Светлозар Лазаров подкрепи полицейския протест

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров подкрепи исканията на колегите си от вътрешното ведомство, които ще протестират утре заради орязани социални права.

Обратно в новината

Коментари - Светлозар Лазаров подкрепи полицейския протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрахте ли как две патрулки с ченгета са се гаврили с момичето на Семинарията. Без заповед за обиск, без да има престъпление, наркотици дори и пътно нарушение! Естествено че заслужават право на пенсия ВЕДНАГА и не 20, а 40 заплати компенсация.

Анонимници! Така сте смели и знаете да плюете полицията. Знам ви и в друга светлина!

ееее, айде сега ченгеджийски номера. Като няма какво друго да кажеш и почваш да плашиш. Какво ще стане? Ще ме прибереш в районното и ще залитна и без да искам ще си ударя главата в бюрото на разследващия ли?

Комплексирани нещастници. Полицията се плюе от криминално проявени, яли " попарата" и и от комплексари.

И от майки на бебета, прегазени в количките си от пияни тикви в униформа

Пич, върви си играй с пищова и фуражката и ела после да разкажеш как е минало, става ли? Хем ще се поотпуснеш малко.

Мамин златен убавец!

Pesh0

По големи престъпници от полицията , няма . Контрабандата се контролира изцяло от полицай .Иначе няма начин , цяла българия да пуши нелегални цигари и полицията да не подозира нищо.

СЕКРЕТАРЯ НИ Е МЪЖКАР И ДЪРЖИ НА ДУМАТА СИ ! ...НЕКА ДА БЪДЕ ДО НАС В БОРБАТА СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА ! ...НИЕ СЪЩО СМЕ С ТЕБ !

Да се преструкторират,да бъдат оставени наполовина в системата(и без това няма голяма полза от тях)и тогава да им повишат заплатите,а относно пенсионирането-то ПОЛИЦАИТЕ НЕ СА СЕ ПРЕУМОРИЛИ ОТ РАБОТА И НЕКА СЕ ПЕНСИОНИРАТ КАТО ВСИЧКИ на 65г.А що се отнася за ПРОТЕСТИ,то това са хора с най-малко право на такива.

Като бяхме в училище, в моя клас имаше един Минчо. Учителката по математика му решаваше контролните, за да не остава на поправка, съответно и на нея да й се налага да идва да го изпитва през лятото. Минчо имаше запазена марка - обръщаше се към хората с "Ко ста'а ба?". Пораснахме, завършихме, един стана едно, друг стана друго, Минчо стана полицай... ;-)

Светлозар Лазаров подкрепи полицейския протест Разбирам,ако д-р Тренчев подкрепя протеста, но не разбирам защо висш държавен служител от МВР подкрепя протеста. Това може да се обясни с това че Лазаров до нова година ще бъде махнат, и му е все тая какво подкрепя.

Хайде стига са ни занимавали с тия измъчени труженици - да ги намаляват наполовина и ще имат по-големи заплати и малко повече причини да внимават какви ги вършат. Наполовина хич не е достатъчно, но ще е едно добро начало, а за качеството на работа и за цялостната организация на полицията не знам откъде да започна. Следователите са донякъде читави, но тръгнеш ли към шефове и редови персонал ти насръхват косите - или само далавери и интриги с престъпници ги интересуват или дори и това не ги интересува и се мъкнат като торби налява-надясно, изпълнявайки от време на време поръчка на началството - доста често не съвсем законна. Повтарям го много пъти - не съда, а полицията и прокуратурата трябва да са първите изорани до дъно институции. Хората масово не разбират работата на съда и всеки политик, полицай и далавераджия като се докопа до микрофон веднага почва да сипе всичката вина на съда, за да не се замисли никой откъде започва всичко. Съдът също има нужда от прочистване, но за разлика от другите институции това трябва да става и с просвещение на гражданите - те трябва да разберат кога съдът си прави оглушка и кога законодателя го е задължил да я прави или кога следователите и прокурорите го саботират. Това не се разбира и давай всички да мразим съдиите, пък да оставим добрите момченца да си правят каквото поискат.

Е, всеки дърпа кокала .... Един старшина, охраняващ обект докарва около 1500 лв чисти след 15-тина години служба ... и може да се пенсионира доста по-рано от почти всички други професии ... Но както е казал през революционните си години Владимир Илич Ленин - зържава, в която полицаите вземат повече от учителите си е полицейска държава ....

50% са пълни престъпници и бандити, а останалите 50% са пълни .утки, които си трая за престъплението на колегите. За надзирателите в затворите изобщо няма да коментирам - най-големите пласьори и изпълнители на поръчки. Като не им изнася да се омитат! Няма други професии в държавата, за които се плаща толкова и с толкова привилегии, без да има грам полза от тях!!!

Срамно,долно,арогантно и безочливо е полицаят да има претенции в държава в която вестниците са 99% пълни със зловещи заглавия от извършени престъпления!В същото време това от десетилетия е най обгрижваната система откъм заплати ,придобивки,пенсионна възраст!Какво да каже доктора,санитаря,миньора,шофьора,обикновения работник?

Ми МВР не се грижи за или пази "доктора,санитаря,миньора,шофьора,обикновения работник"! МВР се грижи за спокойствието на политико-икономическата мафия и е част от нея! Ако ченгетата се чувстват като част от народа, да се пенсионират по правилата действащи за целия народ!!! А главния секретар, да поиска пари от тези, дето го назначиха, а не от сегашното правителство!

Редник Светлин Лясковски след като се открие парламента.

Когато виден представител на властта в силовите структури се обяви против правителството, значи, че тази държава си е заминала. Отделно онези мафиоти, коит опосягат на мизерните пенсии на старите хора сами се определят като мръсници от невиждана досега в историята ни порода.Пример им е най-неукият, тъп и прост ръководител на правителството, какъвто е старшина Борисов от банкянското РПУ. Позор за България!

споко,евросауза счте се разпадне преди нас.....

Да обобщим какво искат милиционерите: 1. Да им плащаме заплатите, бонусите, храната, облеклото, транспорта, евтините почивки; 2. Да се пенсионират на под 50 г. с прилични пенсии и 20 заплати на куп; 3. Да продължат след пенсия да работят в "системата", добавяйки и заплата към пенсията; 4. Останалите да продължим да работим до 65 г., така че те да получават и нашите пенсии, защото малко от нас ще доживеят да ги получават и ще успеят да ги получават ( предвид стагнацията и факта, че след 50 годишна възраст в БГ работа трудно се намира); И всичко това в замяна на какво, драги милиционери? Единственото, което получаваме към момента от вас е неефективна и неработеща система и ширеща се битова и организирана престъпност! Е, нЕма да стане;о) - разваляйте седянката, сядайте в патрулките и марш да "пазите и служите", както повелява закона!

Мда, така е. За 3.5 месеца престой в БГ видях само 2 пъти полицаи, разхождащи се по главната улица на града ! :((

А колко КАТ-джии зад храстите те "срещнаха случайно"?;о)) И не ги търси нашите мильовци пеш по улиците - те са по кафенетата сутрин, по бистрата на обяд и в патрулките нощем!

А са много - най-много на глава от населението в ЕС и да се чудиш как успяват да се покрият. Аз ги виждам само като чакам по спирките - минават забавят и разглеждат кой чака автобуса с много страшен поглед, освен това ги виждам само покрай някоя кампания - я да се пази мач, парад или нещо такова. Толкова народ паркира както му падне - никой нищо не прави, защото плащат на общината, разбираш ли, краде се по селата, ама на циганин дума не смеят да кажат (да ме извиняват читавите цигани - има и такива щото), ако ти се случи да си спасиш живота или имуществото те погват тебе, а не крадеца или убиеца, ако пък не го направиш - забрави за разкриване.

пипи изпери си чорапчетo....

Имам две висши образования магистратури. Работил съм като консктуктор и нач. на конструкторско бюро ще се пенсионирам (ако доживея) на 65 годин. Писна ми да гледам тъпи, охранени, млади пенсионери от милиция, полиция и армия. Нека да им се повиши пенсионната възраст.

добре досчал в евросауза....очакваи осчте изненади....

Кой ще пребива полицаите на техния протест или това ще е послушен, мирен протест!

не може хеи така по една евро директива набарзо да удрят по бг .институциите това е обидно за балгаря,а пак за дебелите лелки можо да се намери ресчение,не се притесняваи.....

Ясно! ТОЗИ КОМЕНТАР Е ПИСАН ОТ ПОЛИЦАЙ. САМО ТАМ ОСТАНАХАТАКИВА НЕГРАМОТНИ И НАХАЛНИ КОПЕЛДАЦИ.

По брой милиционели на глава от населението в България вадим класацията в европа. Въпреки това престъпността вилнее по селата и градовете! Малко срам имат ли милиционерите?

И кат' не им харесва, да напускат полицията: така по естествен път този 1% ще се редуцира.

ти си бил феномен ве човек направо архимед,браво умник....

Всичко в Бг е 50/50... ПОМИСЛЕТЕ!

Разбира се че ще подкрепи. Нали затова го назначиха там от БСП. Да подкопава усилията на следващите правителства.

Виждам двама пред парламента и много ми приличат на педали. Позагледах се - баш педали си бяха! Питам ги: Абе че сте педали ясно, ама защо сте облечени еднакво? А те педалите ме закопчаха и ме отведоха в първо районно

Ти май наистина си сбъркан,надянал униформа на 15г.Та кой те задържа толкова години в МВРто на сила.?Стажа си го направил.Напускай и иди да поработиш малко на три смени и на норма до 65г.и да видиш ти за какви болежки става въпрос.А сега при това положение пенсията ми ще я получаваш ти.

Обаче ако някой излезе на протест с полицейска униформа, тоест държавна униформа, да бъде уволняван веднага. Протести само с цивилни дрехи, да се разберем от сега.

Айде милиционерите у лево !!! Ако работата им е тежка, то е защото сами си провокират напрежение, продиктувано от кадрови назначения директно от краварниците и килийните училища ! Горнооряховския да си гледа енергото и суджука !

а ве данчо,данчо, де да бесче колев......ама маи си дарт хасан.....

ТОВА Е "ЖЕЛЕЗЕН"ЧЕЛЯК,ИЗБРАН ВО ВЕКИ ВЕКОВ ЗА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР-ДО КАТО БЪЛГАРИЯ СЪЩЕСТВУВА!!!

Надявам се, зимата като излезем да бием соросоидите, полицаите вече да са наясно, кой от коя страна на барикадата се намира. Виждам, че е почнало да им се изяснява, но за всеки случай е добре да им се изясни окончателно. Щото като излезем, покрай соросоидите да не го отнесат и полицаите.

плевко да се маха за по барзо сас американските изтребители .....

За всичко е виновен Сорос нали бе,психопат!

Не разбрах с език по кое на соросоидите ще биете?

Ще видиш, почакай, ахахахахаха...

Как може от сега да говориш за зимата,след като още нищо не е ясно.Може би някой ти плаща да подстрекаваш народа?

Народа не ви понася бе, ненавижда ви, бе соросоиди гнусни, няма нужда някой да подстрекава някого.

Кухите тикви се събрали на протест за това че им се наложило да работят. В случай, че не сте разбрали, болшинството българи вземат наполовина от това, което изкарвате вие, и без придобивки. Разликата е, че те вършат истинска работа, а вие само къркате и спите по патрулките скътани в някой парк.

...а, забравих да спомена, че от целия ЕС, България има най-големият брой полицаи като съотношение (глава от населението), а имаме най-високата престъпност. Колко са ефективни, си правете изводите.

твоита тиква да не емного пална че дремеч без работа в касчти посред обят .вместо да плуесч по службите ,иди малко семки да продавасч да изкарасч някои лев,многознаико....

Абе драскач, кой те пусна до клавиатура, като не знаеш какво да правиш с нея?

там където си ти, може и да е обяд, но където живея аз, е 6 часа сутринта и след малко се каня да тъгвам за работа. Седнах да прочета новините и виждам празноглавите нахалници с претенции...

Отговори ми моля те,че си на 7 години,в две изречения 17 правописни грешки.............????????????!!!!!!!!!!!!!!!

да закриват митинг аи да се прибират завинаги в техкато неим изнася ... и на мен неми изнася д аги нося на гърба си икато ида да с еоплача да си го прехвърлят в другия крачол. С кво са по различни от манго? И еднит еи другите са празити и замесени в престъпления.

от колко часа е протеста/

17,68 часа

Сега е момента всички да излезем и да изметем соросите завинаги!

ФИкуса и за метла не стая, само за разбридан парцал стая

Нека всички милиционери, на които не им харесва, да напускат системата.Но те като не стават за нищо друго, как да напуснат?...

ами като няма милиционери на кого сте се оплеквасч после като ти се наложи.....на меркел ли или на доган..или направо немски милиционери искасч да ти се докарат че са по красиви ли...или турски,дето са били в батак и са заловили левски.....незнам...

Къде си видял полицай, та да идеш да се оплакваш, бе ? Скрили са се като мишки в дупка !

Няма никакво значение дали Лазаров подкрепя протеста на полицаите , важно е всички граждани / рабатодатели на полицаите/ да ги подкрепят.А те ще ги подкрепят ,когато видят достатъчно доказателства за качествено свършена работа.

ако не излети преждевременно сте излезе ,че народа е сагласен с неговата лична позизя по вапроса за бг .вансчна политика....

Ама научи поне азбуката бе... защо само глупости пишеш?!

ако незнаесч копиотара е на латиница и при автоматичня превод се получават гресчки в текста...доволен ли си вече ....всезнаико....

бат сали да не би да знае по добре азбуката от мене ,ама го вкарват в обсчтинскя савет на кустендил,засчто не протестирасч сресчто него ,потур такав....

Светлозар Лазаров подкрепи полицейския протест Излиза един старшина, който по необясними причини е главен секретар на МВР, и казва че подкрепя синдикални протести. Не може висш представител на държавата да излезе и да каже , че подкрепя тези, които той със своите действия или бездействие е провокирал да стачкуват. Ако иска да бъде синдикалист да напуска държавната работа и при Тренчев.

как видя старсчина ти си бил многознаесчт.осчте малко и редник счте го изкарасч не дранкаи глупости ами си пласчтаи данаците за да има пари в буджета....

Виж си само правописа , и после кажи , че не си старшина.

КАТО НЕ ИМ ОТЪРВА-РАПОРТ И ОСЕМ ЧАСА БАЧКАНЕ ЗА ТИЯ МЪРЛЬОВЦИ НАЧЕЛО С ЗЕТЯ

нисчто чудно...имаме си президент които обслужва чужди интереси и временно правителство което варсчи сасчтото....еничари от нов вид....

ти си некъв нов бляд обаче... Даже и азбуката не я познаваш...

ТРЯБВА ВСИЧКИ ХОРА ДА ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ЦЯЛАТА СИСТЕМА,КОЯТО НИ ДОКАРА ДО СУПЕР НИСКИ ДОХОДИ!!! Всички заедно трябва да си поискаме парите от олигарси и политици!!! Тези пари те ни ги откраднаха и продължават да ни крадат! И ще продължават да ни крадат!!! И ще продължават да се оправдават ту с кризата,ту с войните,ту с болести,метеорити,извънземни ...само и само да запазят статуквото на ниските доходи,ниската образованост и скапана съдебна система,за да могат да остават на власт на веки и да не спират да ни ограбват!!!!!! Всички трябва да сме на улицата заради доходите си!!!

Да но народа е против вас.Нищо добро не чакаме от вас.Не сте ни нужни.МВР да се съкрати наполовина.След като само 2/3 от 27г. стаж се изисква да е в системата на МВР ще работите там докато сте млади ,а после в частния сектор през останалото време някъде в производсвото там е лесно ,защото ние се пенсионираме на 65г.До кога ще ви хрантутим,докога ще ви копуваме коли ,за да спите в тях,до кога ще ви возим в градския транспорт без пари,до кога ще ви обличаме,до кога и валчери за храна ще ви копуваме,при положение ,че вие заплатите не си заработвате.

Като толкова много знаеш защо не работиш там и без това има не заети бройки?

Защото искат пари (РУШВЕТ) че трудно ставало.

Идейно те подкрепям. Ама бива ли да си толкова неграмотен?! Ако слагам червен Х на всяка грешка в поста ти, то ще направя картина като Баташкото клане...

А какво ще кажеш за това- винаги и по всяка време на разположение във всяка една точка на страната.Огромен риск за живота. Забрана да се работи на второ работно място.Ниски заплати.

Да се внушава: " Опорна точка" нямаше нищо общо с Лазаров по времето на коалицията"! Ай тролчета - изроди мои, мятайте димки да прикрием следите!

Известни сме с това, че на глава от населението имаме най-голям брой милиционери. Факт е, че битовата, организираната и всякаква друга престъпност също са ни "на ниво". Което говори за неефективност, неорганизираност и безполезност дори на съществуващата в момента система! Сега да питаме Лазаров: от какъв зор данъкоплатците трябва да продължаваме да ви осигуряваме заплати, бонуси, храна, транспорт, евтини почивки, ранно пенсиониране с 15-20 заплати бонус, когато МВР не ни е полезно?!

Червена мастия е ЛазарОфф.

Походът срещу социалните придобивки започна! Думата "социално" скоро ще стане мръсна. Това е то дясното управление.

полицейските синдикати няма защо да скачат. Нали искаме реформи. това е също реформа. А те какво искат. Да се пенсионират рано и после да работят в охранителните фирми

И защо за полицаите да е по-различно.. И без това повечето нищо не правят.... Само лежат от кълка на кълка и се чудят кого да рекетират... А Мънкито си е направо като излязъл от виц за полицаи. Типичен т*пак с фуражка....

това е пореден опит да се неглижират дарявата и неините институции...от еу и уса теперва сте има много неприятни изненади...осаждане на дарявата,едва ли не тя е излисчна след като има еу сауз....

Ей бляд нищо не ти се разбира бе.. Пиши на Български.....