Протест и контрапротест пред ВСС (снимки)

Привърженици на "Демократична България" против номинацията на Гешев за главен прокурор, контрапротестът иска оставката на Лозан Панов

Обратно в новината

Коментари - Протест и контрапротест пред ВСС (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България никога не е имало и няма да има справедлива и работеща съдебна система.Поради тази причина няма да внеса и един лев данъци,защото ще бъдат откраднати

Христо Иванов има право, но защо не предложат някой професор по наказателно право да оглави Прокуратурата у нас?

Ореха и розичките патентоваха контра-протестите с палтените агитки, а герберчетата и Боко както винаги копират дословно методите и похватите на другарите си от лявото крило на БКП.

Протест контра протест ,пинизи, некадарници

Тъжно ми е за него! Парите не са всичко, приятельо!

Неграмотно си Жането, приятелкУ-3-ри курсКРИВО:)))))))

Поредното шоу на некадърното дебилно управление в БГ!

Подкрепям усилията на г-н Гешев във борбата му срещу престъпността, но! Той, като прокурор, пък бил и специален, трябва да знае,че единствено и само решението на СЪД на последна инстанция казва виновен ли е някой или не. Гешев не е съдия и няма правото да ни убеждава в правотата си,че еди кой си е извършил престъпление.Той е длъжен да търси обективната истина, да я подкрепя със доказателста и да ги представя пред съда, който ще реши така ли е или напротив. От времето ,когато наблюдаваше казуса със КТБ, през Иванчева , та и досега , Гешев убеждава обществото кой е виновен.Това не влиза в негоните компетентности.Извинявайте, но досега трябваше да има образувани срещу него дела за клевета и обида! Не е "набедяване", там хипотезите са по други.

По осъдителните присъди ще го познаете! А до сега те колко са? Но нека да ви посоча и малко странична дейност на Гешев: От предното правителство, ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА НАКЪРНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА РУСИЯ СЕ СДОБИ С ОБВИНЕНИЕ, КОЕТО ПАДНА В СЪДА! ЗАЩО?

Колко пари и колко пица дават за протест срещу Панов? Панов е може би единствения трън в очите на статуквото, затова и всички от Боко до Цецо Апартамента по него плюят! И ако има още нормални хора, които не са разбрали, единствено емиграцията спасява от България, за съжаление.

Гешев ще стане гл. прокурор , колкото и виете , като недобити кучки!

Само кожи кой ти плаща, да дода и аз да си поискам.

И да ти кажа , малък ти е умствения багаж , с две думу - НЕ СТАВАШ!

Ще стане, колкото стана Пеевски на ДАНС.

Един протест и няколко провокатори.

и другите абонирани за държавни поръчки ще изкарат работниците си на следващиат "контрапротест". Трябва да се запази статуквото и върховенството на Мафията в България!

Симеоновският юрист Гешев е последовател на Андрей Ягуаревич Вишински, роднина ли е на Никола Гешев?

Следете за подписката за издигане кандидатурата на наш представител - на гражданите за нов главен прокурор във вашия град.

Да вземем Соломоновско решение на т,нар, протести: не назначават Гешев и импичват Панов.Чиста работа - реми.

Състезание с един кон ....хаха

Протеста срещу Гешев организиран от десните извънпарламентарната опозиция,,Демократична България" .Контрапротеста организиран от ГЕРБ-управляващите бивши комунисти днес леви десни. Определено Гешев не става за прокурор ,та камо ли за главен. Той или трябва да е директор на затворите в България или да е полицай.Падението на Гешев стана с публичната му изява с Иванчева и държането и 6 часа пред ,,Спортната палата",а след това беше окована пред съда ,като сериен убиец.След това публичните му изказвания и простащина направо го заличиха ,като интелект.Какъв и да е Цацаров ,но е несравним с ниското ниво на Гешев.

Докъде я докараха мутрите да протестират като цигани за 20лв. А какви смели бабаити бяха... но всичко свърши.

Какво е това Контрапротест! Защо не отразявате обективно обстоятелствата? А именно, че това са били група от провокатори на ПИК.

Много Сурови погледи и от една и друга страна ! Гешев не става за Главен Прокурор , той се дискриминира с ареста на Иванчева ,така че пожелавам на Гешев да си намери майстора и да бъде съден за тероризъм към избора на Народа ! Без ГЕРБ и Гешев , България може да стане добро място за живеене !!!

Да се чете Дискредитира !

Ясно се вижда, че само едното е протест, а другото 5-6ма купени момци с професионално приготвени банери. Ако си бях в България, щях да съм на протеста срещу Гешев!

Сигурно са напечатани сложени в мазето при нужда от контра протест

Не. Пуснаха ги на файл за отпечатване. Елементарно!

"Демократична България" е демократична, колкото аз съм Айнщайн. Само като им видите босовете начело с бай Х.й, ви става ясно за какво иде реч. Злобни, нагли, напористи, смятащи се за квинтесенцията на света и че те ще имат последната дума. Кои сте вие, другари на другарите, с вашите претенции за власт? Пази Боже да я имате в ръцете си, ще бъдете по-унищожителни от предишни унищожителни правителства на България.

трепериш ли, цацичке. Краят ви е близо. Трепери.

Защо отиваш толкова далеч " предишни унищожителни правителства на България" и сегашното е достатъчно унищожително....

По колко плащат да идваме и ние.

По едно парче пица дават, бате. Требва да викаш, че Господин Гешев е Номер 1 и мафията не го иска, защото ги е супер страх. Днеска бехме 2ма и ядохме пица. Яла другия път и ти

Само една констатация: На времето правителството на Пламен Орешарски беше свалено след предложение Пеевски да стане шеф на ДАНС.Сега са заедно с ББ и всичко е точно. Най добри приятели.

При 14 юридически факултета в страната, да изберат за главен прокурор завършил техникума на МВР си е по-перверзно от ХХХ филмите. Ние за какво учим изобщо ?

да направят такава номинация. А интересно е и, че всички учили в школата на МВР драпат да се представят като квалифицирани юристи. И драпат ли драпат като манияци кариеристи. Защо ли? Липсващи първи седем години,чувство за малоценност? Или разбират, че по своя вина не са влезли в нормална специалност, в нармален ВУЗ, за която са мечтали и заради това са със синдрома на Мусолини,Хитлер, Саркози? Много е жалко , когато такъв човек залитне и поставен случайно на някакъв пост започва да мачка наред. И мачка и мачка колеги, подчинени, граждани. Такива са вредни,опасни за себе си, за обкръжението си за обществото, защото са безогледни. Такива са с близък хоризонт, работят и си служат и разпореждат и въвеждат идеологеми, опростени и опростачени модели и се упиват, упойват и възбуждат от властта, която случайно е паднала в ръцете им. И са като бесни чакали, бесни хиени, бесни лисици - неизлечимо болни, ако не се спре инфекцията навреме. В повечето случаи е безнадеждно, защото са нахапали и заразили и други себеподобни от глутницата си и са разпространили заразата и сред другите видове - хищници и жертви. Риторичен въпрос : Как се справя човек с бесни кучета,чакали,хиени,лисици - с отстрел, нали? А с бесни себеподобни? Изолация и недопускане до власт , до контакт с нормални хора... Защо в последните години все заразна, мътна сиво-черна пяна изплува в обществото ни? Защо не можем да се самоочистим, като й/им помогнем с това да преборят инфекцията и станат нормални хора? Или трябва да пуснем БАБХ да действа в любимото й амплоа?

Тоя гешефтар го подкрепят само подчинените му под запаха и 3ма ПИКльовци + 2 мангусти. а той милия се гордее и щял да завърши процедурата....

Цацаратурата ще еволюира в гешефтура. Като гледам, прокурори, следователи и секретарки се подписали в полза на зам-главният прокурор. Чудя се дали има отказали ?

Африканската чума трябва да си ходи с Прасетата. Заразна е и ни държи под карантина. Коледа дойде посред лято. Цацо , Гешо, Дебелян да се предадат на санитарните власти.

Къде забрави Бойко ,те са в комплект за пандиза.

Силно казано за контрапротест, няколко случайни дръжки на микрофони.Но защо не едно и също място се провеждат митингите - това е доста странно. Уважавам законните мирни демонстрации -проява на народна любов - това е добро за управляващите, отрезвително до някъде , малка глътка бульон трезве

Контрапротеста беше на жълтокафявата сган от ПИК, 10 прасенца на свинете

Кочината се тресе. На този избор е заложено всичко. Кражбите сим, източването на еврофондовете, къщите за тъщи, пентхаусите, апартаментите с асансьори, терасите със сауни, всяка една далавера и далаверчица! Без "над мен е само Господ" цялата схема отива на кино! Троловете цвилят по форумите, контра-тъпанарите са изпратени на пожар.... Всички подчинени на цацата гласуват под строй.... Всичко или нищо за магията! Аз казвам - НИЩО!

Върху прокурорите от ВСС трябва да тегне срамът, че има протест срещу кандидата за главен прокурор г-н Гешев. Тези прокурори преди да правят емоционални (иначе казано непремислени) предложения, е необходимо да се върнат малко назад в историята на прокуратурата и да отговорят на въпроса: Може ли Ив.Гешев да се сравнява с такива главни прокурори като Ив.Вачков, проф.Костадин Лютов, проф.Васил Мръчков, проф.Ниола Филчев, проф.Борис Велчев и др. Ако прокурорската гилдия твърди, че г-н Гешев е равностоен на тези хора, да си понесе отговорността, стига това да не е за сметка на гражданите и държавата. Впрочем доста глупаво е преките подчинени на г-н Гешев да излизат с декларации в негова полза – така цялата работа придобива „махленски“ привкус, хвърлят се съмнения върху обективността на прокурорите от специализираната прокуратура. А тъй нареченият контрапротест, не е в защита на кандидата Гешев, а против Лозан Панов. Какво общо имат двамата, не е ясно. Очевидно се използва ситуацията, за да продължи кампанията против председателя на ВКС, която беше подета от управляващите при избухването на „апартаментгейт“. Много примитивни номера, няма какво друго да се коментира.

Ти сериозно ли на тези червени ибрици от миналото им поставяш титла професор и чак ги боготвориш ...хаахахаха..нали точно заради тях сме на този хал . Лустрация и всички коминтерновци вън от политиката и общественния живот . Орки ..

Първо, нямаше контрапротест, а Ива Николова и двама, трима незнаещи защо са там индивиди. Второ, и контрапротест да е било, не разбирам как е възможно да има разрешение да се проведе по същото време и на същото място. Това е ПРОВОКАЦИЯ, но понеже останалите знаехме защо сме там и не се получи!

А бе тази бохча Ива Николова бута масла но не долива...трябва да се удари през смрадливата и уста с дървен кол...но без да се посочва диаметъра на кола...

Христо Иванов, Иво Прокопиев, Радан Кънев, все на хранилка при фондациите на Сорос. Единият е и обвиняем за данъчни престъпления. Това ли са хората, които говорят за морал?

Да, това са, а ти кой беше

Шило

Кой ли? Човек, който не харесва продажниците и бандитите. Още по-малко, те да говорят за правосъдна система.

тролът не харесвал продажниците. Ами, спрете да се продавате, тогава!

Не знам, как определяте кой е продажник и кой не е, но е факт финансирането и на прокопиевите медии от фондациите на Сорос, както и дейността на Христо Иванов и Радан Кънев. Какви са те? Чий интереси защитават?

Аха, а ти явно си на прасето на хранилката! :))))

Руски трол!

А бе какъв е този страх у прокопиевчетата?

От ДайБългария май доста се страхуват от това да не проследят кой Цецо ги финансира. Но вече е крайно време това да се случи.

Миии, не, работодателите ти се страхуват

5 служителя на Праспрес няма как да бъдат наречени "контрапротест", колкото и да му се иска на този сайт...

Мафията е в ДА демократична българия. Марш в Русия. Само такива като Гешев ще оправят нещата.

Наивнико, точно Гешев е руски слуга, каквито са и господарите му прасето, доган и цацата. Кой беше на инструктажи при чайката, а?! Понимаеш?

Странно е мълчанието на "опозицията" и "президента". За изтребителите не спират да говорят, за свинета... само за Главния Прокурор нито дума. Страх ли нещо? Зависимост ли? Или договорка? Само Демократична България има смелост да застане смело срещу мафията!

Нали веднага ще ревнеш, че политици се бъркат в изборите, бе!

Аууу и от кога ги интересува аз за какво ще ревна? Нали уж опозиция го играете? Не ви е кофти да се месите във всичко, как пък така случайно точно в избора на главен прокурор решихте да си мълчите. При положени, че имате квоти във ВСС. вие сте ги изпратили тия "кадровици" там. Вие сте в кюпа със Шайката!

На всички е чсно, че Гешеф е дясната ръка на Делян и Бойко!

А бе по-скоро е лявата ... :-)

Свинете треперят. Цялата им империя на злото се крепи на този и збор и дебелата сянка на главния Прокурор. Ако изгубят този избор всичко рухва за тях. GAME OVER!

Контрите от контрапротеста сега дращят коментари в защита на Гешефт и Цацьо. Ах, колко жалко е да си на къса каишка от Сараите и Берлин.

Интересно, на протест са само тези, които са на хранилка от АзБ и Отровено общество. Те ли са България?

Тая опорна точка изветря преди 5 години. Актуализирай малко.

Изветря ли? А чии са Христо Иванов и Лозан Панов?

че не са на прасетата

Не съм компетентна, но мисля, че е нещо подобно на чумата по свинетеПълна дезинфекжич и без политизиране!

Цацаров е независим! Не вярвам нито дума на това! Имам право нали? Цацаров е човек на Борисов и ГЕРБ. Точно поради тази причина скандалните разкрития останаха без последствия. Всичко е законно! Ако изберат Гешев/ Цацаров №2/ всичко ще си продължи по старому и тия, които са преяли от властта, ще продължат да си живеят спокойно живота. Българинът жадува за справедливост, но няма да я дочака!

че му казаха да спре да се излага по медиите, показва и тяхната оценка за нивото му :)

От какво ви е страх бе, христоивановци?

когато престъпници разполагат с власт, всеки трябва да се страхува. Дори троловете, ама ви липсва способност да мислите логично.

Кои престъпници, христоивановче?

имам предвид този, който каза светнаха като елхи, а после се оказа, че това е лъжа - това Е престъпление. А че покриха турския доклад Е МЕГАПРЕСТЪПЛЕНИЕ

….от неграмотници като Цацаров ,Гешев ...

Мачкай, Гешев! Щом като соросоидите квичат, всичко е правилно!

др. Трайчо Костов. И той така мачкаше от бой невинни, докато не му се случи същото на него.

Аре, марш в десно!

….да мачка ,колко да мачка ….да не му припомним народния съд ,съименникът му се отърва ,но той надали...

Оставка за #гештапо

психодесните се разквичаха!

За Лаура Кьовеши задача, тя ги разбира прокурорските работи.