Орешарски призова за 6-12 месеца спокойствие за нужната работа

Премиерът Пламен Орешарски заяви в Брюксел, че правителството продължава да работи по план, въпреки че от самото начало не се ползва с доверие в обществото.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски призова за 6-12 месеца спокойствие за нужната работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали някога ще разберем защо са им тези 6 - 12 месеца? Не щат целия мандат, явно имат нужда да извършат нещо през това време. В никакъв случай не е в полза на народа.

Даваме 6-12 месеца да си оберете партакешите от Позитано 20 и да освободите сградата. а за освобождаване на парламета даваме 6-12 часа. Опасността за Родината, кяото представлявате, не можем да я ддопуснем и не искаме по никакъв начин да го правим. Ние защитаваме България от вас, не става въпорс за власт или просто икономически въпорси. Негодни сте. Бездарни, глупави, алчни и примитивни лъжци. Лъжците - вън от икономиката! Това, че ринаделжи някой към дадена партия или й е привърженик, не му дава право да защитава лъжите й, нито да лъже в тълкуванията на действията й, осоебно когато са така очевини. а комунистите лъжат. за да проверите лъжите си, поглееднете как 3 пъти сте управлявали и 3 пъти сте довеждали страната до криза в рамките на всеки ваш мандат! Това е 100% бетониран резултат, а днес започнахте да излагате и сигурността на нацията ни на явна опасност. Незабавно вън! Ако не, скоро ще опитате гнева на хората. А той расте ддо размери, които с тесните си мзъци не можете да възприемете. Хората вече си редставят метеж, в който вие сте обектите на яростта им. Губите им живота, а сега им губите милиони часове лично време и ще си платите сметката по грозен начин, съответстващ на вашата същност.

Абе ти му казваш, че не го искаш, а то те призовава да му дадеш 12 месеца! Секунда не трябва да си там, ей, хайърсъзин! Подменихте вота на хората и узурпирахте властта по най-долния и безпринципен начин, пък и доверие искате !? Ненаситни крадливи твари!

Орешарски призова за 6-12 месеца спокойствие за нужната работа за да може да се усвоят 4-5 милярда от дарявата..........мерси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Орешака е талантлив,направи толкова гафове за 1 седмица ,колкото другите за 2 ,3 години.Представяте ли си да оставим тази мижитурка на власт 1 година.Той ще счупи всички рекорди на Гинес.

Спокойствието беше през предишните 23 години. Сега вече нещата се наместват,но махалото отиде малко по-вляво. Протестиращите не могат да сами да опеделят, че посоката на исканията имстава все лява и отива все по-към социализъм. Вдиях по новините мледежена дапротестира срещу колите на шефовете в ЧЕЗ - не иска да им ги плаща. Защо тогава е направена приватизацията - нали частникът /капиталистът/ да има печалба. А ккаво прави тойс печалбата - не бива да ни интересува - нали инициативата е сквободна,булче?Ама защо никой не чете - поне "Капиталът", не "Винету", пък тогава ще знае какво иска.

При наглост: - да се предложи Пеевски за шеф на ДАНС, ДА СЕ ДАДЕ ДОПУСК до държавните тайни на същия този пеевски в рамките на 3 часа не може да се очаква достойноство от Орешарски. Той трябваше да подаде оставка заедно с Пеевски ако имаше поне малко част. За какъв толеранс говори. Българите дадоха достатъчен толеран - 23 години гавра с един народ чрез циганите, турците и комунистите. Който не го е разбрал не е живял в България

Имаше достатъчно време, ама го употреби да се занимаваш с назначения. Заминавай си партиен номад.

Хората ни ви искат, вие викате имаме работа да вършим. Няма ли най-после да чуете народа?

Орешарски още се натиска да управлява, но всички знаем, че е пътник.... ще се наложи да "разтури седянката". Той има грях още от управлението на тройната коалиция и тогава остана на власт, но сега ...колкото и да се прави на работен, каквито и помощи да дава - ще си отиде! Хората искат минимална заплата 500 лв., защото с по-малко е невъзможно да се живее, да има бърза процедура и затвор за тези, които не изплащат заплатите .... в какъв абсурд живеем ... работиш и не получаваш пари ... Когато човек е на власт - виждате ли - няма достойнство и се натиска ... "било безотговорно да подаде оставка" , а как се чувстваш, когато толкова народ скандира срещу теб? Тези -управляващи нямат нито достойнство, нито срам. В училище са пропуснали часовете по етика.

олигархски, ти си много нагъл! За какво спокойствие настоявваш, като всеки ваш ход е против България??? Спокойствие ще имаш, когато действаш адекватно и не слушаш кукловодите си! За Българския народ ти си една смешна кукла на конци! Ти не си личност, та да искаш нещо от Българския народ!!!! Куклите и техните кукловоди - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

МАРШ ОТ ПАРЛАМЕНТА БЕ ИЗРОД! ХОРАТА ЗА ТОВА СА НА УЛИЦАТА, ЗАЩОТО НЕ ТЕ ИСКАТ - И ТЕБ И КИРЛИВАТА ТИ ПАРТИЯ! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И СТРАНА НИ ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ! ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ИЗМЕКЯРИ! САМО ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ! ВЪН ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ МЕКЕРЕТА ОТ ПАРЛАМЕНТА и ПРАВИТЕЛСКВОТО ! ДА СЕ МАХА И ОЛИГАРСКИ - НЕЩАСТНА КУКЛА НА КОНЦИ !!! ПРОТЕСТИТЕ МАЙ НЕ ИМ ПРЕЧАТ НИКАК ДАЖЕ. Затова Предлагам: 1) Да се приеме АВТОМАТИЧНО Разпускане на Парлмента при 7-дневни ОБЩО-Национални протести СРЕЩУ тези продажници, ЕНИЧАРИ, НАРОДООТСТЪПНИЦИ и ЛЕКЕТА! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ! ДА ВРЪТНЕМ ПРАСЕТО НА ШИША! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА! ВЪН!!!

Не ти даваме нито ден, неуважаеми господине!!!!! Вън!

Скапаните гербери се страхуват от добрите резултати, които ще постигне правителството на Орешарски.Защото така с пълна сила ще лъсне НЕКАДЪРНОСТТА ГЕРБЕРСКА.

ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ и ДОЛНИ ТЪРГАШИ ПИЯТ КРЪВТА НА НАРОДА ПО КОМАНДА ОТ ОЛИГАРСИТЕ !

6-12 месеца са много необходимо технологично време! Първо трябва да се отблагодарим на спонсорите на предизборната кампания, като изплатим дивидентите им. Второ трябва да подготвим електората и да намерим спонсори за следващите избори! На кой му пука, че за година ще вдигнем три пъти външния дълг на страната, като така и така ние власт повече няма да видим?

Орешарски както винаги лъжеш нагло-именно новите избори ще решат проблемите ,защото вие ще имате около 30депутати,АТАКА няма да я има ,ДПС ще бъде изолирано,а с всички останали хората могат да разговарят.

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ-НАД 50 000 А И СЪМИШЛЕНИЦИ,ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВАС СЪС ПРИЗИВА-НЕКА НАРИЧАМЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА!СЛЕД,КАТО СИ ИЗБИЛ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЗВЕРСТВА 300 000 РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ,ЗНАЧИ СИ СЕРИЕН УБИЕЦ!!СЛЕД,КАТО СИ ОКРАЛ БОЛНИ ДЕЦА И ЧУВАМЕ-"АКО БЪДАТ СЪБРАНИ СРЕДСТВА МАЛКАТА КРИСИ НА 2ГОДИНКИ ЩЕ ИМА ШАНС ДА ЖИВЕЕ!!!"-ПРЕСТЪПНИК!!!!НАЙ ДОБРЕ СЕ ПЪРЖИ КОМУНИСТ В СОБСТВЕН СОС!С ТЕХНИТЕ БОЛШЕВИШКИ МЕТОДИ-ПО СОБСТВЕНИТЕ ИМ БЕТОННИ ЧУТОРИ!ХВАЩАШ ГО НАТЯСНО И В ТЕХЕН СТИЛ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ МУ КРЯСВАШ-ПРИЗНАЙ ВЕДНАГА ЗА.../ИЗМИСЛЯЩ ДОЛНА И УЛИЧАВАЩА ГИ СЕЛСКА КЛЮКА/ И С ЗАУЧЕН ОТ СПЕЦ.ШКОЛИТЕ ПАТОС С ЛЕКО ДРЕЗГАВА НОТКА НА НЕТЪРПИМОСТ,ПОУЧАВАЙКИ С ПРЪСТ ГИ ДЪРЖИШ ОТГОВОРНИ ЗА ТОВА,КОЕТО ЧУВАТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ,ИЗПОЛЗВАШ ВРЕМЕТО,НЕОБХОДИМО ЗА НОРМАЛНАТА ЧОВЕШКА РЕАКЦИЯ И МЪЛНИЕНОСНО ВМЪКВАШ ВТОРИ ВЪПРОС!!!РЕЗУЛТАТЪТ Е ГАРАНТИРАНО БРИЛЯНТЕН С ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗВЕСТЕН ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ,НАБИВАЩ СЕ В СЪЗНАНИЕТО НА МАСИТЕ ХОРА,НЕОБХОДИМИ ДА МАНИПУЛИРАШ!СПОМЕНАВАШ СРС-та,НЕЗАКОННИ КАКТО ВИНАГИ!!АКО ПОВТОРИШ СЕЛСКАТА ЛЪЖА ДНЕС 100 ПЪТИ НА СУТРИНТА МАСИТЕ ВЕЧЕ СА Я ПРИЕЛИ,РАЗБИРА СЕ ЗА ЧИСТАТА ИСТИНА!!!ОТВОРЕН СЪМ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ И НЕКА ГО РАЗГЛАСИМ!!!

кАЗАЛИ СА НА НЕМСКИТЕ КОМУНИСТИ ЧЕ ЩЕ ИМ ПРОКАРАТ ГАЗ И ТЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ. НЕ ЗАЧИТАМ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО- ТО Е НЕЛЕГИТИМНО,ТОЕ МАФИЯТА СРЕщУ КОЯТО АЗ ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯ!!! НЯМА ДА НАПУСНА БГ И ДА ИМ ОСТАВЯ ХУБАВАТА ПРИРОДА!!! НЯМА ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМ- ЩЕ ГИ ЗАПАЛЯ ТЯХ ТАКА ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ МЕН! НАВЪН НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА МЕН И Е ПРЕТЪПКАНО С АЛБАНЦИ,ПОЛЯЦИ,ЧЕХИ И ДРУГА ИЗМЕТ.!!! НАВЪН Е ТРУДНО И ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НАЕМ !! МОЕТО МЯСТО Е ТУК-БЪЛГАРИЯ Е МОЯ,БЪЛГАРИЯ Е НАША ТЯ НЕ Е ТЯХНА!!! ЩЕ СЕ БОРЯ И БИЯ С ТЯХ-УПРАВЛЯВАЩИТЕ , ЗА ДА СИ ВЪРНА БЪЛГАРИЯ,ОТ КОЯТО ТЕ ИСКАТ ДА МЕ ИЗГОНЯТ!!! НЕ ЗАчИТАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО! НЕ ЗАЧИТАМ ПАРТИЙНАТА ВЛАСТ! НЕ ЗАчИТАМ ПОЛИЦИЯТА- ТЯ Е ОРЪДИЕ НА МАФИЯТА! НЕ ЗАЧИТАМ ПРЕЗИДЕНТА! НЕ ЗАЧИТАМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ВСС ТЕ СА СТОЖЕРА НА МАФИЯТА И ХУНТАТА В БГ!!! !! link НЕ ВЯРВАМ НА РАДИОТО И ТЕЛЕВИЗИЯТА И НА ЖУРНАЛИСТИТЕ-ТЕ СА ОТ ДС. ЩЕ ТЪРСЯ ЕДИНОМИШЛЕНИЦИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА БОРБА ЗА СВАЛЯНЕ НА ВСИЧКИ БГ ПАРТИИ ОТ ВЛАСТ!! ВСИЧКИ ПАРТИИ ДО ЕДНА-ДОЛУ!!! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПАРТИИТЕ! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ТОК! НИКАКВИ ПАРИ ЗА ПАРНО! НИКАКВИ СМЕТКИ НИКАДЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМ И ЩЕ СЕ БОРЯ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА-МАФИЯ!!! СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ И ВИЕ И НАПРЕД-СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТ,НЕЙНИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ПАРТИИТЕ! ДОЛУ МАФИОТСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА НА КОЯТО СЕ ГРАДИ МАФИЯТА! ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И ЗА МОЛОТОВСРЕЩУ ГЬОНСУРАТЛЪКА НА КОМУНИСТИТЕ-МОЛОТОВ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.

Май иска да го убесим

Тоя Станишев, и неговата възлюбена партия БСП не осъзнават ли, че са действали и действат против България в последните дни,седмици,месеци и години ( векове се надявам да няма). За какво доверие има смелостта, изобщо някой да говори след като такова им бе дадено и те-БСП ни "ИЗМАМИХА" като най без пардонно ни заложиха и продадоха на една шепа хора. Или казано на прост език взеха "подкуп" за сделка в която залога сме ние хората в България. Надявам се поне малко "доблест" и "достойнство" да е останало в БСП-то и то да се прояви в следващите дни въпреки партийната политика и практика на единомислие т.е. "ВСИЧКИ ЗА ЕДИН" е минало и то се казва СТАНИШЕВ+ОРЕШАРСКИ

Не се надявай. Колкото достйнство има вв червея и в мухата лайнарка, толкова има и в БСП. да нее би да се съмняващ? Това са вонящи същества. изобщо не ги смущаваш, като им говориш за достойнство. Те просто нямата такива неща. Само рпиличат на хора, а вътре са долни цинични гадини с кретенизирано подобие на мислене.

ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДА СЕ ЛИБЕРАЛИЗИРА РЕЖИМА ЗА ЛИЧНОТО ОРЪЖИЕ ! АКО 50,000 ! ВЪОРЪЖЕНИ СОФИЯНЦИ ИМ СКОЧАТ НА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ --> НЯМА ДА ИМ Е ВСЕ-ЕДНО КАТО СЕГА, ДА СИ СЕДЯТ НА ХЛАДНО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! А ТЕ СЕ КРИЯТ НА КЛИМАТИЦИ И ЧАКАТ НАРОДА ДА СЕ ПЪРЖИ НА СЛЪНЦЕТО И ДА СЕ УМОРИ И ОБЕЗВЕРИ ! ДОЛУ БСП! ВЪН от ПАРЛМЕНТА! ОЛИГАРСКИ ДА ИЗЧЕЗВА ВЕДНАГА !

Абе , НЕТЕ ИСКАМЕ!ПОДАВАЙ ОСТАВКА, ИЛИ ЩЕ ТО ГОНИМ С ВИНКЕЛИ!С ГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ БЕГАТЕ ДО СИБИР!

Когато прескочите проектите които са във ваша полза може и да ви оставиме.

ялкото е че знаят че енергята на протестите ще намалява , обратно пропорционално на тяхното твурдоглавие.наи-големя им кусмет е че срущу тях протестират интелигентни хора и че протестите са мирни. ако не бяха мирни-вече да ги няма....

Точно така е имат късмет с цивилизованоста на Българите,я да са дивите турчоля ,или откачените англичани,или чалмосаните французи да потрошат и ги смачкат както си седят на дебелите задници в парламента да видят кон боб яде ли!

неможе да има спокойствие след като продавате България на турците боклуци долни!Смърт за вас!

немам вера батка. Се едно лисица кокошарник да пази. Аре у лево и в историята.

ПЪТНИК е той :) но защо удължава агонията?

Комунистите искат да управляват както винаги с НАХАЛСТВО.Народа не ги иска но те - С нахалство към "прогрес" и към личен интерес".Това им беше мотото и преди и сега.Не са си променили мисленето само са станали безумно алчни.Но лаком гъз,глава затрива. Ще си го получат.Анатема.

Оптимист,болен такъв!

Какво спокойствие другарю? Да се надрусам като теб ли и да не ми пука? Да зачертна това , което ми се случва и това което виждам? Не! Пълна непримиримост към арогантността.

Комуняга - дава власт само пред дебела неокастрена тояга. През 1997г. Сдадоха властта само защото видяха че ще започнат бунтове. Тогава хората просто бяха готови да ги избият. За сега все още няма такива индикации и те затова продължават да наглеят.

Ама моля ви се другарю Орешарски, не 6, не 12 месеца , направо 4 години мандат доброволно ще ви дадем, /защото вие не си го спечелихте на изборите, а го откраднахте от гражданите/, за да имате време спокойно да задоволите нагона на олигарси, банкери, комунисти, социалисти, ДПС, Атака- все отбор юнаци. ДА, АМА - НЕ. ТОЗИ ПЪТ ЗОР ЩЕ РАЗТУРИШ СЕДЯНКАТА . МАХАЙ СЕ С ДОБРО.ВСЕКИ ТВОЙ ДЕН ВЪВ ВЛАСТТА Е ПАГУБЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

Очевидно, всеки ден във властта на Орешарски и клика е погубен и за БСП/БКП и единственото обяснение ,че с цената на всичко са се вкопчили във властта е икономически.А и то може да е само едно -изпълнение на политически поръчки от външен възложител.Иначе в страната просто няма какво да се краде-те вече го откраднаха.

Орешарски искаш да доскъсаш България като заедно със СерГЕИ и Доган и другите хишници окрадете всичко-за всички вас само секира.

аз мисля че те нямат никакво намерение за си ходят дори не се коментират оставка Искат детсабилизация и анархия да стане за да си гепат парите и да си ходят и никой да не разбере 89 година да се повтори

Вярно е големи калтаци са!Просто не мисля, че смятат да си ходят!Не им искам извиненията и покаянието!Те са длъжни пред Бог и заради своето спасение да искат прошка, но толкова са ни смазали и омерзили, че прошката, която ние им дължим, като християни няма да е днес!Пък и Господ иска да сме смирени, но не и овчедушни!И дори като получат прошка, то те трябва да си тръгнат от властта!Ама аз си пиша, а пък те просто си редят пак техните далавери!

Ако имаха спокойствието, сега Делян Пеевски щеше да е шеф на ДАНС. Като гледам как ТВ7 "информира" хората (съжалявам повечето отжурналистите в тази телевизия)питам се какво ли щеше да прави ДАНС ?

нито един ден ви даваме, неуважаеми господине, нямате нашето доверие, вие сте пионка в ръцете на олигархията, вече го доказахте, не е нужно да ви даваме никакви месеци още.......вън!!!

В името на истината, в името на всички който са учени или там поне малко научили нещо от тази алмаматер то нито ден, нито дори и една минута на г-на Олигарски!

Мисля, че тези наистина не са с всичкия си. Цялата страна се е надигнала. Те какво искат, не знам? Да потопят страната в кръв? С какво право ще ни управляват? Нито една от трите партии, които го подкрепят не е спечелила изборите. Аз не съм за ГЕРБ, но зверската наглост, с която твърдят, че са избрани... Доколкоти си спомням, новата триглава ламя не даде на победителя на изборите (по волята на народа) да състави правителство, а реши да направи преврат, който е напълно законен според нашата Конституция. Не знам обаче с какво право очакват от нас да го оставим те да направят правителство? Кои са те? Най-мразените в държавата.

Какви 12 месеца, какви 5 лв. Да те оставим да унищожиш България и тогава да си ходиш ли? Супер нагли и безочливи. Комунист без бой не пуска кокала!

Орешарски: "Не чух в обществото възражения срещу гласуваната програма, ще продължим да работим по нея" Против съм да се дават пари на калпак за този или онзи като се спасява положението и се заиграва с различните социални слоеве. Работата на Правителството не е да подкупва различни слоеве със събраните данъци, които на по-късен етап излизат скъпо. Не съм сигурен, че 5% намаление на тока няма да срути системата.

Верно, тоя бил голем оптимист. Хайде оди си у лево, гьонсурат.

Устата на Орешарски мирише на онази работа на олигархията.Очевидно е,че няма да се целуваме с него,а ще го сваляме.Да си го целува Станишев,щото вкусът в устата им е един и същ.

Мирише на свинска семенна течност, а той се орига, докато пуска език на Сергей :)

За 6-12 месеца ще окрадат всичко!

ВЕДНАГА ВЪН ! ИЗРОДИ И КРЪВОПИЙЦИ ! ЗА КРАЖБИТЕ ВИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧИТЕ РАЗСТРЕЛ, а ПОЛЕ ЧЕРВЕИ ! КАКВО ТУК ЗНАЧИ някакъв СИ СТАНИШЕВ-ТЪРГАШЕВ и ДОГАН-ЧАЛМАЛИЯТА ?

за 6 месеца ще ни ОБРАБОТЯТ! Дали ще работят- не е ясно. Сезонът на отпуските е.

Жоро ( нерегистриран ) 22.06.2013 11:58 .Направи ли си някой труда да направи изследване какъв е социалния състав на протестиращите? Какво работят? Какво образование имат? Къде са учили? Дали имат конкретни виждания или са излезли да се разходят на хлад и да повикат малко Оставка! Дали не са вече провалили се в политиката субекти? Дали не са от огромната чиновническа прослойка в София, която цяла България храни? Някой казваше, че тия не били като ония от февруари. Били с различна антропология. Имали одухотворен вид и прочие простотии. Сякаш някъде в началото на ларгото стоят някакви и... още допускат хора само с "арийски" черти, а евреи, цигани и турци се връщат. България не е само на тия "одухотворените", в нея има всякакви. Има турци, цигани, арменци, чиновници, бачкатори, хамали, инженери, икономисти и т.н. И всички те гласуват по определен начин. Някои гласуват по съвест, други за пари, трети с надежда че ще се нагласят на скатана държавна работа, а четвърти въобще не гласуват. Но всички те са български граждани. Защо си мислите че тия, които гласуваха за ДПС вече няма да гласуват за тях или тия, които гласуват за БСП ще се откажат от тях? Или пък циганите ще спрат да гласуват срещу пари?Напротив! Сега с тия протести те ще се втвърдят още повече. Какво да ги правим? Да ги измерим антропологично и който не отговаря на критерийте да го разстреляме ли? Въобще какво предлагате? За оставките ясно! Ама кой да дойде? Ако е до мутрата Борисов и с-ие, то благодаря! Викат еди кой си бил от СИК, ами какъв ни беше министър-председателя през последните четири години? Ама седяхте и си лапахте парите, дето ви наливаше, нали?

таратанци

То се вижда, че не са неграмотниците и малоумниците, които гласуват за бсп-дпс. Виж социологическите проучвания.

Чудесно - значи бившият премиер е мутра и ти не го харесваш, но може да харесваш мутра назначена от БСП, само защото става въпрос за БСП???? Логиката и доводите на социалистите - железни както винаги!

И ТИ СИ МАЙ НА ЯСЛА ПРИ ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ ?

До всички потребители: бърза справка на ай пи адресите показва следното: 85% от всички проправителствени постиги са генерерани от 8 компютъра! Става въпрос за над 600 съобщения. Правете си изводите сами. Днес функционери от "позитано", атакисти, депесари и кучета на паница при Пеевски имат една директива: плюйте в интернет, че имиджът катастрофално ни се срива; трябва да приравните герб и всички протестиращи. Толкова си могат. Само да напомня: преди да предложите Пеевски за шеф на ДАНС протестите срещу правителството събираха по стотина души, сега... още са десетки хиляди. Жал ме е за истинските младежи-социалисти, които вместо да отстояват правата на гражданите срещу олигархията, работят за едрия капитал и мафията.

Много те моля да мидадеш инфо как проверяваш тези неща, че ми стана интересно.

На младини, когато имаш илюзии, трябва да си социалист. След това, когато гледаш семейство и средствата не стигат, разбираш кой ги прибира и се разделяш с илюзиите, с Партията-майка. Ставаш консерватор. Проста диалектика. Ако не успеят да те заменят с друг младеж, те заменят с някой много беден, когото вече откровено купуват по един или друг начин.

Даже смятам, че на младини само глупави хора са социалсити. Аз например съм наказван с порицание по време ан социализма, че си правех нормата на бригада и демонстративно спирах да работя, защото лигльовци правеха по 1/5 от нормата и вземаха същите пари. Не съм си и помислял за техното равенство, което води до бедност и страдания, най-вече за най-"неравнопоставените", т.е. мързеливите, от което следва че са и некадърни. Ето това съм знаел от най-млад за социализма без да съм чел тогава този цитат: "Социализмът е философия на неуспеха, кредо на неграмотността и евангелие на завистта, същността на неговата добродетел е в еднаквото разпределение на мизерията." Уинстън Чърчил Дерзайте, млади социалисти, копаете сами трап пред своето бъдеще.

Популизъм ли е намаляването на цената на тока ? Кои лица имат ВЕИ централи ? Кои имат централи със задължително изкупуване на енергията ??? Обнародване на имената им !!! Около 1 млрд. 200 млн. лв., или 34% е делът на енергията от ВЕИ по прогноза от юли 2013 до юни 2014 г. на базата на сключените договори 24 процента от дела на енергията в страната ще бъде от кондензационните централи (в това число и АЕЦ "Козлодуй"), а 76 процента - от централи със задължително изкупуване на енергията.

Закона за ВЕИ го направиха дпс-бсп - Р.Овч. и компания. Можеш ли да мислиш?

Ореховката явно е на много силни транквиланти.Отврат!!!!

Без доверие няма да стане, драги .

Да наистина трябва такъв период от време за рестарт на държавата, но не с тези, а със служебно правителство!

Какво служебно правителство? То е с ограничени правомощия. Ние си имаме едно, макар и трудно избрано, все пак напълно легитимно правителство.Трябва да се даде шанс на Орешарски. Поне една година. Какви са тези протести още на втория ден. Изчакайте година, вижте го как работи, има ли резултати, пък тогава, ако не сте доволни, искайте му оставката. Орешарски е образован, можещ, умен и отговорен мъж. Колко са такива като него? Искам той да ме управлява, а не някакви полуграмотни, нагли, неинтелигентни простаци, които хал-хабер си нямат от държавничество и с всяко свое действие потъпкват елементарни правила на конституционализма и законността. Мутри да ми управляват държавата. Арогантни и невежи. Само Орешарски. Давай, Пламене! Никаква оставка!

Това правителство изобщо не е легитимно защото не представлява дори и половината от избирателите в България. Освен Това излъчилите го партии стигнаха до Парламента с манипулации, с помощта на Главния прокурор, което е недопустимо и с явни нарушения на изборния закон като купуване на гласове и агитации в деня за размисъл. Да не говорим за нелегитимните депутати на ДПС избрани с гласовете в Турция. Съда още не се е произнесъл за касирането на изборите и за отнемане на депутати от ДПС. От друга страна Орешарски е един провален политик. КАто финансов министър не си свърши рабтата, натовари ни с 25 милиарда евро нови заеми, когато другите държави си цъфтяха, организира кредитния балон, който след Това завлече много фирми на дъното (за което обвиняват ГЕРБ), не подготви държавата за кризата. Лобира за хазартните босове, опрости десетки милиони данъци на Черепа и намали данъците за хазарта, а след Това не намери пари за учителите. И този ще ми говори за почтеност и морал? Като финансист, човечето се оказа пълна 0. С пари назаем всеки знае да връзва бюджет, а сега плаче. Поради некадърността му, неговите зам министри от БСП тогава му искаха оставката, но лично Станишев му спаси задничето. Също така Станишев го спаси и от разследване на прокуратурата, което беше потулено. Аз пък не желая един слуга и кукла на конци на олигарсите и мафията да управлява България. Може да говори добре, но мисленето му е престъпно и изторията с Д. Пеевски го показа. Не може човек милеещ за страната и знаещ какво прави да назначава човек с неясен произход на парите си и многократно разследван за началник на службата за национална сигурност, а още по-малко да му разкрива най-висшите държавни тайни преди още да е избран и одобрен за тази длъжност. Орешарски е опасен за България!

Серго е голям тактик. Добре си спомня работата на стария белотаджия Пламен - от седянките. Да видим даскалите дали са дали пример на народа, как да действа срещу Стена (те тогава май ги преаха тънко ?)

OTREPCHICI,NARODA VI DAVA 6-12 CHASA DA SE SAMOIZMETETE,AKO NE NARODNIQ GNQV SHTE VI IZMETE

ДА ГО ПРИЧАКАМЕ НА ЛЕТИЩЕТО И ДА ГО ПРЕЧУКАМЕ - ЧАУШЕСКОВИЯ СЦЕНАРИЙ! ТОЙ ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВА!!!И НЕ САМО ТОЙ!!!!ВСИЧКИ ТЕ!

Правителството на шведската тройка за 6 месеца обещава да открадне това, което други крадат за 4 години

имаше един лаф - ти му викаш Бай Иване, то търчи за KA да те хване! Е и тия са същите