17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден с Мая Кой плаща

ico_all

Скапана гарга, на всяка манджа мерудия. Кой ти плаща бе, мизерио?

КНСБ и Подкрепа притурки на Фандъкова ,Борисов и правителството му.Бълкарските профсъюзи са казиони и корумпирани от правителството ,чрез фиктивни Европрограми.Нито КНСБ ,нито Подкрепа са наясно колко членове имат реално,защото основните им доходи на босовете им са от наеми и финансови инжекции по различни ,,програми" ,а не от членски внос.Трябва работещите да се обединят в единен нов Български профсъюз ,защищаващ интересите на наемният труд, а не на работодателите и правителствата, които и да са те.

Еми тооо да цоцаш от една гърда 20 години ... все някога ще спре. Толкова е затлачен този градски транспорт, а кметицата все "правим много". Какво правите? Нищо. Купувате автобуси с чужди пари, през обръчи от фирми. А тоолкова много може да се направи. 1. Вдигат се заплатите на служителите 2. По-добрите заплати ще доведат повече служители (стари ще се върнат, квалифицирани хора от други браншове ще се прехвърлят там, трети ще се мотивират да си вземат нужната тапия и така) 3. Драконови мерки срещу каращите в бус лентите. Ама драконови, а не като сегашните .. пилешки. Една патрулка веднъж в годината не е решение. 10 камери по Цариградско, 500 лева глоба и без книжка 3 месеца и да видим кой ще кара втори път.

Какви одухотворени лица!!! Как да ни им дадеш 3 бона заплата! А Манолова да обясни от къде ще се намерят парите? Просто питам!

А какви мерки трябва да се вземат с/у теб и колегите ти, когато минавате на червено и правите какви ли не други простотии по улиците?

Интересно, ако Майчето стане кмет на София, тогава какво ли ще приказва против общинските дружества Топлофекация и автотранспорт? Или тогава и тя ще пее песента "Пари нема, действайте"?

всички, включително и ти

Липса на шофьори , липса на доктори , липса на медицински сестри , липса на инженери , липса на програмисти , липса на сервитьори, липса на строителни работници ........ и т.н. ...... Каквото и да говорят управляващите и опозицията , без да се вдигнат доходите на хората - оправия няма да има ! Вече е толкова лесно да си хванеш самолета и да си отидеш в някоя западноевропейска държава , да си взимаш едно 2-3 хиляди евро , да си платиш разходите за квартира и храна , и да си спестиш едно 1000 евра за месец . И Маята да стане кмет на София , и Корнелката да стане премиер , изтичането на работещи хора няма да спре , ако не стане средната заплата около 1000-1500 евро в страната . И да се съкратят всякакви хрантутници в държавната и общинска администрация .

Аз не съм шофьор в градския. Аз съм "прост" гражданин, който иска справедливост. Все пак този градски транспорт го ползвам аз, жена ми, децата ми и искам хората, които работят да са щасливи на работното си място. Ти не искаш ли така?

изнесените наскоро данни показаха че тяхната заплата е 1800 лв. даже при тези пари недостигали шьофори. С този акъл който го имат професори ли са станали?

Тия шофьори и сега получават повече пари, отколкото заслужават. Повечето хора работят за 600 лева заплата, те искат 2000. Много са нахални.

Боковото раздвоение на личността през час явно е заразно, защото и тия преди седмица се отказаха от протеста си защото получили каквото искали а сега пак на обратно...

Недей скланя главичка пред шефа за 600 лв. /щото много други чакали/. Ти й ще сме в блатото, щото "я не сакам на мен да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле/. И 5 000 да ми дават, няма да се хвана за такава работа, дето не знаеш дали ще се прибереш в къщи, или в ареста.

1800 лева заплата чисто и няма желаещи да работят като шофьори.. Бедна България, ниски заплати, умиращи от глад.. мани-мани..

То не става само с желание, трябва да имаш и съответната шофьорска книжка, категория "Д".

Пълни глупости на човек, за който чужбина е Гърция, където е ходил баджанака му, ама не и той лично. С 2000 евро заплата в Германия не можеш да събираш по 100 евро на месец, да не говорим за 1000. И те извърлят на улицата за пет минути клатене на крака, не като тук по цял ден това да правиш. 1800 лева заплата в България е доста добра и ще живееш по-добре, отколкото с 1800 евро в Германия.

Що, чавек с такава книжка ли се ражда или както твърдят злите езици ти я дават от Градския транспорт след безплатен курс?

и там давай "ценни мисли и указания".

Даскалке за 1.60 ко праиш

Задължават ли ги да работят екстра, това не е ли противозаконно? Имат си договори, работят според договора. Просто не работете екстра. Този проблем, че няма кой да работи не е ваш! Не го правете ваш. Когато се стигне до там да няма кой да кара автобуса, само тогава ще се намери и заплатите ще вдигнат. Докато вие им робувате с тези екстра часове защо да променят системата?

Аз се съмнявам, че българинът може да бъде щастлив.

Има просто решение за бус лентите, слагат камери в автобуса, и ако някой кара пред него и му пречи глоба ...

да но 1800 брутна заплата, а я ги сметнете след удръжките - каква е нетната...

Айде сега медала има две страни нали,все едно тези шоферчета спазват правилата,не влизат на спирките а спират като селтаци на средата на платното,влачат се като кифли и правят огромни колони задръстване,другите се изнервят и така стават птп-та.

БРУТО

Тия цървули какво искат?!

Да им се вдигнат заплатите, но да има и по-строг контрол. Постоянно срещам шофьори на автобуси, които пушат. Вчера пък един ме блъсна с вратата, защото хората пред мен се влачеха и още не се бяха дръпнали от стълбите, а аз бях на последното стъпало. Явно много бързаше и не можа да отдели от графика си 3-4 секунди(буквално). Масово отварят вратите в движение и не спират докато не са подминали с половината автобус спирките. Да не говорим за изключеното отопление/охлаждане. Миналата седмица пък един ватман просто реши да подмине спирката, а на спирката не бях само аз. Имаше още 5 човека. Отделно се видя и че в самия трамвай имаше хора, които се бяха подготвили да слизат.