Екопротест срещу закон за околната среда

Природозащитници отново излязоха на протест в сряда вечерта пред Народното събрание. Недоволството е срещу промените в Закона за опазване на околната среда.

Обратно в новината

Коментари - Екопротест срещу закон за околната среда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еко мафията и БХК са най-голямата чума за развитето на България!

Грешка за П.К. 20.09.2017 21.11 Да се разбира: БНТ няма алтернатива. Моля, за извинение.

масово законите от 27 години насам се променят с цел да озаконят беззаконието на крадците във властта и роднините по обрачите им от фирми, които си гласуват сами и заплатите, и държавните поръчки, и законите си ги променят некадърно, но винаги в своя полза , така да грабят, без да може да ги съдят после...не че корумпираните съдии ще ги съдят де.....Всички тия закони трябва да отидат в кофата и е крайно време да се въведат съдебните заседатели в съдилищата, за да се прекрати и тая престъпна история и по съдилищата...абе ужас, мръсници..

Тия псевдо зелени да идат в гората да садят дървета

Радина и Косьо, като водещи на новинарските емисии в БНТ нямат алтернатива не само в Националната телевизия, а изобщо в нашите, в повечето случаи раздрънкани, уж електронни медии. Моля, натоварвайте ги пълноценно, но и ги щадете, за да ни радват много години занапред. Пожелавам на Радина и Косьо здраве.

Айде дебилите пак се разквичаха. Най- много ме е яд, че всички сегашни "инвеститори" ще са изядени от червеите след на- много 20-30-40 години, ама бетонните им лайна ще останат вовеки - разбира се, следващите "инвеститори" ще искат още бетонни лайна. И никой в тая държава не преряза лентата на един лагер в Ловеч, че да мирясат не само хората, ами и природата!!!

маса мутри се писаха пиродозащитници и грабят с двете лапи от всеки казус. в същото време природата е оакана отвсяъде, да не говорим за най-отровнит въздух в европа... гнусна територия.

Направо имам алергия към екозащитниците,откакто жена ми стана вегетарианка,но тайно похапва кюфтета--и тяхната работа е същата.