Коментари - Протест на КНСБ блокира движението около парламента | Днес.dir.bg

Протест на КНСБ блокира движението около парламента

Действията на синдикатите са под надслов "За справедливи доходи в бюджет 2023 и защита на трудовите права на работещите"

Обратно в новината

Коментари - Протест на КНСБ блокира движението около парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Всички включително и полицаите протестират и искат увеличаване на заплатите. А защо никой не се интересува от къде ще дойдат парите в бюджета на РБ за увеличаване на заплатите. Никой не поставя въпроса, включително и от независимата прокуратура, за тъй наречената масова приватизация след 1997 г. когато по разчетите в бюджета е трябвало да влезат 30 милиарда лева а са влезли само 3 милиарда лева а останалите са били откраднати и са отишли за създаване на олигарсите. В резултат на тази приватизация са унищожени доста предприятия от които са идвали пари за бюджета на РБ. Докато не се възстанови икономиката и предприятията няма да има източници за напълване на бюджета и увеличаване на заплатите.

От от богаташчетата дето си ги избираме и после се оплакваме от тях ето от там ще дойдат!

Спрете ДМС-тата в ЦУ на БАБХ и увеличете заплатите на служителите в Областните дирекции. Работата се извършва от служителите на терен, а не от справкаджиите в ЦУ. Ясно е, че има и съвестни хора там, но масово това не е така. Пари има. Къде са парите от отпуснатите 120 щатки бройки миналата година. Къде са тези средства??? Те не могат да се използват за друго освен за заплати и бонуси! Ще Ви кажа - дадени са за ДМС по централата на БАБХ. КНСБ и Подкрепа да попитат ръководството защо се раздават така средствата???

Да се приеме минимално почасово заплащане както е в белите държави! Няма как да оцеляваш с европейски цени и африкански заплати!

Ама и да се и работи, както и в белите държави. В БАН е пълно с паразити и феофални старци. А. КНСБ са най за закриване. Тунеядци и търтеи смучещи от труда на хората с техните огромни заплати!

Кнсб одавна са гъзолизци на политическата клоака и техните фирми, затова хората не го разпознават като независим синдикат и не се присъединяват към протеста

Шило

Синдикатите, де бяхте няколко години? И що протестирате веднъж годишно при приемане на бюджета? Само това ли са проблемите ви? Всъщност, отдавна лидерите на синдикатите са си в колаборация с работодателите

Ти предлагаш да се стрелят с пушки ли?

Протеста на КНСБ е Платен .

Там сме и никой на никой не плаща! Ние сме научни работници, не мафиоти! Хайде стига с тези платени измислици!

Платен е. От членовете на КНСБ. Българските работещи.

че българският работодател е експлоататор-робовладелец, който знае само да иска. Не съм чул някой да каже нещо хубаво за работата си. Бачкат до до полуда, а заплатите са, като в Африка. 'Тази седмица ще работим през почивните дни.' Добре, ама къде е компенсация, да ти е.. майката? За това хората се изнасят за Европа, а на комсомолците-бизнесмени, ще им работи майка им. На тия условия и циганите не искат да работят.

Точно така е!

на крак о роби на труда

Протестът КНСБ&БСП е поради Проблема че БСП не на власт и в правителството на България! Курнелия БКП е инициатор

Липсва само копейкин, За да са всички Леви

като се изтребят половината, за останалите всичко ще има

Достатъчно е само БСП лидерите

т.нар синдикати в БГ оглушително мълчаха 15год. по времето на управление на тиквата, когато ни пенсии се всигаха, ни заплати, освен на администрацията разбира се! А този синдикален лидер от снимката с тъмните очила, се изтипосал с блуза на "Теодор", чията цена е 80лв., бедниячкият синдикален лидер!!! Смешници!

Не е така, КНСБ чакаха Нинова да каже, кога да започнат

Тя с какво ги държи?

мамицата разплака на тиквата

На ПП Парапета

Ама и цените не се вдигаха, а пък сега по 2.

По кофите ли трябва да рови? Ти видя ли как синдикатите мълчат 15 години?

Хубаво е да има кокошка, та жълтопаветните калдаръм кокони да видят от къде идват яйцата. Защото те може и да си мислят, че се печатат на 3D принтер!

Трябва да има и петел, За да видят от къде идват

Циркаджии.. когато миналата есен правителството на Мунчо Радев трябваше да внесе нов бюджет, бяха по-ниски от тревата..

Те не могат да внасят нищо. Научете най-накрая някакви закони и разпоредби, стига сте плямпали тъпотии. Като не разбирате някаква тема по-добре си трайте.

Информирай се ти! Служебното правителство можеше да внесе бюджета в миналото народно събрание. Имаше достатъчно време и се знаеше , че редовно правителство няма да има.

Синдикатите ЗАЩО не протестират срещу държавната субсидия, която получават???? Къде се е чуло и видяло синдикати да се субсидират от държавата? За това в МВР има 10/десет/ синдиката на работещите там.......... Отделно синдикалните "шефове" ги пази закона и ниКОЙ не може да бъде волнен защото било "политическа разправа"......То и за това Гешев прави "движение", та ако го подгони съд и прокуратура да пищи, че го "репресират" по политически причини.....

Какви трудови права,като в българия няма никакви трудови права! ГЕРБ направиха така,че извънредния труд от 150 часа годишно да нарасне съвсем законно на 300 часа годишно и така прекараха робите да работят за без пари още стотици часове отгоре... Ние сме единстваната държава в света с толкова много изънреден труд и толкова ниско заплащане на труда! Работиш по 12 - 14 часа на денонощие по 6 дни в седмицата и накрая вземаш пари,като да не умреш! Работодателят ти казва,ето,давам ти 2 000 лв.,ама не казва,че ти си работил 250 часа в месеца,което се равнява на месец и половина работа,демек нищо не си взел.това е за София,в провинцията за същото пък дават едва 1 000 лв,затова и България опустява! Премахнете тези часове извънреден труд,това КНСБ не става за нищо,то,ако работеше нямаше да позволи на ГЕРБ да увеличат с толкова часове извънредния труд и да поддържат 12 години доходите в кома!!! До кога българските работници ще бъдат най нископлатените в света? До кога,алчна робовладелска измет?

Нещо си се объркал. Това, че ти си на такова дередже не значи, че всички са така.

значи си от робовладелците, дето скоро ще им режем главите

Троловете скочили да защитават сглобката хаха, ще бъдете е*ани, заедно с майките и дъщерите ви

по добре викайте повече нато и какво да дадем на украйна и ще се оправите ,я денков тоя молец как се оправи той думата България я е забравил все украйна му е в чофката

немат и 1 автобус. Даже копейковците са с десетина повече от тях но пък и са безпрайно по про3ти.

И синдикатите ни такива, като държавата! Какви са тия синдикати, дето не могат да изкарат 100 000 човека и да блокират София? В Германия, Гърция, като кажат синдикатите стоп и всичко спира - влакове, самолети, фериботи, ама имал си работа, бил си на почивка - оправяй се!

Чеп, разликата е че там никой няма да излезе на протест за да защити паразитни мързеливци на държавната (т.е. на всички нас) издръжка. Надявам се разбираш тази малка, но съществена разлика!

Нашите са абсолютно продажни! В момента обслужват БСП и Възраждане!

Ами айде излизай! Или ти не си от тия. Ти си на дивана. Не работиш. Това не се отнася за теб. Ти си роб на твоя работодател, но иначе си голяма работа. А тия синдикати, партии, нс и др. са някъде на Марс. Господ ги спуска.

Повечето от тия са просто чантаджии които ходят на работа да пият кафе , да се пробват да гепят нещо, да спретнат някоя далаверка и да разнасят клюки. Съкращаваме 20% от тях и спестените средства ги даваме на тия дето вършат работа. Просто е, ефективно е, и се прилага от целия свят, вкл. и от българския частен бизнес. Вика му се производителност на труда. Второ, точно днес ще минавам оттам - по работа - за да платя данъците от които ще им се платят заплати на тия тунеядци. КНСБ, айде помислете - искате ли да ми пречите с измислените си проценти да правя пари с които да ви издържаме, паразити такива?

През 2022 година 8,3 на сто от населението в ЕС не е могло да си позволи хранене, съдържащо месо, риба или вегетарианския им еквивалент всеки втори ден, което е с един процентен пункт повече, отколкото през 2021 година (7,3 на сто), отчита Евростат. Ако се отчитат и хората, които са заплашени от бедност, през 2022 година делът им на равнище ЕС е бил 19,7 на сто, което е с 2,2 процентни пункта повече, отколкото през 2021 година (17,5 на сто). През 2022 година разликата между общото и изложеното на риск от бедност население по отношение на способността му да си позволи нормално хранене е била отчетена във всички страни членки. Най-високият дял на хора в риск от бедност, които не могат да си позволят нормално хранене, е бил регистриран в България (44,6 на сто), следвана от Румъния (43 на сто) и Словакия (40,5 на сто). За сметка на това най-ниският дял е бил отчетен в Ирландия (5 на сто), следвана от Люксембург (5,1 на сто) и Кипър (5,6 на сто).

И тези пак изплуваха! Ама как се показват винаги преди вдигане на заплатите и никога, когато наистина работещите имат нужда!

Айде всичкото държавен служител, чиято единствена функция е да пречи, да спъва и да краде от гражданите и бизнеса квичи че му били ниски заплатите. Трябва да са благодаебу, че не са безработен и ще може да продължат да са същите безполезни хрантутници.

само глупости в тая държава.

Защо не протестираха срещу комунистическата мизерия!

Скалъпеният и имагинерен 3% дефицит на обратния, отиде на кино

Коментари - Протест на КНСБ блокира движението около парламента | Днес.dir.bg

Протест на КНСБ блокира движението около парламента

Действията на синдикатите са под надслов "За справедливи доходи в бюджет 2023 и защита на трудовите права на работещите"

Обратно в новината

Коментари - Протест на КНСБ блокира движението около парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Всички включително и полицаите протестират и искат увеличаване на заплатите. А защо никой не се интересува от къде ще дойдат парите в бюджета на РБ за увеличаване на заплатите. Никой не поставя въпроса, включително и от независимата прокуратура, за тъй наречената масова приватизация след 1997 г. когато по разчетите в бюджета е трябвало да влезат 30 милиарда лева а са влезли само 3 милиарда лева а останалите са били откраднати и са отишли за създаване на олигарсите. В резултат на тази приватизация са унищожени доста предприятия от които са идвали пари за бюджета на РБ. Докато не се възстанови икономиката и предприятията няма да има източници за напълване на бюджета и увеличаване на заплатите.

От от богаташчетата дето си ги избираме и после се оплакваме от тях ето от там ще дойдат!

Спрете ДМС-тата в ЦУ на БАБХ и увеличете заплатите на служителите в Областните дирекции. Работата се извършва от служителите на терен, а не от справкаджиите в ЦУ. Ясно е, че има и съвестни хора там, но масово това не е така. Пари има. Къде са парите от отпуснатите 120 щатки бройки миналата година. Къде са тези средства??? Те не могат да се използват за друго освен за заплати и бонуси! Ще Ви кажа - дадени са за ДМС по централата на БАБХ. КНСБ и Подкрепа да попитат ръководството защо се раздават така средствата???

Да се приеме минимално почасово заплащане както е в белите държави! Няма как да оцеляваш с европейски цени и африкански заплати!

Ама и да се и работи, както и в белите държави. В БАН е пълно с паразити и феофални старци. А. КНСБ са най за закриване. Тунеядци и търтеи смучещи от труда на хората с техните огромни заплати!

Кнсб одавна са гъзолизци на политическата клоака и техните фирми, затова хората не го разпознават като независим синдикат и не се присъединяват към протеста

Шило

Синдикатите, де бяхте няколко години? И що протестирате веднъж годишно при приемане на бюджета? Само това ли са проблемите ви? Всъщност, отдавна лидерите на синдикатите са си в колаборация с работодателите

Ти предлагаш да се стрелят с пушки ли?

Протеста на КНСБ е Платен .

Там сме и никой на никой не плаща! Ние сме научни работници, не мафиоти! Хайде стига с тези платени измислици!

Платен е. От членовете на КНСБ. Българските работещи.

че българският работодател е експлоататор-робовладелец, който знае само да иска. Не съм чул някой да каже нещо хубаво за работата си. Бачкат до до полуда, а заплатите са, като в Африка. 'Тази седмица ще работим през почивните дни.' Добре, ама къде е компенсация, да ти е.. майката? За това хората се изнасят за Европа, а на комсомолците-бизнесмени, ще им работи майка им. На тия условия и циганите не искат да работят.

Точно така е!

на крак о роби на труда

Протестът КНСБ&БСП е поради Проблема че БСП не на власт и в правителството на България! Курнелия БКП е инициатор

Липсва само копейкин, За да са всички Леви

като се изтребят половината, за останалите всичко ще има

Достатъчно е само БСП лидерите

т.нар синдикати в БГ оглушително мълчаха 15год. по времето на управление на тиквата, когато ни пенсии се всигаха, ни заплати, освен на администрацията разбира се! А този синдикален лидер от снимката с тъмните очила, се изтипосал с блуза на "Теодор", чията цена е 80лв., бедниячкият синдикален лидер!!! Смешници!

Не е така, КНСБ чакаха Нинова да каже, кога да започнат

Тя с какво ги държи?

мамицата разплака на тиквата

На ПП Парапета

Ама и цените не се вдигаха, а пък сега по 2.

По кофите ли трябва да рови? Ти видя ли как синдикатите мълчат 15 години?

Хубаво е да има кокошка, та жълтопаветните калдаръм кокони да видят от къде идват яйцата. Защото те може и да си мислят, че се печатат на 3D принтер!

Трябва да има и петел, За да видят от къде идват

Циркаджии.. когато миналата есен правителството на Мунчо Радев трябваше да внесе нов бюджет, бяха по-ниски от тревата..

Те не могат да внасят нищо. Научете най-накрая някакви закони и разпоредби, стига сте плямпали тъпотии. Като не разбирате някаква тема по-добре си трайте.

Информирай се ти! Служебното правителство можеше да внесе бюджета в миналото народно събрание. Имаше достатъчно време и се знаеше , че редовно правителство няма да има.

Синдикатите ЗАЩО не протестират срещу държавната субсидия, която получават???? Къде се е чуло и видяло синдикати да се субсидират от държавата? За това в МВР има 10/десет/ синдиката на работещите там.......... Отделно синдикалните "шефове" ги пази закона и ниКОЙ не може да бъде волнен защото било "политическа разправа"......То и за това Гешев прави "движение", та ако го подгони съд и прокуратура да пищи, че го "репресират" по политически причини.....

Какви трудови права,като в българия няма никакви трудови права! ГЕРБ направиха така,че извънредния труд от 150 часа годишно да нарасне съвсем законно на 300 часа годишно и така прекараха робите да работят за без пари още стотици часове отгоре... Ние сме единстваната държава в света с толкова много изънреден труд и толкова ниско заплащане на труда! Работиш по 12 - 14 часа на денонощие по 6 дни в седмицата и накрая вземаш пари,като да не умреш! Работодателят ти казва,ето,давам ти 2 000 лв.,ама не казва,че ти си работил 250 часа в месеца,което се равнява на месец и половина работа,демек нищо не си взел.това е за София,в провинцията за същото пък дават едва 1 000 лв,затова и България опустява! Премахнете тези часове извънреден труд,това КНСБ не става за нищо,то,ако работеше нямаше да позволи на ГЕРБ да увеличат с толкова часове извънредния труд и да поддържат 12 години доходите в кома!!! До кога българските работници ще бъдат най нископлатените в света? До кога,алчна робовладелска измет?

Нещо си се объркал. Това, че ти си на такова дередже не значи, че всички са така.

значи си от робовладелците, дето скоро ще им режем главите

Троловете скочили да защитават сглобката хаха, ще бъдете е*ани, заедно с майките и дъщерите ви

по добре викайте повече нато и какво да дадем на украйна и ще се оправите ,я денков тоя молец как се оправи той думата България я е забравил все украйна му е в чофката

немат и 1 автобус. Даже копейковците са с десетина повече от тях но пък и са безпрайно по про3ти.

И синдикатите ни такива, като държавата! Какви са тия синдикати, дето не могат да изкарат 100 000 човека и да блокират София? В Германия, Гърция, като кажат синдикатите стоп и всичко спира - влакове, самолети, фериботи, ама имал си работа, бил си на почивка - оправяй се!

Чеп, разликата е че там никой няма да излезе на протест за да защити паразитни мързеливци на държавната (т.е. на всички нас) издръжка. Надявам се разбираш тази малка, но съществена разлика!

Нашите са абсолютно продажни! В момента обслужват БСП и Възраждане!

Ами айде излизай! Или ти не си от тия. Ти си на дивана. Не работиш. Това не се отнася за теб. Ти си роб на твоя работодател, но иначе си голяма работа. А тия синдикати, партии, нс и др. са някъде на Марс. Господ ги спуска.

Повечето от тия са просто чантаджии които ходят на работа да пият кафе , да се пробват да гепят нещо, да спретнат някоя далаверка и да разнасят клюки. Съкращаваме 20% от тях и спестените средства ги даваме на тия дето вършат работа. Просто е, ефективно е, и се прилага от целия свят, вкл. и от българския частен бизнес. Вика му се производителност на труда. Второ, точно днес ще минавам оттам - по работа - за да платя данъците от които ще им се платят заплати на тия тунеядци. КНСБ, айде помислете - искате ли да ми пречите с измислените си проценти да правя пари с които да ви издържаме, паразити такива?

През 2022 година 8,3 на сто от населението в ЕС не е могло да си позволи хранене, съдържащо месо, риба или вегетарианския им еквивалент всеки втори ден, което е с един процентен пункт повече, отколкото през 2021 година (7,3 на сто), отчита Евростат. Ако се отчитат и хората, които са заплашени от бедност, през 2022 година делът им на равнище ЕС е бил 19,7 на сто, което е с 2,2 процентни пункта повече, отколкото през 2021 година (17,5 на сто). През 2022 година разликата между общото и изложеното на риск от бедност население по отношение на способността му да си позволи нормално хранене е била отчетена във всички страни членки. Най-високият дял на хора в риск от бедност, които не могат да си позволят нормално хранене, е бил регистриран в България (44,6 на сто), следвана от Румъния (43 на сто) и Словакия (40,5 на сто). За сметка на това най-ниският дял е бил отчетен в Ирландия (5 на сто), следвана от Люксембург (5,1 на сто) и Кипър (5,6 на сто).

И тези пак изплуваха! Ама как се показват винаги преди вдигане на заплатите и никога, когато наистина работещите имат нужда!

Айде всичкото държавен служител, чиято единствена функция е да пречи, да спъва и да краде от гражданите и бизнеса квичи че му били ниски заплатите. Трябва да са благодаебу, че не са безработен и ще може да продължат да са същите безполезни хрантутници.

само глупости в тая държава.

Защо не протестираха срещу комунистическата мизерия!

Скалъпеният и имагинерен 3% дефицит на обратния, отиде на кино