Резултатите досега --- -- Турските цигани станаха герои -известни -придобиха самочувствие-имат вече своите герои -Второ Те са -ислямски цигани --това е важно ---обединиха се -емисари обхождат района иправят седянки ислямски --Спечелиха циганите нови територии---не вярвам вече язовира в Асеновград да е българско място -както подкараха процеса-- до 30 дни половината цигани излизат до 60 -останалите --присъди--условни Може би само ортака на Ахмед Муса ще подържат още малко --- но той ще върши просветителска ислямска работа по арестите Може би пропускам нещо важно--допълнете