Напрежение пред парламента, протестиращи издърпаха загражденията

След цял ден блокада и сблъсъци пред парламента, на 152-та вечер от протестите напрежението ескалира и загражденията около сградата бяха издърпани от демонстрантите. За час и половина Народното събрание бе охранявано от жива верига от полицаи. Отново имаше сблъсъци.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение пред парламента, протестиращи издърпаха загражденията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май е по -правилно да се напише: Лизачът от БСП Сер Гей Станишев излезе, пазен от четирима пазванти от ДПС.

е няма ли да свалите вече това? Минаха два дни.Или целта е да се насъскват хората един срещу друг, да има напрежение.Съвест и морал имате ли?

Подули са ги от бой, а после са им повдигнали обвинения за хулиганство,като полицаи са лъжесвидетелствали! Орешарски ти престъпник ли си? Цветин ти престъпник ли си ?Подкрепяте ли престъплението набеждаване?Подкрепяте ли полицейския произвол? Изберете дали сте на страната на закона или на произвола? Все още демокрацията и свободата нямат алтернатива!

За пияни, дрогирани, озлобени и неудовлетворени, дето крещят и чупят, наистина трябват палки, сълзотворен газ и студена струя вода, както става в цивилизованите страни на запад!!!!

Нищо не са счупили.Отзад са викали: Индиго! Индиго! Полицаите са изтласквали хората и са премачквали децата,които викали.Това не е нападение над Парламента,а атака на полицията.

А в коя нормална западна държава брутния вътрешен продукт е 7 долара на глава от населението? В коя нормална държава, в света, едни и същи хора крадат в огромни количества, а народа кротко гледа и не прави нищо? В коя нормална държава на хората с ценности се гледа с насмешка, а крадците са най-големите модели за подражание? В коя нормална държава всеки псува беззаконието , а в първия момент, в който могат да спести данък или да ощети държавата, въобще не се замислят? В коя нормална държава всеки е недоволен, а на избори не може да се постигне дори 50% избирателна активност? Дано това което казваш за излезлите на протест (че са пияни или надрусани) не е вярно. Ако е вярно то значи само пияните им е писнало да бъдат стъпквани. Ако е вярно то от, някога великия, български народ са останали само малки душици, като теб.

Не разбирам защо кметът на София разрешава "протести", в които една от изявите е чупенето на ограждения, съсипването на настилката, контейнерите за боклук и кой знае още какво, все неща, за които е платило обществото чрез данъците си? Тези т.н."ранобудни студенти" не са показали зрялост, прозорливост и когато вършат откровени глупости е престъпление да ги поощряваш. Не зная изобщо дали са наясно какво правят и причиняват на другомислещите. Ясно е, че идеята не е тяхна. Другите "протести" не донесоха очаквания резултат, а и излязоха доста скъпи. По-лесно е да подхлъзнеш младите, като им внушиш как само те могат да оправят нещата. Това вече е престъпление.

за разпръскване на инсектите.

Не мога ги разбера защо само заради едни заграждения се карат?

Нали трябва да има повод за врещене против закона.

ДА,СЪГЛАСНА СЪМ С МНОГО КОМЕНТИРАЩИ.БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА.СВЪРШИХА СИ ПРОФЕСИОНАЛНО РАБОТАТА.ДА,ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ,НО НЕ СКОРО,ТЪЙ КАТО ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОВТОРИ ОТНОВО.

ДА,СЪГЛАСНА СЪМ С МНОГО КОМЕНТИРАЩИ.БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА.СВЪРШИХА СИ ПРОФЕСИОНАЛНО РАБОТАТА.ДА,ТРЯБВА ДА ИМА ИЗБОРИ,НО НЕ СКОРО,ТЪЙ КАТО ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОВТОРИ ОТНОВО.

Да, протестиращите много миролюбиво и усмихнато разбиха огражденията, много любезно блъскаха кофите за боклук в/у полицаите, а една изкудкудякала руса пуйка на прекалено зряла възраст смешно обявяваше канибалските си желания към униформените. Как да не ревнеш от умиление към миролюбивата тълпа? Особено към мирните младежи, които самоотвержено се блъскаха в униформените, крещейки "Не ме блъскай!"... Съвременни матросовци, търсещи бъдеща слава на дисиденти, даааа... Мамини златни кухи лейки!

Русата е вечна студентка :)

Гледам ги тези които дърпат загражденията и се чудя на акъла им,за какво са им.Ама бабата ме светна,че ще си пишат актив като ги назначава на държавна хранилка след някоя и друга година.Репресирани демек. Ами мислят хората в перспектива,бравос,бравос.

Аз се чудя на акъла ти, Старчок. 1. Не си видял защо КОМУНИСТИТЕ СА НА ВЛАСТ 24 ГОДИНИ, след ТодЪр Живков?! Екс президентът на САЩ, Буш - старши, е казал толкова отдавна, "ЗАЩОТО СА ПОСЛУШНИ!". Комунистът е интернационалист, глобалист, атеист, ...И слуга на Сатаната. 2. Не си разбрал и за посещението на агентът от ЦРУ (Джеймс Пардю - бивш посланик на САЩ в България) в СУ "Климент Охридски", при РАНОБУДНИТЕ СТУДЕНТИ. Не си разбрал и за мисията му, възложена от Рокфелер, за осигуряване на логистика за добив на шистов газ в Добруджа. ... n. ... n+1. Не разбираш каква е ролята на, "За разслоението на енергията и хората"- от 22.02.2011г. В изминалото от тогава до сега време, толкова много се е "разтворила" ножицата между бедни и богати в България, че вече първи Христо Бисеров "повлече" крак, подир парите си. Аз се чудя на акъла ти, или толкова много ти е напреднал КАТАРАКТА, че не виждаш и разбираш очевадното?!

bufalo_bil@abv.bg

Леко бе, оплю се!

Алоо,Карлуково,къде спите,имате избягал пациент.И да докладвате кога сте си го прибрали.Действаите!

На мен ли м и се струва или в тази статия има много платени драскачи

Посрано 20 не спи, брани властта на всички фронтове и със всички средства.

И като взеха да валят едни минуси да се неначудиш

Много ми е интересно тея хора на работа не ходят ли?Или получават надница от някоя известна партия.Щото само за тия викове никой не плаща ако не е заинтересован разбира се.

Браво на студентите които се разграничиха от платените .Но аз предлагам бития "студент " да се провери къде е студент .

Като първа стъпка Станишев трябва да си подаде оставка в партията и мястото му да заеме някой по умерен.

Добре, де! За оставка се наслушахме. Предложете какво да последва след оставката! Предложете план за действие и хора които да го извършат! Иначе и аз не съм доволен от това правителство, но мисля че проблемът е в парламента, прзидентството и цялата политическа система, която се самосъздаде покрай нашата апатия през годините. Конкретно: Така и така духовете са разбунени, накарайте парламента да гласува нов избирателен закон, който да разчупи статуквото. Накарайте го и да гласува бюджет за догодина, щото виждате какво става с лош бюджет, без бюджет ще е по- лошо. Пък тогава вече нека е оставка с всички последствия. P.S. Без бюджет можем да изтървем валутния борд и да си досъсипем икономиката и при неясни доходи хората които имат кредити да се налага да ги изплащат в евро.

Ми то парламента в момента така и така се занимава с глупости и неважни дела, а избирателният закон и бюджета ( които иначе са изготвени и са само за гласуване) могат да се гласуват за няколко дни.

Слизаш от летището, отиваш в центъра, виждаш заграденото народно събрание, струпаните батальони и си казваш "Аха, значи пак БСП е на власт".

да, огледаш около центъра и видиш два милиона черни неандерталци, минали границата незаконно и без да има кой да ги спре, и си кажеш, аха, полицията е заета да пази управляващите от ДПС

ТЪПЪНАР слиза се от самолет и се излиза от летище,май бая време си мил кенефи щот за друго не ставаш!!!!!!!!!!!

Милиционерите пак ще ни помолят за подкрепа, когато просят ваучери или 5 лв. отгоре върху мизерните си заплати. Пак ще пушите пред министерството, ама ще пушите дебелата пура.

Чуда се от доста време- допреди няколко месеца Пеевски като венцеславеше Борисов беше хубав човек. Изведнъж като спря стана какъв ли не. Как се става олигарх за меасец да речем? Как се става баш мафиота за същото това време? Или я караме както ни изнася. Докато си дава лептата. Пеевски си е такъв от години, чак сега ли го прозря това нещо т.н. опозиция?

А Пеевски като славословеше Борисов защо го назначихте за шеф на ДАНС и защо стана депутат от БСПДПС? А това, че Делянчо от малък е отглеждан за господар го знаем не от вчера.

Аз никого не съм назначавал. А въпросът ми е като страничен наблюдател. Вижте, дразни ме конюнктурното мислене, непоследователноста, безпринципността. Не може да харесваш някого дотогава,докато имаш полза от него, и в един момент да се отричаш от него само защото е решил да сложи край в отношенията ви. Не се отнася конкретно до Вас. Така се виждат нещата отстрани.

Да ти имам отговора!

Вече 69 години ни възпитава "прогресивното човечество". Преди просто убиваха несъгласните като "народни врагове" и "шпиони на световния империализъм". Сега са по толерантни- прибягват към "телесно наказание", биейки ни "за наше добро"- да повярваме колко ни обичат и послушно ги изберем отново.

Тва ли е полицията? Скрити зад черни маски, без отличителни знаци, без легитимация, със озверял поглед блъска, рита, бие протестиращите докато не снимат камерите. А в същото време на няколко пресечки скинари пребиват нищонеподозиращи хора, апартаменти и коли са ограбвани... За това ли плащаме данъци и хрантутим милиционерите? Много са смели срещу невъоръжени жени, деца, възрастни, чиновници, работници, голям респект всяват, а пред престъпниците като Болен Лидеров заекват и сричат. Мишки!

Това наистина не е полиция. Приличаше ми повече на стюарди от стадионите. Истинската щеше да ползва по-радикални мерки. И то с основание. Кой ви дава право да рушите? Кой ви дава право да нарушавате законите? Кой ви дава право да безчинствате? Кой ви организира? Кой докара агитките?

да те попитам нещо, СМЕЛЧАГА: нали тези полицаи имат деца да хранят! едно че може да го убие тълпата там, едно че може утре да го уволнят! ДА, УТРЕ ВЛАСТТА ЩЕ СЕ СМЕНИ, А ТОЙ ИМА 30 ГОДИНИ ДО ПЕНСИЯ И МОЖЕ ДА РАБОТИ НАЙ-МНОГО КАТО ОХРАНИТЕЛ!!!!!!!!!!

Управляващата клика, криеща се зад гърба на безмозъчните милиционери си търси белята. И си я намери. Да се сърдят на себе си. Никой не се е задържал на власт дълго зад щитове и заграждения. Ни-кой.

и още нещо - никой не нарушава законите, НЕЩО ПОВЕЧЕ - НАРОД ПОДЛОЖЕН НА ГЕНОЦИД ИМА ПРАВО НА ВЪОРЪЖЕНА БОРБА!!!!!!!!!! ЕДНА ОТ ФОРМИТЕ НА ГЕНОЦИД Е ИКОНОМИЧЕСКАТА ЕМИГРАЦИЯ!!! усещаш ли как може да минете по параграф садам и кадафи, а?

БОКЛУЦИ, И ВЧЕРА БАШИБОЗУКА ВИ СПАСИ. ДО КОГА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЯТ ДА ВИ ОТЪРВАТ? ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКАТА ДОКАТО Е ВРЕМЕ! ПОСЛЕ ЩЕ РЕВЕТЕ!

Ей, по- полека. Ще задавиш от злоба. Интересни са ми доводите, които съдържат единствено обиди. Направо са железни Дайте нещо по-различно, нещо конструктивно, обосновано, че да ви повярваме. С това "червени боклуци", "Марш в Сибир", "Ще ви трепем", няма да спечелите нищо. Дори и тези, които не са така обвързани ще се отдръпнат от вас.

Боят на лумпените против законно избраното правителство, трябва да продължава с пълна сила - до прочистването им, както на запад, САЩ Франция, Германия, Гърция и т. н.!

ХАХАХА точно САЩ, ФРАНЦИЯ ГЕРМАНИЯ са вдигнали мерника на "законно избраното правителство" :)

Реформаторите до 2017-та година няма да ги пуснем в парламента. Привържениците им и дотогава имат право да си протестират.

Винаги съм бил против насилието, независимо от повода за прилагането му. Но... през 97 год. бях пред парламента, когато група провокатори, увлякоха след себе си част от протестиращите и опитаха погром на сградата. тогава, стоейки в задните редици, дори споделих с околните, че това е фатална грешка. После, когато провокаторите се изтеглиха, полицията се нахвърли срещу мирно протестиращите и започна безмилостно да бие наред, дори и в околните улици. Бяха бити дори граждани, случайно минаващи далеч от мястото на събитията. Аз, макар и стоящ пасивно зад паметника на Царя, също изядох 2-3 палки и няколко ритника , но това е подрбност ,която си спомням с чувство за хумор.Снощи, макар че нямаше подобни провокации, еничерските банди с шлемове и палки отново изпълниха същия сценарии. Това беше сган от бандюги, които се правят ,че не забелязват сродните им по манталитет престъпници, но с наслада демонстрират "юначността" си, пред жени и деца. Исках да кажа,че вече се съмнявам в правилността на позицията си на ненасилие. И с носталгия си спомням Будапеща през 1956 год. с висящите по уличните фенери комунистически функционери. И ако тази арогантност и садизъм на управляващата банда продължава, се страхувам, че някои от 240 -те бандити, може да видим в същото положение. Дано не стане, но никой не е виновен, че те в алчността и безочието си, съчетани с чувство за безнаказаност, тласкат нешата в тази посока.

ДАНО ДА СТАНЕ, защото иначе ще има повече невинни жертви!

БългАриец

Страх ги е, бият. Виж и количеството платен спам във форума- по темите, където е червената лавина, се вижда какво най ги плаши.

докато не започнете да ги трепете тези политици-самозванци, нищо няма да се промени. и всичко ще завърши с гражданска война и много кръв! по-добре да се убият няколко депутата, отколкото хиляди граждани! и не забравяйте, че депутатите са ви врагове! - т.е. по-добре е да ги убиеш

Абе теб от коя психиатрия те отърваха.Я марш обратно там.И да не забравиш да си глътнеш хапчетата.

от червената психиатрия наречена българия :))) булгаристан май подхожда повече :))))

Българи, без подкрепата ви студентите ще загубят. И тогава ? От капитализма вече се върнахме към феодализъм, после идва първобитно-общинния !

В САЩ стрелят за опит за минаване на заграждения, в Гърция и Франция /страни от ЕС/ бият, обгазяват, стрелят с гумени куршуми, а тука само с блъскане изтласкаха саботьорите на работата на държавата. Браво на полицията!

А "на исток" беше дори "по хубаво" по време на "пролетарската ви диктатура"- просто те "изчезваха".

и така трябва да бъде

До кога полицията ще спи и ще търпи безмозъчните улични гамени да безчинстват и да рушат общественият ред?Има достатъчно средстава за справяне с тях.Ако не знаят как - да вземат пример от комшиите и от другите страни с изградени демокрации. Водни струи, газови гранати, стоп коршуми.Демокрация не значи ,че можеш да пречиш на другите.Точно обратното е! И всички, които не се сьобразяват с правилата на учебните заведения, трябва да бъдат изключени за винаги, без право да продължат в този институт.Там никой не е закаран на сила.Или спазваш правилата на вътрешният ред, или си вземаш дърмите и хващаш пътя за там, от където си изпълзял.От къде на къде хиляди, ще търпят простотиите на няколко стотин дрислювци?

кой обществен ред? на самозваните управляващи комундета ли? или на техните деца :)))

"Демокрация не значи ,че можеш да пречиш на другите." - точно така - но то е валидно и за крадливите и нагли комундета :)

терминал 2

АБЕ ТИЯ ЩО НЕ СЕ СКРИЯТ.ВИДЯХ ЕДНА ШЕПА ПОГРОМАДЖИИ,НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 200 - 300 ДУШИ,ПРЕДВОЖДАНИ ОТ ГАЛЯ ПРОКОПИЕВА,ЖЕНАТА НА ОЛИГАРХА ИВО ПРОКОПИЕВ,КАМЕРИТЕ Я ДАДОХА В ЕДЪР ПЛАН,КАК ОБЯСНЯВА НЕЩО НА ПОЛИЦАИТЕ.ИМА ЛИ НЯКОЙ В ТОЯ ФОРУМ,КОЙТО ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ТВЪРДЕНИЕТО,ЧЕ ТЯ Е НОВИЯ МОРАЛ?

гея е новият морал ли ве, червенотиквеник - скоро ще ви пуснат кръв, вервай ми :))) където пипа америка, нема шега ;)

Браво на полицията.Десетка от мен за професионално свършената работа. Уважаеми "независими" медии, полицейско насилие има тогава, когато един полицай излезе от редицата и отиде на отстрещния тротоар при нищо не правещ гражданин и го смаже от бой. Когато има лумпени, които са пияни, дрогирани или добре платени, за да се бият с полицията, да я бутат, дърпат, рушат, пречат, катерят се по коли и кофи за смет, замерят полицаи с камъти и бомбички и т.н. - това е НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА и полицията трябва да си изпълни задълженията. А ако някой полудрогиран маймуняк скочи на капака и покрива на колата на някой гражданин какво ще стане - лично гражданина ще го смели от бой заради нанесените щети. Така че, още по-твърдо с лумпените, които не са дори 0,01 % от гражданите, без да ме интересува кой е на власт и срещу кого нършат беззакония, защото тези, които сега плащат, утре ще изпитат същото на гърба си.

Даже малко им беше

и не виждам сутринта "протестиращи". Къде изчезнаха "спонтанно" протестиращите днес или Боко и Пашата просто не са им платили.

Защо никой от управляващите не обърна внимание на посещението на Пардю в университета. За указанията му може да се съди по поведението на протестиращите студенти вчера и снощи. Много търпелива полиция. Бий да те уважават.

В САЩ стрелят за опит за минаване на заграждения, в Гърция и Франция /страни от ЕС/ бият, обгазяват, стрелят с гумени куршуми, а тука само с блъскане изтласкаха саботьорите на работата на държавата. Браво на полицията!

Какви са тези студенти-талибани ,които филосостват по репортажите на НТ.Да се спрат стипендиите на не учещите студенти.Какво прави американският посланик в СУ.Той ли ръководи протеста?Накрая ще спечелят националистическите партии,защото България вече не е българска.

съвсем скоро ще разберете какво прави американският посланик в СУ! Ще ме изкефи обаче, ако некоя червена тиква отиде експресно при луканов ;)

сене адреса и да ти тресне едно обвинение за закана! Къде се намираш кретен такъв, че ще призоваваш за отнемане на живот.

Коментар с няколко думи. Сега борбата е между републиканския модел на управление представлявано от народа,комунисти,социалисти или както искате го наречете и монархията представлявана сега от английската кралица, преди това държавно устройство на Атлантите и в днешни времена подкрепяно със силови методи от американци и евреи. Задайте си въпроса защо Канада, Австралия,Индия, няма протести и окупации. Защото те са монархии под завоалирана форма. Радикалният ислям също се подкрепя от монархията за въдворяване на непослушните. Най ми са смешни нашите окупанти защото вземат ли властта монархическите партии сега наричащи се капиталистически, те първи ще бъдат дадени за храна на котките.

SH

Така е.... И защо ли сега усилено се рекламира и лансира Президентска форма на управление? Пробутват ни завоалирана Монархия, начело с Бащица от калибъра на РАПОН-БУДА или нещо още по-лошо...!!!

...абе хора застанете зад студентите те са ни ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС !!!!!!!!!!!!!......артисти,писатели,музиканти,художници,синдикати, браншови камери, неправителствени организации защо СПИТЕ ????? и вие ли сте купени????? ДОКОГА ТАКА??????????БЪЛГАРИЯ ГИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!еййййййййййййййййййййййййййййййййййй събуди се

СПЯЩИЯТ РАЗУМ РАЖДА ПЕЕВСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нито спа а виждам превратаджийск елементи за съжаление импотентни катомаймуяка от Банкя които бяха нашамарени снощи.

След като някои се съмняват, дали студентите са истински, се питам: Абе сигурни ли сте, че всичките тези полицаи около парламента са истински?!...Щото, ако е така, това обяснява защо няма пари за образование и здравеопазване.

газ пикае, защото това беше последния напън да де върне на власт. Днес след приемане на бюджета за 2014 г. всичко свършва. Чао, чао скъпи ВОЖДЕ - ходи да сееш компири и да пасеш овце - така ще ти се нормализира кръвното.

Хихихихихиих. Май хич не те слуша главата, а ?

незнам, незнам - щом ЦРУ ви подхвана откъм заместник-председателя на парламента - незнам ... НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ ТИ РЕШАВАШ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ :)

Талибан за бой се стяга! Законът на Калашников. Преди Калашников имаше Силни и Слаби, Господари и Роби, Политици и Граждани, Богати и Бедни, но ПРЕД КАЛАШНИКОВ ВСИЧКИ СА РАВНИ. Затова довери се на КАЛАШНИКОВ, защото тогава и само тогава има РАВЕНСТВО пред закона!!!

Сринатите от студентите омразни решетки пред парламента са заменени от плътна ограда, отделяща още повече управниците от народа. Великата китайска стена не спря никого, любимци на народа, както няма да ни спре и вашата !

Каква подкрепа от народа бълнуваш,бе. Не разбра ли, че нямате народната подкрепа. Губите подкрепата и на тези, които искат промяна. Кой ви подкрепя- Прокопиева, Добромирова, Бориславова. Какви са те? Носители на нещо ново?! Толкова ли сте наивен, или причината да твърдите това е в нещо друго?

БългАриец

Наивен съм- вярвам, че искрата от няколкостотин честни, смели и решителни млади хора ще запали сърцата на обезверения народ, който засега наистина не е пред Парламента, както си забелязал.

Много простичко, бе: НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ЗА ПЕНСИОНЕРИ, КАТО ТЕБЕ С 800 ЛВ. ПЕНСИЯ И ЗА ЦИГАНИТЕ! АЙДЕ СИКТЕР, БЕ!

интересно..протести винаги, когато се приема бюджет. ескалация по тьмните часове на ноща. браво на студентите, че се усетиха, освен ако не са били предупредени за ескалацията. браво и на полицията..справи се с минимална употреба на сила. другаде водните орьдия щяха да влязат в употреба. другите-тьлпа, бльскаща се като в рьгби мач.

СЕГА МИЛИЧКИ Е КЪСНО ДА ГИ ПОДКРЕПЯТЕ.НУЖНА Е ПОДКРЕПА ПРИ ПРИЕМАНЕТО НА ЛУСТРАЦИОННИ ЗАКОНИ С КОИТО ДА СЕ ОТРЕЖЕ ГЛАВАТА НА ДС ТОГАВА ЧАК ЩЕ МИРЯСАТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПЛАЗМОДИИ!

каква лустрация те изгориха досиетата преди 20г. за да скъсат с миналото....

Талибан за бой се стяга! Армията (или голяма част от нея) на България се намира в Афганистан и на други места, но не и в държавата си! Целта на всяка армия е да защитава ГРАНИЦАТА на държава си. Вие какво правите в Афганистан и не само там, след като не можете да контролирате и защитавате границата на СОБСТВЕНАТА си държава. Да не би да мислите, че това ще Ви се РАЗМИНЕ без последствия за всички Вас !!!

Време е да издигнат двуметрова стена около НС и около МС и Противния дом, а от вътрешната стена да прожектират снимки на усмихнатия електорат, който развявя цветя и екзалтирано крещи "КПСС-БКП, вечна дружба! ОСТАВКА ВЕДНАГА!

И две-три картечни гнезда за Мая Манолова, Антон Кутев и Волния - ако прецапа някой недоволен случайно да не го пропуснат :)))

ТРЯБВА ДА СЕ КАНДИДАТИРАМЕ ЗА ГИНЕС ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОТЕСТИ

Нели, лошото е,че протестът ще попадне в категорията "Простотии"

плачете че имало силна полиция. Тази полиция я изградиха ББ и ЦЦ, като си мислеха че ще векуват. Аз лично не видях нито една полицейска палка, а само изтласкване.

Бисеров беше в парламента и по управлението на тиквата и цветанов, така че те са знаели за неговите офшорки - sorry, питайте ги тях защо не са го арестували , след като цялата власт е в била в ръцете им!

България е с най-много полицаи на глава от населението в ес ....за да може когато има мирен протест да пазят депутатите от НАРОДНАТА ЛЮБОВ....трябва да се протестира по ГРЪЦКИ инак им дреме на оная работа от мирни протести на господата ДЕБИЛИ