Коментари - Павлова: Не ми се иска да почваме председателство с протести | Днес.dir.bg

Павлова: Не ми се иска да почваме председателство с протести

Лиляна Павлова каза, че би предпочела председателството на ЕС да не започва на 11 януари с протести.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Не ми се иска да почваме председателство с протести | Днес.dir.bg

Коментари

да не и се иска "да се излагаме пред чужденците", но да си припомним една госпожа, която първоначално беше назначена за външен министър от ГЕРБ, после кандидат-еврокомисар дето блесна с езикови и дипломатически познания, та набързо я отсвириха. Основната и дейност преди ГЕРБ да се яви на избори беше да обикаля и да плюе България пред същите тези чужденци.

УГОЕНАТА ВИНЕТКА, ЧИЯТО ЗАПЛАТА Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 7-8 ИЛ. ЛЕВА СЕ ВЪЗМУЩАВА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ СА ИМ 700-800 ЛВ. И РАБОТЯТ ПО 12-18 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО. ОТ 18.12.2017 Г. /СЛУЧАЯ С ПРОСТРЕЛЯНИЯ СЛУЖИТЕЛ НА НАП/ ДО МОМЕНТА ПОЛИЦАИТЕ СА БИЛИ СРЕДНО ПО 18-20 Ч. В ДЕНОНОЩИЕТО НА РАБОТА, НО САМО СЕГА ЛИ Е ТАКА? ТАЗИ НЕНАЯЛА СЕ СВИНЯ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА Я ИЗРИТАТ, ЧЕ ОСВЕН ЗА ФАБРИКА ЗА ЛАЙНА И КРАЖБИ, ЗА НИЩО НЕ Я БИВА! НЕ Я ЛИ Е СРАМ ДА КОМЕНТИРА ТОЧНО ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ, ЩОМ КАТО И ЦГАНКИТЕ ПОЛУЧАВАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 510 ЛВ. + ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ?

Ми да ги бяхте прибрали зелените на Белев и останалите платени протестъри.

То ти си за прибиране. Можеш ли да купиш хиляди хора? Колко ли ще струва да ги купиш няколко пъти? Къде бяха автобусите, бе Цеко?

то ний щото много искаме свинтека угоенова да гледаме постоянно....ДГД тая

И за мен е унизително да получаваме 255 евро мин.заплата,но получаваме.Бедняците на запад получават толкова за пет дни.А ти колко вземаш Лилке? Не питам от санирането,а от заплатата?

що ма павлова ( брачедка на тиквата ) , пак ли двоини стандарти ??? в румъния може протести , в гърция може протести , а у нас не може ... нека хората видят че не сме доволни !!!

Хаха - и на мен ми се иска да не ни управляват корумпирани некадърници, ама уви - такива ни управляват от 30 г.

От какъв зор точно сега ни пробутвате тая "конвенция"? Професионалните протестъри платени от враговете ще протестират и за това.

Ай почвай най-после да поработиш нещо, че тухлите се редят на фигурата ти!

А КАКВО ИСКА? ТИХО И МИРНО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ "ТЕРМИНАЛ ДВЕ"? МАСОВО ПРЕПЛУВАНЕ НА ДУНАВ КЪМ ВЛАШКО ? ХАРЕСВА ЛИ И ???

Нема да се плашиш. Подготвяте едни лозунги 'Добре дошли', давате ги на вашите хора , те се смесват с протестиращите, вдигат ги високо да се четат отдалеко и Европа ще ахне - уникален митинг за откриване на председателството . Кой от ивропейците ще разбере за кво става въпрос! Лиле питай дядо си за тези неща, нема начин да не е участвал в манифестация по повод на 9-ти септември.

Той не е участвал, а беше на трибуната.

ГРУХ!!! Само един хобот ти трябва на снимката и ставаш като дете на слон 300 кила.

Искате да признавате "трети пол", пък няма да протестираме, ти добре ли си?

На Лилито неправилно и повериха това министерство.Трябваше цялото министерство да е за само нея-без преградни стени и разни стаички,тя ще го запълни самичка !Може би и трябва още малко та да надмине и фидоска!

Най-бедната и корумпираната страна ще управлява ЕС.

Горката.Тази е само за мъки родена,жива да я оплачеш.

Лиле, и на мен не ми се иска да приемате Истанбулската конвенция....ама не ме питаш!!! Ами и хората няма да те питат дали да протестират!!

За голям майстор голям техгях, ах малка Фидоске, да ми паднеш, че да те рендосам...

по-противна и от Ангелкова.

Не на тлъстите заплати и други материални и финансови облаги за европейските канцеларски плъхове! Да го кажем силно на 11.01.2018!

И на мен не ми се иска да гледам глигански снимки, ама пита ли ме някой!

А тази болшевишка Лилиту сега последно ще маха ли санкциите срещу Путлер или не? С дядо терорист и майка колхозничка сигурно не може да се сдържи не е в услуга на империята на Злото.

Ама това протести ли са ? Това си е направо глезотия. Виж, когато дойдат ония с гегите и ви подкарат като овце, тогава ще са истинските протести, но от ваша страна - хахахах

Не и се искат протести!На мен не ми се иска всичко да централизират от години в София.Из цялата страна няма никакъв поминък.Търсят се единствено строители,продавачи и обслужващ персонал. Не искам да съм обслужващ персонал на управляващите

ами то като не искаш такива проблеми,защо не си решихме истинските проблеми още от падането на власт на бкп!толкова години минаха,всички ходите на запад виждате как е там и пак не се поучхите!от колко време набиват за промяна на хората в съдебната власт и правилата,досега само правим нов бардак със стари курви!

И на мен не ми се искаше да ги започваме с теб начело... Като ти гледам свършеното, но ето... цяло министерство ти направиха.

И аз да бех партизански унук,я министир,я премиер,я президент щях да съм.Ама не съм партизански унук!

Не саво протести, бой трябва да има по дебелите и кухи кратуни на опростачените ни политици. "Боят изгражда" е казал народният творец, ама нашите дебили явно малко са ги били, та нито са порастнали на акъл, нито са изградени като личности. Сичкия боклук, който не става за нищо, се е захванал с политика - кой премиер, кой министър, кой шеф на някоя агенциика.

какво бижу,вижте кварталите,кални и неподредени

Ако тая искаше "да не се излагаме пред чужденците" да беше поотслабнала малко, та да заприлича на човек. Но пуста лакомия герберска.....

2017 г. в България са се родили 56 000 деца. От създаването на третата българска държава 1878 г., това е най-ниската раждаемост за близо век и половина. Тогава, при население около 3 000 000, новородените са били над 100 000. За политика на геноцид няма давност, това трябва да е ясно на министрите днес.

България не е страна от третият свят да се плоди, като мишки в дупка! Тук хората избират внимателно и съзнателно, какво да правят с живота си!

щях да ти препоръчам да си направиш една в тоалетната, но забравих, че вие третополовите протестърчета ги използвате малките чревца само по малка нужда...

Близо 5000 новородени по-малко има през тази година в сравнение с предходната, съобщи. 2017 в България има 56 197 раждания, срещу 60 917 през 2016-та година. Благодарение на родолюбиви българки като Лилиту. Май скоро ще се играе калашникова ръченица.

Току що си призна, че участваш в подготовката на атентат срещу България!

Алууууу , шебек , не се отвивай ше настинеш.

Българите не сме треторазрядна държава от третият свят, за да се плодим от отчаяние като мишки! Българите живеем добре и имаме мечти и живот за живеене!

Съвсем ще спрете да се плодите от хубавиня ,само 3-и полове ще останете,като ви почнат от 1-ви клас с обучението по въпроса

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Специално в чест на Боци , когото искрено харесвам и обичам ще въведа едно нова понятие - демократичен- тоталитаризъм. Това понятие горещо се защитаваше и от някакво индивидче плющящо на ангро заплахи за разправа със съд и прокуратура за провинението ''лично мнение и позиция''.

Провинението не е лично мнение, провинението е хибридна война срещу България, заплахи и клевети към българи поотделно и към страната ни като цяло, подготовка на атентати, преврати и отделяне на парчета от страната ни! Ако това ти е малко в друг пост си призна, че ти плащат за това!

Шиби , не се отвивай , ще настинеш.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

И на мен ми се иска да няма корупция, но......

Тъп , но самоотвержен. Така бих определим автора на ''Павлова е българка горда с България......''

Вярна излезе приказката "Луд умора няма" :) :)

Българите сме силни и нямаме умора, когато защитаваме България!

Павлова е красива млада българка, която вярва в България и работи за постигането на нови успехи!

Забравил си си плюса бе тъпак.

Павлова е доста дебела, за да мине за красавица. Но не тва е кусурът й - тя е от породата на Кирякстефчовците и еврогейските измекяри - дето ще ги хрантути в НДК, докато народът опъва уши от глад. Но и нейното време е преброено.

Много тъп, но честен - ще съди народа за измяна към дебелата горда герберушка Лилиту и пр.измекяри от"елита". Мунчото не разбира, че тоз "елит" го чака съдбата на друг такъв, отпреди 9 септември. Но шефовете му ще дръпнат по чужбина, а него ще го строяват по плаца в Блене.

Г-жа Лиляна Павлова е симпатична млада жена, която работи за интересите на България! Не искам да ставам лош, но не искам и да си помислям как изглеждаш ти и жената ти, все пак няма защо да си развалям вечерта с грозни гледки!

Хахаха, герберастките тролове изтрещяха! Мунчо, ще ти прегрее компа, сипи му малко студена водица!

Леле как ни стресна един герберски трол и всичките ни мераци за протести заминаха.

Как ще ви минат мераците за хибридните ви деяния?! Нали сте между чука и наковалнята?! От една страна шефовете дето ви плащат за хибридните изяви ви скърцат със зъби, от друга страна българските патриоти и държавните служби са ви погнали! Нищо чудно, че сте се посрали от страх и тревоги!

А твоите господари са скръндзи, наели са само теб да въртиш една плоча навсякъде.

Погнали са те онези с белите престилки, ай се скрий, че си само смешен.

Лиляна иска да сме показали пред Европа това, да сме показали онова... Да, само че то няма да е показване, а преструване.

Павлова е българка горда с България, горда с нещата, които е свършила за страната ни! Ти хибридни клеветнико на България и българите и ти имаш, какво да покажеш клеветите си и долната си черна предателска душа!

Айде пак хибридния. Абе с какво ви дрогират? И точно тая престъпна пача да е горда българка??? Горките българи ако тая им е еталон...

Тонка, пак ли те изтърваха санитарите от Нови Искър?

Ха,ха,тук има един идиод.."Кадърно младо правителство",а?Да живеем като кучета,но пред началниците недай Боже да изказваме недоволство.Напротив трябва да протестираме срещу мизерния живот,срещу мафиотското управление,лисата направосъдие,кражбите на най-високо ниво.Нека всичи видят бижуто-България,от където дори и мигрантите от африка бягат.

"...Не за друго, а защото на посещение в България ще бъдат всички европейски и международни медии именно, за да видят България, отбеляза Лиляна Павлова. ...":)))))))).... ....Свинке, не за друго-----а за обикновените Българи----пука ли ти , свинкьо неопрасена?!:))))),,,, .... за теб и другия тлъстак----Бою Симитлията---само европейските медии са важни, кървавице пресносола!:)))))))

Г-жа Павлова е уважавана българка, свинята си ти долни и противни хибриднико! За обида на българка същото плюс хибридните ти подвизи! А дира дето не те трие е съучастник!

Смени малко плочата де, българския език е богат, а ти въртиш няколко думи. Ох, чакай - това са ти задали в програмата, ти не си виновен.

Сега ще те налети бустанското плашило дето са го турнали тука да пази Тиквата.

Невъзпитани и противни хибриднико, защо си мислиш, че да наричаш една българка свиня ще ти се размине?!

Цацата ще ни обвини всички в геноцид над евреите! Свидетел ще бъде тоя превъртелия герберски трол!

Цацаров ще те обвини в хибридна война към България, призиви за сваляне на законният кабинет, заплахи към българите и кабинета им, организиране на отцепване на райони от страната ни! Стига ли ти?!

Разпечатки от сайта, плюс записаният ай пи адрес и моите показания са достатъчни!

На мен такава бумажщина ми е чужда. Ще се обадя на Росен от Луково. Ще тъ разкатае.

Ох, тая Павлова, тая комсомолка..... За пореден път се "излага умно" в момента по Панорама! Освен, че визуално много прилича на героиня от индийски сериал, интелектуалният й потенциал никак не е надежден за поста, който са й поверили. Двете с Цвета Караянчева са черешката на тортата! Тежко ни като нация! Бог да ни е на помощ!

Павлова е умна жена, която работи за България! А ти си хибридно писарче, което работи оплюване на България и българският законен кабинет!

Май мумията е излязла изпод пирамидата си?

Тука ужасно завоня па Цецови провокации , един е скункса , обаче вони яко.

България има законно правителство! Всеки който си мисли, че преврат, клевети и подготовка на парчета от България ще му се разминат безнаказано много греши!

Никога не забравяй да си сложиш плюса , защото никой няма да ти постави.

Европол цитира турското разузнаване за контрабандата на Булгартабак и финансиране на тероризъм. Цацата още чете доклада и ще разследва форумите за национално предателство! ХА ХА ХА

Страх ли те е вече?! Страх те е! Има закон за хибридното предателство и ти го наруши! ти вече си документиран престъпник! Този закон се прилага в Русия, Турция, САЩ, Китай и в ЕС! Вече капана се е отворил, чакай да щпакне!

ХАХАХАХА олеле на вратата ми чукат качулките! Предавам се! Не ме отвеждайте в Белене или Гуантанамо! ахахахахах Боже, какъв страх, Боже не трябваше да говоря против мафиотите и слугите на олигарсите! Прощавай, БойкоЮ! Прощавай, Лиле! Прощавай, Валеви! Волене! Каракачанов! Цецо! Да се свети името ви! ахахаххаха

Има някакъв болен бойковист във форума за, който Бойко и ГЕРБ са държавата. Спри да се друсаш момче! Член Първи отдавна го отмениха! Дърпате дявола за опашката със мутренските си заплахи за разправа! Може и народен съд да измилите. Кви предателства, кви разцепвания на България! Вие я подарихте на мафиотите! Бойко храни с еврофодновете руските агенти, вие тука ми говорите за хибридни атаки. Колко милиарда наляхте в търбуха на Пееф? Нали си беше отишъл, а сега приемате неговите закони за КТБ и ОФШОРКИТЕ?! Вие шизофреници ли сте? Приемате законите на БСП дори, когато самото БСП го няма в пленарната зала! Хвалите Доган и той вас?! Вие луди ли сте? БСП, ДПС и ГЕРБ заедно си избраха мнозинтвото във ВСС, което винаги гласува анблок! Вие шизофреници ли сте?!

Тоя верно е пълен идиот.

За предател като теб всеки нормален и здравомислещ българин и патриот е идиот, нищо и за това ще си платите! И Юда се е перкал за много кратко!

България гласува и си избра кабинет на Герб и Патриотите! В момента България се представлява от този кабинет! Всичко друго е преврат и атентат! България знае, какви ги вършихте по време на дикатурата и съветската окупация след 1944 г., народното събрание ви обяви за престъпна партия вас БКП! Сега пак правите старите предателски номера и предавате България на чужди интереси! Искаш да прекараш последните години от живота си, като предател на България! Как може да имаш толкова долна и черна душа!?

Ти си болен бе, момче. Лекувай се. Няма разлика между БСП 2014та и ГЕРБ 2018. И едните свалихме и другите! Яд ме е само, че като бутахме БСП и гласувахме за вас се излъгахме, че сте алтернативи. Вие сте близнаци. едни и същши опорки, едни и същи мантри. Ще свършите по същия начин! Вие сте проклятието на България! Правителства се избират, правят золуми и престъпления, хората протестират, правителствата подават оставка и се избира ново правителство. Това е демокрацията! Това за което ти говориш го гледаме в Иран! Бойко аятолах ли е? А беше време когатои народа вярваше в него! Това време изтече! Необратимо!

Юнкер с 30 хил. евро заплата месечно ,а аз с 300лв. пенсия за 42 г. тр. стаж. Инженер съм. Те знаят за нас ,но НЕКА ВИДЯТ КАК ЖИВЕЕМ И КАК НИ МАЧКА БЪЛГАРОУБИЙСТВОТО НА ГЕРБ ВО ГЛАВЕ С ТУПАНА ОТ Банкя.Ще протестираме против КОРУПЦИЯТА,БЕЗЗАКОНИЕТО,МИЗЕРИЯТА И РАФИНИРАНИЯ ФАЛШ ОТНОСНО ,,БЛАГОДЕНСТВИЕТО",което затри България .

Значи на вас хибридните агресори вече са ви платили и са ви направили програма за ежедневни протести! Е време е прокуратурата и службите да решат дали ще ви позволяват да си извършвате престъпленията или ще ви приберат на топло! Вие тормозите България, а не Павлова! На Павлова това не и е проблем, това което правите е проблем за българските младежи, деца и старци!

Стресна ме.

Коментари - Павлова: Не ми се иска да почваме председателство с протести | Днес.dir.bg

Павлова: Не ми се иска да почваме председателство с протести

Лиляна Павлова каза, че би предпочела председателството на ЕС да не започва на 11 януари с протести.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Не ми се иска да почваме председателство с протести | Днес.dir.bg

Коментари

да не и се иска "да се излагаме пред чужденците", но да си припомним една госпожа, която първоначално беше назначена за външен министър от ГЕРБ, после кандидат-еврокомисар дето блесна с езикови и дипломатически познания, та набързо я отсвириха. Основната и дейност преди ГЕРБ да се яви на избори беше да обикаля и да плюе България пред същите тези чужденци.

УГОЕНАТА ВИНЕТКА, ЧИЯТО ЗАПЛАТА Е НЕ ПО-МАЛКО ОТ 7-8 ИЛ. ЛЕВА СЕ ВЪЗМУЩАВА, ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ СА ИМ 700-800 ЛВ. И РАБОТЯТ ПО 12-18 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО. ОТ 18.12.2017 Г. /СЛУЧАЯ С ПРОСТРЕЛЯНИЯ СЛУЖИТЕЛ НА НАП/ ДО МОМЕНТА ПОЛИЦАИТЕ СА БИЛИ СРЕДНО ПО 18-20 Ч. В ДЕНОНОЩИЕТО НА РАБОТА, НО САМО СЕГА ЛИ Е ТАКА? ТАЗИ НЕНАЯЛА СЕ СВИНЯ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА Я ИЗРИТАТ, ЧЕ ОСВЕН ЗА ФАБРИКА ЗА ЛАЙНА И КРАЖБИ, ЗА НИЩО НЕ Я БИВА! НЕ Я ЛИ Е СРАМ ДА КОМЕНТИРА ТОЧНО ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ, ЩОМ КАТО И ЦГАНКИТЕ ПОЛУЧАВАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 510 ЛВ. + ПРОСЛУЖЕНО ВРЕМЕ?

Ми да ги бяхте прибрали зелените на Белев и останалите платени протестъри.

То ти си за прибиране. Можеш ли да купиш хиляди хора? Колко ли ще струва да ги купиш няколко пъти? Къде бяха автобусите, бе Цеко?

то ний щото много искаме свинтека угоенова да гледаме постоянно....ДГД тая

И за мен е унизително да получаваме 255 евро мин.заплата,но получаваме.Бедняците на запад получават толкова за пет дни.А ти колко вземаш Лилке? Не питам от санирането,а от заплатата?

що ма павлова ( брачедка на тиквата ) , пак ли двоини стандарти ??? в румъния може протести , в гърция може протести , а у нас не може ... нека хората видят че не сме доволни !!!

Хаха - и на мен ми се иска да не ни управляват корумпирани некадърници, ама уви - такива ни управляват от 30 г.

От какъв зор точно сега ни пробутвате тая "конвенция"? Професионалните протестъри платени от враговете ще протестират и за това.

Ай почвай най-после да поработиш нещо, че тухлите се редят на фигурата ти!

А КАКВО ИСКА? ТИХО И МИРНО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ "ТЕРМИНАЛ ДВЕ"? МАСОВО ПРЕПЛУВАНЕ НА ДУНАВ КЪМ ВЛАШКО ? ХАРЕСВА ЛИ И ???

Нема да се плашиш. Подготвяте едни лозунги 'Добре дошли', давате ги на вашите хора , те се смесват с протестиращите, вдигат ги високо да се четат отдалеко и Европа ще ахне - уникален митинг за откриване на председателството . Кой от ивропейците ще разбере за кво става въпрос! Лиле питай дядо си за тези неща, нема начин да не е участвал в манифестация по повод на 9-ти септември.

Той не е участвал, а беше на трибуната.

ГРУХ!!! Само един хобот ти трябва на снимката и ставаш като дете на слон 300 кила.

Искате да признавате "трети пол", пък няма да протестираме, ти добре ли си?

На Лилито неправилно и повериха това министерство.Трябваше цялото министерство да е за само нея-без преградни стени и разни стаички,тя ще го запълни самичка !Може би и трябва още малко та да надмине и фидоска!

Най-бедната и корумпираната страна ще управлява ЕС.

Горката.Тази е само за мъки родена,жива да я оплачеш.

Лиле, и на мен не ми се иска да приемате Истанбулската конвенция....ама не ме питаш!!! Ами и хората няма да те питат дали да протестират!!

За голям майстор голям техгях, ах малка Фидоске, да ми паднеш, че да те рендосам...

по-противна и от Ангелкова.

Не на тлъстите заплати и други материални и финансови облаги за европейските канцеларски плъхове! Да го кажем силно на 11.01.2018!

И на мен не ми се иска да гледам глигански снимки, ама пита ли ме някой!

А тази болшевишка Лилиту сега последно ще маха ли санкциите срещу Путлер или не? С дядо терорист и майка колхозничка сигурно не може да се сдържи не е в услуга на империята на Злото.

Ама това протести ли са ? Това си е направо глезотия. Виж, когато дойдат ония с гегите и ви подкарат като овце, тогава ще са истинските протести, но от ваша страна - хахахах

Не и се искат протести!На мен не ми се иска всичко да централизират от години в София.Из цялата страна няма никакъв поминък.Търсят се единствено строители,продавачи и обслужващ персонал. Не искам да съм обслужващ персонал на управляващите

ами то като не искаш такива проблеми,защо не си решихме истинските проблеми още от падането на власт на бкп!толкова години минаха,всички ходите на запад виждате как е там и пак не се поучхите!от колко време набиват за промяна на хората в съдебната власт и правилата,досега само правим нов бардак със стари курви!

И на мен не ми се искаше да ги започваме с теб начело... Като ти гледам свършеното, но ето... цяло министерство ти направиха.

И аз да бех партизански унук,я министир,я премиер,я президент щях да съм.Ама не съм партизански унук!

Не саво протести, бой трябва да има по дебелите и кухи кратуни на опростачените ни политици. "Боят изгражда" е казал народният творец, ама нашите дебили явно малко са ги били, та нито са порастнали на акъл, нито са изградени като личности. Сичкия боклук, който не става за нищо, се е захванал с политика - кой премиер, кой министър, кой шеф на някоя агенциика.

какво бижу,вижте кварталите,кални и неподредени

Ако тая искаше "да не се излагаме пред чужденците" да беше поотслабнала малко, та да заприлича на човек. Но пуста лакомия герберска.....

2017 г. в България са се родили 56 000 деца. От създаването на третата българска държава 1878 г., това е най-ниската раждаемост за близо век и половина. Тогава, при население около 3 000 000, новородените са били над 100 000. За политика на геноцид няма давност, това трябва да е ясно на министрите днес.

България не е страна от третият свят да се плоди, като мишки в дупка! Тук хората избират внимателно и съзнателно, какво да правят с живота си!

щях да ти препоръчам да си направиш една в тоалетната, но забравих, че вие третополовите протестърчета ги използвате малките чревца само по малка нужда...

Близо 5000 новородени по-малко има през тази година в сравнение с предходната, съобщи. 2017 в България има 56 197 раждания, срещу 60 917 през 2016-та година. Благодарение на родолюбиви българки като Лилиту. Май скоро ще се играе калашникова ръченица.

Току що си призна, че участваш в подготовката на атентат срещу България!

Алууууу , шебек , не се отвивай ше настинеш.

Българите не сме треторазрядна държава от третият свят, за да се плодим от отчаяние като мишки! Българите живеем добре и имаме мечти и живот за живеене!

Съвсем ще спрете да се плодите от хубавиня ,само 3-и полове ще останете,като ви почнат от 1-ви клас с обучението по въпроса

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Специално в чест на Боци , когото искрено харесвам и обичам ще въведа едно нова понятие - демократичен- тоталитаризъм. Това понятие горещо се защитаваше и от някакво индивидче плющящо на ангро заплахи за разправа със съд и прокуратура за провинението ''лично мнение и позиция''.

Провинението не е лично мнение, провинението е хибридна война срещу България, заплахи и клевети към българи поотделно и към страната ни като цяло, подготовка на атентати, преврати и отделяне на парчета от страната ни! Ако това ти е малко в друг пост си призна, че ти плащат за това!

Шиби , не се отвивай , ще настинеш.

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

И на мен ми се иска да няма корупция, но......

Тъп , но самоотвержен. Така бих определим автора на ''Павлова е българка горда с България......''

Вярна излезе приказката "Луд умора няма" :) :)

Българите сме силни и нямаме умора, когато защитаваме България!

Павлова е красива млада българка, която вярва в България и работи за постигането на нови успехи!

Забравил си си плюса бе тъпак.

Павлова е доста дебела, за да мине за красавица. Но не тва е кусурът й - тя е от породата на Кирякстефчовците и еврогейските измекяри - дето ще ги хрантути в НДК, докато народът опъва уши от глад. Но и нейното време е преброено.

Много тъп, но честен - ще съди народа за измяна към дебелата горда герберушка Лилиту и пр.измекяри от"елита". Мунчото не разбира, че тоз "елит" го чака съдбата на друг такъв, отпреди 9 септември. Но шефовете му ще дръпнат по чужбина, а него ще го строяват по плаца в Блене.

Г-жа Лиляна Павлова е симпатична млада жена, която работи за интересите на България! Не искам да ставам лош, но не искам и да си помислям как изглеждаш ти и жената ти, все пак няма защо да си развалям вечерта с грозни гледки!

Хахаха, герберастките тролове изтрещяха! Мунчо, ще ти прегрее компа, сипи му малко студена водица!

Леле как ни стресна един герберски трол и всичките ни мераци за протести заминаха.

Как ще ви минат мераците за хибридните ви деяния?! Нали сте между чука и наковалнята?! От една страна шефовете дето ви плащат за хибридните изяви ви скърцат със зъби, от друга страна българските патриоти и държавните служби са ви погнали! Нищо чудно, че сте се посрали от страх и тревоги!

А твоите господари са скръндзи, наели са само теб да въртиш една плоча навсякъде.

Погнали са те онези с белите престилки, ай се скрий, че си само смешен.

Лиляна иска да сме показали пред Европа това, да сме показали онова... Да, само че то няма да е показване, а преструване.

Павлова е българка горда с България, горда с нещата, които е свършила за страната ни! Ти хибридни клеветнико на България и българите и ти имаш, какво да покажеш клеветите си и долната си черна предателска душа!

Айде пак хибридния. Абе с какво ви дрогират? И точно тая престъпна пача да е горда българка??? Горките българи ако тая им е еталон...

Тонка, пак ли те изтърваха санитарите от Нови Искър?

Ха,ха,тук има един идиод.."Кадърно младо правителство",а?Да живеем като кучета,но пред началниците недай Боже да изказваме недоволство.Напротив трябва да протестираме срещу мизерния живот,срещу мафиотското управление,лисата направосъдие,кражбите на най-високо ниво.Нека всичи видят бижуто-България,от където дори и мигрантите от африка бягат.

"...Не за друго, а защото на посещение в България ще бъдат всички европейски и международни медии именно, за да видят България, отбеляза Лиляна Павлова. ...":)))))))).... ....Свинке, не за друго-----а за обикновените Българи----пука ли ти , свинкьо неопрасена?!:))))),,,, .... за теб и другия тлъстак----Бою Симитлията---само европейските медии са важни, кървавице пресносола!:)))))))

Г-жа Павлова е уважавана българка, свинята си ти долни и противни хибриднико! За обида на българка същото плюс хибридните ти подвизи! А дира дето не те трие е съучастник!

Смени малко плочата де, българския език е богат, а ти въртиш няколко думи. Ох, чакай - това са ти задали в програмата, ти не си виновен.

Сега ще те налети бустанското плашило дето са го турнали тука да пази Тиквата.

Невъзпитани и противни хибриднико, защо си мислиш, че да наричаш една българка свиня ще ти се размине?!

Цацата ще ни обвини всички в геноцид над евреите! Свидетел ще бъде тоя превъртелия герберски трол!

Цацаров ще те обвини в хибридна война към България, призиви за сваляне на законният кабинет, заплахи към българите и кабинета им, организиране на отцепване на райони от страната ни! Стига ли ти?!

Разпечатки от сайта, плюс записаният ай пи адрес и моите показания са достатъчни!

На мен такава бумажщина ми е чужда. Ще се обадя на Росен от Луково. Ще тъ разкатае.

Ох, тая Павлова, тая комсомолка..... За пореден път се "излага умно" в момента по Панорама! Освен, че визуално много прилича на героиня от индийски сериал, интелектуалният й потенциал никак не е надежден за поста, който са й поверили. Двете с Цвета Караянчева са черешката на тортата! Тежко ни като нация! Бог да ни е на помощ!

Павлова е умна жена, която работи за България! А ти си хибридно писарче, което работи оплюване на България и българският законен кабинет!

Май мумията е излязла изпод пирамидата си?

Тука ужасно завоня па Цецови провокации , един е скункса , обаче вони яко.

България има законно правителство! Всеки който си мисли, че преврат, клевети и подготовка на парчета от България ще му се разминат безнаказано много греши!

Никога не забравяй да си сложиш плюса , защото никой няма да ти постави.

Европол цитира турското разузнаване за контрабандата на Булгартабак и финансиране на тероризъм. Цацата още чете доклада и ще разследва форумите за национално предателство! ХА ХА ХА

Страх ли те е вече?! Страх те е! Има закон за хибридното предателство и ти го наруши! ти вече си документиран престъпник! Този закон се прилага в Русия, Турция, САЩ, Китай и в ЕС! Вече капана се е отворил, чакай да щпакне!

ХАХАХАХА олеле на вратата ми чукат качулките! Предавам се! Не ме отвеждайте в Белене или Гуантанамо! ахахахахах Боже, какъв страх, Боже не трябваше да говоря против мафиотите и слугите на олигарсите! Прощавай, БойкоЮ! Прощавай, Лиле! Прощавай, Валеви! Волене! Каракачанов! Цецо! Да се свети името ви! ахахаххаха

Има някакъв болен бойковист във форума за, който Бойко и ГЕРБ са държавата. Спри да се друсаш момче! Член Първи отдавна го отмениха! Дърпате дявола за опашката със мутренските си заплахи за разправа! Може и народен съд да измилите. Кви предателства, кви разцепвания на България! Вие я подарихте на мафиотите! Бойко храни с еврофодновете руските агенти, вие тука ми говорите за хибридни атаки. Колко милиарда наляхте в търбуха на Пееф? Нали си беше отишъл, а сега приемате неговите закони за КТБ и ОФШОРКИТЕ?! Вие шизофреници ли сте? Приемате законите на БСП дори, когато самото БСП го няма в пленарната зала! Хвалите Доган и той вас?! Вие луди ли сте? БСП, ДПС и ГЕРБ заедно си избраха мнозинтвото във ВСС, което винаги гласува анблок! Вие шизофреници ли сте?!

Тоя верно е пълен идиот.

За предател като теб всеки нормален и здравомислещ българин и патриот е идиот, нищо и за това ще си платите! И Юда се е перкал за много кратко!

България гласува и си избра кабинет на Герб и Патриотите! В момента България се представлява от този кабинет! Всичко друго е преврат и атентат! България знае, какви ги вършихте по време на дикатурата и съветската окупация след 1944 г., народното събрание ви обяви за престъпна партия вас БКП! Сега пак правите старите предателски номера и предавате България на чужди интереси! Искаш да прекараш последните години от живота си, като предател на България! Как може да имаш толкова долна и черна душа!?

Ти си болен бе, момче. Лекувай се. Няма разлика между БСП 2014та и ГЕРБ 2018. И едните свалихме и другите! Яд ме е само, че като бутахме БСП и гласувахме за вас се излъгахме, че сте алтернативи. Вие сте близнаци. едни и същши опорки, едни и същи мантри. Ще свършите по същия начин! Вие сте проклятието на България! Правителства се избират, правят золуми и престъпления, хората протестират, правителствата подават оставка и се избира ново правителство. Това е демокрацията! Това за което ти говориш го гледаме в Иран! Бойко аятолах ли е? А беше време когатои народа вярваше в него! Това време изтече! Необратимо!

Юнкер с 30 хил. евро заплата месечно ,а аз с 300лв. пенсия за 42 г. тр. стаж. Инженер съм. Те знаят за нас ,но НЕКА ВИДЯТ КАК ЖИВЕЕМ И КАК НИ МАЧКА БЪЛГАРОУБИЙСТВОТО НА ГЕРБ ВО ГЛАВЕ С ТУПАНА ОТ Банкя.Ще протестираме против КОРУПЦИЯТА,БЕЗЗАКОНИЕТО,МИЗЕРИЯТА И РАФИНИРАНИЯ ФАЛШ ОТНОСНО ,,БЛАГОДЕНСТВИЕТО",което затри България .

Значи на вас хибридните агресори вече са ви платили и са ви направили програма за ежедневни протести! Е време е прокуратурата и службите да решат дали ще ви позволяват да си извършвате престъпленията или ще ви приберат на топло! Вие тормозите България, а не Павлова! На Павлова това не и е проблем, това което правите е проблем за българските младежи, деца и старци!

Стресна ме.