Протест с искане за съдебна реформа пред Народното събрание

В София се проведе Марш за правосъдие - граждански организации призовават за реформи, които да гарантират върховенството на закона и правата на гражданите.

Обратно в новината

Коментари - Протест с искане за съдебна реформа пред Народното събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля за протестите да съобщавате не само във Фейсбук, но и в др. сайтове. и в дир. бг. и във фокус.Аз нямам акаунт във Фейсбук и нищо не научавам

Като чета троловете, вместо да се подкрепят тия будни хора, те хвърлят пак помия. Нищо не става от вас.

Всеки трол трябва да се къпе поне веднъж в седмицата, за да смърди по-малко.

В българската правораздавателна система цари невъобразим хаос, защото всеки от тези несменяеми "магисистрати" трепери да не изпадне от каруцата на бандитите, които отново управляват страната.Справедлив процес може да има само тогава,когато на съдийските банки седят почтени хора, които да са истински професионалисти и квалифицирани специалисти. За съжаление такива в българската съдебна система няма - разните университети в България подготвят само измет.

Искам съдебна реформа! Искам бързо и справедливо правосъдие. Но не искам фондацията "Америка за България" да се меси и в съдебната система на страната ни.

Защо и Христо Иванов не дойде на протеста, нищо, че се пише пръв европеец, още по-пръв НАТО-вец, а най-пръв антицацаровец? Защо никой от 1000-та протестиращи не спомена името на ББ, нали той е назначил Тетка за министър?

Дебелаците се къпят във форумната любов на блицаджийските тролове. Харесват си съдебната система, Цацата и неговата Цацаратура, БайУй, Узунов, Ясенчо... Бранят Дебелянчо от "соросоидите". Панов им е трън в очите, Христо Иванов също, всеки, който се осмелява да каже, че мафията е превзела държавата. Семействата с деца и хората излезли на улицата, за да покажат отношението си към ЦУМ-аджиите са платени, а пък дебеловратите с агнешки главички пред съдебната палата са истинките и искрени протестиращи... Тука е така. Затова сме на дъното.

Май нещо ми напомня за протеста на умните и красивите - или просто съвпадение?!

И участниците са същите и финансирането от същото место.

Всичко може много лесно да се реши. Както е в много държави по света. СЪДИИТЕ СЕ ИЗБИРАТ ОТ ХОРАТА В ИЗБОРИ. Едновременно с изборите за парламент например. В момента те се назначават. Ама тези, които праят законите се ослушват и се скатават.

Чудя се аз,защо тапата по4Цариградско"вчера беше от преди Окръжна болница. Грантаджиите и протестърите на Христо Иванов и Лозан Пантоф избраха точното време и място за"протест".Окупираха със 600 души Центъра на София в разгара на Баловете,за да ни вгорчат живота. Съдебни промени не,направо съдебна революция трябва да има,това е безспорно.Но тези лакеи на "Америка за България" и на разни олигарси,са първите за измитане.Отделно е триото на Дебелаците.

Ми отговора е прост.Защото са обратни и обичат да ги псуват,важното на нормалните да им е зле,те споменават който трябва.

+++,точно така ще да е.

Като изгоним руската паплач от България ще станем нормална държава.

,,Протест'' - организиран от властимащите с цел отвличане на вниманието от социалните проблеми!

По колко дават въ да зема и аз да отида а ?

Справка Асен Генов.На него му дават,на статистите май не дават.Ако разбереш нещо повече,светни ни и ние с аверите да участваме белким изкараме за по едно малко.

Колега Анти бе а да ги оставим да си земът а ? Бе ко стаа с пенциите туй по мъ интересува бе ти си бил "спец" по болничните чувам дай да мъ уредиш с нещу а ?

50 лева

Хайде бе ГРОБАРИ , направете нещо за този народ. СТИГА СИ ПЪЛНИХТЕ ГУШАТА. Не Ви ли е срам да храните калинките и циганите, а хората които се трудят (и са се трудели цял живот) да ги мачкате ?!

Ама докъде стигнахме в Абсурдистан?Некви олигарси ползват граждански сдружения за свои цели с чужди пари,е вече доста преля млякото и замириса!И кви реформи уж,то било да сменят гл.прокурор с техен удобен,за да си кютат!Или да създават бъркотии,докато си въртят далаверите!

Ами нали същото направиха и при Орешарски за да си върнат тартора на ОПГ боко на власт..Тогава ги подкрепяхте и се радвахте ама сега защо ли така не ви е удобно????Двойният аршин никога не е давал път на развитие към добро..

Яжте си попарата , всезнайковци мили.Но утре и гък да не съм чул , че отново сте изиграни

Два мандата управляваше ГЕРБ и замазваше съдебната реформа, избрахте го за трети мандат и пск ще я протака и замазва, защото никой не реже клона на който седи. Вие сте си виновни, като избирате мафията, как ще искате тя да се бори сама със себе си? Протестирате срещу собствената си глупост!

Ама нали днес се доказало, че българите са най-примитивните хора, и са по-примитивни даже от африканците, кви реформи чакате от такива?

Хора, които не са написали един ред, нямат нито едно конкретно критично изложение нямат намерение да правят реформа и използват заблудени клакьори. Още по- лошо. Има интерес от забатачване на обвинението срещу Цветан Василев и пълно утвърждаване на модела на управление. Не е "КОЙ"- това е политическата класа на БКП , която спечели прехода и унищожи всяка опозиция срещу себе си..

Доста малоброен протест си беше...

Стиснсти са!Ще надпишат още 200 души за по 50 български лъва и ейти чисто на джоб!

Бях останал с впечатлението че съдебната реформа я завършихме. Най-малко 3-4 пъти. Пак нова ли ще има?

искам снимка от камерите на Нова над площада :)

Някой да е забелязал да му липсват пари от банковите сметки,след посещения на този сайт?

Що,какво се е случило?

Какво първо ще видим ? Съдебна реформа или извънземни ?

Огън да ви гори до 578 коляно.Еволюцията почна от българския парламент.

Привет, тъпаци! Ако ще правите нещо, искайте веднага да се приеме ЗАКОН ЗА ЧАСТНИЯ ФАЛИТ. Това е истински належащото за България! Хайде сега Мая да се ангажира искрено с нещо смислено и голямо!

Драги ТРОЛОВЕ, доста работа ви се отваря покрай този протест. Викайте подкрепления с повече акъл, че гледам не можете да измислите какво да пишете. Няма ли да правите антипротест в защита на Цацаров?

Цацаров определено не е стока, ама американските мекерета дето протестират още повече не струват. Ако зависи от мен, един няма да остане на поста си.

твоят Путkин не ви ли каза опорни точки, че остроумничите самосиндикално днес, русска свиньо?

3евзек

А вие българите какво направихте за проблема с Цацаров? Защо все американските мекерета трябва да ви вършат работата?

Търсели реформа ми то е просто искаш имаш странно е кога се сетят кога свършат мачовете това сме го гледали реформа е кога се подменят кадрите а не слуги да ме командват некъдърници и мислители само философи а това нее реформа това е цирк вярваме си

Център за Управление на Мафията

ТОВА ЩЕ СТАНЕ СЛЕД 500ВЕКА

кумунистите умреха отдавна,стига сте ни гъбаркали.

Не реформа, оставки искайте!

дрън дрън та пляс! Идеята е да има правосъдие за "Америка за България"...

А нещо за срещите Прокопиев- Панов- Иванов?Ни вопъл,ни стон!Ай,гиди,гиди,само пари смучат,баси държавата и тарикатите!

Албенче, ти ли си?

Фактът,че свинките обичат кочината не е спам!

Да посочиш някой с пръст , е най-лесно. Но , защо депутати, съдии, следователи и т.н. , да бъдат защитени от проверка на техни действия?

И как маршируваха?Строени в редички по двама,а викаха ли " хайл"?И познатото затворяне на движението ,за да объркат трафика,много умно!

Те тези от марш-манифестацията от Прокопиевите ли са? ХО ХО ХО

Че кои други?Който плаща той поръчва музиката!

до Любена Павлова - за какви пари даваш да ти мачкаме цицките?

за да имам два минуса, значи Албенчето четат тука заедно с мъжленцето си - Пепи Еврото. И понеже заради Христо Иванов му спряха двайсетте заплати че го уволниха, сега му е черен та се осират двамцата с цицорестата си лапачка

Последната новина в новините е протестът. Браво на медиите! Смях в залата.

Кучетата си лаят Ние си правим далаверките

ВЪЗТОРГ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!! ХОРА БДЕТЕ!

Трол с големи букви!Ясни сте маршируващите!

Съдиите са сладките боклуци, а прокурорите- горчивите.Всичко е аут!Подобие на държава!Да му мислят гладните!

И кой по-точно протестира и защо . Помните ли 1998/9 , реституция, ликвидация в реални граници. Приватизация. >Запей и ти песен такава, запей, девойко, на жалост, запей как брат брата продава, как гинат сили и младост, как плаче сирота вдовица и как теглят без дом дечица!

Е, то е повече от ясно, че някой е свършил парите. Пак.

ЖовотЪТ наш , кога ще почне.

Съдиите в ВСС са Мафията в България. Защото не ги избира народа, а стават съдии с Подкупи и решават какво да става в цяла БЪлгария. Съдиите са Мафията щото, ако някой СЪдия блъсне с кола и убие единия от Братя Галеви, съдиите после ще го оправдаят. Също и ако Съдия нарочно отсъди срещу Братя Галеви в дело( дело в което друг бандит- конкурент лъже че са го пребили и ограбили, но съдията не поиска никаква проверка), това също НЯМА да е престъпление според Съдиите и ще накарат братя Галеви да плащат обезщетение и съдебни разноски. Обаче, ако братя Галеви блъснат и убият някой съдия или отидат и го пребият и ограбят, това за нашите Съдии ще е Престъпление, и ще ги осъдят.... Ето затова, Мафията в БЪлгария са Съдиите !!! Съдиите пускат от затвора- всякакви свои роднини- Шефове на данъчно и Митница уволнени за Кражби.

Това е ,че мафията дирижира,а правосъдието е под натиск отвън!То само не може да стане независимо,дори и да иска,ако няма механизми за защита!

А тоя дето телефонираше на Ало Ваньо да не закача Мишо Бирата ше ли има нещо общо с ОПГ-то на име МАФИЯ в тази тъй древна държава с името България?

Видя се транспарант "граждани срещу мафията". Същия го носеха преди година-две протестиращи "еко" организации в защита на кемперите и караваните да газят по пясъка на Черноморието. Кой кои протестиращи снабдява с този транспарант? Това е въпросът.

Ето какво се случва, когато не искат да се каже истината за терористичните атаки. А тя е само една: Защо се избиват мирни граждани и бомбардират суверенни държави и им се налага режим, който те не желаят. ИСТИНАТА!!

Е как да стане тази реформа в СС , като комунистическата номенкулатура в тези среди не ще да си тръгне , а те никак не са малко! Там ще е последната сфера от където ще си тръгнат те!