Полицаите излизат на протест за старта на председателството

Полицейски протести ще има в деня на официалното откриване на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Полицаите излизат на протест за старта на председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплати ли! За тия кучета на власта само по един бор в задния двор заслужават.

Не са виновни полицаите. Те разкриват каквото им се нареди,укриват каквото им се нареди,бият когото им се нареди и вършат само- каквото им се нареди. ЗАД ТЯХ СТОЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ОСТАВЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ НА МИРА,СТИГА СТЕ СИ ЧЕСАЛИ ЕЗИЦИТЕ С КОМУНИСТИТЕ,ДЕТО ОТ ПОЛОВИН ВЕК ГИ НЯМА.В ония години сте били още в течно състояние и хабер си нямате. Комунистите са имали идеали и са умирали за тях. КАКВИ СА ВАШИТЕ ИДЕАЛИ БЕ,КУХИ ЛЕЙКИ?.....Ууууууу...

БАТЕ БОЙКО, ПОСТАВИ ИМ УСЛОВИЕ ДА ХВАНАТ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ: УБИЙЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ, КРАДЦИ, ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ И Т.Н. ВЕРИГАТА Е БЕЗКРАЙНА, А НЕ ДА МИ СТОЯТ С РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ И ДА ЧАКАТ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ДА ИМ ДАВАМЕ СВЕДЕНИЯ ЗА ГОРЕУПОМЕНАТИТЕ И ТОГАВА ЩЕ ИМ ЗАВИШИШ ЗАПЛАТИТЕ!!!!

овцете на паша

Много са се преработили и искат повече пари ! Колко много хора са ограбени, набити, изнасилени, няма никаква сигурност човека в България ! Няма отговорност и защита ! Какво образование имат ?Как може хората на реда да излагат България точно сега ?

А колко гладни хора има в България ?! Дай да обесим всички хлебари и собственици на ресторанти !!

НЕ ПРОТИВОЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВУВАЙТЕ!!! а оставете мафията спокойно да си управлява държавата

Ами , ако всички останали подкрепят протеста? Представете си всички гладни и изнемощяли хора на протеста , посрещат евродепутати? На първа линия пенсионерите, след тях работещите бедни, а те нкак не са малко. Ченгетата са ангажирани със собствените си нужди (както винаги), кой ще пази останалите?

Най-големите толупи и идиоти най-отпред на опашката. Мръсни милиционерски номера.

Досега, колкото пъти съм бил обект на престъпно посегателство, полицията нито ми е помогнала, нито е разкрила извършителя. Нямам и познати, на които да е съдействала. В последните години рядко човек може да ги види на улицата, било то КАТ или охранителен патрул. Който може да се похвали с обратното, нека ги подкрепи.

Русия ще направи всичко възможно за да отрови председателството на България на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

Така ще е докато народа е разцепен по темата Русия.Докато голяма част от българите не разберат че Москва не ни мисли доброто,и не се опълчим единно всички срещу Русия,не чакайте България да се оправи.Това разграждане на държавността у нас започна още в началото на прехода, именно с намесата на руснаците,било то като държавни лица,или чисто мафиотски руски структури.Как тогава честен човек или бизнесмен би успял в такава среда?!Точно никак,и лека-полека и той нагазва в блатото на корупцията и бандитизма,докато един ден всички разберат простата истина че така държава не може да съществува,и тя е обречена на разпад!

еииии .... това че няма геи парад в москва , много ви тормози... на всяка дума русия та русия ... ха ха ха

Първо да покрият физ. норматив После, да си свършат работата и ще се види70% са пингвини и не могат НИЩО..но са уредени в мвр- то щото е много лошо...да пробват един ден в строителството. ..това е шега :)

няма да могат да покрият такъв норматив ако има

Те жилетките не успяват да закопчаят върху тумбаците, ти норматив. Половината ще се поминат.

Започвам сериозно да мразя Българите!!!

при 20 годишен стаж, един от системата, независимо-полицай или пожарникар, гасящ пожар , получава чисто 1200 лева, а друг също негов колега получава 1800 лева, ха сега кажете ми, цвъки кюмпильов, как е, нали вие сте в играта при назначаването на вашите хора, ама ли справедливост , в случая, а и също за едни може картож, да се местят от село в град, и от там в по-голям град, а за българина не може, справедливост, нали така вие двамка ви, всичко от до знаем за вас. ББ няма вина, той е за външната политика, докато вие сте в играта, тук ръка няма ББ, а и знаем на ББ потеклото му , само хубави неща И не пишете цял ден , че Бойко е, не е той, няма пръст ТОЙ, добряк е Бойко, това и децата от детската градина го знаят

моя град дет все повече мяза на село спираха яко и проверяваха хората. Да закъсняват само за работа.

на един тест за полицаи е един град се явили 100 кандидата и един издържал. Какво очаквате бе? Материала е такъв - навсякъде. Във всички сфери. Постепенното излизане на соц. наборите в пенсия ще покаже истинските плодове на демокрациятааааааааа.

Тези господа дето живеят на гърба на държавата, нереализирани спортисти, да отчетат първо каква работа са свършили. Да не говорим колко е администрацията в МВР, папкаджии, дето и те се броят специални. Ако няма полиция, едва ли престъпленията щяха да са повишат.

kато те гледам как пишеш и колко злоба има в теб, колко си тъп, най-вероятно си някой миризлив таксиметров шофьор с хемороиди.

Два дена убийства, два дни протести... екстра! Така е в рая. Ама да видите как добре стоим във външната политика!!!

полиция следва и да е заплатена добре. Само дето много калинки и там, та колкото и да се стараят пчеличките, накрая всичко ще е пак бели точки на червен фон.

наскоро при сашо диков имаше един българин, който работи в свинеферма в Испания, сключил договр наняколко тона свинско с брат на депутат от ГЕРБ, камиона притигнал от Испания, на границата на България джипиес-а му изключва, месото изчезва, братът на гернараста се изпарява и никой не плаща на исканската фирма....Българина долита скоросно в БГ, ПОДАВА ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА, и на илизане от полицията гербарасткото лайно, което го обрало, му звъни и го предупреждава да си затваря човката , че лошо му се пише...Полицията е свързана с властта в мафиотски възел...

Вземи, че се гръмни тъпо създание. Никой не вярва на Диков, историята на твоя познат е глупаво съчинение на милиционер.

Незабавен контра протест за тези хартутници дето по цял ден само мушангии правят и тънем, тъне цялата държава в престъпност.

Не наяли се бе, деба и гнусната сган. Почнете да работите и тогава квичете за още пари, а ако не ви отърва - аре уво и освободете позициите за хора на които им се работи.

все пак към 60 хиляди души. Да речем тия си тръгнат да освободят място за "работари". Обаче с тях няма да си тръгнат и връзкарчетата и политически назначените. За два месеца ефекта от новите дето ще са със желание за работа след няколко прозвънявания "от горе" ще е същия като сега.

abasador

да се, надяваме, че протеста ще бъде мирен и държавните служители ще оставят служебното си оръжие в къщи! Ако мен ме питате защо пък не (въпрос на характер), тези еврогейски управници си заслужават да бъдат стреснати, та дано да спрат с глупавите си и тъпи решения срещу страните на ЕС. Лек ден.

ватник...

abasador

не бе, не съм ватник, по-скоро дясно ориентиран националист съм ... Да ти е... лек деня.

Тези некадърници са организирани от червената путлеровска мафия! Неграмотни и корумпирани недотавници!

виновен.

Аз пък,си помислих,че е Далай Лама...

И точно за какво ще протестират? За това, че са събрани от кол и въже и не вършат никаква работа, а им плащаме ли? Ами да им излезем на контрапротест

защото знаят , че може нищо да не вършат, но гарантират неприкосновеност на кражбите и далаверите на партийните боклуци в паламента и министерствата и техните обръчи от офшорни анонимни инвеститори (справка - криминалния Юлен, сечащ гори и бетониращ територии от националния парк Пирин)

Ами ако ние излезем на протест срещу полицаите ,че не си вършат работата,за това че не могат един норматив да покрият и са заприличали на тулуми ,че патрулират проформа и има толкова осъдени разхождащи се свободно?Като им гледам протеста, видът им по цивилка е по-скоро на мутри ,отколкото на служители на закона Призовавам за граждански контрапротест и освиркване където ги видите. Дано се сетят защо.

Сам си отговорил за искането им по отношение промяна на закона!

Протести от "служители" на МВР!?!?!???? Тези нагледци наистина са "служители"-и то БЕЗ грам професионализъм!!!!От 01.01.2018г.--9 дена 10 трупа и НИЩО неоткрито?????ЗАЩО им плащаме на тези мърляци??????И за откриване на Председателството- стачка-елате ни вижте!!???И ако това не е режисирано-ряпа да ядът!!!

На фона на тези убийства и многото криминални прояви,какви пари искат полицаите.Едно нещо не са свършили като хората, а само искания ...

Ако в България има значение...., но все пак. Какво казва закона за полицаите? Могат ли да протестират?

да протестират. Не могат да стачкуват.

Никакви пари за тези мърши, вземете свършете някаква работа първо. Що не кажат колко полицая се падат на човек от населението и каква е ракриваемоста на престъпленията щото тогава народа ще излезе да протестира срещу тях!!! Първо започнете да си вършите работата и после пари искайте, неможе по цял ден да се чудиш как да не запсиш а после пари да искаш!!!

65 000 в МВР на 6 милиона и 500 хиляди дебила, прави горе долу по 1 на 1000 дебила.

Хайде като разкритите кражби на дебили минат 1% процент тогава да искат пари, защото по статистика на застрахователите е под 1%. Тука не дебилите са виновни г-н полицай БЕЗДЕЛИНИК!!!

не протестират,защото имат изградена ценностна система и безропотно вършат черната работа в обществото.

А ние, синдикалните старчета от БАН няма да протестираме, защото ни замазаха устите с лайна, пардон, с 15 млн лв. Да ни е вкусно.

Още се чудя за какъв гре...й ви ги дадоха, инфантилни старчета.

дансаджиите,бопаджиите и боркоровците не протестират.

ще го турят ли, на винил?!

Време е да се спре да се плюе срещу ,,комунисти,, малкото които е имало отдавна са избити или унищожени в затвори и лагери,защото са искали Комунизъм с човешко лице.След 1990 ни ,,управляват,, деца и внуци на бивши фашисти пребоядисали се на комунисти сега капиталисти...и така до безкрайност.

И в Карлуково са по-умни от теб

Законно да се простестира - ДА, има право всеки.Но НЕ на безредици и анархия

тук има много любители на протестите. Всякави протести и няма никакво значение точно за какво - важното е да има протести срещу ББ. Но.... след по-малко от 6 месежа председателството на ЕС ще свърши. И тогава вече няма да има с какво да шантажират ББ. Могат да си протестират колкото си искат мицифайките. Като държавни служители те най-добре трябв ада знаят че закона трябв ада с еспазва. Има приет бюджет. Това е закон. И всъщност на някои им вдигнаха и заплатите. От тук нататък, който е недоволен да напусне МВР. Но какъв ще стане? Овчар? Или охранител в частна фирма. Защото 90% от служителите в МВР за друго не стават. И като отиде вчастната фирма да видим кой ще го търпи да ходи по протести в работно време. Ще го изхвърлят като мръсно коте. Ясно е че в България има кръгове, които не искат да имаме успешно председателство. БСП-то са ясни - те защитават интересите на Москва, на Путьо и кремълските путьовци. ДПС и те са ясни - тях ги интересува да заслужат похвалата на Турция. Интересна епозицията на т.н. "автентични десни". В омразата си към ББ те са склонни да се обединят и с БСП-то само и само да ги забележат. Но... после кой десен ще гласува за тях? На изборите миналата година се видя че десния избирател е много критичен към такъв сорт изцепки. Ще вземат по -2-3% и пак ще се чудят защо им се случва това. Така че милиционери БАН-яджии, пишман-еколози и всякаква подобна пасмина на държавна издръжка е крайно време да бъде редуцирана. БСП-то да им плаща.

Объркал си името. Ти си ФБР или ЦРУ. Защо си се кръстил KGB?

кгб,цру,мосад ...всички са обединени ционисти и работят за ротшилд и $!

Държави в които има мирни протести и референдуми,живеят по добре от нас.Тук всичко е опорочено от самото начало,като комсомолски мероприятия.

А ние, синдикалните старчета от БАН няма да протестираме, защото ни замазаха устите с лайна, пардон, с 15 млн лв. Да ни е вкусно.

разбирам защо протестите са единични: полицаи, еко защитници, пенсионери. Протеста трябва да бъде един, но масов. Всички протести са в резултат действието или бездействието на тиква и сие.

Ще протестират, защото ........ изобщо не си вършат работата ..... и ще искат по-високи заплати по този случай .......

сигурно има и такива дето си вършат съвестно работата,не слагайте всички под един знаменател

Има и полицай които искат да си вършат съвестно работата,но системата ги притиска и мачка,трудно е в такава среда.

Има и полицай демек един човек.

Чакайте ,не бързайте...!Ние ,пенсионерите ...,като най-ощетени иунизени ..с тия мизерни доходи -ще сме Първи ...с плакатите ,нека видят европейците ..с какви средства сме принудени от управниците ..да оцеляваме...!?

дядка,що не питаш крушовската селянка кой ви изяде пенсионния фонд и сега ревете-10 милиарда даваме от нашите данъци за да не изпукате от глад мръсни русофилистични дебили!!!

Да се наредят на Опашката , Първо сме Еко защитниците !

личи с просто око как някоѝ се опитва да дестабилизира държавата проклети комунисти социалисти и тям подобни проруски подлоги дано се задавите в злобата си не се спряхте и не се спирате пред нищо само да очерните държавата .ама и за вас ще доѝде видов ден....

Всички -до тук управлявали са чеда на партизани, мандраджии,с винари, овчари и врагове на буржоазията. Всичкииии! Наследници на някой с акъл, морал и мисъл НЯМА! Та, за това горе изборените няма как да са мислещи хора, освен за правото си черво. Народа същия/ в по-голямата си част, само да му падне и на него ще къса, ще къса от мазната баница/ . Това е! Каквито уравниците- такъв и народа. Все пак те от него са произлезли....

Какво да очернят като от това, което е реалност в тая кочина, по-черно няма и кои са комунистите, а които другите ? Те всички са от едно котило боклуци.

Борисовата Държава - Държава ли е ?

Те да излязат и да си вършат работата-че толкова пари могат да съберат-че да им и останат- да не говорим дори,че изобщо не се виждат резултати от каквото и да е дейност

Сега е момента за протести! Нека видят евродибилитетът колко трудно се живее в България! Иначе нашите управляващи представяр пред западняците България в розови краски,тихо спокойно място за бизнес,а овцете нали знаете за какво са? Да ги доят,да ги стрижат,да ги колят! Затова казвам сега е момта за протести!

И к'во? Ще видят, ще папкат, ще акат в скъпите хотели. Ще си разходят гъзовете и ще се приберат далеееч от тук. Нещо, което с помощта на червените другаре им бе предоставено- чалгарска евтина работна ръка. Доволна на вино, ракия, кебапчета и 500лв. заплата. Казва им се колонизтори. Винаги ще са си добре западните гейчета.

Да протестират и срещу съдиите, защото те арестуват, а съдиите пускат.

съдиите пускат, защото те арестуват самоубити.

Някой да не си помисли, че тези протести са нарочни и някой яко ръчка полицаите да протестират. Няма такова нещо! Те съвсем спонтанно си го правят и гледат с крайчеца на окото палката на диригента.

Най - добрият протест ще бъде, ако бойкотират охраната на европредседателството. Тогава чак зад Брюксел ще разберат за проблемите им.

Значи за полюционерите- рекетьори протест може, а еко защитниците били саботьори и национално безотговорни. Едните официално добре платени некадърници, другите (всички под общ знаменател) недоказано платени "провокатори".

Ми к'во ти се иска бе , Лиле ?