Протест на спешните медици блокира София, искат по-високи заплати

Недоволство беше изразено и срещу уволнението на шофьор на линейка, тъй като бил „наругал македонски лекар“

Обратно в новината

Коментари - Протест на спешните медици блокира София, искат по-високи заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бездушни хора има от персонала в линейките, личен опит. Защо им плащат въобще, не знам. За първи път викнах бърза помощ, при кръвно 250/150. Биха ми грешна инжекция от която колабирах, и ме гледаха от разстояние, четоха ми конско през цялото време, че всеки ден ги викам и ми дадоха съвет , в подобна ситуация да викам такси и да обикалям болниците....

Айде стига сте се правили на интересни. какви пари искате за увеличение. Киро Лудия и Асенчо нали ги дадоха да издържаме украинските "бежанци". По 1300 лева месечно на човек. За наша сметка. А сега си търсете от тях парите. Отворковци и пак търчите да гласувате за ПП и компания ДеБили. Тогава увеличение няма и да сънувате, защото Киро и компанията американски еничари ще започнат да издържат Украйна. От кога го пиша и се дивя на глупостта на хората. Що за олигофрени да продължават да се натискат да гласуват за ПП. Търсете си парите от Киро.

трябва да си тотален мазохист да работиш шофьор на линейка за 1400 лв

Само ако гарантират,че 9 от 10 спешни случая няма да завършат фатално за пациентите! Мародерите пребираха много пари ца трупове от ковид манипулацията,сега СЗО им спря бонусите за трупове и поалчняха!!! Имам доказателства със свидетели за тези убийства в интензивните!

ако недай Боже ти дотрябва спешна помощ звънни на хомеопат, за да не те тровят илюминатите и рептилите

Браво така и трябва .На всички им дигнаха заплатите учители;полицай ;само на докторите не. Защо категорията не се промени на докторите /първа;втора;/че те не работят ли нощна смяна .не са част от националната ни сигурност. ? Не не не са такива и не заслужават нищо - те просто са слуги на пациентите си които могат да ги бият, заплашват и все те докторите да са виновни за всичко- дори и ледената писта която е в главите на пациента.Браво на медиците- и всички лекари това трябва да направят.

Тия са на ДЪРЖАВНА работа...СЛЕД изборите ще видим.. ВСЕКИ иска по- висока заплата.. Обаче, ПЪРВО трябва да я ИЗРАБОТИШ. Нашите ТЪПИ доктори и лекари оставиха разни араби- ИЗМАМНИЦИ да взимат пари от Здравната Каса и да ОТКРАДНАТ клиентите на Държавните болници.. Ей затова сега НЯМАТ пари нашите доктори... Трябва АКЪЛ и да ПРОТЕСТИРАШ, когато ти КРАДАТ клиентите.

И как точно 20-30 човека са блокирали София? Да ходят пред МЗ да питат как става така, че директорите на болниците взимат по 25 000 и нагоре месечни заплати.

По 1 млн месечно взимат...

Бъркаш ги с банкерите!

шофьори се намират, санитари - не!!

Другари и другарки, да вземем да дадем.

Ето, видяхте ли? Европейци сме - в европа стачкуват и тук стачкуваме.

Искам Дай давай дай...

ПАРИ ИМА , НЗОК е излишна и скъпо платена дублираща структура с много екстри и бонуси и твори само простотии и ни усложнява живота , като ни обрича на смърт вместо да го облекчава ?!?