Мишо Шамара написа химн на свободата, ще влиза в парламента

Рапърът Мишо Шамара обяви, че е създал химна на протестите - песента "Свобода". На пресконференция в БТА Биг Ша, както е другото прозвище на музиканта, заяви, че иска чрез музиката да даде криле на народа да се изправи срещу тиранията на управляващите и монополите.

Обратно в новината

Коментари - Мишо Шамара написа химн на свободата, ще влиза в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

Йеаа, ахаа том-тоом - тидидодоом Платен бесеапаш съм ааз Чанти дърпах яко на пазаррааа Съслювата Мистресс купи мееее том-тоом - тидидодоом Патриотарче го раздавваам аааз Кат' гепя влас' ше видите кво стаааа Пачките ше връткаме с съслейиии том-тоом - тидидодоом Балъци не разбира те ли - ейииии? От Австрия ви кожата дереммееее Кат гъкнете ше .ибаме ви ниии том-тоом - тидидодоом -- Ел Ел Евлампи ПопДжей

Кой ти плати бе Мише, тая песен да спретнеш. Толкова си бързал че и римата не си докарал. Ти за свобода ли пееш, или да плюеш някой. Кой ще ти се върже? Те 11, 12 годишните не могат да гласуват. P.S. А до днес ти бях голям фен.

Така, така.Има право шамара .Нали искаме 50 процента от народните ни представители да са избрани директно от народа.Това пичлеме като нищо се събере гласовете на наркоманчетата и гаменчетата ни, които са си бол в родината ни.Започва да става интересно.Сега ще се пръкнат и други желаещи да яхнат народната любов.

Като стил, рапът е социално ангажиран жанр, леко отстъпващ от представата за музика. Затова, аз лично нямам против рапъри в правителството, стига те да не вредят повече, отколкото политическите предатели на българския народ. Хубаво, но момчето се цели само в една личност, а отговорността за разрухата е на цялата политическа класа.

Улодливото Шамарче - еманацията на БСП.

Боже опази от такива уроди! Шамара, Спенса, Конса..... до къде паднахме....

мишка ОДИ се скрий при твоя другар ВАНКО сутиньора

По-добре Шамара отколкото дърт комунист.

Избора на тъпака

Знаем, че в парламента има и ненормални. Защо да ги увеличаваме с още един, лежал и в затвора. Той си мисли, че келешчетата ще гласуват за него. Дали е прав? Но, най сладко е да си пълниш гушата за сметка на хората. Много се услажда.

Какъв е тоя шмъркоч и каква работа има в парламента, ааа ще "рапира" изказванията си, а за бек вокали ще използва Мая Манолова и Корнелия Нинова. След цар премиер,"рапър" министър на културата!Що не!Пробите продължават!Проба ...проба...1..2...3.

Някой каза Демокрацията - Свобода е за народа, но загуби се тя в бюрокрацията майче в нечия угода. И мнозина днес я търсят в директивите безчет и комисии обсъждат как да вкарат всичко в ред! Свободата в регламенти! Дискутират се във парламента! Красотата в Свободата е във любовта и добротата. Не признава регламенти, нито нечии парламенти. Щом избяга добротата, де я дириш свободата? Има само интереси и безмислени пиеси.

Михаилеееее, Мишоооо,аман от комплексирани мъже. Дупедавството,пардон депутатството няма как да компенсира нито ръста-физически и мозъчен,нито дължината на някои органи-партийни,де :-)

Г-н Шамара да се ограничи с пеенето, моля. Пази боже от такива да създават Правителство. Да не стане само, като поговорката: От трън та на глог.

Какво пеене, той изобщо не може да пее.Сам си е признавал че нищо не разбира от музика. Единственото което може е да нарежда и кълне.

Дир'а, що ни занимавате с тоя КИР?

Прости му Господи,не е добре,не осъзнава какво говори.Има нужда от специализирана лекарска помощ и то колкото по - бързо толкова по - добре.Като си помисли човек обаче - защо пък да не влезне в парламента ?И Ванко 1 нека стане депутат,да не забравяме и Азис...Дерзай Народе !

Шамара, говори истината. Който не се е опарил от политиката на ГЕРБ си няма на идея за какво става на въпрос.За голямо съжаление народа ни е много необразован и като нищо ще преизберат тази крадлива-мутренска хунта наричаща себе си ГЕРБ.

дежурен лаф- точно на място!!! Браво! Аз пък познавам хора дето са се опарили от НДСВ например! От тройната там всички бяха добре- лапане имаше за всички. И протести имаше но тогава пък нямаше криза и набързо приключи всичко. Най добре пак те да са. Но да не стане да гласуваме после намаляване броя на министрите, че 42 много ми се виждат... И за да вземеш позиция в МВР в бастион на ДПС/да ония същитите с атентатора от конференцията си-надеждния партьор /, трябва да си техен член, макар и да си българин. колкото и да съм тъп и необразован изхода е или протести и анархия или по- малкото зло....

Изчетох всички коментари по темата и се чувствам по-добе. Явно хората не са изгубили съвсем разсъдъка си че да повярват на "новите лица" както се нарече М.Шамара. А и между другото той какво ще прави в парламента? Като го гледам "новата" Конституция ще трабва да бъде маркирана "16+ препоръчителен родителски контрол" !

Боже какви ли не гадини изпълзяха от дупките си като им замириса на власт и далавера.

Ухааа каква душевна диария :) ама новото му парче кърти мивки :)

ТОЗИ Е АБСОЛЮТЕН СМЕШНИК И ТЪПАК ! КАКЪВ ПАРЛАМЕНТ , ДА СЕ ХВАНЕТЕ СЪС СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗА РЪКА И ДА ПЕЕТЕ , НО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ! САМО ЩЕ МУЧИТЕ ! ТОВА ЛИ Е ЛИЦЕТО НА ВАРНА , КРЕЩЕШЕ КАТО ЛУД !!!!!!!!!!!!!!!

Мишоооо много си тъпичък бе моето момченце.Нищо не става от теб! Моля те спри да се опитваш да пееш , не става!!!! И да знаеш нежелан си колкото Български политик!!!!!!

СОБСТВЕНИЦИ НА ЧЕЗ В ЧЕХИЯ И ТУК В БЪЛГАРИЯ СА ПОДСТАВЕНИ ЧЕШКИ БИЗНЕСМЕНИ ОПЕРИРАЩИ С КАПИТАЛИ НА ГАЗПРОМ, КОИТО РЕАЛНО СА ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ! ЧЕШКАТА ФИРМАТА " ЧЕЗ " ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ Е КУПЕНА ОТ РУСКАТА КОМУНО-МАФИЯ " ГАЗПРОМ " ! ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЧЕЗ Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ЧЕШКАТА ПРОКУРАТУРА ЗА КРИЕНЕ НА ДАНЪЦИ И КУП ДРУГИ НАРУШЕНИЯ НА ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО! ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ ЩЯЛА ДА БЪДЕ КУПЕНА ОТ ГАЗПРОМ, КОЕТО ОЩЕ ВЪДНЪЖ ПОКАЗВА ТОПЛАТА ВРЪЗКА НА РУСИЯ И ПРОТЕСТИТЕ!

Не е по темата, ама защо не го махат???Дир.бг са продажници.

Обясни, моля, защо Русия има връзка с протестите, след като протестиращите започнаха с искане за отстраняване на нейното предприятие ЧЕЗ/Газпром? Или защо Русия иска нейното предприятие в България да й бъде отнето и национализирано, за да може по-лесно да се оказва граждански контрол върху дейността му?

Не може българомразец да влезе в парламента.А Мишо е точно такъв.Голяма омраза и ненавист са нужни за да се подиграеш така с символите на един народ.Освен презрение друго отношение не заслужава!

И този се взе много на сериозно! Кой клас си завършил бе, момче? Или Слави Бинев ще ти купи място?

къде и ти към парламента бе купен...айде кой за каквото е учил

Това говедо ходило ли е на училище?

Всички партии, идващи сега на власт трябва да знаят, че хората очакват от тях да свикат Велико Народно Събрание за смяна на Конституцията на България. Не го ли направят, ще ги свалят отново. Съществува готов проект за нова конституция и нов модел на държавното устройство, изграден на принципите на ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ. Потърсете и ще намерите.

ПРОРОК, новата конституция ще се напраави така, че да няма партии, сиреч части, дялове от народа, а да е всеобщност. Явно, нещо не си доразбрал или така ти се иска по навик? Отново еврейски подхвърляния на идейки. Партии, това е еврейското разбиране за държавност. У нашите предци траките обществената система е била друга, всеобщност.

Извинете, но според мен-сиромаха Казвате едно-И-също двамата с колегата. (Задължително Е да Алинираме Всичко. ... Разнообразието на Училищата - Е само от полза за Нас-Всички.)

Пръкнаха се и задниците на протестите. Време беше.

глупак

Прокуратурата незабавно трябва да подведе под съдебна отговорност гнусния боклук и наркоман, който поруга знамето на България, а сега си позволява да хули и премиера Бойко Борисов, съвременния Левски!

И на теб ще ти се потърси отговорност за подигравката ти с Левски!

Моля не обиждайте Апостола като го сравнявате с днешна мутра .

ВИЕ ВСИЧКИТЕ ТУКА ОТДОЛУ КАДЕТО СЕ ИЗКАЗВАТЕ МНОГО ПОДГОТВЕНИ,ДА НЕ БИ ДА СТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО? МИШО ГОВОРИ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ Н АТЕЗИ СВИНИ..А ВАС ВИ Е СТРАХ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ МИШИТЕ СИ ДУПКИ..ЕЙ.Й.Й.Й.ТОВА БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОЛЕМО ПЛЕМЕ..АЗ АКО НЕ СЪМ И ВУТЕ ДА НЕ Е! НЕКА ВЛЕЗЕ МОМЧЕТО...ЗАЕДНО СЪС САШО ДИКОВ,МАРГАРИТА МИХНЕВА,ВОЛЕН СИДЕРОВ,СВЕТЛЪО ВИТКОВ,.....

не е ли малко късно да седиш пред компютъра? Марш в леглото, утре кой ще учи по география?

А и мисля, че е прекалена демокрация в България на този трябва да му се наложи цензура! Глупостта и пошлостта трябва да се ограничат в нашата мила родина. Медиите трябва да престанат да го отразяват , защото се надъхва безпочвено и започва да си мисли за велик. Още малко и ще реши да става Президент. България събуди се и игнорирай такива като него!!

То поезия ли е да го опишеш...от такъв титаничен напън не може да не излезе нещо...понякога по-трудно... понякога по-рядко ... МиШа е пълен с "кафява енергия" която пак е за наша сметка ...;)

Супер боклук-няма ли кой да те самозапали.Отврат световен.

Най-големия смешник и резил, как не го е срам сравни трибагреника даже ме е срам да го напиша с мензис.....и пак има наглостта да излиза и да дрънка глупости. Позьор, който дори не уважава собствения си баща и го нарича с уважителното "дъртия".Лично аз се срамувам че Мишо шамара е българин! Но в всяка нация има такива мекотели за жалост. Искрено го съжалявам за това че има толкова ниска култура, а същевременно си е повярвал че е нещо, а всъщност е кръгла нула. 000000000

С мензис е сравнявано японското знаме , иначе иди в Америка да видиш как се уважава флаг , ако ти е далече е де е Турция и там флага е на всяка лодка .И нищо не си разбрала ,други са хората, от които трябва да се срамуваме.От Мишо ще се срамуваме след като излезе от парламента.Аз се надявам поне един да излезе с чест от там.

Всички отворени продукти на Сорос са такива рапони.

След като СерГей не смее да се покаже това май е неговият заместник в БСП! Що не си го изберат на един конгрес!

Някой гледали Станишко в 19,30ч.по БТВ? Той, Станишев, бил убеден че в България, нямало по подготвен от него за премиер на държавата!!!И той лично щял да прецени кой става за депотат от бсп!!!!!!Ние го мислихме за червен принц, а тои се изкара червен бог.И после Борисов бил такъв и онакъв.Боже пази България от Станишев.

ОТ Борисов

Това е лъжа и не е по темата. На други като не е по темата го триеш. Ти на работа ли си или те плащат и отдруго място да плюеш Станишев и БСП.Пак се убеждавам, че дир.бг е купена медия.

За Винету и вече го мразите

ЕТО ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ПРОТЕСТА. ЧУДЯ СЕ НЯМА ЛИ ИСТИНСКА ПОЛИЦИЯ. НА ТОЗИ МАЛОУМНИК, АКО Е ЖИВ БАЩА МУ КАК НЕ СЕ Е ГРЪМНАЛ, КАТО ГЛЕДА КАКВО Е ПРОИЗВЕЛ СЪС СЕМЕТО СИ. УЖАС!!!!

Този толкова е и протестирал. Той е отишъл само да си направи една две снимки. Нали трябва да си пише актив, депутат ще става.

Този е един от резилите на България. Как не го срам да се прави на патриот, като че ли няма нищо общо с онази гнусна песен. Да беше само Ванко1, нали преди месец на аванта ходи до Брюксел за сметка на Слави Бинев. Този олигофрен няма морал щом става въпрос за пари.

Този навремето се разхожда из Европа с мръсните пари на Ванко 1. Сега се прави на вода ненапита. Как не го е срам бил най-честния и най-не корумпирания.

Харесвам Мишо шамара,защото говори нещата ,такива каквито са давай МИШО

Господи.....и този ли??? всичко в тази държава отдавна се профанизира. едно време поне имахме наистина бардове по протестите, като Щурците, Стари муцуни, ФСБ, Дони и Момчил.... ...тоя боклук откъде изпълзя?!започвам да се притеснявам, че в новия парламент ще влязат такива отрепки, че сите депутати на Царя, разните Калинки на Боко, барабар с червените ще ни се сторят цвете и ще си въздишаме по тях.... дано в този изтерзан народ е останала малко мъдрост и усет какви хора ще изпрати да му коват законите....

ето поредният боклук ,които ни се пробутва от олигарсите като ''нови лица'' - това стана ясно още като слави бинев го показва в европарламента като ''борец срещу цензурата"

следва и АЗИС

Като Деса Поетеса но тя е поне не иска да е де/путатка :)

Тя ще се кандидатира за президент.

Бог да ни е на помощ, ако Мишето влезе в парламента...

Този кога успя да избяга?

ха ха ха мишо шамара-хо хо хо .смешник.ако искате да чуете нещо патриотично свързано с митингите и недоволството на хората от рапър,чуйте MD BEDDAH-с ,,тежко звукова промишленост".Нещо което си заслужава.Въпреки ,че съм голям фен на рока,това момче прави нещо настина интересно и готино,за разлика от другите нещастници,пеещи за к---и,пари,дроги и кви ли не простотии.