Стотици хора протестираха срещу кабинета, РЗС се отказа

За втора неделя в страната се организираха протести срещу новото правителство. Единствено в София се събраха повече хора, в останалите градове шествията бяха малобройни. РЗС прекрати протеста си заради страх от провокации в София.

Обратно в новината

Коментари - Стотици хора протестираха срещу кабинета, РЗС се отказа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо рзс протестира срещу волен ,като герб са засегнатите

Дпс и Бсп управляват заслужено. Народа в балгариа избра тях, а не Герб дето мачкаха турското население в даржавата. ДПС и БСП само ще управят държавата, за да е добре и за нас

Напротив-народа избра ГЕРБ- а тия мишки трябваше да се съюзът за да управляват.

А то иначе "чудесата" на Боко тиквата се случиха още първия месец нали? И до края на изгонения му от народа мандат докъде ни докара? До обедняване и безработица! Каква е тази наглост на тези лумпени да искат оставка и връщане на геРЪБското мракобесие? Няма да стане! Да беше някой на който не му знаем номерата защото не бил във властта а то точно геРЪБ! И като ще си протестират, поне да не използват понятието "мафия", че да посочат един поне който е по изявен от Боко тиквата? Кого искат да върнат, пожарникаря който си няма понятие от икономика, наркотрафиканта, производителя на цигари без бандерол, замесен с убийсва, това ли е разбирането им за чист и достоен политик?

Наглост е да вземеш властта от хората при положение че си загубил изборите! И да поканиш на масата Доган и Сидеров.

Относно правителството,това избра българският народ!На първо място ГЕРБ-с купени и фалшифицирани гласове.На второ място БСП,на трето ДПС и на четвърто АТАКА!тОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО-А,ДРУГИТЕ НЕ ВЛИЗАТ-ПРОСТО НЕ ГИ ИСКА НАРОДЪТ.Това е положението,ГЕРБ никой не ги иска и не могат да направят правителство.Тока е по Конституция-може и да си победител с фалшифи бюлетини,но не можеш да направиш правителство,защото си крадец,наглец и некомпетентен. ГЕРБ за в историята.АМИН....

Купени са гласовете на БСП ,АТАКА И ДПС.Като не си в час си мълчи.

Защо не дойдете пред централата на АТАКА.Елате да ви погалим нежно,да ви начупим главите.Заповядайте,герберасти-педерасти!!!

Откакто е измислен револвера всички сме с равни възможности. Така че няма идея за кво говориш .. убавец :)

Имаше лъжи, сега няма да има! Имаше Борисов, сега вече - НЕ! Имаше Костов, сега вече НЕ! :) ура-а-а

1988год. - ЛЯТОТО:"АКО НИЕ ДОПУСНЕМ УТАЙКАТА НА НАШИЯ НАРОД (СДС=ГЕРБ) ДА ИЗПЛУВА НА ПОВЪРХНОСТТА, ТОГАВА ТЕЖКО МУ И ГОРКО НА НАРОДА " - ТОДОР ЖИВКОВ

разбира се ... вземете да върнете и чл.1. Буклуци

ЧЕСТИТО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!ОТ СЕПТЕМВРИ ВСИЧКИ БЪЛГАРЧЕТА-ЗИП ТУРСКИ!!!СЛЕД 100 дена ТОЛЕРАНТНИЯТ ОВЧИ НАРОД ЩЕ МУ ОДЕРАТ КОЖАТА С 25 000 000 000 лева!!!ЗА ДЕСЕРТ ВСИЧКИ УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ЩЕ СА НА ТУРСКИ!!!СПРАВКИ СЪСЕДНА МАКЕДОНИЯ!!!ОТ ЕСЕНТА ТО +++40%!!!На ''тарикатите от седянката''ще кажа че съм социалист,но не материалист-интересчия и олигарх......

Да , Иво. Ето думите на проф. Бързашки на БСП сбирка, към негови съпартийци: "Аз не ви обвинявам, че сте станали богати, не ви обвинявам за лъжите и измамите с които забогатяхте, обвинявам ви че го направипте като ограбихте нас."

Съжалявам протестиращите но никой не може да им помогне. Та така, протестира се срещо правителството на Орешарски, с призиви и лозунги Оставка, Мафия и Болен с фес и... и... Два въпроса господа протестиращи. 1. Какви основания имате за да искате касиране на изборите? И знаете ли какъв е реда за такава процедура? 2. На какво основание искате Оставка на правителството на Орешарски? което управлява дет се казва от вчера и с какво право го определяте като Мафиотско? Господа протестиращи безделници, Вас ви интересува само колко сребърника ще получите и нищо друго.

Народът има право да протестира! Беше му обещан ЕКСПЕРТЕН кабинет, а получи анадолски бардак, където всички "експерти" многократно са се оплождали и продължават да го правят. Що за шуробаджанащина? Да се измитат и това е. 1вите им стъпки няма да коментирам, че ще стане мн дълго. Иначе ти като им се радваш стой си вкъщи и им се любувай по тв-то на експертите, но не търси сметка на хората, които не са съгласни тези измекяри да ги управляват!

На протеста бяхме,за да спасиме България от такива червени мекерета,като теб!!!А\ относно плащането всеки видя разликата м-у платените лумпени дето хвърлят камъни и нас,дето застанахме да ви се противопоставим на най голямата мафия,с реален риск вашите мутри да ни издирят и пребият или взривят,поне!!!!

Бойко Борисов каза "Честито правителство на г-н Цветан Василев" Два дена по-късно, в първия си работен ден, правителство опрости на Ц.Василев 320 мил. лв, държавни вземания. Само това стига.

олигарх, само ни кажи ти от кои си. По писането излиза, че не си от Източните а от Западните Олигархии. Можеш ли да ни обясниш каква е разликата?

Ясно е кой дойде на власт. Олигарсите на БСП и Русия. Цялата помия на изборите беше ръководена от руските служби. метежа също.

ОК само ни кажи ти от кои си. По писането излиза, че не си от Източните а от Западните Олигархии. Можеш ли да ни обясниш каква е разликата?

"стотици протестираха"... по-правилно е да се каже "стотина души протестираха" Т.нар. спонтанно организирани от фейсбук граждани си бяха всъщност добре организирани гербаджии с предварително заготвени и машинно напечатани плакати.

А ДА ЛИ Е ЛЕСНО И УДОБНО ДА СМЕ МАЧКАНИ И УНИЖАВАНИ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА,6ТОТО СМЕ БЪЛГАРИ??!!ЗА6ТО ПРЕСЛЕДВАХТЕ И УВОЛНЯВАХТЕ ВСЕКИ ДРЪЗНЕЛ ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ПРЕДИ 4г.НЕ Е ЛЕСНО МУТРИТЕ НА ТРОЙНАТА СЕДЯНКА ДЕТО ВЧЕРА ИЗКАХА ДА СЕ КОЛЯТ В ЦЕНТЪРА ПРЕД ДЖАМИЯТА,ДНЕС ДА ПОДМЕНЯТ НАШИЯ ЕЗИК ,НАЦИОНАЛНИ ЦЕНОСТИ И РЕЛИГИЯ!!!!!!!НА ПРОТЕСТ НАРОДЕ!!!!!!!

Очаква се в най-скоро време освен за незаконно подслушване срещу Цветанов да бъдат заведени нови дела - едно от които ще е именно за апартаментите. Друго обвинение се очаква да бъде повдигнато и за участие на Цветан Цветанов и бившия шеф на ГДБОП Станимир Флоров в контрабанда с цигари.

Абе тия от протеста да хванат по една лопата и кирка и да ходят на полето, защото само за това стават. Били се събрали чрез фейсбук, като ги гледат съм сигурна , че не знаят как се вкл. компютър...говорят ни за соц. мреца- купени от РЗС И ГЕРБ.

Компютърния гуру да се научи да пише правилно на български. Пише се мрежа.

На 11 Май беше извършен държавен комунистически преврат.Родоотстъпниците завладяха власта отново с външна помощ,но този път завинаги.Горко на България.

Има я и ще я има , ама такива като теб да направят нещо за държавата си , работа по 8ч. на ден , допълнително образование и квалификации, пък ще видим после , а ако и циганите се хванат на работа както беше преди -чистота , озеленяване и ремонти на улици ехее ще има истинска Б-я

няма вече ....., карай по - кротко, не си говорител на Българския народ и Не само ти си Българин.

Всичко право казваш и си мисля защо си още тука, ако е така.Лош матрял, сбъркан чип - всичко верно. Но най зле е това,че сме с къса памет.Който забравя миналото си - няма бъдеще. Комунягите от рай направиха пустиня. При Луканов - купони, кучешки салами за които се биехме на опашките, при Виденов и хляб нямаше, хиперинфлация, заплати и пенсии - по няколко долара. Пради това - Чернобил.Да случва се, ама те ни лъгаха,както винаги че нищо нямало.А те си живееха с екологични води и храни.Сега за тях милиардите крадени най-вече от енергетиката и заменките, за нас рака.Някоя червена куха лейка да каже нещо. Нищо, колкото и да пиша.

браво приятелу, само затова сме зле! застото не сме единни с/у политизите!? само за това!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като гледам колко са протестиращите- свърши ли са им паричките на спечелилите, които въпреки тово са опозиция... хахахаха

личи ти, че си комуняга :(

Личи си, че ти си нищо!

Какви са тези протести?? Чакайте бе хора! Та Вие още нищо не сте видели от програмата на правителството и протестирате. Нима не знаехте, че за пореден път ще ни изиграят! Сърдим се, че царя смяташе , че чипа ни е сбъркан, Бойко, че сме лош мателиал, а тези - че паметта ни е къса. Всички са прави, и всички ние прекрасно го знаем, но продължаваме да вярваме на обещания, които няма да бъдат изпълнени, но понеже са хубави си викаме Осанна, Осанна. Сега - разпни го!? Нека да сме хора - макар и наивници да им дадем малко време да се налудуват! Сметката - то се знае ще я плащане пак ние, електората -без значение, коя политическа партия сме подкрепяли. Пенсиите от 500 лв. ще си ги мечтаем. Заплата минимум 1000 лв. ще продължава да е мираж, а Станишев ще продължава ехидно да се подхилва на гърба на Орешарски. Бедни ми народе - докога ще вярваш на обещания лишени от смисъл и възможност, а не на това, което е осъществимо, но не толкова хубаво????

защото отново има нарушения по времето на гласуване. И не толкова в купуването на гласове, щото е криза. А направо в изборните комисии.

Наистина нищо не сме видяли. Наистина все още нищо не сме видяли. Просто ще видим нещо като разцепване.

Да бе сега като прочетох загрях :D . Как бареков преброи, че бюлетините са 350 000 след като са опаковани на разни палети , Измамницииииииииииииииииииииииииииииииииииии мръсни - link

Ами, да, сбъркал е със 100 000 по-малко!

Уф че си прост. Не виждаш по-далече от носа си. Ама нека за това ще ви управляват цигани - щото са по хитри и ви манипулират

малко са му л*йната на Бареков:(

Ето това е елктората на сегашните управляващи от БСП+ДПС, като т.нар Гюро Михайлов, това им е езикът и грамотността!!!!!! Илитерати......

Като гледам и ти не си много грамотен...

Ти по-далеч от граматиката можеш ли да видиш? Защот след четвърти клас, не е достатъчно.

Протести, всяка неделя. Подкрепяйте всеки протест срещу кабинаета, нака се обединим.Това е за доброто бъдеще на България.

Въпрос на гледна и морално точка моето момче/момиче... поне за мен... За теб имам съмнения че е въпрос на надница ... Няма защо да протестирам среящу нещо за което съм гласувал. Ако няной си е мислил че ще се полъчи друго значи няма капка мозък... очевидно в БГ въпроса не е ще има ли обръчи а колко ще са широки те! гроб ги направиха S size и затова което не умря сега е в вегетация.. сполай..

Хаха, сполай ти и какво си мислиш че каза. Та БГ то я има я няма 5 милиона народ. Има едно огромно гето наречено София и това е. От там на сетне едно голямо нищо. Нищо не ни е наред. И ако се чустваш добре сега означава че след 4 години като дойдат новите отново ще си зле. Та това не е нормално ама никак.

миналата седница в София бяха не повече от 200души - делено на три ? то за една сватба хора е нямало .. като онази свирка която показваха по телевизията - защо проетестирата ? Срещу социалната политика на правителството ?! Увеличението на маичинството е подигравка ?! А , да и против правителството на корпоративните интереси... Хм - 310-250= 60 значи увеличение от повече от 25 процената е смешно ??? По скоро смешна е базата която се увеличава ... ще т то копоративен интерес ? може ли някой да изкара една малка статискита кои фирми печелиха държ търгове при герб ? или поскоро колко хора печелиха ? не свирка ами дюдюк ...

Ама защо протестират тези хора? Нали спечелиха изборите? Угода няма.

не мисля, че протестиращите който свалиха правителстовото на ГЕРБ, искаха точно това правителство което се сформира сега... "Национнална Социалистическа Атака за Права и Свободи"

А раираните вече им измислиха прякори за добре доили при тях, на Цоко и Боко и какво ще ги правят- и магистралните травестити подлежат на профилактика.Щом се протестира, трябва да е ясно срещу какво, а не на всяка цена. Как ще протестираш срещу нещо, което е от 10 дена!?

Ти си много запознат с порядките в затворите и като мангал кълнеш към бившия Министър на МВР. Не с всички бивши затворници е така - само с тия които са примитивни по произход и образование.

Стотици ли бяха или стотина?

Преди няколко дни един "убавец" завърза и влачи едно куче с колата си. Без да съм бил буквално така, като кучето, буквално така се чувствам след четиригодишното влачене от герб. "Убавецът" не знам дали трябва да влезе при Бай Ставри, но убавците Цецо, боко и и сие- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! А, вие, защо протестирате!? Едва ли сте наясно! Герберско течение!

За разлика от теб, така се чувствам от 1990 г.и не съм забравила, че всичките ми спестявания бяха окрадени, а това, което е останало, беше обезценено. Не съм забравила нито 1-ва частна банка, нито Балкан банк, нито разрушената ни индустрия, нито комунистическите олигарски, които се кичат с бижутата, имотите, парите и образованието на децата си. Не съм забравила и кредитните милионери, създадени от комунистическата партия. Нито Б.Б., нито Цветанов са виновни за това. Не знам какво те е обидила толкова ГЕРБ на фона на всичките зулуми, извършени от ДС и тяхната майка БКП-БСП, та се сравняваш с нещастното куче.

Това, че ме излъга. Никакво възмездие, никаква отговорност, нито един осъден.

направо ме разсмя, обаче и разплака и натъжи. Явно нашия народ е ужасно тъп или глупав. така и не разбрали че 99% от всичкото което се случи в БГ то е в следстви ена действията на БКП от което се създадоха СДС, БСП, ДПС, ГЕРБ и АТАКА.

понеже съм 100% убеден че ЮРУШ са лумпени и следователно не знаят какво да правят с клавиатура,то следователно обидите към протестиращите са от комуняги!

По колко ви платиха , за да участвате в това шоу. Жалката агония на една мутренска шайка, пак на наш гръб , се опитва да си върне властта , за да продължи да плячкосва.Къде отидоха истинските българи и има ли ги още?

точно затова участието е слабо....никои не е платил, за разлика от януари-март 201з....

Аз бях на протестите през март-безплатно. За останалите 50 000 варненци не знам. Смятам, че трябва да се даде шанс на новото правителство, пък после да се протестира ако не си вършат работата. Тези протести не ги разбирам.

Колко ти платиха да висиш тук цял ден и да пишеш прототии?

Всички политици в България са едно, но народа не го разбира!? Продължаваме да си спорим за какво ли не и да им позволяваме да продължават да ни разединяват.Аз не искам да се учи турски в българските училища и държавата да плаща за това! Не искам и още джамии да се строят, не искам и новини на турски да има по националните ни телевизии, но не това е важно сега ... Както и закона за тютюнопушенето.Кога ще разберем,че всички са едно МАФИЯ и никога не са били нещо различно! В събудилите се държави хората се опълчват срещу Новия Световен Ред.Нашите управляващи комунистически масони също са слуги на световните кукловоди ! Докога ще продължаваме да си затваряме очите за това, което се случва по света ?!Светът повече, не може да търпи издевателствата на псевдо-елита-цион! Това социално устройство е обречено! Започва Световната пролет! Кога ще престанем с това дребнотемие ?! Нека започне и българската пролет.Та ние имаме сигурно един милион причини повече от събудилите се държави ,да протестираме и да се опълчим срещу системата!!! Държим се така все едно сме цъфнали и вързали и просто си спорим.Срам ме е от ограничени тъпанари.Докато ПРИЕМАТЕ за естествено да ви делят на партии, отбори, пушачи-антипушачи, националности, .... вие сте ТЪПИ ЗОМБИТА, които сами слагат не само своите окови, превръщайки се в слуги на шепа световни кукловоди, но обричате и останалите.

Орешарски спазва твърдата линия на правителството на ГЕРБ. ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА, ПЕНСИОННА СИСТЕМА, ЛИНИЯТА ХИЗБУЛА, ТВЪРДИЯ ТОН С МАКЕДОНИЯ, НЯМА ДА СЕ СТРОИ БЕЛЕНЕ. Единствено МВР и пушенето засега се различават, но съм убеден че Орешарски ще влезе в правия път и тези две реформи ще отпаднат. Всъщност Орешарски е най-големия гарант на Програмата на ГЕРБ. Аз за сега съм пас и ще изчакам малко.Ще изчакам , защото знам, че именно електората на БСП наесен ще свали този кабинет . Аз ще изчакам,защот работя , имам добра заплата и не разчитам някоя партия да ме оправя.

"Стотици хора протестипаха....... Е ,колко стотици бяха.Можеби две,може би три.В Русе не излязоха.РЗС се отказаха.Е и каква е новината.Създаване на наприжение.Това че жетва е сега,никой не пише.Че дъждове заляха страната и има реална опасност реколтата да пропадне.Няма значение.Важното е че две стотици лумпени от пет града отишли на митинг.Е,нека да се учат как се управлява.

" В Русе не излезе на протест нито един човек, въпреки заявените във фейсбук 80 души. " Браво!

ТОВА СА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ГЕРБ ВСЕ ОЩЕ ТЯХНИ ЗАБЛУДЕНИ!! ТОВА СА СИ ТЯХНИТЕ УЛИЧНИ ВИКАЧИ!!! ГЕРБЕРИТЕ ГИ Е СТРАХ ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ВЛАСТТА ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА ЗА КРАЖБИТЕ, ЗА ЛЪЖИТЕ С ПРОГРАМИТЕ, ЗА ВЗЕТИТЕ БОНУСИ КОМИСИОННИ И НЕСВЪРШЕНАТА РАБОТА!!! ПОЧАКАЙТЕ ДРАГИ СТАЧКУВАЩИ ДА ДОЙДЕ ОДИТА ОТ ЕС ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИ СЕ СТЪЖНИ И ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ КОЛКО СТЕ БИЛИ ЗАБЛУДЕНИ!!! И ВИЕ ТАМ НАКАВИ СИ ПЛАТЕНИ УЛИЧНИ ВИКАЧИ 300-500 ЧОВЕКА НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ ВСИЧКИ НАС ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ И ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС МИСЛЕЩИ И ИМАЩ ПРЕДСТАВА ЗА КРАДЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ!!!

Оставете Орешарски да работи. Да увърти държавата в свои фирми. Да ''реформира'' МВР'' по вкуса на БСП. Да започне да строи АЕЦ Белене. Да изтегли няколко милиарда евро държавен заем. Оставете Орешарски да съсипе държавата, както го направи в периода 2005-2008 г. ,па после ще му мислим как ще го сваляме и как ще се оправяме.

Мани държавата, като му знам предишните резултати - той нас ще съсипе.

Tова дебело мекотело е голямото недоразумение и срам за БГ парламента....

Боко Тиквата, нали...

Има полиция- да си свърши работата. Ако не знаят какво да правят да видят какво прави турската полиция. Не може шепа хора да разиграват държавата.

Всички вече разбрахме, че сега Станишко управлява заедно с ТИМ и старците от ДС от кръга ' Монтерей ' . Станишко не си ли носеше оставката в джоба ? Станишко не трябваше ли да се откаже от имунитета си , за да бъде разследван по аферата ' Хохегер ' и източването на ' Кремиковци ' с 700 милиона лв през 2005 - 2009 г., докато беше премиер ? От какво се притеснява Станишко - от съвестта си или от неудобната за него истина ?

защо вожда ти не го разследва и вкара в затворапрез тези 3,5 години докато беше на власт? Защото му е бил съучастник в краденето или е нямал доказателства за кражби или сега просто си лаем за да има с какво да развличаме простолюдието,че току виж са се осъзнали.

И Станишев да не плаща, защото досега Бойко не го вкарал в затдвора? Ами от сега нататък, защо не - давност не е минала за 4 год.? И Бойко да не е тоталитарчик като Дмитриевич, че да вкарва в затвор политически опоненти? На тебе ако ти харесват репресии - върви в Корея или Москва. Тук искаме съда да вкарва в затвора, а не Министър-председателя.

аре оставете ги малко да поработят да видим какво ще свършат. ето днес има срещи с изнеса , действа се и ж енергетиката. това да не става за два дена? ако нищо не направят на есен ще ги изметем. къв е зора сега да протестираме и да стоим на тръни защото падането на това правителство и идване на друго ще забави неотложни реформи който трябва задължително да се направят до есента. ще загубим много от приходи в туризма и изнеса и най вече малкия. осъзнайте се малко...

бизнеса*

Това , което направиха за 12 дена не е никак малко - и всичкото е за протести и оставка. А за повече време , какво да направят - повече от същото.

Това правителство е на лъжата, то само лъже и манипулира простия електорат....отказа се от всичките си предизборни обещания! А министрите - пълна еклектика, като се започне от речевитата зинка, та се стигне до библиотекарката, която сега е министър по екологията и водите...единственото, което ги обединява е храната!!!!!

че в БГ няма умни хора. Умните отдавна са зад граница.

И най-лошото и тъжното е, че няма да се върнат. Като гледам какви са министрите и каква е мафия, няма как да накараме умните и кадърните да се върнат. Мъка, мъка за България и за достойните и чеда...........

Протести!?! К'ви протести???? Къде? С 20 души!!!! Ще им запари-друг път! Умрели сме в кожата си и спим ли,спим.....

Имаше избори да са гласували, щом не ги искат значи това е волята на народа....и да всички са копували гласове и ГЕРБ и БСП така че да не се правят на свтци гербаджиите...

Еее, дайте им поне 100 дни, извинявам се, далавери да направят новото правителство. Пък тогава си протестирайте на воля. ДПС се учи от Ердоган. Ще ви пускат газ да плачете, после и вода под налягане да си измиете очите.

тепърва протестите ще се разрастват! Особено месеците септември-октомври-ноември!!! Да му мислят управляващите,защо взеха властта с манипулации и доноси! Ще им запари съвсем скоро под задниците....

просо сънува

Именно септември или октомври като вдигнат тока ... кел файда хората, които се самозапалиха :'(

Избори ( нерегистриран ) 09.06.2013 23:53 Аз съм съгласен както се казва глас народен глас божий. Но тая помия, която се нарича предизборна кампания не беше правилна. Да се направят избори като хората, БСП ако си спечели да си спечели а не да печели избори с недоказани компромати! Недоказани коп мпромати Ти се болен бе марсианец който сигурно е от Селеметя в Ръусе

Пиши на Български, че не ти се разбира....

Точно като комунистите си ... голяма уста, но без доказателства!

Е гербери напълнихте ми душата аз като стар атакист ви простих за депутатите но Волен не прощава, в дупето много боли