Рашидов не иска контрапротест в негова защита

Министърът на културата Вежди Рашидов призова да не се организира контрапротест в негова защита.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов не иска контрапротест в негова защита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие виждали ли сте творби на Рашидов? Ужас и потрес! Последната му изложба беше миналата година с някакви рисунки на жени! Отврат и бъркоч. Такива "творби" могат да стоят само в мазето , на пода и то обърнати с лице към стената. Та точно тези му произведения, той е декларирал, че продава по 5 000 лв. парчето, като забележете, на Владимир Димитров майстора, едвам достигат до 2 000 лева! А склуптурите му са....... Аз, с моите две леви ръце, по - добре щях да рисувам!

ами почвай да твориш като Вежди и тогава приказвай простотии,щом е толкова лесно

Митьо,кат си се снимал да не мислиш,че се вижда нещо или пък,че си много убав?Вижда се една главичка като на градинско джудже.Лили вече е на години и няма да те види.

Интересно дали видяхте Асенчо Генов пред културното министерство по босфор тиви. Да не съм чул от лизачите на задници от деформаторския блок, че в тези платени протести има участие някой друг освен платените от деформаторите протестъри

Какъв контра протест г-н Мултак,какви пет лева?

Не иска, защото и без това няма да има!!!

Дано да няма, но мутруте ги организират много добре. Справка 2014 г.

Министърът проявяваше голяма самонадеяност, поради което сгафи. Редно е да си подаде оставката. Не става за тази работа. Да си прави скулптурите и си ги реализира както може, но с държавни дела да не се занимава повече. За тях трябват други качества, които министъра очевидно няма.

Що бе Веждичка! Всички ли ти отказаха? Останалите, кой доброволно, кой зорноволно са вече в един по-добър свят....

А ще ли има розава боя на прОтеста?

Певецът Георги Петров е прав, но въпросите и критиката е следвало да насочи към диригента на хора Д. Диитров- брат на Негово Светейшество българския патриарх Неофит.Когато са получили покана /Хор Й. Кукузел / да участвува в откриването на изложбата с концерт в катедралата Нотър Дам, имало ли е уговорка за заплащане, и в какъв размер.За да се подготви концертът в катедралата вероятно хористите са репетирали поне един месец- което е труд,какъвто вероятно полага и В. Рашидов при извайване на творбите си .За разлика от певците, не зависимо колко са талантливи ,благодарение на таланта и труда си Рашидов бе спестил в КТБ 2 милиона лева.Като творец, той би трябвало да знае, че всеки труд, особено в изкуствата се заплаща и негово е било задължението да предложи достойно заплащане на прекрасните "Кукузели",както ги описа в интервюто си. Не приемам и израза "уволнен" за Г. Петров.Ако хора не е към М.Културата, това означава че хористите не са на заплата, и това още повече укорява Министъра,тъй като вероятно хористите се издържат от хонорари. И последно-всички присъстващи на церемонията и мероприятията са били на разходка /имам предвид делегацията ,журналистите, придружителите, културтрегерите и обслужващ персонал в това числло и политици / а единствено ХОРИСТИТЕ СА БИЛИ НА РАБОТАЛ.

Напусналите хористи които са кум и кумец казаха , че в църквите пеят за 5-10 лева , а в Париж за 35 ЕU Защо миналата година не протестираха , защо 20 години пеят и търпят ???? Нека да отговорят?

Ще ти отговоря кратко. Защото не са мутри. 25 години като се гаврят с около 6 млн. души протестират ли?

Е.ати таш.ка, Протестърската мрежа си прай протест и контрапротест. Като брокерите печелиш и от продавача и от купувача.

на едните им плаща Тиквуня а другите са от геновчетата от Деформаторския блок. Не е за изпускане да се види сеира

Не мога да разбера какъв му е проблема на певеца. Не си ли дава сметка, че сега може и да не вземе 50лв, но самият факт, че са ги викнали и са пяли в Лувъра е голямо постижение. По-добра реклама от това за този хор едва ли ще има. Иначе малцина са чували за този хор. За мен министъра е прав и съм сигурен, че не е бил за въпросните 50лв, а по-скоро е бил подразнен, че вместо да се обсъждат постиженията се занимаваме с хонорара на неизвестния хорист.

Мъдър е Веждичката.За разлика от някои пишман патриоти.

Нямаше да дойдат и 6 души. Ама така ще замаже нещата

НЯМА да има контрапротест, да не се притеснява!

Довечера включвам на канал три и чакам да стане голям сеир - Бокогъзолизните протестъри да потрошат от бой гъзолизците от протестна мрежа дето им плащат от Деформаторския блок. Накрая на всичките по 15 дена по един във всяка килия с рецедивисти

И по между другото Вежди Рашидов когато е пиян обича да бие шамари на Полицаи,и всеки си трае,все едно му е позволено всичко на този алкохолик.извинете ме,но на такъв човек мястото не му е там,да се маха докато е време да не го сполети съдбата на Мутрата.и вярно да получи някой инфаркт.

Беше ли на протеста бе жалко русофилче?

Мануел

За кой протест говориш сега за този та бокогъзолизните дето зяха за тиквуня или за платените протестъри на Деформаторския блок дето станаха за посмешище накрая в София

Ти първо виж вашия вожд на глутницата павиани -сидераста ,какви ги върши по улиците като умопобъркан,тогава гледай Вежди!

Протест за такова смехотворно нещо е направо подигравка с протест против корупцията в СЪДА примерно! Ето това е сериозен протест!!!! Заради СЪДА, мафиоти и убийци на пътя са на свобода, хайде протестирайте за това, и аз ще ви подкрепя!

Голям сеир ще стане- Бокогъзолизните протестъри да потрошат от бой гъзолизците от протестна мрежа дето им плащат от Деформаторския блок. Накрай полицията да прибере всички биещи се и да ги прати в ЦСЗ за по 15 дена

Времето се стопли маи , маи бизнеса с протестите пак е на дневен ред .

СТИГА плюхте, човекът се извини, нещо много умно е казал - "НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ХОРАТА "...........

Призовавам колегите от Протестна мрежа да подкрепим нашия коалиционен партньор. Хонорарите в офиса на фондация "Америка за Цветанов"

Станишев, що не се скриеш в аналната дупка?

Мануел

Кат им свършат аргументите обикновено тъпите младежи от ГРОБ започват да пишат като тебе

На снимката ни маха един пияница за Сбогом!

Сбъркал си времето! Миков вече не е говорител на парламента!

Биволицата измуча: Всичко по тая изложбата в Лувър,до последната кърфица или банкета, се плаща от българския данъкоплатец. За Лувъра са приходите от билети по 30 евро и продажбите на каталози и други материали, чието създаване отново е за сметка на данъкоплатеца. На музеите собствеци на експонати, не плаща Лувъра а българския данъкоплатец. Дневните за правителството са 60 евро на ден. Това е договорът.

сигурно защото не са я поканили да пее в Париж, а пък после не са и платили

Като е толкова богат и талантлив,защо още не е направил ключа на София,който обеща?Пари ли няма?

Не, не са му платили от общината! А той, за разлика от хористите, за чест и слава, и на ползу роду, не работи!

Няма ли да си седне на задника и да не си отваря зурлата. Па на някои идиоти им се вижда чак толкова важен, че даже набутват и тъпунгерите от Р.Б. в :борбата" срещу него.

Те са си основните протестиращи от снощи. До кат не ги приберат Асенчовци за по 15 дена няма да мирясат. Пък знаиш ли може и да им хареса и да искат да останат за по дълго

КОГАТО ФАЛИРА К Т Б РЕВЕШЕ КАТО ИЗКЪРНЕН ВОЛ ЗА ПАРИТЕ СИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ

Призовавам всички да си останат вкъщи и да си пият ичкийката, както ще направя и аз! Протести може да има, когато свърши пиячката или ми замразят парите в банката /тогава пак имам пробем да си дабява дневните литри твърдо гориво/

Андък де-КАВАК високо дърво-гаргите на него почиват!!!!!!!!!!!!!!!!

Виждам, че тук основните нападатели на Веждито са платените от Деформирания блок протестъри - същите дето протестираха напълно платено срешу Орешарски. Защо си мислите, че геновчетата не са известни никому и можете да дращете глупостите си. Няма анонимни в играта

Ststar

Трябва да се направи Министерство на простотията, за да може всички дето плюят по Рашидов да си имат министър.

И кой ще е министъра? Пияница Вежди Некултурния или Самия Ибрикчия Бойко-ага?

Ststar

Дай още малко и ще си достоен за поста.

Тъпчо де видя бесепари и атакисти във вчеращния протест бе глупако. Там си бяха геновчетата - протестърчетата. Да даде господ да ги приберат в панделата за да повеселят пандизчийте

Нечин бе везир ага-пара ьок??????????????????

Бас хващам със Соросоидите,че Веждата е Пътник,Мутрата няма да го търпи да го дърпа на долу със просташкото му поведение на Пияницата Рашидов,които не знае как да се държи пред ефир,и какви думи да говори.Щом си Виновен Веждю няма да се извиняваш,ами подавай Оставка,така правят истинските мъже тъпак.Интересно дали честно си си взел и парите от КТБ или Мутрата те уреди,иначе и за ракия нямаше да имаш пари сега пияницо долна смрадлива на пури.

На тоя изрод мястото му е на Капълъ чарши а н да ни излага из Европа.

Протестърчета - геновчета. Рано или късно някой от управляващите ще събере смелости ще Ви резне клончето като Ви прибере в панделата пане за по петнадесетина дена, а там Ви чака големия чук и камъните, а вечер приятната компания на зажаднели за ласка рецедивисти. Да Вие сладко и да сте щастливи.

Да идват камионите с прасетата от контрапротеста кога сваляха Боко тиквата!

Майко мила до къде стигнахме пак да трябва да търпиме турски мурафети.

Прост арогантен индивид !

Кой ли пък се е затичал да го подкрепя,пияница нахален!

И що не щеш, бе Вежда? Таман Дечо, Бечо, Спас и аз се бяхме нагласили да изкараме някой лев от тебе като контрапротестиращи?!

ако този прост милиардер ,разчита на 100 лева щеше да се държи по -възпитано.На-богатите не им трябва защита

Че то Тъпаците от "Протестна мрежа" са по-неприятни и от Вежди!

Това да платиш за 600 на протест, не като да си платиш за 600 лайка! Тия милиони в КТБ Ръждито не ги събрал, като е живал по своя си лозунг "Не всичко е пари! Дайте да дадете". Ръждито, като го знаем, що за "човек" е - няма начин да не чувал израза "Пито - платено". Пили ли си Ръжди? Плати си! Ще ти излезе по-евтино, ама не - пак гербаджийско-културнически номера ...

ако този прост милиардер ,разчита на 100 лева щеше да се държи по -възпитано

Няма не искам! Фсички от простатна мрежа сме там.

Рашидов не иска контрапротест в негова защита БАЙ ТОШОВСКИ НОМЕРА - АЗ НЕ ИСКАМ,НО ТЕ НАСТОЯВАТ.....

И аз ще му дам на този тъпак 100лв да прави Скул

имах предвид скулптури,както той беше обидил певци от хора Козел.

ЗАД ВЕЖДИ РАШИДОВ СТОЯТ ИСТИНСКИТЕ КУЛТУРНИ ДЕЙЦИ, А НЕ ЧЕРВЕНИТЕ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА

Ти си Боку с татуиран на задника полумесец.

МОЛЯЯЯЯЯЯ????? МАЙ РАНО ТЕ Е УДАРИЛА ЖЕГАТА

O..o...o толкова ,,скормен,, и великодушен.......Нямам думи....(циркът продължава...)