Сблъсъци между протестиращи и полицията заради блокада за Орешарски

Шестима души бяха арестувани при сблъсъци, възникнали между полицията и протестиращи в София заради решението на КС, с което Делян Пеевски остава депутат. Кортежът на премиера Пламен Орешарски беше блокиран в центъра на столицата от демонстранти.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между протестиращи и полицията заради блокада за Орешарски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво са им снимки? Като имаше качествен видеоматериал за побоя от ДПС-делегатите върху Октай Енимехмедов, какво казаха? Казахе, че не можело да се установи кой е биячът! Тогава какво ще установят по снимки? Ще видат, че някой се е разхождал там, ама дали е бил той или само прилича на него?...

Определено се налага впечатлението, че има хора и кръгове, които искат да нагнетяват напрежението и да манипулират народа с негативни емоции, за да не се усеща какво всъщност става. Такъв е и случаят с това момче. Какъв е този измислен казус? Ние станахме за смях на Европа и света! Няма ли трезво-мислещи хора останали в тази държава?!

Какво би се случило ако блокират така министър председателя в някоя развита държава. Нека МЕДИИТЕ да отразяват новините и да спрат да ПОДСТРЕКАВАТ хората.

Мафията работеше за правителството на Борисов, но сегашното правителство работи и служи безропотно на мафията и олигархията. ТЪЙ, ЧЕ И ДВЕТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ.

Не подкрепям нито едните нито другите, защото всички са БОКЛУЦИ И ПОДЛОГИ- ЗАЛЪГВАТ НАРОДА И СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕУКИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ.

Бойко е по-малкото зло. Едно е мафията да работи за правителството и друго правителството да работи за мафията. От две злини се избира по-малката.

Арестуваните да не са: орешарски, йовчев, сидеров, местан Крадеца,.... защото ТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА!

panino@

Щом е за втори пит Коджейката трябва да си ходи.Освен това службата му се провали и при охраната на Доганя! Да му треснат една ниска атестация и да си ходи!

От юни месец до сега все се питам,дали ако Пеевски напусне страната и иде на някой неизвестен остров,дали тогава България изведнъж ще цъфне и ще върже и по улиците ще потекат реки от мед и масло?(Тогава на всички ще ни раздадат по едни джапанки,та да не се пързаляме!)

ех тоя герб заменихте го с костов нали винаги трябва да имате класов враг това е истината

Ужас... шестима души били арестувани - ми то целият протест отишъл в ареста..

Грижата за всеки български гражданин е градивност! А тези твои герберунгелски лъжи за парите на ромчетата са гнусна манипулативна лъжа на пълен боклук като тебе! Парите за децата се дават само ако детето ходи на училище независимо дали е ромче или българче! Абе какви изроди сте вие герберастко седерастките соросоидни боклуци! Обвинявате Сидеров във фашизъм и расизъм пък вие сте върли расисти и хомофоби! Нали сте демократи и европейци и борци за свобода и равноправие пък мразите ромчетата, мразите етническите турци, мразите, мразите, мразите...Не!Стига!!!

Тъкмо Соросоидния е пръв приятел и манипулатор на циганската напаст, а също така и на ислямската! Ако това не си го разбрал, значи не си наясно какви процеси се развиват в България, целящи нейната дестабилизация и чрез циганицация и ислямизация. Тази "бежанска" криза е част от стози сценарий! Позата на щрауса никога и никому не е носила полза...

С тази нова заявка за вот на недоверие Бойковите депутати вече напълно изтрещяха и най-жалкото е, че тези хора са ни управлявали цели 4 години!Ужас!!!

От тук нататък ще гледаме много вотове защото Герб загуби своя електорат и сега ще иска по всякакъв начин да си го възвърне.Това обаче няма как да стане!

Наглоста по презумпция е присъща на простака Борисов , тъй че каквото и да говори или да прави се приема абсолютно несериозно от интелигентните хора , каквито са болшинството Българи. А който твърди , че симпатизира на този човек е или много луд или много прост!!!

Всеки път, когато се предложи нещо градивно, гербеджийте включват лайн*метите и вувузелите да го оклепат! Въпрос на манталитет, а какъв манталитет може да се очаква от последователи на второразрядна мутра с бухалка?!Ясно - НИКАКЪВ!

След като разбра, че с протести няма как да падне правителството Бойко ще иска пореден вот на недоверие. Първият вот беше отхвърлен, така ще бъдат отхвърлени и всички други, защото сега България има едно експертно правителство!!!

Борисов наистина е загубил чувството си за преценка! Той още си мисли , че хората търсят зрелище и палячовщина в политиката! В момента българите се нуждаят от гаранции и ясни стъпки за подобряване на мизерията, в която живеят. А единственото, което Боко предлага е сеир, платени протести и словестна помия!!!

На 10.10.2013 Цв.Цв. се изправя пред съда,ако на народът не му мине котка път...

Бойко , Бойко , то вотове на доверие,то митинги бяха - не е като да се пъчиш като пехливанин из коридорите на Парламента!Ако много се пънеш, ще си получиш шута в задника!А на изборите , когато и да са, си направо в нокаут

Приоритет Номер 1 : БОКО БОКЛУКО и ЦЕЦКО СЛАБОУМНИЙ - в пандиза ! Другото само ще се оправи!!!

След като не можаха да свалят правителството с "протести", гербаджийте приеха нова тактика да сринат парламента, като го засипят с вотове за да не може да се занимава с нормалната си дейност и същевременно да бойкотират заседанията за да блокират напълно дейността на парламента та хората да кажат не ни трябва неработещ парламент и хайде на избори! Това е жизнено необходимо за ГЕРБ за да оцелеят, да не се разпаднат и да не се изкарат наяве всичките им золуми!

Хей Тиквуне ,това да не ти е театрото на онова нахитрело селянче от Банкя, та да гледаш, тука с гледане не става, требе акъл да прочетеш, да вникнеш, управлението не е да джиткаш от сутрин до вечер напред назад, малко тенисче, некое мачле, софричка и ред други само не и работа!!!

Митингите и вотовете на недоверие на Боко са пълна глупост!БОКО БОКЛУКОВЦИТЕ и тиквочите имат страхотна нужда от психиатър . Направо въпиюща!!!Хайде МАРШ от страната ни скапани боклуци!!!

Бойко тикваря като няма какво да прави ша внася вот на недоверие и ще организира митинги -само си чеше езика ,какво не е направил орешарски въпреки че има голям натиск от протестиращите пак е свършил някаква работа ,аа ти драги ми тикварю има ли нещо с което може да се похвалиш тияя дето викат оставка са ти последните платени хора от ттеб бойкоцялата политическа партия герб са КАЛИНКИ начело с тебе спри да се възгордяваш спри да се хвалиш!!!

Борисов не осъзнава ли, че след управлението му, Орешарски и вълшебник да беше, нямаше да може за 100 дни да реши проблемите на България!

По време на тройната коалиция имаше ежегодно увеличение на заплатите и пенсиите! Имаше и тринадасета заплата! Имаше излишъци в бюджета! Бизнесът беше в разцвет! Държавата беше стабилна икономически и финансово! ГЕРБ пое държавата точно в такова състояние и само за 3,5 години съсипа всичко! Не даде нито лев индексация на заплати и пенсии, изтегли и профука 4 милиарда заем! Не им стигна това и профукаха още 4 милиарда от резерва и въпреки това средния и дребен бизнес беше убит! Профукаха и още 1,2 милиарда от сребърния фонд! Съсипаха напълно и здравеопазването!

За мафията разпит е когато тя пита, а когато нея я питат, тогава е разговор... Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха... Мислех се за демократ. Костов ме направи социалист. Симеон - антимонархист. Сергей - гербер. Бойко - анархист. И сега имам егати ориентацията!!! Само мотивация не е достатъчна. Ако имаш един идиот и го мотивираш, ще имаш просто един мотивиран идиот.

И това с митингите и вотовете на недоверие е изключително грозно! Но гербаджиите са веимоверни наглеци, лицемери и лъжци! Пердета та дрънкат! Абе куче срам има ли бе та и герберунгелите!!!

След като не можаха да свалят правителството с "протести", гербаджийте приеха нова тактика да сринат парламента, като го засипят с вотове за да не може да се занимава с нормалната си дейност и същевременно да бойкотират заседанията за да блокират напълно дейността на парламента та хората да кажат не ни трябва неработещ парламент и хайде на избори! Това е жизнено необходимо за ГЕРБ за да оцелеят, да не се разпаднат и да не се изкарат наяве всичките им золуми!

Борисов = ПРОСТАК !!!

Как може да имаш наглостта да искаш вот на недоверие за цялостна политика към правителство, което не е изготвило държавен бюджет с изтъкнати в него приоритети!!???!! ГЕРБ и Б.Б. са най- лошото нещо, което се е случвало на България!!!

Доживехме мафията, освен в певачки, бентлита, хотели да земе да инвестира протести. Все пак е прогрес. Но когато почне да инвестира в образование /немам предвид Кембрич/ тогава че се опрайме!!!

ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ БОКО , МИ ТОЙ СЕ СКЪСА НАИСТИНА ОТ РАБОТА , ТО НЯМАШЕ ДЕН В , КОЙТО ДА НЕ СРЕЖЕ ЛЕНТИЧКА А ТО ТОВА СИ Е ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД. А СТАНИШЕВ , КАКВО НИЩО ЕДНА ЛЕНТИЧКА НЕ Е ПРЕРЯЗАЛ А САМО ПО ЕКЗОТИЧНИ ОСТРОВИ ОБИКАЛЯШЕ . И СЕГА ИЗВЪН ШЕГАТА- БОЙКО БОРИСОВ НАИСТИНА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЪЛ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ТИП!!!

Народа на 12 май реши - Боко Тиквата да не е премиер. Какво искате още? През ден избори? Не, най-малко през 2 години. Другото е излишно харчене на пари. Аз не давам от моите пари да се правят постоянно избори!А вие?

Много сме за независимост от мафията. Малко сме обаче тези, които смятаме, че оставка на правителството ще помогне да победим мафията. Напротив, т.н. протестиращи подкрепяте на практика мафията на бойковци и цветановци. Сега това е най-опасната мафия защото е била на власт и знае как най-добре да ни работи мутренски. Така, че не можете ни заблуди с лозунги на крадеца, който вика "Дръжте крадеца!"!

КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - "ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ?"- Не неговите пари, а нашите, които той и кликата му откраднаха от нас -здравния фонд, резерва и т.н. А какво да кажем за партийните субсидии-те оъкъде са?! Ама и тези пари потъват някъде, а това което "дават" за благотворителност е капка в морето , но пак от нашия джоб! Така , че Боко и Сие не са се охарчили, не ги мислете!

ПРАВИТЕЛСТВОТО РАБОТИ ВЪПРЕКИ НАТИСКА ОТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ. НА НИКОЙ В "ПРОВИНЦИЯТА" НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС, ШЕПА ХОРА КОЙТО СЕ ОПИТВАТ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СТРАНАТА. ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ДОКАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ НА БОКО, А ПОСЛЕ? НИКОЙ НЕ ВИ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО, САМО ДЕТО ГРАЧИТЕ И НЕ ОСТАВЯТЕ СОФИАНЦИ НА СПОКОЙСТВИЕ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ ,ВАЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА! ДА МЪКНЕШ ДЕТЕТО СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ САМО И САМО ДА ВЗЕМЕШ НЯКОЙ ЛЕВ В ПОВЕЧЕ Е МНОГО ГРОЗНО! ТОВА Е ПРОСТОТИЯТА НА ЕДИН НАРОД!

ГЕРБАДЖИИ ПОМНЕТЕ - Великият доктор от Симеоновското милиционерско училище, каза,че е прост, привържениците му са прости и затова се обичат.Това е същноста на ГЕРБ, а неговите подръжници са лош материал,според създателя му. За да те приемат в Симеоновското милиционерско школо,трябваше да си тъп и физически здрав!

Борисов,Борисов -намали малко тази омраза,погледни се Ти направо се състари за тези няколко месеца-ще се до разболееш.Крайно време е да разбереш,че каквото е било-било е няма връщане!

Бойко забрави да си изпълни обещанието! Сега му се връща! Но страда и цяла България! Трябва пак той да я спасява! Публична тайна е кой командва "парада на маскарада" в парламента и правителството! Докога ще търпим това?! Обещанията трябва да се изпълняват!

Браво на хилядите протестиращи и ненормални журналя !

Споко бе Боко! Само да не вдигнеш отново кръвно, че твоите тиквеници един по един бегат да рапортуват на Цацаров! Кофти тръпка брат'чет! Все някой ще пропее и тогава......поздрави на Цар Киро, а брат'чет?!

Много моля всички които се чувстват българи на предстоящите избори да излязат и да гласуват.Алтернатова има - РБ, ЗЕЛЕНИТЕ,НФСБ -само не за тия дето са в сегашния парламент- сегашните политици са подлоги на мафията и олигархията.

МАФИЯТА РАБОТЕШЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ, А СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТИ И СЕ ПОДЧИНЯВА НА МАФИЯТА.

Че то от 23 години ДРУГО НЕЗАВИСИМО ОТ МАФИЯТА ПРАВИТЕЛСТВО да е имало?

130 дни протести могат да се обобщят като протести на хората, които НЕ ИСКАТ да ги управлява Любен Гоцев.

Тая Ивет Добромирова как яде хлаба, който си купува с парите, дадени и да манипулира и подкопава държавата! Ако има деца и тях ли храни с такъв хляб?

ПРЕДСТАВЕНИ ОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА,ИВО ПРОКОПИЕВ,ОГНЯН ДОЙНЕВ,РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! СВОБОДА НА НАРОДА!!! СМЪРТ НА ФАШИСТКИЯ СОРОСОИДЕН КАПИТАЛИЗЪМ!!!

Много си силен от нета а??!Покажи се цървуле!!!

Добре,българина ще гласува,но мошенниците фалшифицират гласа му .Какъв е смисъла да гласуваш тогава?Нека някой,който вика "Оставка,нови избори!" да ми обясни!

БРЦК

Колкото по малко гласували - толкова по -лесно за манипулации. И купените цигански и турски гласове имат по голяма тежест. Ако активността е 70% ДПС няма да може да влезе в парламента. Сега има много алтернативи за протестен вот - Витков, зелените и тн.

много са прости всеки ден арестуват по един от герб а те протестират срещу пеевски

БРЦК

Колко ти плащат? Те тия от БСП/ДПС не са за арестуване нали?

Явно развързаха кесиите олигарсите Прокопиев, и Бориславова/Борисова/