Коментари - Седми ден на протест срещу кабинета ”Орешарски” | dnes.dir.bg
назад

Седми ден на протест срещу кабинета ”Орешарски”

Хиляди граждани се събраха за седми пореден ден на протест в столицата. Те отново издигнаха искания за оставка на правителството, смяна на политическия модел и бързи промени в Изборния кодекс.

Обратно в новината

Коментари - Седми ден на протест срещу кабинета ”Орешарски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са лицата притежатели на ВЕИ мощности, и кой им гарантира безпроблемното изкупуване на "продукцията"! (Ограбването на българите)

В този списък ще се види симбиозата БСП / ГЕРБ. Как БСП гласуват префервнциалните цени и закона, а Цветелина , Златев и Корумбашев пишат фактурите.

#julymorning на жълтите павета

Орешков ти дъбил ли си или искаш гражданска война-тогава ще ви вземем и милярдите които откраднахте от българите и т. н.

Уважаеми фенове на ПП ГЕРБ, имам следният прост въпрос към вас. За 4 години Б.Тиквата не отне в полза на държавата нито една къща, нито един лев. Летя с вертолети над Бояна-нищо. Щеше да бута чешми в сараите на Доган-нищо. Щеше да вкарва комуняги в затвора - нищо. Защо е едно голямо нищо, според вас?

Предлагам всички да минаваме пред съдебната палата всеки ден и да залепваме по един билет в знак на подкрепа на Гергана. Нека този билет символизира заминаващите млади хора които държавата не иска да защити и ще накаже заради клюки.

Нека пуснем това съобщение на всякъде където сме регистрирани за да получим масова подкрепа.

пляс пляс педалите за мухльото...голем сеир голема работа

Явор Гечев е син на вицепремиера(при ЖанВиденов) Румен Гечев. Това им е кадровата политика и това им е кадровия потенциал ... "наши момчета" и стари муцуни - "със стари курви нов бардак....

всяка прилика е случайно съвпадение на имена......

За платените драскачи от Позитано 20 почивен ден няма ли?

Популизъм ли е намаляването на цената на тока ? Или ако евентуално има програма - каква е и какъв е графика за изпълнение ? . Къде са публикувани ? Кои лица имат ВЕИ централи ? Кои имат централи със задължително изкупуване на енергията ??? Обнародване на имената им !!! Около 1 млрд. 200 млн. лв., или 34% е делът на енергията от ВЕИ по прогноза от юли 2013 до юни 2014 г. на базата на сключените договори 24 процента от дела на енергията в страната ще бъде от кондензационните централи (в това число и АЕЦ "Козлодуй"), а 76 процента - от централи със задължително изкупуване на енергията.

Защо "интелегентните" протестиращи не се заемат с далавераджиите, които договориха високите цени на тока? Защото това е протест на ИНТЕРЕСИТЕ точно на тези кръвопийци, които ни налагат високите цени. Затова са и напъните срещу Белене. Как може през 1989 г, само 6% от еленергията да е за битови нужди на населението, а останалите 94% за индустрията. Сега за индустрията отиват около 25%, а останалото за битови нужди. По тази логика след още 24 години една пиклива централа ще задоволява битовите нужди, а индустрия въобще няма да има. Лакомията на банда престъпници управляващи ни след преврата през 1989 г, погубват страната под акомпа на т.н. ПРОТЕСТИРАЩИ. Протестите бяха през февруари срещу високите цени. Сега "симпатичните' протестиращи искат се запазят и повишат цените на тока в интерес на Цветелина, Прокопиев, Борисов, Плевнелиева и цялата банда, чиито интереси за застрашени. Питанката е, защо Станишев стартира тези протести, може би и той е в кюпа, за Местан е ясно той иска БСП окончателно да бъде нокуатирана и по ярко да грее ореола на ДПС като фактор за съдбините на България.

Тоест ти твърдиш, че за настоящото положение са виновни ГЕРП, а не бившата тройна коалиция и всички партии, управлявали през годините на прехода? Закърняваш ВЕИ като нещо лошо и скъпо? Нека да припомня, че цените за изкупуване на ЕЛ енергия от ВЕИ и всички закони бяха приети по време на бившата тройна коалиция. Вината на шайката на ГЕРБ, е че не прозряха до какво ще доведе това и да изготвят механизми да го спрат (тук не знам дали от липса на компетентност, глупост ) Слънцето и вятъра уважаеми граждани са безплатни! Инвестицията за соларните паркове не може да се мери с инвестицията за АЕЦ, не може да се сравняват и безопасността, екологичната оценка и стойността за поддръжка. Цялата тази политика и желание за строенето на АЕЦ е за да може да се източват парите на данъкоплатците!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ПРОТЕСТЪТ СЕ ОСРА ПО ТИПИЧНО БЛГАРСКА СХЕМА. ОТ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЦЯЛАТА УПРАВЛВАЩА НИ ИЗМЕТ ТОЙ СЕ ПРЕВЪРНА В АГИТПРОТЕСТ ЗА ГЕРБ. ДОКАРАЙТЕ ПАК БОКО ТИКВАТА И СЪВСЕМ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД. МАЛОУМНИЦИ, НЯМА ТОЛКОВА ПРОСТ НАРОД, ТО И НАРОД НЕ Е, А БИОМАСА

Би ли ни напомнил, с какво управлението на ГЕРБ бе по-лошо от това на настоящата тройка?! Аз мога да ти кажа доста доводи в обратна посока!

Влиза Волен Сидеров в ресторант. Келнерът: - Добър ден! Желаете ли маса? Сидеров: - Не, аз си нося!

но не ми е ясно, как точно президента оцени, че сте интелигентни? Вероятно по долно до, на вашето "УУУУУУУ". Хайде Бенатова, Виктор Николаев и Ани Цоцолова-ясно на тях, за това им плащат, да показват шоу и да прекъсват хора със собствено мнение и различно от тяхното. Та това не ми е ясно де

Най-вероятно никога няма да го проумееш! Защото е нужно поне малко умствен капацитет, господин 15лв.

Пък този президент защо се изцепи вчера с това си "интелигентно" изказване за протестиращите? Започаха едни други да си правят комплименти за симпатични и интелигентни, за да се забравят офшорките.

Наистина нямаме държава. В една нормална такава идиотите /съжалявам,но нормален родител не би подложил детето си на психически тормоз/ които са отишли с малки деца и бебенца направо на съд по бързата процедура и отнемане от тях! До три години детската психика е много крехка и е садизъм да бъдат излагани на толкова силен шум. Кой би отвел бебе на футболен мач или рок концерт?! А това ме уби: "В този смисъл децата се явяват своеобразен щит срещу безумни действия срещу протестиращите." Браво! Достойно е да използваш за щит бебенца и малки деца!

Хиляди деца в България гладуват (от тях вече 200 000 са болни от анирексия-казаха го като факт и по новините). Това разбира се, не е заради управлението на сегашното правителство. Но то показва, че подължава по още по-безочлив път. Ако твоето дете не е сред тези деца, това не ти дава право да мислиш толкова тесногръдо и егоистично, защото ще се върне чрез твоите внуци и тогава ще се питаш: "Ама защо стана така?" - Още сега е ясно, че така ще стане, ако не се отстоим правото на едно нормално съществуване.

Срам ме е да ти чета коментара. Четеш много книжки, а не виждаш какво се случва, не усещаш какво ще се случи и в бъдеще при тези условия..

Вижте сега граждани...благодарете на другарите че са ви нарекли само интернет зависими/лумпени! Защото със безразсъдното си гласуване ги докарахте пак на власт,и следващата им стъпка може да бъде да ви обявят за ВРАГОВЕ НА НАРОДА!!! Столетницата го е правила и преди,а аз не виждам да се е променила много оттогава!!!

защото обижда и накърнява името на тъпанара станишев

в българия с е пише и говори на български .запомнете руски тъпанари.

след две седмици се връщам в българия точка 09876 власта е в българия

след две седмици се връщам в българия точка

Поне 100 дни при ново правителство се дават като кредит на доверие - а президентът и с това не се съобрази... Той е разединител вместо обединител на нацията. Кога най-после тази реалност ще стане очевадна? Нужен ли ни е такъв президент!?

Вся власт сталину.Други в тюрма.Так сказал Станишева.

след две седмици се връщам в българия точка 09876 власта е в българия

Тоа не са всички избиратели, това не е цяла България!

Къде се изпокри днес този гнусен гербераст smeshenplach? Вчера разбуни всички форуми със своите лъжи. Какво ли не беше? СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОСЕГНА НА БОТЕВ. . - ТОВА Е ВЪПРОСЪТ ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ПРЕД БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ! В десетки постови тази лъжлива година писа, че кабинета Орешарски и кадните комундета посдегнаха на най-святото : Свалят от учебната програма Тютюн и 4 стихотворения на Ботев от програмата отпадат стихотворенията "Майце си", "Моята молитва"--- Но какво се оказа:"Моята молитва" на Ботев е била свалена от учебната програма по настояване на бившата зам.-министърката на образованието Мариана Банчева от служебното правителство на Марин Райков, призна тя в интервю за Дарик. Тя не е литератор, а е била училищен психолог.Тя лично подписала отпадането на Майце си" и Моята молитва" на Ботев от учебната програма. Не съжалявам за това си решение", убедена е Банчева. В проекта за промяна на учебния план е записано още, че от произведенията на Вазов няма да се изучава "Чичовци", учениците ще се запознаят само с част от Епопея на забравените". Алеко Константинов пък е представен единствено с "Бай Ганьо в банята", отпада До Чикаго и назад". Няма да се учи и Тютюн" на Димитър Димов. Вместо това влиза романът Осъдени души" на Димитър Димов. Най известното стихотворение на Никола Вапцаров "Вяра" също няма да се изучава по план-програмата. От Пейо Яворов отпадат "На нивата", "Заточеници", "Арменци ...

Защо пишете минуси на човека? Нима не е така? Нещо да е излъгал? Не, потвърдиха го и хората, които са го направили.Толкова ли сте заслепени от дива омраза, че не виждане и истината?

Ако някой си мисли , че лявото в България , не е МАФИЯТА , съдебната система , полицейщината и т.н.., то ТОЙ нищо не разбрал :) Който не знае , КОИ са олигарсите , той ПАК нищо не е разбрал ... Който разчита на леви да свалят ТАЗИ власт - той се самозаблуждава .. Който си мисли, че с аполитичност ще спечели ПОЛИТИЧЕСКА борба , той е наивен :) Който разчита на някакви "фронтове"..да му донесат нещо НОВО в бъдеще , то той е романтик и мечтател ... Който не скандира : Червени БОКЛУЦИ , то , той още НЕ е дорасъл да се бори за СВОБОДАТА и Демокрацията ..:))

С ТЕБЕ ГОЛЕМИ АЛ-е - ВИНАгИ СЪМ БИЛ СЪГЛАСЕН .. КАКТО И СЕГА ..И ТЕ ПОДКРЕПЯМ ... ЗНАМ , чЕ КОРЕНА НА ЗЛОТО Е В БКП-Държ. сигурност..... Но , знам и друго .... Че "червени боклуци" , са не само БСП.... , ами и всички разклонения на БКП...- като започнем със СДС-ти на някогашните "дисиденти"- Петко Симеонов и Жельо Желев... Които- пък се оказаха обикновени червени креатури вкарани там за да го разединяват .... -после преминем през разните ВМРО-та .. , РЗС-та. , ДПС-ТА. , гергьовденци-Мергьовденци.. БЗНС-та ... през царската НДСВ и стигнем до последния комунистически експеримент - ГЕРБ ...- ВСИЧКИ ТИЯ РАЗНИ ПАРТИИ И ПАРТИЙКИ ..., ИЗМИСЛЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ И СЪЗДАДЕНИ В ЛАБОРАТОРИИТЕ НА ДС ПО ИЗКУСТВЕН НАЧИН , СА ЕДНА ЛАВИНА ОТ РАЗКЛОНЕНИЯ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ... НЕ МИСЛИШ ЛИ И ТИ ТАКА...- СПОРЕД МЕНЕ (за хиляден път , че го повторя) , В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ИСТИНСКА АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА ОПОЗИЦИЯ -ОСОБЕНО , ВЛИЗАЛА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ .. А АКО НЯКОГА -ТАКАВА Е НАДИГАЛА ГЛАС В ЗАШИТА НА НАРОД И РОДИНА..- ТЯ Е БИЛА ЗАДУШАВАНА ОЩЕ В ЗАРОДИША СИ- ОТ ТАЯ МАРТИЙНО-ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ ... ПРЕДВОЖДАНА ОТ "БОСОВЕТЕ" НА РАЗНИТЕ И КРИЛА..- СТАНИШЕВ , ДОГАН , БОРИСОВ , ЦАРЯ , КОСТОВ , ЯНЕ ЯНЕВ , СИДЕРОВ , КАРАКАЧАНОВ... -ВСИЧКИ- ТЕ ИМАТ КОНФЛИКТИ НА ИНТЕРЕСИ ПОМЕЖДУ СИ ... ИСТИНА Е ..- НО КОГАТО НА ХОРИЗОНТА СЕ ПОЯВИ ДОРИ И НАЙ-МАЛКИЯ ОПИТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА НЯКОЯ АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА И ДЕМОКРАТИЧНА ПОЛИТИЧЕСКА ФОРМАЦИЯ .. ТЕ ВЕДНАГА СЕ СПЛОТЯВАТ ПРЕД РЕАЛНАТА ОПАСНОСТ...И С ОБЩИ УСИЛИЯ Я УНИЩОЖАВАТ ОЩЕ В ЗАРОДИША И .... ЗАТОВА СПОРЕД МЕНЕ В БЪЛГАРИЯ НИТО Е ИМАЛО НЯКОГА ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ... НИТО ПЪК ДОКАТО ТИЯ СА НА ВЛАСТ , СА В БЪЛГАРИЯ И СА С ПАРИ- ВСЕ ЩЕ СМЕ СИ ТАКА ...ЗАТОВА СПОРЕД МЕНЕ- ЕДИНСТВЕН ИЗХОД Е ИЛИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ..ИЛИ ПОЯВАТА НА НЯКОЙ МОДЕРЕН "ДИКТАТОР"- БОРАВЕШ ОБАЧЕ С МЕТОДИТЕ НАПРИМЕР НА ЕДИН ПИНОЧЕТ... ЗНАЕШ ДОБРЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ НА 11 СЕПТЕМВРИ С ИДВАНЕТО СИ НА ВЛАСТ, НА ЕДИН СТАДИОН - ГЕНЕРАЛ АУГУСТО ПИНОЧЕТ... ЗАТОВА -И В ЧИЛИ ИМА СЕГА- РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ .. РАБОТА ,.. ПАРИ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА НАРОДА... ЗАТОВА- АКО НЕ ЗНАЕТЕ - СТАНДАРТА НА ЖИВОТ ТАМ Е КАТО В ЦЕНТРАЛНА , ДОРИ И ЗАПАДНА ЕВРОПА.. ЗАТОВА ТАМ - ЗА ПОЛОВИНАТА НАРОД НА ЧИЛИ- ПИНОЧЕТ Е ЕДНА ИКОНА ...

ТА - ИЗВИНЯВАМ СЕ - ИСКАХ САМО ДА ПОПИТАМ - САМО ЕДНО НЕЩО .. : ПИШЕШ- "ЛЯВОТО В БЪЛГАРИЯ"...- А ИМА ЛИ ИЗОБЩО ДЯСНО- И НА КОЕ МУ ВИКАШ - ТАКА ... :)))))) ???????? ДЕМЕК-ИМА И ЛЕВИ КОМУНИСТИ .. И ДЕСНИ ....

Развълнуваната ирландска овчарка да поведе протеста към отсрещната сграда! Ох, да си идва по-бързо Бате Бойко, че да вземе заедно с Цвъчката и Фидоска нещата в свои ръце!

Зам министърка от ГЕРБ, махнала Ботев!

и тук минуси пред очевидната истина!

Е така мирно може да си протестирате 4 години. С песни и танци никой няма да ви обърне внимание. Интелигентните протести са тъпи и безсмислени !

Приятелят на САЩ ердо нали видяхте какво направи с неинтелигетните протести? Надявам се, не искате такива неща.

Споко Мирко, белким издържат до края на Юло защото през август няма таквиз лумпени в София и софиянци ще си отдъхнем.

Престанете с манипулациите защото поне софиянци имат очи и уста да кажат и на провинцията че ги мамите..Снощи случайни попаднах на екзалтирана "репортерка" на обществената медия..Ако си бях пуснал кинопреглед на някоя манифестация нямаше да има разлика нито в израза, нито в патоса:))))Много жалко че този преход докара такова немислещо и маргинално поколение...

Т.нар. интернет-лумпени вече тръгват за поредния многохиляден протест. Дежурни на клавиатурата остават писачите на БСП ДПС и Атака. Сега ще се лее жлъч и скудоумие, дръжте се...

Значи сами си правите провеокациите щом те няма да са там???????

ААА,признахте си,че протестиращите сте от ГЕРБ и всичко що е синьо и е извън парламента!Браво-много достойно.Айде сега си признайте и за провокациите,за пикаенето пред Операта,заплатените клакьори и монтираните клипчета.

Фактът, че родителите са с децата си, дори с бебетата си, на тези многохилядни протести говори ясно и категорично, че: 1. Протестите са мирни и интелигентни. 2. Има ясно подчертано доверие между протестиращите, че няма да се случат ексцесии, при които да пострадат децата. Доверие, което комунистите не могат да осмислят! 3. Ако власимащите (не дай Боже) дръзнат да употребят сила - щитове, водни струи или газ, те няма да си намерят място не само в България, не само в Европа, но и на планетата. Ще отлетят директно на Червената планета. В този смисъл децата се явяват своеобразен щит срещу безумни действия срещу протестиращите. И затова червените скърцат със зъби и говорят за отнемане на децата. Това са децята, които сигурно ще изгонят комунистите завинаги от страната ни...

Няма как някакво 6 до 8 год. детенце съзнателно да знае и да е решило, че Орешарски не му харесва. А че протестите са мирни, това няма съмнение. Не зависи от полицията а от действията на протестиращите.

Чугунена глава - чугунени мисли...Ако тези крясъци, викове, подскоци немогат да стреснат едно дете в 22 часа на "мирните" протести значи в бъдеще няма какво да го стресне въобще..Ще е същия дебил и тогава като родителите си които вместо да го разходят в парка, да контактуват с него са тръгнали да си начешат крастата.

Впрочем, не ми харесва загатнатата идея, че някои ползват децата за жив щит.

Е на седмия ден да се надяваме че и най-голямата фъшкия вече е изплувала , след скандала с офшорките ,нали такава е поговорката, че в мътната вода изплуват всички фъшкии изплуват на повърхноста. Гака ли е ?

Не е лесно да се стигне до избор на най-голямата фъшкия.И тримата претенденти СерГей,Местан и WC са с реални шансове да пречелят този приз от Позитано 20. 5 часът е.Работното ти време свърши.Гаси компчтъра ,хващай реиса и право на село.

Младите онанисти от младежкото БСП не се обиждат на интернет-лумпени. Защото те са само натискачи на клавиши. И преписват това, което им дават техните шефове - Азер Меликов и бандюгата Кирил Добрев. Единият дърт ляв педал дето чалстреше Станишко, другият - трафикант на крадени коли. Някой много иска да омаловажи това дето се случва. Най-малкото защото тия протести коренно се различават от февруарските. Тук няма хора дето не искат да си пащат сметките. Тук има хора които не искат с тях да с егаврят турчоля циганьори и комундета. Като беше писал един на плаката:"Аз ви мразя безплатно". На ръка написано, не на ширикоформатен цветен лазерен принтер А0. По оригиналния начин по който тия хора с егаврят с БСП-то личи че те го правят от искренна омраза, без съответната организация. Но това е само началото. Преди 2 дена дойдоха СКТ-аджиите от Бургас. нахлупига на Волен феса, червения турски фес и окончателно го дискредитираха като националист. Всъщност за тия истински патриоти дето са гласували за него той е една обикновена подлога ан БСП и ДПС. продал се за паница леща. Все още не са излезли масово симпатизантите на СДС. Куневица видя на къде духа вятъра и набързо се разграничи както от Орешко, така и от БСП. тя най-добре вижда че БСП-то затъва все повече и повече. Има над 800 хил души, които са галсували, но нямат представителство в НС. Огромната част от тияхора мразят БСП, а още повече ДПС. С изключение ан турци и цигани всъщност никой нормален българин не обича ДПС. Нормалните симпатизанти ан БСП с болка гледат как ДПС се гаври и със Станишката, и с Орешко. А тия двамата се хилят като женски полов орган в нови гащи. БСП през 2009 веднаж плати за дупедавството си и съюза си с ДПС. Сега ще го отнесе още по-здраво. Защото както и да ги въртим нещата БСП ще загуби катастрофално следващите избори.

Току що разбрах,че на платените писачи от Позитано 20 им намаляват заплащането поради глупави коментари.Старайте се повече другари!!!

Куклата на конци - Орешарски, не си взима поука, Кукловода Станишев също.Какво остава ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА.

да не направи коалиция, ако ГЕРБ не открадна гласове с фалшиви бюлетини. Сега ясно ли ти е

Ало, журналята, грешно ви е броенето. Протестите срещу правителството почнаха от деня на избирането му. Още на 29-ти май ми се случи на Орлов мост да бъда блокиран за половин час заради стотина гербаджийски лумпена, протестиращи че човекоподобието от Банкя не е премиер.

Писна ми вече от вас! Къде бяхте, когато в ЧЕЗ се шири Митьо Каратиста? Къде бяхте, когато министърът на здравеопазването го взимаха от кръстопътя? Къде бяхте, когато ви наричаха некачествен материал? Къде бяхте, когато казаха на майките, че нямало да им увеличат парите, защото ги изпивали? Къде бяхте, когато казаха на пенсионерите, че пари за онзи свят не им трябвали? Къде бяхте, когато органите уж на реда влизаха на погрешни адреси, арестуваха като по сценарий, че даже и снимки си правеха?..... Да пиша ли още? Явно на вас не ви харесва, когато се правят някакви усилия нещата да се доведат поне до положение, каквито бяха преди идването на ГЕРБ на власт! Харесва ви явно да ви държат като "кучета на каишка" - също метод на предишното управление!

Интернет лумпени=комплексари=нереализирани и мрънкащи мързеливци=лошо ДНК= БЪЛГАРИ Истината боли. Оправданието е като задника. Стига с тези форуми, фейсбуци. Стига протести. Стига само приказки и оправдания. Вземете се в ръце. Няма всички да станете шефове, няма да имате милиони докато чакъркате тук, няма да ви плащат за да мразите и чешете езиците и няма да занесете нищо в гроба. Който иска нещо го постига с действия, труд и борба. Който цени живота се наслаждава и забавлява и извлича максимума. Стига мразете, намерете нещо или някой да обичате и спрете другите мисли. Забравихте да се забавлявате... Разочарован съм! (но пак ще си пия ракията след като си свърша задачите) :)

Демократите желаят свобода, прозрачност и връщане на държавата в ръцете на народа. рождениеТе не искат Костов и Надежда, те не искат Бойко и дружина, нито близката на царя и Барозу Кунева, те са на улицата и си искат държавата. Но как да си я върнат като от всички политически партии стискат парчето баница (разбиряй получените милиони) след изборите. МЪРТВА ХВАТКА НА ИЗЛЪГАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ-затова е протестта, хората обезумяха при тази мъртва хватка. Няма решение, защото към когото и да погледнеш-официално или задкулисно е замесен в интриги, икономически престъпления, ограбване на нация и свойте партии, шантажи и лъжи и още. Тогава накъде??? Някога при отоманското иго Русия ни помага много и ни спасява. Сега, при игото на политическата ни класа трябва да ни спаси Европа. Как? Да го измислят, но не със същите политици и кожодери на нацията. Трябва обществена оценка и разследване на всеки кандидат да управлява-така, както ги проучват за системата на ДАНС-престъпления има ли, как е забогатял, какви са контактите му, психиката му, рисков за нацията и т.н. Тогава влиза като кандидат за власт. Сметки у нас и в чужбина-до девето коляно-и тогава чистите влизат. И образование с доказан опит като експерт. Министер на правосъдието-с какво хилещата се малко не на себе си жена стана такава-с какъв опит, доказателства и преглед на стабилност и мозък. Това е идея, дано стигнем до сигурност в подбора на кандидат-депутати и кандидат управляващи- разследваня като за сътрудник на ДАНС. Чистите и зснаещи-ДА. Мошеници и без опит-НЕ, вън от политиа и държавни служби. Докато това пречистване чрез помощта на Европа не стане у нас (ние сами не можем, не не можем, само независими хора и държави да го направят), само когато обществено докажем, че например лицето И.П. го приемаме след цялостно и задълбочено проучване и оценка на знанията му, само тогава ще тръгнем напред.

Не разбрах, това което пишете, национализация ли означава? Ако е така, то не виждам защо протестирате именно срещу Орешарски. Подозирам, че и сам не знаете какво сте написали, просто сте либерал, дету много иска да приватизират БДЖ, за да се радва колко богати ще станат собствениците и щастливо да се окайва колко е беден и колко му е скъпо това и онова. /Да включи и билетите в списъка/.

Протести до дупка ,докато парите за ммайчински и първолаци не се върнат на старите нива.Парите за увеличението можеха да отидат за подслушване,а не за децата.Именно за това хиляди тъпаци са завели и децата си.Драги глупаци по голямо зло от ГЕРБ за българия няма ,а точно те ще дойдат ако тия паднат.Е това е престъпление ,да дойде самовлюбеният ГЛУПАК от Банкя това ли искате..За това ли протестирате

Глупаци са такива като тебе, дето не могат да асимилират какво се случва. Отиди на протеста за да разбереш срещу кого и какво протестираме.. Тъпунгер

Ако някой си мисли , че лявото в България , не е МАФИЯТА , съдебната система , полицейщината и т.н.., то ТОЙ нищо не разбрал :) Който не знае , КОИ са олигарсите , той ПАК нищо не е разбрал ... Който разчита на леви да свалят ТАЗИ власт - той се самозаблуждава .. Който си мисли, че с аполитичност ще спечели ПОЛИТИЧЕСКА борба , той е наивен :) Който разчита на някакви "фронтове"..да му донесат нещо НОВО в бъдеще , то той е романтик и мечтател ... Който не скандира : Червени БОКЛУЦИ , то , той още НЕ е дорасъл да се бори за СВОБОДАТА и Демокрацията ..:))

А който иска чуждоземси инвеститори да вземат и БДЖ е тъп и предател.

а къде бяхте обидените когато варели симьонов нарече българите лумпени, защо тогава не се обидихте и да му търсехте извинение. ПИСНА МИОТ ТАКИВА КОИТО НИ НАРИЧАТ ЛУМПЕНИ НЕ ИСКАМ ОЩЕ ТАКИВА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ДОЛУ ГЕРБ

Герб не управляват бе лумпен, а е още рано за предизборна агитация.

Хора, не си губете времето и силите да спорите по политическите форуми с платените лумпени и провокатори от БСП ДПС и Атака. Те си заминават, този път завинаги. Пишете във Фейсбук, там нещата са много по-открити и позитивни. Както и на площада - елате там :)

Защо да са платени само от БСП, ДПС и АТАКА?:)))Забелязвам платени и от други политически сили:))) Няма лошо- трябва да се изкарва хляба някак:))) За площада- ОК, там съм, но ФБ, извинете, не ползвам:))))

подкрепям народа да протестира, обаче когато не се намесват партий, пеевски е свален и всеки трябва да си даде сметка че не ни трябват нови избори, защото и тези са като предишните

Равносметката от януари до момента: 1.Гражданите нямат никакъв гарантиран контрол - каквото си извоюват с протест - това е. 2.Статуквото запази основните муцуни в управлението, дори се опита да наложи невъзможни за разума кандидатури. 3.Кризата продължава да е факт. 4.Няма ревизия на управлението за 23 години назад. Няма дори намек за такова. 5.Реформата в Енергетиката е шикалкавене на тема "Запазване на интересите" 6.Никакви антимонополни стъпки, напротив - сегашното правителство е пряка проекция на монополите. 7.Продължава да няма електронно правителство. 8. Пълен крах на всички опити на протестни формации да имат представителство в парламента - той е затворен за тях. 9.Безпардонен опит за управление от клика от гаджета , съдружници и приятели. 10 Пълен провал на илюзията за демокрация. Пълна манипулация на обществената енергия и отклоняване в посока партиини пристрастия и тотална мимикрия на монополните интереси. Тържество на Статуквото - то вече не е на дневен ред, успя да ни продаде нова опаковка и да оцелее.

Много точно казано!!!

Промяна може да има ,ако на Консултативния съвет при президента Плевнелиев се договори срочен мандат на това правителство - до есента или най-късно до пролетта, с ясна програма за действие с оглед подобряване на социалноикономическото положение на хората и изработване на НОВ ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОРЕН ЗАКОН, както и поправки във всички закони , толериращи МОНОПОЛИТЕ в България. Междувременно трябва да върви широк обществен дебат с неправителствени, граждански и професионални организаций за проект на НОВА КОНСТИТУЦИЯ и следващото Народно събрание да бъде Велико, с единствена цел приемането на новата конституция. Само така юридически ще се изметат старите "БОКЛУЦИ"! ПЪТ ИМА, АКО СЕ ВЪРВИ ПО НЕГО! В противен случай протестите ни, колкото и да са достойни, цивилизовани и мотивирани, отново ще бъдат подменени, дискредитирани и медийно фалшифицирани. Ако шефовете на националните ни синдикати не са платени конформисти трябва да се помисли и за обща национална стачка в подкрепа на тези искания! Нов изборен закон и Велико народно събрание за нова конституция ! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ПАК С КРЯКАНЕТО В ЧЕРВЕНОТО БЛАТО!

Приятели моля ви, заради децата ни, несе отказвайте от протестите. Комунистите на това разчитат. Да ни омръзне да излизаме. А това би трябвало повече да ни амбицира. Трябва да изкореним комунизма в майка България. Нека да призоваваме ежедневно с прикачване на другите градове. Нека всички като един викнем: Видин си мълчи!!! Плевен си мълчи!!! Петрич си мълчи!!! Кърджали мълчи!!! Нека вдигнем цялата страна срещу тази воняща руско-турска клика. Нека го направим заради нашите деса. ОБИЧАМ ВИ!!!

Лумпени, моят призив пък е, недейте да лумпенизирате вашите деца. Достатъчно лумпенизирани калинки се навъдиха вече. Време е за ползотворна работа.

Браво !

Протестите са хубаво нещо, но нека се замислят ония 48% които не си направиха труда да отидат да гласуват.До като е така нищо няма да се промени, дори изборите да са другият месец

Petyo

Прав си БКП. Но протестите отчасти имат и това полезно свойство - изостряйки противоречията мотивират повече хора към изборните урни. Сам ще се убедиш на следващите избори (дано по-скоро)

Ще се убедиш но докато не пукнеш от глад тази зима, защото си нищо неможеща калинка.

Ето затова им викат "лумпени", защото февруари след виковете "оставка" се очакваха избори и всеки е свободен да си избира когото си иска.Е, да ама не -стояха си по къщите, сега пък не си ги били избрали, ами да сте!Сега ако има избори пак ли така ще "гласувате"?Няма да стане!Орешарски, да не си посмял да подадеш оставка!Тази държава не може да се влачи 6 месеца по избори и служебни правителства.Егати безотговорната работа-не гласуват, а избори искат

Vasquez

Другарю, Хората, които се натискат да влязат в парламента, са предимно измамници и некадърници - защо да гласувам за тях? Вече им нямам вяра на тези лъжливи овчарчета и без да сключа договор, че ще бъдат изпълнени техните обещания 1 към 1, не се хващам. Не се връзвам на празни приказки и съответно не нося отговорност за безобразията на ла*ното, което ще пусна в дупката. Вие като сте толкова умни - пълнете кенефа. Аз бях дотук с Кенефка или казано по-културно Клозетка.