Превозвачи блокираха Митница Пловдив заради такса

Протест на международните превозвачи блокира входа пред административната сграда на Митница Пловдив заради неосигурен достъп до държавното учреждение.

Обратно в новината

Коментари - Превозвачи блокираха Митница Пловдив заради такса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А , сега ми се изясни защо и в софииската митница требе да си факир за да влезеш и излезеш с тира. Явно я готвят по примера на пловдивската , да отворят път срещу заплащане на някой нов милиардер.

Повече от 10 млн е спечелила частната фирма, само защото някой се е сетил да приватизира терена, а митницата години наред отказва да намери друг път. това е мафия. Не е ощетена държавата, ощетени са превозвчите. Гадни , мръсни обирджии. Кой е притежателят на тази фирма?

Ако Бойко иска приходи за държавата- а не рушвети в джобовете на частни негови съратници- сега е моментът да поиска за 5 година назад/ заради изтекла давност/ от фирмата, която е събирала таксите да ги върне/ конфискува в полза на държавата/

и или им бутнете оградата, или преместете цялата митница.

Е няма такава държава ! И аз питам- след като митницата е държавна и в закона има ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВО НА ПРЕМИНАВАНЕ през чужд обект, Кой : 1. Допусна общинска земя да стане частна 2.Защо митница Пловдив не си е уредида с Община Пловди-правото на преминаване през частния обект 3.Коя е частната фирма-на кого е и къде се отчитат парите. Плаща ли данъци частната фирма и колко на година 4.По принцип тази нерегламентирана дейност от страна на частната фирма защо в продължение на 12 години не е проверена от Общинаат, Прокуратурата и ресорното министерств Има ли въобще държава ?

Не бих питал! Директно с тоягата и сами да се сещат!

Пък после се възмущават, че след 9 септември разстрлвали " невинни" предприемачи и богаташи.

Е, наистина няма такава държава!

"Таксата е била 21 лева и от няколко години е 31 лева..ситуацията е такава от около 12 години.Преминават около стотина камиона на ден..." А сега сметките....:) Нека сметнем приходите без да вземем предвид,че таксата е вдигната на 31 лева...Та,12 години,по около 270 работни дни годишно,по 100 камиона на ден,по 21 лева на камион прави една скромничка сума от 6.800.000 лева.... Да се учуди човек,че ръководствата на митницата,от 12 години насам не се сетили да отворят вход откъм страната на Булеварда...:):))) Една проверка на имотното състояние на тези ръководства,ще даде отговора и на въпроса-защо не се сетили.....

Не бих питал! Директно с тоягата и сами да се сещат.

За да стане това трябва да се самосизира Цацаратурата, а няма престъпление. Ограбването на хората и фирмите сега се нарича бизнес.