Жандармерията обгради МВР заради протест срещу полицейското насилие

Всички улици около МВР бяха отцепени за часове днес заради протест срещу полицейското насилие над студенти и граждани, който започна в 14,30 ч. МВР съобщи, че е изпълнило задълженията си, въпреки провокациите, и издирва участници във вчерашните протести. Демонстрациите продължават.

Обратно в новината

Коментари - Жандармерията обгради МВР заради протест срещу полицейското насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това доживяхме. Жандармерията пази безпомощните полицаи, а децата от училището ги освиркват.

Докато гледаме театъра: На закрито заседание вчера Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) e решила да прекрати процедурата по отнемането на лицензите на "ЧЕЗ Електро България" и "ЧЕЗ Разпределение България".

куче,което не пази двораси асе вре в краката на господаря си е.....

Жалко за софийския университет че има такива неграмотни преподаватели а даже и професори.Те не знаят ли че бели листа със снимки от театрални представления не са доказателство.Всеки български гражданин който смята че е бит трябва да отиде до която пожелае поликлиника и да бъде освидетелстван от лекар за нанесените му леки ,средни или тежки увреждания.Имате ли поне един такъв джкумент .Покажете че сте грамотни хора а не членове на провалили се политически партии изхвърлени на боклука от народа.

днеска подадоха сигнала спасявайте се

Срам и позор за българската демокрация.Орешарски се крие и влизи и излиза през задните входове на министерства и др. правителствени сгради.Станишев също.Депутатите се охраняват от въоръжени до зъби жандари.Парламента също.

Циници са тези дето всяка вечер затварят центъра на София и изливат дястата-бясна злоба върху правителството, тези лумпени пречат на всички граждани да се придвижват свободно.До кога ще се търпи тази анархия?

Наглост от страна на протестиращи и тези дето стоят зад тях, не мога да си представя в западна държава или САЩ някой да си позволи да напада полицията, това може да стане само при нас , видите ли протестиращите имат претенций към полицията НАГЛОСТ!!!!Прекалено либерален е министъра на вътрешните работи!!!!! Всяка жаба да си знае гьола!!!!!!

Аз просто наблюдавах видеото с оня маймунек, дето скачаше върху тавана на една кола пред очите на полицаите и после се търкулна на паветата. Как ме засърбяха ръцете да стрелям по скачащия маймунек. Щеше да се преметне като заклано пиле във въздуха... И после се оплакват от полицейщина, отрепките с оптрепки - скачат връз колите, бутат кофите за боклук, блъскат полицаите, махат загражденията. Сега е моментът за масирани арести на агресивни протестаджии, като се предявяват твърди доказателства за нарушаване на закона. Така бесните десни ще усвоят, че няма да се налагат чрез агресия. Единственият начин за избор на правителство са РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ.

Затворете центъра,блокирайте улиците.ТО БИВА,БИВА ВСЕНАРОДНА ЛЮБОВ,АМА ТЕ ВЕЧЕ ПРЕКАЛЯВАТ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗУЧИХА ВСИЧКИ ЗАДНИ И БУКЛУКЧИИСКИ ИЗХОДИ НА СГРАДИТЕ,спасявайки се от тази ВСЕНАРОДНА ЛЮБОВ.

Дано полицията най-сетне сложи ред в София - срещу ежедневните терористични акции за блокиране на улици и кръстовища. А "битите" да идат да се жалят на арменския поп. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. А антибългарските организации от рода на БХК следва да бъдат натирени от България - да ходят да се грижат за правата на индианците в САЩ!!!

Ченгетата ще ни бият, докато им се плащат заплатите от нашите данъци, а после... Какво ли ще стане, когато останат само пенсионери?

Я дайте линк. По новините показаха онзи капут от управляващата коалиция Йордан Цонев как е спрял с луксозния си джип на място за инвалиди и размахва среден пръст, когато му правят забележка.

По телевизиите показват едни и същи студенти. Вчера благодариха на полицаите че по тяхна молба са си свалили каските и маските. А днес се жалват че били с каски и маски. Вчера казаха че са се държали нормално. Днес всичките 200 твърдят че са пребити.Май затова от първия ден на окупацията студентите се оправдават че чакат нареждания и затова нищо не могат да кажат ако не е одобрено от ръководството.

на господата полицаи пожелавам само едно - утре към техните деца да се отнестат така както те се отнасят към българските студенти - хора запомнете добре кой пази душманите!!! вие сте лекари, учители, работници и други - утре те сте дойдат при вас за помощ , но вие не забравяйте днешните им дела

Подали сигнал, че полицаите носели маски. А как да се охраняват тези хора от камъните, които хвърляха по тях?

1-во камъни имаше съвсем малко и то от платените от бсп провокаторчета 2. личи ти че си полицай - явно просто си прекалено тъп за да станеш нещо друго само да ти кажа със маска не се пазиш от камъни а си криеш самоличността за да може когато пребиеш някой да останеш анонимен

Този, който се правеше на каскадьор и скачаше от кола, трябваше да бъде аплодиран ли от полицаите?

Студентите са недоволни, че полицаите по време на протестите са без отличителни знаци, а собственото си поведение не коментират. Съмнявам се, че дори разрешение за протестите си са поискали. Защо смятат, че само на тях всичко е позволено?

Снощи аз видях друго: уж мирно протестиращите хвърляха бомбички, камъни и различни други предмети по полицаите и бутаха загражденията.

Полицията у нас е най-гадната и гнусна комунистическа сган която може да съществува!

Едно е сигурно - за делата си вчера ранобудните са били добре възнаградени.

Дупетатите от разложената и смрадлива столетница сме ги викнали на инструктаж и сме им казали, да заявяват, че студентите получават пари, за да се снимат окървавени и че участниците вечерта в протеста не са били студенти, а ултраси! Знаем ние как да лъжем и как да краднем! Толкова десетилетия терор сме практикували!

Наглоста на протстиращите лумпени надхвърли всички граници. Толерантното отношение на всички към тях ги стимулира допълнително. Действията им отдавна надхвърлиха демократичното право на позиция и протест. Вече мирише на фашизъм и опит за насилствено сваляне на законно избрана власт.

Жив е Батковото. Те кретените умират много бавно във времето.

( "link" ) ИДЕТЕ И ВИЖТЕ в реално време МНОГОЛЮДНИЯ МИТИНГ ОТ ВИСОКО пред Парламента!!! Не от репортери легнали на жълтите павета!!! Да снимат в близък план....

че МЯУУ НОВА ТВ може да си оттегли подкрепата!!!

вижте това!link

Какво ще се случи след дузина месеци. "Ранобудният" ще стане не "Добро утро", а "Добър ден". Ще се буди в някой Кампус, може би на земите на Чайените. Но това не се отнася са всички "Ранобудни". Това се отнася само до тези, които тайно и користно разменят долнопробната подарена водката с качествен тоник.

Докато Борисов не бъде вкаран в затвора ще се случват безумия , като вчерашното с " бити протестиращи" , с окупации на университети и безумията наречени протести на "умните и красивите" , които продължават вече пети месец с генералното кукловодство на др. Борисов и олигарсите кукловоди , каквито са Прокопиев и Бориславова. А за спекулациите , че имало пролята кръв от побой нанесен от страна на полицаите към протестиращите е , меко казано Нелепо . Ей , "протестиращи" спрете се , защото станахте смешни и жалки . И разберете Борисов няма да се върне на власт , колкото и да му се иска и колкото вие да се напъвате да свалите правителството. Никога повече мафията начело на държавата в лицето на мутрата от Банкя

А истинските мутри са Станишев, Местан и Доган ... Мутри на конци и дистанционно управление от други мутри. Нищожеството Сидеров дори не може да се нарече мутра. Той все още е на нивото български ,,националист" - нещо между мутра и фашист.

БОРИСОВ Е БИТА КАРТА . ПРОУМЕЙ ГО НАЙ- ПОСЛЕ ПЪПЧИВ ПУБЕР ОТ МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ . НИКОГА ПОВЕЧЕ НАРОДА НИ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ГЕРБ ДО ВЛАСТТА . НИКОГАААА .

Минало свършено "непобедимия" трябва да свикне с мисълта , че вече само , ще ГУБИ . Така , че да вземе да се успокои за да може и шепата протестиращи и 30-та окупатори да се успокоят също и всички заедно и всички заедно да помислим , как да измъкнем Държавата от батака , в които е изпаднала

Аз съм от поколението,живяло и в годините на комунизма. Не обичам комунистите и нагаждачите(предатели), като Бисеров, Цонев, Бареков и т.н. Но най-много се изненадвам, че има много промити мозъци все още, които не виждат реалностите. Ако не сте платени писачи, жал ми е за вас и умственото ви състояние.

Малко истини за протеста и "студентите": 1. Операцията се финансира от Сорос - Борисов 2. Протестиращите нямат искания - освен едно - оставка на демократично избраното правителство(всички процедури по избирането му са напълно законни и легитимни), ако протестиращите имаха нормални искания - щяха да имат всенародна подкрепа - да речем за национализация на енергопреносната мрежа и за спиране на изкупуването на зелена енергия на непазарни цени - така тока ни щеше да е 12 стотиники... 3. Протестиращите се опитват да използват стратегията на Цветните революции - пак спонсорирани от Сорос - но този път безуспешно - народа ни толкова е лъган - че не вярва вече на плоски лъжи, смешни символи и водевилни сценки 4. Целта на Сорос беше ескалиране на напрежението и окървавяване на протеста - за да може целия народ да е срещу лошите комунисти - но полицията успешно парира всичко за сега.... Че комунистите са лоши - лоши са, но е по лош комуниста Бойко Борисов - национален предател и агент на американските служби, внедрен тук за да фалира България и държан в подчинение с документи и доказателства за криминалното му минало и настояще... 5. БСП да не се крият - и те са национални предатели - на Станишев му платиха да вкара нелегални емигранти - сирйци, които да заселят югоизточните ни райони и да си направят независима мюсюлманска република след време...Орешарски е тъпа пионка в ръцете на Станишев - украински евреин, не българин... 6. Изход има - национална стачка и създаване на нова партия - в която е забранено да членуват участвали в старите партии, нов избирателен кодекс, и избори след зимата, като до тогава - мораториум за продаване на земя на чужденци, мораториум за издаването на статит на бежанец и приемането на чужди граждани в България. И мораториум на подписването на дългосрочни договори от правителството. 7. Разбира се това няма да се случи - българина е преял има запаси от зимнина, вино и ракия, и не му пука за бъдещето.... И пак Сорос ще протяга пипала към България....

това горе от Опроните точки ли е ??

"Националистическата партия на България" вече е факт, SS- Obersturmbannfuehrer, макар че това е само началото ! " Зная, бе учредена в събота на 9 ноември. Но още не е регистрирана в съда. Там водещи са момчетата от "Кръв и чест". Скоро юнаците ще се появят по улиците и лигавщини няма да има.

Чакаме "железния юмрук", който обещахте. Крайно време беше !

Браво на полицията! Народът на България ви е благодарен!

6++++++++

БКП/БСП не може да победи младежта на България, но за съжаление, може да я изгони от България.

Каква младеж, алкохолици, наркомани и криминални типове взимат пари за да протестират!

Аз не се тревожа, че не всички 7 милиона българи са на улицата сега. Зашото знам, че съвсем скоро ще излязат. Като стане време да се връщат заемите, които сега се взимат: 1 МИЛИАРД - ей така - не се знае защо 1 МИЛИАРД за НЕК - за да платим 5% намаление. А сега продължавайте да дремете! Ще ви събудят по-късно.

трябва да плащаме ! МИЛИАРД ЕВРО НА ДЯНКОФФФ за плащането през ЯНУАРИ т.г. по Велчевата врътка. ЗАБРАВИ ЛИ ГО???? А сега иди и си прочети за далаверите Дянков по този дълг.

до кога тая измислеена власт ще се огражда от народната любов? даже и в сев. корея не пазят така диктатора?

А какво стана с охраната на границата? Защо се спряга версията за бежански център и във Варна и защо е оглеждат още военни имоти за бежански центрове?

ПРЕЗ 1963 ГОДИНА,КАТО СТУДЕНТ В МЕИ, НА ЕДНО СЪБРАНИЕ НА ПОТОКА, СЕ ВЪЗМУТИХ,ЗА ТОВА, ЧЕ ПЪРВИЯ ИЗПИТ Е ИСТОРИЯ НА КПСС, А ВТОРИЯ НА БКП. КАЗАХ, ЧЕ НИЕ СМЕ ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ, И ТРЯБВА ДА УЧИМЕ ТЕХНИЧЕСКИ НАУКИ. ЕДВАМ ОТЪРВАХ БЕЛЕНЕ, И НЕ МЕ ИЗКЛЮЧИХА ПОРАДИ ОТЛИЧЕН УСПЕХ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОФЕСОР БРАДИСТИЛОВ. ТАКА,ЧЕ ЕДИН СЪВЕТ КЪМ СТУДЕНТИТЕ! ВНИМАВАЙТЕ ЗАЩОТО ПО НАГЛИ ХОРА ОТ КОМУНОХИЕНИТЕ НЯМА!!

Ей го и тоя дисидент! За малко ти се е разминало, можеше да те накарат да бачкаш тия подлеци!

Kанго,Kанго-o, ти си деректно за Kонго.

Не си никакво канго, по скоро си тесла.

Прав си. Така беше - моят първи изпит беше история на БКП. Но все пак сме 2013 год. и комунистите контролират сравнително малка част от благата на България. Да, контролират Панаира, две-три банки, няколко стотин предприятия и т.н. Но земята, един от най-ценните ресурси, 90 % от нея не я контролират. Апартаментите, друг ценен ресурс, също не е в тяхни ръце. Дори и голяма част от спестяванията, също не е в тяхни ръце. Комунистите контролиран не повече от 25 % от ресурсите и този процент непрекъснато намалява.

Господин Пардю, бихте ли отговорили публично на следните въпроси: 1. Какво би се случило в САЩ, ако студенти окупират и затворят с катинари държавен университет? 2. Как би реагирала властта във Вашата страна, ако тълпа обсади щатския сенат и го замеря с яйца и камъни? 3. Какво ще се случи на американски гражданин, ако псува, удря или рита униформен полицай?

888+++++++++++++++++++++++ мръсната вашингтонска неолиберална помия ни разказва играта-както на нас така и на останалите братски народи на Балканите!!! Гърция,Йугославия-бер разцепена от акериканския фашисти режим на 6 части!!! Разделяй и владей,това е целта на американските империалисти!!!! Нека да ги изринем от МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

"70 души бяха арестувани във Франция, защото освиркали Оланд" "Американската полиция застреля жена, опитала да премине с кола през загражденията край Белия дом" "Германската полиция е арестувала 1 300 души, които протестираха по маршрута, откъдето преминава влак с ядрени отпадъци, съобщава Асошиейтед прес. Органите на реда са разпръснали хиляди демонстранти, опитали се да организират седящ протест по маршрута." Още да ви вадя ли как действат в другите държави полицията за опазване на обществения ред. Тук нашите гамени се пишат на репресирани.

По-глупав няма как да се измисли

Такива неща няма как да се случат. В САЩ няма бивши комунисти на власт. Нито етнически турци, а още по-малко фашизоидни националисти.

4/ Как му харесва идеята българи да дават акъл на маериканските студенти какво да окупират 5/ Какво майната си търси тук?

паметта г-н Пардю е БИВШ посланик. А отговорите на въпросите може да ги намериш във всяка книга за САЩ.

бе в Благоевград. В ХАМЕРИКАНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИЯ! Там няма УКОПИРАЩИ РАННОБУДНИ БЪЛГАРСКИ СТУДЕНТИ! Бизнеса си е бизнес. ТАМ СЕ УЧИ! Не е като в СУ - да си търсиш спонсори за чужбината...

А какво би се случило, ако безследно изчезне вицето на щатския конгрес,който по някаква случайност е доказан престъпник?

И какво ще се случи на политици като нашите....

На България и е нужен водач и силна националистическа партия.

Всичко ново ще е параван и старите и патерица на същите деформатори,социалисти и дпс. АТАКА е единственната националистическа партия която ще въведе ред в държавата и изгони всички монополи и върне златото във БЪЛГРСКИ РЪЦЕ!!!

Атака са продажни комунистически подлоги и когато Нациналистическата партия вземе властта Лудия и кликата му ще бъдат избесени по дърветата.

с религията!!! Единственната най могъща християнска страна в света е Русия. Така че Тясната връзка на България и Русия ни е нужна както въздуха и водата! Който не е проумял това значи или няма мозък в главата си или е върл реститут който си брани богатството и го е страх!!!

"Националистическата партия на България" вече е факт, SS- Obersturmbannfuehrer, макар че това е само началото !

Сали мангусто-циганина.

времето ще покаже менет догане

mvr sbirshtina ot reket kalinki

Дърева, много си активна бе, премии ли гониш.

Едни пед...аси през 1990 година понеже си помислиха че са демократи.ни натресоха беднотия до шия,а пък още по големите пе...саи отвъд океана с подкупи на политици ни изпиха кръвта и вече не можем да дишаме!!! За това Братя Българи да се ядосаме на бруталния капиталистически-империализъм(ФАШИЗЪМ) и с цената на всичко да го изринем от родината ни-БЪЛГАРИЯ!!!!

Да изритаме БСП. Най-дивите капиталисти - пример Георги Гергов. Уволнява служители на Панаира. Закрива телевизия. Вън БСП от властта.

Иди се обръсни пред "паметника" на "Позитано"20- огледало на партизаните-мандраджии. Сиренето обаче вече е с пари, освен за племето на mangusto.

eeeeeeeeeeee

,,Един призрак броди из Европа''и единствено в България остана.Призрака на комунизЪма.И гледайки Станишев,с тези очила, защо ли не се учудвам,че прилича на Лаврентий Берия.

Май сорос много ти е промил мозъка....тоя асенчо генов слугата на сорос много ви промива мозъка и плаща кинтари.....

хапчетата,че Психиатрията те чака.

ама винаги една ЧЕРВЕНА КАПИТАЛИСТКА: Баща - служител на Първо главно управление на Държавна сигурност. Дарила с внуци Иван Абаджиев, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП......... МНОГО СТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ! То бива бива двоен аршин........

Не знам защо , но ми се струва, че делото на бунтарите студенти щеше да има повече привърженици, ако имаше по-малко помощници от рода на изтъкнатия професор Калин Янакиев